Alegeri Electorale si Sistemul de Vot la Crestini – Protocoalele Inteleptilor Sionului Partea 2/9

alegeri-electorale-sistem-de-vot-la-crestini-protocoalele-inteleptilor-sionuluiPasaje din Protocoalele Inteleptilor Sionului cu detalii despre Alegerile electorale si Sistemul de vot la crestini:

“Ideea abstractă a libertăţii a dat posibilitatea de a convinge mulţimile că un guvern nu este altceva decât un girant al proprietarului pământului, adică al poporului, şi, că el se poate schimba cum se schimbă nişte mănuşi vechi. Amovibilitatea reprezentanţilor poporului îi punea la dispoziţia noastră; ei depindeau de alegerea noastră.

Administratorii aleşi de noi din public, pe baza înclinaţiilor lor slugarnice, nu vor fi indivizi preparaţi pentru administraţia ţării. Astfel vor deveni uşor nişte pioni în jocul nostru, în mâinile consilierilor noştri savanţi şi geniali, ale specialiştilor noştri, crescuţi încă din copilărie în vedere de a administra afacerile lumii întregi. Ştiţi că specialiştii noştri au cules învăţămintele necesare pentru a administra din planurile noastre politice, din experienţele istoriei, din studiul tuturor evenimentelor de seamă.

Cine va bănui atunci că toate aceste probleme au fost născocite de noi după un plan politic pe care nimeni nu l-a ghicit timp de lungi secole?

Înţelepţii noştri, crescuţi să conducă pe creştini, vor alcătui cuvântări, proiecte, memorii, articole, care ne vor da influenţa asupra cugetelor şi ne vor îngădui să le conducem către ideile şi cunoştinţele pe care vom dori noi să li le impunem.

Drepturile pe care noi le-am înscris în constituţii sunt fictive pentru mulţime, iar nu reale. Toate aceste pretinse „drepturi ale poporului”, nu pot exista decât în gând, ele nu sunt niciodată realizabile.

Drepturile republicane pentru muritorul de foame sunt o amară ironie: nevoia unei munci aproape zilnice nu-i permite să se bucure de ele; în schimb ele îi răpesc garanţia unui câştig statornic şi sigur, punându-l sub dependenţa grevelor patronilor sau ale tovarăşilor.

Sub conducerea noastră poporul a distrus aristocraţia care era protectoarea sa şi doica sa naturală, pe ea, al cărei interes este inseparabil de bunăstarea poporului. Acum când aristocraţia este distrusă, el a căzut sub jugul acaparatorilor, al necinstiţilor îmbogăţiţi, care îl apasă în mod nemilos.

Vom înconjura guvernul nostru de o lume întreagă de economişti. Iată pentru ce ştiinţele economice sunt cele mai importante care trebuie să fie predate evreilor. Vom fi înconjuraţi de o pleiadă de bancheri, industriaşi, de capitalişti şi mai ales de milionari, pentru că în definitiv totul se va decide prin cifre. Un anumit timp, până în momentul când vom putea fără primejdie să încredinţăm posturile responsabile ale statelor noastre fraţilor noştri evrei, vom încredinţa aceste posturi unor indivizi al căror trecut şi caracter să fie astfel încât să existe o prăpastie între ei şi popor, unor oameni care, în caz de nesupunere la ordinele noastre, nu vor putea să aştepte altceva decât condamnarea sau exilul, pentru ca să ne apere interesele până la ultima lor suflare.

Impărţirea poporului în partide i-a pus pe toţi la dispoziţia noastră, deoarece, pentru a susţine o luptă de întrecere, trebuie bani şi toţi banii îi avem noi.

Vă rog să vă reamintiţi că guvernele şi popoarele nu văd decât aparenţa lucrurilor. Şi cum ar descurca ele înţelesul lor intim, când reprezentanţii lor se gândesc înainte de toate să petreacă?

Poporul are o dragoste deosebită şi o mare stimă pentru geniile politice şi la toate actele de violenţă răspunde prin cuvintele: „Este un ticălos, un mare ticălos, dar ce şmecher este!… este o învârteală, dar ce bine este aranjată, ce îndrăzneţ!…”

Când vom fi dat lovitura noastră de stat, vom spune poporului: „Totul mergea grozav de prost, toţi au suferit mai mult decât puteau răbda. Noi nimicim cauzele suferinţelor voastre”.

Sufragiul universal, din care am făcut instrumentul ridicării noastre, şi cu care am deprins până şi pe făpturile cele mai de jos care fac parte din membrii umanităţii prin reuniri de grupuri şi asociaţii, îşi va juca rolul o ultimă dată pentru a exprima unanima dorinţă a umanităţii de a ne cunoaşte mai de aproape înainte de a ne judeca. De aceea trebuie să aducem pe toată lumea la sufragiul universal, fără deosebire de clase, şi de cens electoral, pentru a stabili absolutismul majorităţii pe care nu-l putem obţine de la clasele censitare inteligente. Obişnuind în felul acesta pe toată lumea cu ideea valorii sale proprii, vom distruge importanţa familiei creştine şi valoarea ei educatoare, nu vom lăsa să se producă individualităţile cărora mulţimea condusă de noi nu le va permite nici să se remarce şi nici să vorbească: mulţimea este obişnuită să ne asculte numai pe noi care îi plătim supunerea şi atenţia.

Sufragiul universal poate să-l discute şi să-l modifice, el va păstra urma tuturor concepţiilor false ale inteligenţelor care nu au pătruns adâncimea şi legătura planurilor.

Era republicană atunci a devenit posibilă, noi am înlocuit guvernul printr-o caricatură a guvernului, printr-un preşedinte, luat din mulţime, din mijlocul creaturilor noastre, al sclavilor noştri. Aici a fost temelia minei, săpată de noi sub poporul creştinilor, sau mai bine zis sub popoarele creştinilor.

Pentru a ajunge la acest rezultat, noi vom pune la cale alegerea unor preşedinţi care au în trecutul lor un păcat ascuns, vreo „panama”. Frica de destăinuiri, dorinţa proprie a fiecărui om ajuns la putere de a-şi păstra privilegiile, avantajele şi onorurile, legate de starea sa, vor face din ei devotaţii executori ai prescripţiilor noastre.

Preşedintele va interpreta, după dorinţa noastră, legile existente, care se pot interpreta altfel; el le va anula când îi vom arăta necesitatea; va avea dreptul de a propune legile provizorii şi chiar o nouă schimbare a Constituţiei, sub pretextul binelui suprem al statului.

Nefolositoarele schimbări de guvern la care îi îndemnam pe creştini când săpam edificiile lor guvernamentale, vor fi plictisit popoarele la acea epocă atât de mult, încât vor prefera să îndure totul de la noi, în locul riscului unor noi tulburări.

Şefii creştini pe care îi povăţuiam altă dată să se distreze pe grijile statului prin recepţii reprezentative, prin etichetă, prin serbări nu erau decât un paravan al guvernului nostru.

Ne vor conduce aceleaşi principii care au dat până în zilele noastre înţelepţilor noştri conducerea tuturor afacerilor mondiale. Noi conducem gândirea întregii umanităţi. Mai mulţi membri din rasa lui David vor pregăti pe regi şi pe moştenitorii lor, alegând pe aceştia din urmă nu după drepturile ereditare, ci după aptitudinile lor eminente; ei îi vor iniţia în tainele ascunse ale politicii, în planul stăpânirii lui, cu condiţia însă ca nimeni să nu cunoască aceste taine.”

Sursa: https://www.scribd.com/doc/7389146/Protocoalele-in%C5%A3elep%C5%A3ilor-Sionului

va urma…

………….

Emilian, 10 dec 2016, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

(reclamele de mai jos sunt impuse de WordPress)

2 responses to “Alegeri Electorale si Sistemul de Vot la Crestini – Protocoalele Inteleptilor Sionului Partea 2/9

  1. Mulţumiri pentru toate articolele, gîndurile…

    Totuşi… totuşi…TOTUŞI!
    Vă rog frumos corectaţi (analfabetismele) astea de felul: “alegeri ELECTORALE” (!?!). Adică alegeri… alegătoare?
    Zău aşa…

    • :) “alegeri electorale” este o expresie cautata des de oameni pe google, de aceea am folosit-o si o folosesc… pe un blog/site nu e suficient sa scrii / postezi chestii, tre sa mai si intre oameni sa le citeasca, asa ca impacam si capra si varza :). V-ati grabit..

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s