Mafia internationala vrea RAZBOI MONDIAL si Instaurarea Monarhiei in Romania

mafia-internationala-vrea-razboi-mondial-si-instaurarea-monarhiei-in-romaniaRĂZBOI MONDIAL ÎN LUME ȘI MONARHIE ÎN ROMÂNIA – DESCOPERIM CINE LE PROMOVEAZĂ CERCETÂND CUI FOLOSESC.

(preluare FB A.G.)

Dați și voi “Share” să mai ajutăm la dumirirea românilor.

Conform statisticilor confirmate de comunităţile evreiești, în România la 1941 au existat 756,930 evrei iar la 1945 au existat 355,972 evrei.

Se constată că între 1941 şi 1945 au dispărut 400,958 evrei. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU EI? Se fac următoarele afirmații:

1) Comunitatea Evreilor publică peste tot, inclusiv în curtea sinagogii din Bucuresti din piața Sf. Vineri împreună cu cei de la Institutul Elie Wiesel și ONGurile din aceeași orbită antiromânească, toți afirmând că i-a ucis Poporul Român în frunte cu Mareșalul Ion Antonescu, motiv pentru care l-au asasinat pe mareșal și condamnă Poporul Român pentru genocid. „Purtătorul lor de cuvânt” Mattatias Carp a scris că evreii s-au mâncat între ei în Transnistria.

2) Președintele Israelului Shimon Perez afirmă că Poporul Român a salvat 400,000 de evrei care au ajuns în Israel și care au construit Israelul. Vezi linc.

3) Se cunoaşte practica evreilor de a primi o nouă identitate la momentul emigrării în Israel distinctă de cea avută anterior. Vezi cazul lui Arie Shailev alias Arin Stănescu absolvent de drept în România în 1977 cu numele de Arin Stănescu care a emigrat în Israel unde a primit identitatea de Arie Shailev cu altă dată de naștere, apoi reîntors în România dupa 1989 s-a folosit de ambele identităţi, a fost numit președintele lichidatorilor din România și a lichidat ilegal bancile și firmele românești a căror acționari nu au vrut să le vânda firmelor evreiești precum cazuri celebre ca Bankcoop sau Banca Religiilor – vezi linc.

4) Concluzia este că 1 + 2 + 3 = cei 400,000 de evrei dispăruţi au ajuns în Israel, și-au schimbat fain frumos numele și din punct de vedere al evidenței populației au dispărut misterios.

Astfel, ce s-a întâmplat cu evreii în al doilea război mondial ne spun chiar evreii dacă suntem atenți la detalii și reprezintă cheia înțelegerii situației din țară și în Lume în prezent.

Forțele clandestine de atac împotriva Poporului Român folosesc de secole aceasta procedura de schimbare a adevaratei identități pentru a putea scăpa de sub responsabilitatea crimelor ce planifică a le comite, în cazul României crimele planificate fiind asasinarea lui Ion Antonescu şi a grupului de susţinători din imediata apropiere, distrugerea elitelor Poporului Român și îndatorarea cruntă și subjugarea românilor, precum atunci dar și în prezent. În plus, pentru un “efect preventiv” pentru viitor, pentru împiedicarea aflării adevărului, impun legi antiromânești precum OG 31/2002 şi Legă 217/2015, toate cu scopul de a încăleca și subjuga Poporul Român și a menține explotarea omului de către om aplicată asupra Poporului Român .

Concluzia finală: 1+2+3+4+5 = Institutul Elie Wiesel și ONGurile din aceeași orbită antiromânească MINT ȘI ÎNȘEALĂ POPORUL ROMÂN CU PUTEREA STATULUI ROMÂN, PE CARE ÎL CONTROLEAZĂ ÎN MOD CONSPIRAT. Scopul lor este să nu se afle de către cei în viață că predecesorii au realizat mari victorii împotriva ocupației clandestine a Statului Român de către evrei, succese oprite doar prin asasinarea în masă a elitelor la adăpostul războiului mondial şi a monarhiei în spatele căreia au operat atât în 10 februarie 1938, 30 noiembrie 1938, 22 septembrie 1939, 26-28 iunie 1940, 5 septembrie 1940, 23 august 1944, 2 martie 1945, sărăcirea organizată a românilor în perioada 1946-1947 prin devalorizarea artificială a banilor, confiscarea aurului de la populație sub pedeapsa cu moartea și foametea cumplită organizată cinic, preluarea controlului organelor Statului Român de la români în mâna evreilor, nici unul din aceste acte neputându-se fi efectuat sub acoperirea vreunei alte structuri de conducere decât cea monarhică.

În prezent temerea conducerii etniei evreiești este mare pentru că în prezent nu deține acoperirea necesară pentru a putea asasina zecile de mii de patrioți români care s-au născut între timp și care se dumiresc pe zi ce trece asupra celor responsabili de situația cumplită a Poporului Român. Acoperirea clasică compusa din război mondial şi monarhie nu au reușit să o pună încă în funcțiune de aceea se străduiesc din greu să le implementeze pe ambele. Cu războiul mondial au mari greutăți căci in ciuda multiplelor eforturi, de peste 13 ani nu reuşesc să îl declanşeze. Iar cu monarhia, de 20 de ani bat pasul pe loc, le mor actorii înainte de a îi trimite pe scenă, iar urmașii sunt și mai decrepiți decât vechiturile resuscitate.

Internetul le-a venit de hac planificatorilor Mafiei Internaționale. Internetul a redus drastic longevitatea înșelarii popoarelor scurtând viața minciunilor, pe care se bazeaza declanșarea de evenimente catastrofale, de la secole la minute. Nimeni nu ar vrea să fie în locul planificatorilor Mafiei Internaționale. Vai de capul lor.

A.G.

https://cersipamantromanesc.wordpress.com/tag/statistica-populatiei-evreiesti-in-romania/

https://www.youtube.com/watch?v=EO7epcOrQ74&app=desktop

http://www.realitatea.net/seful-unpir-a-fost-acuzat-ca-are-dubla-identitate-arin-stanescu-alias-arie-shalev_1089522.html

……………………..

Emilian, 5 aug 2016, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

2 responses to “Mafia internationala vrea RAZBOI MONDIAL si Instaurarea Monarhiei in Romania

 1. Cam daţi cu bâta-n baltă când conchideţi, fără o dovadă, că “1+2+3=400.000 de evrei dispăruţi au ajuns în Israel, și-au schimbat fain frumos numele și din punct de vedere al evidenței populației au dispărut misterios.”! Adică, vreţi să spuneţi că n-a murit nici un evreu dintre cei deportaţi în Transnistria de către regimul Antonescu?… Prin asta, nu sunteţi mai bun decât evreii sionişti fundamentalişti holocaustişti, care susţin că peste 400.000 de evrei au murit astfel deportaţi, deşi din documentele oficiale (ale Guvernului român şi ale organizaţiilor evreieşti din România acelei epoci) numărul celor morţi este de circa 200.000!
  Cei 400.000 de evrei sosiţi în Israel din România, menţionaţi de către Shimon Perez, nu erau din anul 1945, ci dintr-o perioadă de cel puţin un deceniu! (Dacă din 750.000 de evrei existenţi în 1941, iar cam 250.000 au murit în timpul războiului, au rămas circa 500.000 din care puteau pleca 400.000 – părinţi şi copii, mulţi născuţi după război.)
  Cu astfel de speculaţii daţi apă la moară evreimii sioniste să spună că “românii sunt antisemiţi” şi ar trebui să ştiţi că aceasta are mijloacele necesare pentru a crea opiniei publice mondiale această convingere, chiar dacă-i fără temei real.
  Deci, e bine să vorbiţi numai despre ce puteţi dovedi, iar dacă n-aveţi dovezi, dar vreţi să exprimaţi o opinie, în baza dreptului la liberă exprimare, precizaţi că este vorba despre o ipoteză.
  Dacă dvs. luptaţi pentru un ideal, foarte bine, este dreptul dvs. (dacă se încadrează în prevederile din legislaţia internaţională), dar eventualele consecinţe negative ar trebui să le suportaţi dvs. personal, iar nu şi compatrioţii dvs. care nu aderă la respectivul ideal!
  Înj rest, să fiţi sănătos, în viaţă băftos, în expuneri congruent şi la dovezi consistent!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s