Indrumar pentru participarea la alegerile electorale

indrumar-sfaturi-ghid-probleme-alegeri-electorale-decembrie-2016

(preluare FB AG)

Toate persoanele din ilustraţia la acest articol au rămas în conştiinţa românilor şi atrag veneraţia românilor nicidecum pentru ceea ce au făcut pentru sine însuşi, pentru familia lor, pentru chiverniseala proprie. Contemplați faptele lor pentru care ei şi ele au rămas pe vecie în conștiința românilor.

Votați numai cu cei care înainte de a se pune pe listele de votare, au dovedit PRIN FAPTE CONCRETE că sunt patrioți adevăraţi, ceea ce înseamnă cu precizie că au dovedit deja că au pus și pun interesele Poporului Român deasupra propriilor interese.
Dați va rog “Share” să ajutăm la lămurirea Poporului Român căci de la televizor sau radio nu a fost și nu este nici o șansă.

Spre limpezime: faptele nu sunt vorbe, discursuri, marşuri, declaraţii, texte, cu atât mai puţin nu sunt promisiuni şi simpatii, farmec personal. Oamenii concretului sunt calmi şi serioşi, niciodată fermecători sau atractivi.

Faptele sunt acte cu rezultat concret, cu efect practic, măsurabil. În consecință, când auziţi “păi a spus adevărul despre… a avut curajul să spună… a scris despre…” ele nu înseamnă nimic dacă nu sunt reprezentarea faptelor deja făcute, realizate. Astfel de „dovezi” să le aruncați, să le disprețuiți, ele sunt doar vânt.

Legea patriotului este tăcerea, faptele să vorbească pentru om. Ascultați dar numai pe cei care au făcut ceva concret util și ale căror vorbe sunt în perfectă armonie cu faptele lor trecute. Aceia vor face ceea ce spun. Doar pe ei vă puteți baza.

Strămoșii înţelepţi au transmis: “Toți VORBESC frumos, doar FAPTELE ÎI DIFERENȚIAZĂ”

Eminescu a scris: “ADEVĂRUL nu este în vorbe. ADEVĂRUL este în fapte întrucât FAPTA este însuși ADEVĂRUL!”

Evanghelia Matei 7. 20. “DE ACEEA, DUPĂ ROADELE LOR ÎI VEŢI CUNOAŞTE.”

Iată Scriptura, strămoșii și predecesorii geniali ne-au furnizat toate instrumentele necesare de cercetare. De la ei avem un instrument de măsurarea a omului și de descoperire a ADEVĂRULUI care este unu și singurul, acesta este FAPTA! Și fapta este realizarea concretă cu efect benefic pentru oameni.

Iată că pentru a ști totul despre un om, deja știm tot ceea ce avem de făcut, respectiv, să ştergem absolut tot ce a scris sau a spus acesta, tot ce s-a scris și s-a spus despre el, să identificăm faptele, adică urma concretă lăsată de el/ea în viață, să le analizăm astfel să conturăm caracterul său, scopurile și direcţiile parcurse și, știind că direcțiile de acțiune concretă ale unui om nu se schimbă pe lungimea întreagă a vieții, eventual doar scad cu puterea, se reorientează și se amplifică cu experiența, putem astfel cu uşurinţă previziona ce va face.

Candidații nu sunt aleși ca să vorbească, să facă declaraţii, să scrie texte, să vă distreze, să acţioneze ca saltimbanci administrativi.

Aşa cum pentru a conduce un autobuz de pasageri şoferul este obligat să susțină un examen la care să dovedească că deține cunoștințe temeinice teoretice şi practice, similar, pentru a conduce statul trebuie ca cei aleşi să susţină un examen prin care să fi dovedit că au cunoştinţe teoretice şi practice să conducă navă numită Statul Român, adică echivalentul a un milion de autobuze simultan și totul ÎN INTERESUL POPORULUI ROMÂN. Care dintre candidaţi a dat o asemenea dovadă de competentă și mai ales de absolută bună credință și dăruire?

Deci mergeţi la vot ştiind că actul de a intra în secţia de votare este dovada că sunteţi de acord cu sistemul.

Ceea ce faceți în secţia de votare deja nu mai are nici o relevanță întrucât nu puteți urmări ce se face cu participarea dvs. în etapele procesului electoral de la cutia cu voturi la numărătoare, înregistrarea în baza de date, interpretarea datelor, alocarea datelor etc. Până la rezultatele finale publicate oficial. Nimic nu puteți nici urmări nici contesta. Oficialii vă prezintă aspectul că secretizarea votului este în binele poporului. Chiar așa? Secretizarea de orice fel este spre binele celor care lucrează în ascuns şi cine se ascunde decât infractorii? Secretizarea asigura posibilitatea oricăror fraude electronice fără a putea a fi detectate.

Așadar, votați numai cu cei care înainte de a își pun numele pe listele de votare, au dovedit prin fapte concrete că pun viaţa, viitorul Poporului Român deasupra propriei vieți, a familiei sale, a viitorului copiilor lor, care înțeleg că copiii lor nu pot avea un viitor mai bun dacă nu se construieşte un viitor mai bun pentru toți copii celorlalţi români. Altfel, dacă noi nu creăm un viitor pentru copii românilor, copii românilor vor ajunge să fie exploatați, umiliți, înjosiți, violați de copiii străinilor.

Dacă nu găsiţi pe listele de votare nici o singură persoană care să îndeplinească aceste condiţii, nu intrați în secția de votare. Prezenţa voastră credibilizeaza sistemul. Votul este o opţiune dacă ar fi o posibilitate de mai bine. Dacă nu exista o certitudine pentru un mai bine, nu exista nici o opţiune.

Cu consecinţa că trebuie să vă adunaţi între voi astfel să contribuiţi la constituirea mişcării de asigurarea a unui viitor pentru Poporul Român. Noi suntem copiii trecutului și părinții viitorului. Responsabilitatea noastră nu este pentru noi sau pentru copii noştri doar ci pentru viitorul Poporului Român în întregime, în cadrul căruia copii noştri vor trăi. Vrem sau nu ca Poporul Român să dăinuiască în viitor? Și dacă da, înspre mai bine? Asta este singura întrebare. Dacă răspunsul este da, soluția nu o vom găsi în sistemul actual așa cum este el azi, cum de altfel s-a dovedit în ultimii 27 de ani. Românii trebuie și pot să își construiască un viitor bun. Dar nu pe căile oferite de străini ci pe căile pe care am fost și suntem invincibili. Care sunt acelea, este un alt subiect, ele se află în cu totul alt loc decât sistemul electroal.

Cu Dumnezeu înainte! El poate totul.

A.G.

……………..

Emilian, 10 dec 2016, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s