Firul Rosu al Istoriei Ultimilor 2000 de ani

firul-rosu-al-istoriei-ultimilor-2000-de-ani-istoria-umanitatii-ceicunoi

Totul de 2,000 de ani se centrează, are un singur fir rosu cum se zice, pe un singur aspect: lupta ateilor materialişti (talmudici, apoi islamici, catolici şi sectanţi) împotriva crestinismului autentic de la Iisus Hristos, azi numit Ortodoxie.

La momentul Iisus Hristos, s-a conturat mai clar ca oricând posibilitatea realizării unei societăti având la bază VIATA CA VALOARE SUPREMĂ, ADEVĂRUL, DRAGOSTEA, EGALITATEA ÎN FATA LUI DUMNEZEU, MÂNTUIREA CA SCOP AL VIETII PĂMÂNTENE, care impun un set de valori în societate precum dreptatea, echitatea, distribuţia uniformă a resurselor între oameni, relaţii neconditionale, armonie a relaţiilor între oameni bazată pe dragoste, respect, bunătate şi bucuria de a exista ca fii egali ai lui Dumnezeu şi desigur altele din aceeasi categorie de valori.

Într-o societate bazată pe valorile crestine, exploatarea omului de către om NU este posibilă. Oamenii de rea credintă, respectiv mincinosii, escrocii, infractorii, prădătorii, criminalii, fiind în număr foarte mic, nu ar putea supravietui, ar fi respinsi, marginalizaţi, excluşi, exilati.

Astfel, oamenii de rea credintă, respectiv mincinosii, escrocii, infractorii, prădătorii, criminalii, s-au văzut nevoiti să actioneze în senul distrugerii oricărei posibilităti de instituire a unei societăţi bazate pe valorile crestine.

La momentul Iisus Hristos, poporul evreu s-a scindat în două parti distincte: cei de bună credintă au mers cu Hristos, au devenit crestini buni si au propovăduit dragostea, au fost apostoli, sfinţi părinţi, martiri pentru crestinism.

Minoritatea din poporul evreu care aveau un caracter de rea credinţă, mai pe sleau formulat: partea criminală, atei în realitate, s-au angajat într-o luptă crâncenă ce tine de 2,000 de ani pentru eliminarea creştinismului, din motivele mai sus mentionate.

În acest timp, si-au mărit fortele fie prin adoptarea tuturor infractorilor si criminalilor din toate etniile în etnia evreiască, sau prin înrolare în organizatii subordonate evreilor, respectiv organizaţii evreieşti pentru neevrei organizate în baza Talmudului… (de exemplu Francmasoneria).

Pentru cei mai putin informati, Talmudul conţine setul de reguli de căpătâi ale evreilor, în realitate fiind un regulament militar cu reguli stricte, nerespectarea ordinelor fiind pedepsită cu moartea atât pentru evrei cât si pentru neevrei. Talmudul contine reguli stricte şi clare de comportament a evreilor în interiorul etniei evreiesti si între evrei si restul lumii.

Din motiv că Poporul Român este de secole cel mai puternic apărător al crestinismului autentic, numit Ortodoxie direct de la Hristos, Poporul Român este cel mai atacat şi mai calomniat dintre popoare. Am fost condamnaţi la moarte cu 160 de ani în urmă şi de atunci până în prezent, ne ucid individual şi în grupuri, în războaie sau între ele, rapid prin împuscare sau lent prin alimentatie si medicatie.

Dar tot din acest motiv, întrucât păstrăm o Ortodoxie autentică, am avut puterea să continuăm, să ne salvăm şi să şi protejăm Europa de toate formele de atac si invaziile.

Asaltul continuă cu atacuri din ce în ce mai vehemente şi mai vicioase.

Adrian Grigoriu

Sursa: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=428112527519829&id=100009632566312&comment_id=428115380852877

……………

Emilian, 22 mai 2017, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Advertisements

One response to “Firul Rosu al Istoriei Ultimilor 2000 de ani

  1. Slava intru cei de sus lui Dumnezeu si pe pamant pace, intre oameni bunavoire !!! Fericita si de mii de ori fericita este casa aceea si familia in care traiesc oameni cu mintea limpede cu inima buna si sufletul curat. Ei sunt fii si fiicele Dumnezeului celui Preainalt cel in Sfanta Treime inchinat, Tatal, Fiul si Duhul Sfant. Sa stiti iubitii mei in Hristos ca noi in vremurile de acum, traim intr-o perioada de mare incercare a credintei celei curate, celei nealterate si neamestecate cu alte erezii si secte, a Ortodoxiei autentice si neschimbate asa cum ne-a lasat-o Iisus Hristos prin Sfintii Apostoli pana-n zilele noastre. Sa nu uitam iubitii mei cei buni si curajosi cuvintele lui Hristos care zice , ” cine se atinge de unul din acestia mai mici ai mei, de lumina ochilor mei se atinge”.Deci tot omul care-l iubeste pe Dumnezeu si pe aproapele sau este lumina ochilor lui Hristos. Asadar iubitii mei frati si surori, sa avem credinta si curaj in tot ceea ce facem, sa ne iubim unii pe altii asa cum ne iubeste Hristos, sa fim intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii asa cum tot El ne invata, sa avem mintea limpede si curata ca sa putem sa trecem prin ispitele, inselarile, amagirile, minciunile, fatarnicia, ipocrizia si toate nebuniile lumii in care traim. Sa stiti ca fiecare dintre voi, indiferent cat de mic si neinsemnat este, are un mare rol in planul de mantuire al lui Dumnezeu.Hristos te iubeste asa cum esti.El stie cum esti, El stie cine esti si ce nevoi ai. Sa iubim Adevarul, sa iubim Dreptatea, sa-L iubim pe Dumnezeu chiar cu pretul vietii. Al vostru frate mai mic intre cei mici, Constantin , Onesti(BC), 4 iulie 2017.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s