Parintele Iustin Parvu: “Este o familie mare, draceasca, care lucreaza in lumea asta a noastra…”

parintele-iustin-parvu-mafia-internationala-noua-ordine-mondiala-istorie-educatie-familie-draceasca-istorie-iudaica-la-scoalaVIDEO Parintele Iustin Parvu despre Noua Ordine Mondiala, istorie reala, importanta manastirilor, chimicalele din mancare, lupta mafiei impotriva crestinismului, educatia copiilor, viata vesnica etc. – 46 de minute de cunostinte, intelepciune si sfaturi de la un sfant.

Cateva pasaje:

“Poporul roman este un popor sfant…”

“A venit copleseala aceasta peste noi crestinii ortodocsi de astazi…”

“Copiii nostri au invatat si invata la scoala o istorie stalcita, nenorocita, o istorie IUDAICA care  n-are nici in clin nici in maneca.” (min 30:20)

“….Asa distrug omenirea… Este O FAMILIE MARE DRACEASCA care lucreaza in lumea asta a noastra, fara margini…” (min 37:45)

“Va veni un razboi… sa distruga lumea, nu vine pentru altceva! (…) Cruciadele n-au fost nimic…”

Parintele Iustin Parvu.

……………

Daca nici in Parintele Iustin Parvu n-avem incredere ca ne vorbeste despre ADEVAR, ISTORIE REALA si ca ne recomanda ce e bun pentru noi, atunci IN CINE/CE AVEM INCREDERE? In PRO-TV-ul mafiei?

Emilian, 7 aug 2016, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

3 responses to “Parintele Iustin Parvu: “Este o familie mare, draceasca, care lucreaza in lumea asta a noastra…”

  1. dle. Emilian. nu am mai trecut de mult pe aici. intre timp lucrurile au mai evoluat. as vrea sa.mi spui daca ti.ai mai schimbat parerea sau ai ramas tot la vechea convingere. eu sunt ioan, cel cu … numai rugaciunea. tot mai crezi ca exista solutii lumesti la vremurile ce le traim? p.s. chear sf. par. Iustin (la care vad ca ai evlavie, si ma bucur) spunea … solutii omenesti nu mai sunt. singura solutie … Doamne Iisuse Hristoase miluieste.ne pe noi. (am citat din memorie). p.p.s. ai mare grija pt. ca timpurile sunt f.f.f. inaintate si sa nu te prinda vremea cernerii inotand in ape tulburi si consumandu.ti energia alergand dupa nustiuce himere (soluii lumesti, adica pareri omenesti). Doamne ajuta.

    • Nu stiu daca exista solutii lumesti, dar noi suntem obligati sa le cautam. Ne-a dat Dumnezeu minte si sanatatea – sa le folosim, nu doar sa ne rugam la el sa ne salveze, sa ne ajute. Pai deja ne-a ajutat cand ne-a dat instrumente precum timp, creier, inteligenta, casa, putere de lucru, sanatate etc. Doar Dumnezeu stie cum se vor rezolva pana la urma problemele astea. Poate nu exista solutii lumesti. Poate exista. Nu stiu. Da, ai dreptate, sa fim pregatiti duhovniceste pentru vremea cernerii. Apoi cei pregatiti duhovniceste sa caute solutiile lumesti :)

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s