Reclame bune de sters la fund de la supermarketuri

reclame-supermarketuri-hartie-de-sters-la-fund-blog-ceicunoiMultumim frumos strainilor care detin toate supermarketurile din Romania ca se ingrijesc de noi si ne trimit atat de des in cutia postala hartie buna pentru diverse activitati gospodaresti –  resturi de la gatit, infasurat borcane, umplut spatiul gol in colete cu obiecte fragile, sters geamuri ude, aprins focul in soba etc.

Ii rugam pe aceasta cale sa ne trimita pe viitor hartie mai rezistenta, mai putin colorata, nelucioasa si cu foi care se desprind mai bine din intreg. Ca sa o putem folosi mai bine.

Sigur ca drag(/c)ii de ei spera sa prosteasca cat mai multi dintre noi cu oferte nebanuite si promovarea “placerii gustului”. Eu insa tin sa ii anuntam ca singurii pe care ii mai pacalesc sunt ultimii naivi care n-au aflat inca despre scopul real al supermarketurilor, si anume sa distruga producatorii si micii comercianti autohtoni, sa saraceasca romanii, sa scoata cat mai multi bani din tara si sa ne imbolnaveasca poporul prin alimentele otrava pe care le vand legal peste tot in lume.

Cand romanii vor arunca TOTI televizoarele din casele lor, si vor incepe sa vada adevarul, astfel de reclame de la corporatiile strainilor nu vor mai avea niciun efect nociv asupra lor si le vor rade in fata.

Pana atunci, noi astia mai gica contra imperialismului mafiot, anuntam respectuos conducerile supermarketurilor ca ne-am sterge si la C#@ cu reclamele lor, daca ar fi hartia mai moale.

Emilian, 26 oct 2016, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

6 responses to “Reclame bune de sters la fund de la supermarketuri

  1. Dacii nostri Scumpi vor trebuii sa renunte n primul rind la carne,definitiv. Sa nu mai atingeti carnea.
    Domnia Sa Valeriu Popa este marturia minuniilor 😊😊😊

  2. Bravo, ai dreptate, ai uitat să spui doar că putem să curățăm cartofi pe ele, să nu facem mizerie pe masă, așa că eu le prefer pe cele de dimensiuni mari.

  3. este adevarat si sunt de acord cu semnatarul articoului, insa nu trebuie uitat faptul ca hartia respectiva, nemernicii de la multinationale o procura tot din codrul romanesc.oricum sunt niste nemernici!

    • Da, stiu, bineinteles ca as prefera sa nu mai trimita deloc astfel de reclame, exact din prisma hartiei risipite (dar si a manipularii care se face prin ele). N-am facut o analiza completa a fenomenului, articolul era doar pentru a face o ironie, ca oricum degeaba le trimit, ca nu ne mai prostesc (cel putin pe unii dintre noi).

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s