Salut Protestatar – in 20 de puncte. Februarie 2017

7 responses to “Salut Protestatar – in 20 de puncte. Februarie 2017

 1. Ce sa mai zic…mai e ceva de adaugat la cele de sus? Probabil, putem sa mai adaugam muuulte, insa asta e scurt si la obiect. Pacat, ii vad pe cei de varsta mea ca s-au mutat din cluburi unde isi baga siringa in vene in strada unde, socant (deloc!), isi baga pe ascuns siringa in vene si se filmeaza ca au fost acolo ca sa primeasca banii de la cine i-a trimis.

  Ma intreb…astia nu au munca, nu? Ca ma gandesc si eu asa, cand vii inspre casa de la munca, program de peste 8 ore, esti de 12 pe drum, si te trezesti ca e blocaj pe strada, te cam apuca toti dracii si spumele marii. Bine, asta daca ei au munca sau doar o freaca pe la cluburi pe banii lu dracu stie cine. Pe mine asa m-a apucat in primele zile de proteste, venind de la munca — si vorba aia, sunt apropiata in varsta de ‘tinerii frumosi si liberi’, diferenta doar este ca ai mei parinti au avut grija sa ma educe si sa ma invete ca daca nu pun mana la munca, cand voi creste, nu voi avea ce sa pun pe masa. Mde, ce sa mai zici.

  • Te referi la gainarii aia politici care au fost pusi de mafia internationala in functiile publice cele mai importante? Ti se pare ca aia sunt conducatorii poporului nostru? De-a lungul istoriei mafia internationala ne-a asasinat liderii si conducatorii patrioti – e vina poporului?

   • Excelent…bine punctate! Toti conducatorii si ganditorii romani patrioti…au platit cu viata! Mafia international…implicate in toate maidanele planetare!

 2. Este un efort să scriem folosind cele 5 literele “greu de folosit ” : ă,â,î,ș,ț .
  Deci o să fie un mare efort să luăm țara înapoi … cel puțin în mod pașnic .
  Dacă se reușește … încerc să revin și eu la un stil “popular” … în prezent am un stil legat de un creier rău și nesănătos …
  Nu-s singur, văd la :
  https://diacritica.wordpress.com/2017/02/02/facatorilor-de-rau/

  • Cum a pornit Euromaidanul stii? Presedintele Ucrainei a refuzat sa faca acord cu UE. Cine avea motiv sa se enerveze si sa faca scandal? Rusia sau Puterile occidentale? :) Oricum sunt conduse de aceeasi mafie pana la urma…

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s