Victimele #Colectiv 1 comemoreaza tragedia printr-un nou concert #Colectiv 2

concert-caritabil-colectiv-trupe-rock-victime-un-nou-concertIndragostiti de energia minunata emanata de muzica rock – satanica, o parte dintre ranitii Colectiv 1 ne invita la un concert caritabil Colectiv 2 – dedicat celeorlalte victime Colectiv 1 care inca au nevoie de bani etc, cu muzica foarte asemanatoare cu cea din Colectiv 1! Pentru ca “nu muzica aia satanica a fost de vina, ci doar artificiile ale nenorocite. Muzica a fost inocenta si nevinovata.”

Oamenii astia chiar n-au invatat nimic din atacul la care au luat parte?

Printre formatiile care vor concerta si ne vor bucura inimile:

The Rock – tribut formatiei AC-DC

Cei de la 9.7 Richter ne vor induiosa sufletele cu melodii din repertoriul propriu. Daca suntem norocosi vom avea parte de melodiile: “Blood“, “Feed my Hate”, “Learning how to die“, “Payback time” sau minunata “Assassins” – tematici perfecte pentru momentul Colectiv.

La cererea publicului, trupa Up to Eleven ne va oferi “Otrava”, clasica “Rape me” sau melodia superba cu dedicatie speciala pentru mortii de la Colectiv 1 -> “Lake of Fire“.

Superb sau ce?

Propun sa mergem cu totii si sa profitam de aceasta portie nesperata de sanatate morala si mentala!

Pentru ca imbulzeala si batzaiala pe muzica rock – satanica nu dauneaza deloc sanatatii si mintii umane.

Iupiii.

………….

Emilian, 28 oct 2016, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

5 responses to “Victimele #Colectiv 1 comemoreaza tragedia printr-un nou concert #Colectiv 2

 1. Chiar ca am ajuns o natie spalata pe creier…
  Cind mergeam la bunici in vacanta ascultam multa muzica rock eram disperat mai ales cind bunica incepea sa balanseze din fata catre spate ,parul ei devenea asa o chestie ca o matura chiuia si daca te uitai la ea aveai senzatia ca vine dar ea se ducea. Superbe vremuri,sarea defuzorul in sus😂😂😂

 2. Doar pt ca nu ascultati genul asta de Muzica si nu cunoasteti ce fel de oameni sunt cei de acolo, mai bine v.ati tine gura de la Ineptii ! Daca tot Comemorati spiritul Colectiv

  • Care au fost ineptiile? Nu a vorbit nimeni de cum sunt oamenii aia de acolo. Am zis doar ca n-au invatat se pare nimic din experienta anterioara… Daca tu crezi ca muzica rock-satanica “vibreaza” optim pentru fiinta umana, si face bine psihicului si mintii umane, poti sa asculti linistita in continuare. Nu e vorba ca nu imi place acea muzica, ci ca NU FACE BINE OMULUI. Si in plus multe melodii promoveaza lucruri negative si diavolesti – vezi titlurile melodiilor insirate in articol. Intr-o lume normala astfel de melodii nu ar exista in spatiul public, dar…traim intr-o lume organizata si impusa de o mafie malefica, asa ca, e de asteptat ca astfel de lucruri sa fie sustinute si promovate. Si cei mai naivi si inocenti dintre oameni cad in capcana mafiei si “intra in hora”…pacat.

 3. NU AU INVATAT NIMIC ACESTI OAMENI! PACAT! TITLURILE CANTECELOR SUNT FF.URATE SI DAUNATOARE PENTRU GENERATIA TANARA! NU VA PLAC VALORILE NATIONALE,CANTECELE ROMANILOR ?

 4. Am sa i las un raspuns domnisoarei “andra pe”
  Scumpa mea,de peste 2ooo de ani mai multe natiunii incearca sa ne dizolve sa ne schimbe traditiile ,obiceiuriile,chiar sa ne invete cu ce mina sa mincam si cind.
  Daca voi generatiile tinere chiar nu va dati seama ca ati devenit sau sinteti o parchie spre acest tel al lor atunci este grav. Scumpa copila Daca,tine minte ca vii din cel mai frumos si Puternic Neam,chiar MAMICA VANGA a spus ce “misiune nobila are poporul Roman”. Si am sa inchei prin a spune Sa le fie tarina ushoara si celor stiuti si celor nestiuti.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s