Atentat terorist sau VRAJEALA? Teapa cu terorism la nivel mondial

atentat-terorist-terorism-teapa-vrajeala-razboaie-mondiale-atentate-europa-lume-romania-mafia-internationalaLUAȚI VRAJEALA – AZI VRAJEALA CU TERORISM! INCA O TURA! Azi, unitatea mobilă de terorism profesional a revenit la Munchen.

(Preluare FB A.G. despre: scopul atentatelor teoriste regizate la nivel mondial, scopul razboielor, planurile si actiunile mafiei internationale pentru exploatarea popoarelor lumii; importanta ortodoxiei in fata mafiei internationale)

 

 

Escaladarea activității teroriste și războinice se tot face de 70 de ani. Dați și voi „Share” să ajutăm la dumirirea românilor. În ultimii 15 ani am avut următoarele acţiuni principale cunoscute:

2001 – terorism la WTC 911 New York
2001 – până în prezent – război în Afganistan
2003 – până în prezent – război în Irak
2004 – terorism la Madrid
2007 – terorism la Londra
2011 – până în prezent – război în Libia, Egipt, ISIS în Irak
2012 – până în prezent – război în Siria
2014 – până în prezent – război în Ucraina
2015 – până în prezent – invazia unor anume asiatici în Europa, organizată în Israel, susţinută logistic înTurcia şi prin alegerea lui Tzipras (nume adevărat Cipra miliardar evreu) s-au deschis porţile pentru invadarea Europei prin Grecia.
2015 – terorism în Franţa și diverse conflicte între europeni şi invadatorii asiatici
2016 – terorism în Franţa, Germania, război civil în Turcia

Organizaţiile statale se dovedesc că ori nu sunt bune de nimic ori participă la vrăjeala teroristică: serviciile nu pot să detecteze nimic, polițiile nu pot să prevină nimic, popoarele caută adevărul la radio tv şi filme şi nu înţeleg nimic, politicienii promit dar nu realizează nimic, popoarele fac ce li se spune la tv dar nu ajung la nimic bun, de exemplu mănâncă guma recomandată la TV dar sunt împuşcaţi în mall, cumpără maşinile care le promit fericirea dar rămân fără serviciu şi fără maşină și cu fericirea în cui, urmează şi fac tot ce li se spune la TV sau de către politicieni dar viața este tot mai proastă, mai înfricoşătoare, mai nesigură şi în final mor în totală confuzie deși au urmat tot ce li s-a spus că e de bine la TV, radio și filme.

Popoarele aleg pe cei care le spun că acesta este cel mai bun sistem posibil şi speră cai verzi pe pereți încă și încă. Nimeni nu le arată că speranţa este o cacialma, că numai certitudinea este utilă – deşi orice inginer şi tehnician știe asta. Nu mai vorbim de Sfinții Părinți și cei privilegiați să aibă o credință ortodoxă autentică, care ȘTIU, nu doar cred.

În același timp, anume indivizi, niciodată văzuţi în public, pe TV în știri sau altundeva, după ce în secole anterioare şi-au realizat din generaţie în generaţie, prin înșelăciune și genocid, un control monopolistic asupra sistemului financiar şi prin acesta asupra informaţiilor, politicului şi economicului, la nivel local și internaţional, comit următoarele acte în succesiune negreșită:

1. Fac planuri de exploatare şi distrugere a popoarelor;

2. Crează filme prin care induc subtil concepte şi idei şi situații planificate a se întâmpla, pentru a fi deja familiare şi imediat acceptabile popoarelor când vor fi confruntate cu ele;

3. Organizează şi comit acte teroriste ca factor declanşator, bulversant, mobilizator întru ascultare;

4. Organizează împrăştierea știrilor prin instrumentele de comunicare publică unidirecţională, toate din întreaga lume fiind deţinute de aceeaşi oameni integral: agenţiile de ştiri, posturile de radio şi televiziuni. Iar pentru derutarea publicului, care ar avea, chipurile…., opțiuni de informare obiective, înființeaza posturi cu sutele sub o confuzantă multitudine de sigle și specializări;

5. Organizează explicarea ştirilor prin radio şi tv, cu evidențierea în principal a doua subiecte, repetate obsesiv: primul că nu exista o conspirație iar al doilea că patrioții locali, din trecut și din prezent sunt dușmanii poporului;

6. Creează pretexte de război, totul fiind meticulos sincronizat şi escaladat spre un război generalizat. Scopul este de a se crea o atmosferă de conflict generalizat care să creeze starea psihologică că declanşarea unui război generalizat ar fi firesc şi chiar o uşurare din starea de incertitudine generalizată;

7. Organizează şi lansează războaie cu scop principal de distrugere a elitelor fiecărui popor. La adăpostul unui conflict generalizat se urmărește a fi ucişi cei mai buni dintre membrii popoarelor, cu zecile de mii, având în vedere că în timp de pace un asemena măcel nu se poate executa neobservat, totul în baza principiului milenar “TOB SHEBE GOYIM HAROG” pentru a lăsa încă o dată popoarele cele mai capabile ale Umanităţii fără conducere intelectuală şi militară așa cum au făcut cu al doilea război mondial. Ca urmare vor putea fi sărăcite și apoi exploatate;

8. Organizează explicarea războaielor și a exploatării cu scopul de a abate atenţia de la adevăraţii organizatori, făptuitori și beneficiari finali;

9. Culeg roadele terorizării popoarelor şi rămânerii acestora fără conducere în haos, derută, nesiguranţă şi frica, roade concretizate în exploatarea cruntă şi distrugere a celor recalcitranţi, precum în mod singular sunt românii condamnaţi a fi exterminaţi cu încă 160 de ani în urmă.

Dar monștrii care conduc aceste procese se bazează numai pe secretizare şi asta a dispărut odată cu internetul. Doar cei ce se bazează pentru informare pe radio, tv şi filme mai pot fi păcăliţi.

Obstacolul insurmontabil pentru acești monștri este Ortodoxia, întrucât o societate bazată pe valorile Creștin Ortodoxe nu permite funcționarea exploatării omului de către om. Cea mai autentică Ortodoxie, continuată de la Hristos până în prezent, este la români. Acesta este motivul pentru care au condamnat la moarte cu 160 de ani în urmă întreg Poporul Român şi de atunci până în prezent, ne ucid individual şi în grupuri, în războaie sau între ele, rapid prin împușcare sau lent prin alimentație și medicație.

Dacă planul acestor monștrii ar fi fost realist, ar fi reuşit în 2,000 de ani. Deși au avansat la diverse nivele de dominare nu au realizat dorința lor de a institui un control tiranic generalizat. Dacă nu au reuşit când puteau ascunde adevărul, în prezent şansele lor au dispărut odată cu apariția și proliferarea internetului întrucât în internet se poate găsi adevărul în ciuda tuturor tertipurilor pe care monştrii le folosesc. Iată cu câtă zbatere se străduiesc dar tot nu reușesc de 13 ani să mai declanșeze un război mondial. Tot ce au putut au fost niște conflicte locale realizate cu mercenari, insuficient pentru amplitudinea unui război planetar.

Jocul s-a terminat în fond, dar lupta lor de supravieţuire va mai continua, de aceea se agită tot mai mult în prezent, precum peştele care se zbate cel mai tare când este scos din apă.

Finalitatea concretă va fi când efectul social al acestor monştrii cu configuraţie anatomica umană dar scopuri prădătoare, animalice, va fi nul. Cum facem asta, se știe de 2,000 de ani şi nu e scopul acestui articolaș. Iar cine nu se expune intoxicării prin radio, tv si filme, va putea citi mai mult decât e scris aici și a aflat deja ce trebuie făcut.

Doamne, ajuta! 

Adrian Grigoriu

…………………

Emilian, 25 iul 2016, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

 

One response to “Atentat terorist sau VRAJEALA? Teapa cu terorism la nivel mondial

  1. TOATE atentatele de la 911 incoace chiar mai dinainte au fost organizate de catre ss sau cel putin cu colaborarea serviicilor secrete. Dovezi se vad clar din oricare din ele, de la recuzita, la ‘atentatori’, scenariu, figuranti.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s