Cruci si Icoane in Scoli! Mici “altare” in clasele copiilor. Foarte bine!

icoane-in-scoli-scoaterea-cruce-icoane-ortodoxe-scoala-bucuresti

Traim vremuri in care mafia internationala se lupta prin agentii de la nivel national sa rupa poporul roman de Biserica lui Stramoseasca, pe care toti marii patrioti romani din istorie au aparat-o chiar si cu pretul vietii.

Una dintre metodele de departare a romanilor de Dumnezeu si Biserica este scoaterea icoanelor din scoli, pe motiv ca….discriminare, multiculturalism, primitivism, blablaism etc. Mafia da o lupta continua ca sa scoata, juridic si fizic icoanele din scoli.

De ce deranjeaza icoanele in scoli?

Icoanele ii deranjeaza pe mafioti pentru ca aduc copiilor si tinerilor  aminte de Biserica si de Dumnezeu, le ofera acestora EXEMPLE DE COMPORTAMENT altruist, total opus de tipul de vietuire propus si impus de mafie in societate. Icoanele ne aduc aminte de Dumnezeu, de Sfinti, de Biserica, de cum ar trebui sa ne purtam unii cu altii, de cum ar trebui sa respingem placerile lumesti si sa nu le lasam sa devina patimile noastre, SA NU NE LASAM CONTROLATI DE/PRIN PATIMILE NOASTRE. Crucea, Icoanele, Biserica aduc aminte si vorbesc despre ADEVAR si de a nu pune pret pe lucrurile materiale ale acestei lumi.

Toate aceste lucruri sunt total opuse planurilor mafiei. Mafia supravietuieste in jurul nostru prin MINCIUNA, prin impunerea in societate a unui sistem de organizare total ATEU si EGOIST (cu ei la conducere). Mafia ne controleaza prin stapanirea BANILOR si deci a tuturor lucrurilor materiale. Mafia ne dirijeaza comportamentul prin presa mincinoasa si manipulatorie si prin pacalirea oamenilor sa devina dependenti de diferite patimi – fumat, tv, alcool, sex, filme, mancare, dulciuri, lene, shopping etc, facandu-si astfel singuri rau lor, familiei si societatii.

Prin activitatea ei “naturala” de 2000 de ani, Biserica sustine un MODEL MORAL DE ORGANIZARE A SOCIETATII UMANE – cel mai bun model, in care mafia nu are cum sa existe. De aceea mafia incearca din rasputeri sa distruga Biserica.

Ruperea legaturii intre tineri si Biserica, intre popor si Biserica este un pas important in distrugerea Bisericii.

Scoaterea icoanelor din scoli e o etapa in realizarea acestor scopuri ale mafiei.

De aceea, ne bucuram cand vedem institutii scolare, parinti sau profesori care nu s-au lasat pacaliti de mizeriile mafiei, si au pastrat icoana sau crucea pe perete, sau chiar au amenajat un mic “altar” in salile de clasa!

In imagini – o institutie scolara din Bucuresti. In contrast cu griul si uratul de afara – pe peretii clasei – o oaza de moralitate. Felicitari!

………..
Emilian, 23 ian 2017, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

3 responses to “Cruci si Icoane in Scoli! Mici “altare” in clasele copiilor. Foarte bine!

  1. Cu sau fără mini-altare, școala rămâne un veritabil mijloc de spălare pe creier, înregimentare sau cum vrei tu să-i spui. Mi se pare cea mai mare prostie posibilă, să încerci să “educi” simultan copii cu potențial diferit, cu nivel de inteligență diferit, cu viteză de lucru diferite, etc. Pare-mi-se că ai postat mai demult pe blog niște conferințe ale domnului Florin Colceag pe tema asta, deci ești informat. Așadar, eu, deși nu am (încă?) copii, le recomand părinților cărora le pasă de copiii lor să îi educe în sistem home-schooling. E cea mai bună alegere, și eu sunt convins că în scurt timp angajatorii se vor uita în principal la aptitudini și mai puțin la diploma aia pe care o are oricine trece de școala de stat. Lumea se schimbă – dacă se va schimba în bine sau în rău, de asta suntem și noi, într-o măsură, responsabili.

  2. Emilian, daca fiecare parinte decide pentru copii sau ei la o anumita varsta gandesc pentru ei insusi, citind pe internet despre greselile din Biblie de exemplu si nu sunt de acord, nu este fortat sa se indoctrineze copii prin cruci in salile de scoli, daca au de ales intre a face ora de religie si a vedea numai la ora de religie icoane si a invata numai acolo despre istoria lui Isus si cruce ?

    • Mafia foloseste acest termen “indoctrinare”. El este corect doar daca consideram ca sunt invatati copii este gresit pentru ei. Atunci ar fi “indoctrinare in a crede / face ceva gresit”. Daca insa eu si poporul asta considera ca credinta ortodoxa e ceva foarte bun si de baza pentru binele copilului, atunci nu se cheama indoctrinare, CI educatie – povatuire – invatare etc.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s