Rusul Dughin umple o sala de conferinte la Bucuresti

Aleksandr-Dughin-rusia-bucuresti-conferinta-carte-ceicunoi

(Postare FB M.T.:)

Rusul Dughin umple o sală de conferințe la București. Nu, nu a venit să-și ceară iertare pentru milioanele de români uciși de ruși, ci să ne dea lecții și sfaturi. Un lucru de neimaginat să zicem, acum vreo douăzeci de ani. Un lucru de neimaginat audiența îngrijorător de mare pe care o are un rus în România. Nu e singurul agent al Moscovei ce se bucură pe meleagurile noastre de popularitate.

Această stare de sminteală se datorează bineînțeles și mașinăriei sofisticate de propagandă rusească (care exploatează la maximum aberațiile lumii occidentale propunând o falsă alternativă ”ortodoxă”), dar nu numai. Agresiunea asupra identității naționale românești, asupra reperelor noastre identitare exercitată în ultimii 27 de ani de rețelele Soroș a avut efect. În parte, anticorpii meniți a ne semnala agenții patogeni au fost distruși. A rămas un anume instinct de respingere a răului, dar e suficient ca acesta să se acopere chiar și într-o perdea subțire că deja nu-l mai percepem ca atare. Vrem să înaintăm în direcția bună dar acele busolei nu mai sunt repere ferme ci se învârt haotic. Si astfel, lesne pendulăm zăpăciți între sminteala Occidentului și sminteala Rusiei; si astfel uităm istoria României, uităm martirii, sfinții, luptătorii români care și-au dat viața pentru ca cizma rusească să nu mai sugrume trupul țării. Îi uităm pe țăranii uciși la Fântâna Albă, uităm istorisirile bunicilor noștri. Si asta e grav. Două zile s-a răscolit pământul gropilor comune de la Fantâna Albă care acoperea trupurile încă cu viață ce au fost azvârlite acolo. Cred că și acum a prins viață acel pământ de sânge; acum, când rusul vine din nou în România să ne dea lecții de ortodoxie, geopolitică sau de ”prietenie între popoare”. Rusul poate veni în România, dar atunci când trece de Nistru și vrea să ajungă la București, se cuvine a parcurge drumul în genunchi, cerându-și încontinuu iertare pentru că bunicii lui i-au omorât pe bunicii noștri.

Comentariu pe FB:

Adrian Grigoriu NU se poate explica nimic prin termeni etnici. Popoarele nu au nici un rol în conducerea statelor. Nici un rus nu a mai avut vreun rol in conducerea statului rus/sovietic din 1917. Nici un englez nu a mai avut vreun rol in conducerea statului englez din 1688. Nici un francez nu a mai avut vreun rol in conducerea statului francez din 1789. Nici un român nu a mai avut vreun rol in conducerea statului român din 1859 (cu vreo 4 exceptii cand românii au avut un rol partial si temporar). Nici un ungur nu a mai avut vreun rol in conducerea statului ungar vreodată de cand sunt ei pe aici de 1,100 de ani. Popoarele nu au nici un rol, sunt doar exploatate si distruse prin inselaciune si coercitie in mod ipocrit chipurile in folosul lor.

Asadar insemnele sovietice sunt ale statului rus nu ale poporului rus. Nu poporul rus ne-a facut rau ci statul sovietic condus de dusmanii poparului român si rus deopotrivă. etc.

Dughin, Rosca nu sunt nici rusi si nici pro-ruși ci sunt agenti ai statului rus care este depotriva antiromân ca si antirus.

………….

Adrian Grigoriu
Evanghelia Matei 7. 20. “DE ACEEA, DUPĂ ROADELE LOR ÎI VEŢI CUNOAŞTE.”

Strămoșii înţelepţi au transmis: “Toți VORBESC frumos, doar FAPTELE ÎI DIFERENȚIAZĂ”

Eminescu a scris: “ADEVĂRUL nu este în vorbe, ADEVĂRUL este în fapte întrucât FAPTA este însuși ADEVĂRUL!”

Iată Scriptura, strămoșii și predecesorii geniali ne-au furnizat toate instrumentele necesare de cercetare. De la ei avem un instrument de măsurarea a omului și de descoperire a ADEVĂRULUI: FAPTA! Adică realizările concrete.

Iată că știm ce avem de făcut: să ştergem absolut tot ce a scris sau a spus un om, tot ce s-a scris și s-a spus despre acel om, și să identificăm faptele, adică urma concretă lăsată de el/ea în viață, să le analizăm astfel să conturăm caracterul său, scopurile și direcţiile parcurse și știind că direcțiile de acțiune concretă ale unui om nu se schimbă pe lungimea întrega a vieții, eventual doar scad cu puterea, se reorientează și se amplifică cu experiența, putem astfel cu uşurinţă previziona ce va face.

CE A FACUT DUGHIN PENTRU POPORUL ROMÂN ÎN MOD CONCRET?

……………………………..

Sursa: https://www.facebook.com/mihai.tirnoveanu.7/posts/1220232441453955

Detalii despre Conferinta lui Aleksandr Dughin la Bucuresti pe portalul anti-romanesc Adevarul aici:

http://adevarul.ro/news/politica/reportaj-ideologul-putin-bucuresti-le-a-spus-dughin-romanilor-despre-propaganda-sorosista-daci-prietenia-moscova-1_58e5d2d45ab6550cb801e137

……………

Emilian, ceicunoi.wordpress.com, 6 aprilie 2017. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

4 responses to “Rusul Dughin umple o sala de conferinte la Bucuresti

 1. ‘Ai de capul meu! Am zis că sunt nebuni ăia de la In Linie Dreapta (un site cu care nu rezonez deloc de altfel) când îl vedeau pe Dughin peste tot… Acum, nu mi se mai pare la fel. Și știi ceva, Emilian? Eu între Soros și Dughin, îl prefer oricând pe Soros. Să îți explic și de ce?

  Știu că poate părea șocant, dar se pare că Israelul este în spatele campaniei de denigrare a lui George Soros prin media “conservatoare” care a luat amploare de la o vreme. Cu ceva timp în urmă, a iesit la iveală cum că Soros deține ONG-uri care au apărat legal Palestina și au acuzat Israelul de crime împotrivă umanității pentru nenorocirile provocate palestinienilor. La scurt timp, în trustul media israelian “Jerusalem Post” a apărut un articol ce chipurile îl “expunea” pe Soros, dedicând un paragraf și atacului asupra atitudinii “anti-Israel” a magnatului. Articolul a fost preluat de site-urile din toată lumea și uite așa din 2016 și până acum se tot bate moneda pe Soros ăsta, doar pentru că a avut tupeul să se ia de Israel.

  Ia uite ce zic israelienii (via Digi):
  În ceea ce privește Israelul, grupurile lui Soroș lucrează să decredibilizeze fiecare aspect al societății israeliene. Soros se folosește de palestinieni pentru a acuza Israelul ca este un stat rasist. Miliardarul a finanțat grupuri moderate de stânga, grupuri radicale de stânga, grupuri israeliene arabe și grupuri palestiniene. În diferite moduri, aceste grupuri transmit audienței lor faptul că Israel nu are niciun drept să se apere sau să-și impună legile spre cetățenii care nu sunt evrei.

  Vrei să-ți spun părerea mea? Eu, știind că există 2 tabere de evrei care sunt în conflict, cred că Soros este sau cel puțin a trecut de partea “bună” – de partea omenirii, și de aceea este atacat în media (a se vedea și atacurile FOX News, televiziunea mincinoasă care a susținut războiul din Iraq sub pretextul că Hussein ar avea arme chimice – gaz mustard). Nu garantez pentru teoria mea și nu zic că nu ar avea interese omul, eu doar spun ceea ce cred.

  • Toate astea cu israel contra soros, soros contra israel etc sunt masinatiuni ale evreilor de confuzare a goimilor. Cine urmareste presa lor n-are nicio sansa sa priceapa ceva. Alegerea nu este duala Soros sau Dughin. Alegerea e simpla: ROMANISM. Romani! Cine asteapta vreun ajutor de la straini are mult de asteptat.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s