Tancuri rusesti si americane pe teritoriul Romaniei – prevestesc un nou razboi

tancuri-rusesti-americane-pe-teritoriul-romaniei-in-Romania-nou-razboi-mondialROMANIA este SINGURA TARA din Lume pe teritoriul careia se afla azi atat tancuri americane cat si tancuri rusesti.

(preluare FB A.G.)

Tancurile sunt arme exclusiv de atac. Apararea împotriva tancurilor nu sunt alte tancuri ci tunurile si rachetele antitanc. Deci orice argument ca ne trebuie tancuri americane ca sa ne aparam de invazia tancurilor rusesti este fals. Este clar ca se pregateste o confruntare de arme de atac exact ca în 1941.

Romania este o tara mare, pe teritoriul carei se afla doua state si de jur împrejur, populatiile migratoare s-au asezat pe teritoriul detinut de poporul numit succesiv dac -vlah – român astfel încat azi avem teritorii romanesti sub ocuparea statelor constituite de nomazi în Ucraina, Ungaria, Serbia si Bulgaria.

Pentru declansarea unui razboi, este nevoie de 4 conditii:

1) armatele sa fie în contact fizic
2) armatele sa fie dotate cu ample cantitati de armament
3) sa se creeze o imagine de sisteme valori opuse
4) sa se creeze un pretext

Avand în vedere ca Statul Roman a fost instituit si mentinut în control cvasi total de mafia internationala, este firesc ca nici un om aflat în serviciul statului sa nu spuna adevarul ci sa sustina numai minciunile oficiale. Astfel nu putem afla adevarul decat ori din afara sistemului statal sau dupa romanizarea statului, romanizare încercata de 5 ori dar pe care înca în 157 de ani nu a reusit-o nici un grup patriotic întrucat toti ca au subestimat grav criminalitatea si viclenia inamicului.

Azi asistam la actiuni IDENTICE precum cele create în anul 1941: se mobileaza frontul viitoarei conflagratii cu arme si soldati, se creeaza imaginea ca SUA si UE sunt imorale dar civilizate dar RUSIA este morala dar primitiva. Conducatorii ambelor parti ale frontului sunt grupare de mafioti internationali din o noua generatie dar cu aceleasi scopuri si procedee ca si în 1941 sau 1914.

În prezent, contrar vointei Poporului Roman, mafia internationala a creat primele 3 din conditiile pentru declansarea unui razboi. Noi trebuie sa luptam sa deconspiram orice pretext pe care ei l-ar putea crea.

În acest timp, primul ministru al statului cu falsa identitate etnica de „roman”, culege personal gunoaie în groapa Vacaresti în aplauzele si elogiile întregii Mass Medie, care a ramas unica sursa de informatie a majoritatii Poporului Roman.

dacian-ciolos-prim-ministru-premier-strange-gunoaie-vacaresti

Problema lor (mafiotilor) consta în faptul ca Internetul ofera posibilitatea aflarii adevarului în timp real ceea ce face ca orice actiune bazata pe minciuna sa nu mai poata fi dusa la îndeplinire.

Sa dea Dumnezeu sa fiu catalogat pe drept ca fiind alarmist si sa nu fie nici o amenintare dar avand în vedere istoria tarii noastre, suntem foarte îndreptatiti sa „suflam si în iaurt”.

Doamne, ajuta!

A.G.

-http://www.comisarul.ro/articol/sri-a-decis-in-sfarsit-sa-ne-spuna-la-digi-care-e-_796128.html

-http://www.aktual24.ro/inca-300-de-tancuri-americane-au-fost-descarcate-la-constanta-care-este-destinatia-acestora/

UPDATE: 

Comentarii AG:

Din aproape in aproape ne lamurim – secretizarea este mare – 300 de tancuri pentru un exercițiu pare a fi enorm. Daca le pui unul dupa altul se întind pe 3 km.

Parte din tancurile americane au ajuns in Brasov, au fost pozate in gara Voila, jud Brasov, in drum spre poligonul Cincu.

tancuri-americane-in-gara-voila-brasov

(…)

CONFLICTUL SUA-RUSIA A FOST ÎNTOTDEAUNA, ESTE ȘI VA FI FALS. Există o înțelegere perfectă și coordonare a ambelor state pentru distrugerea obstacolelor instituirii explotării necruţătoare a tuturor popoarelor. NU este nici un conflict real. Totul este organizat pentru a distruge cât mai mulți oameni de care conducătorii reali ai statelor nu au nici o nevoie.

EXISTA SOLUȚII ŞI CHIAR FOARTE EFICACE. Acesta este motivul pentru care duşmanul acţionează în secret. Mai mult, soluțiile au fost aplicate de patrioții predecesori de care suntem împiedicaţi prin multiple mijlocea economice şi legale să aflăm.

Ce e de făcut? Ce e de făcut nu poate fi înțeles de cei care se informează de la dușman, adică de la radio, TV sau filme pentru că nu vor înțelege absolut nimic. Ei sunt infectați cu informaţii false precum acelea că adevărul se găsește la televizor, că salvatorul providențial al Poporului Român va fi prezentat la știrile de seara cândva, ei cred că pentru a înțelege un fenomen importantă este cantitatea informației când este exact invers, singurul SINGURUL ASPECT UTIL PENTRU A ÎNȚELEGE UN FENOMEN ESTE PURITATEA INFORMAȚIEI. Acesta este motivul pentru care duşmanul a constituit de peste un secol armate de milioane de oameni a căror misiune este de a crea informație falsă și a o distruge pe cea adevărată. PRIMUL LUCRU CARE TREBUIE FĂCUT ESTE CĂ FIECARE ROMÂN SĂ SE FEREASCĂ DE EFECTUL ARMATELOR DE CREATORI DE INFORMAȚIE FALSĂ. Numai după ce se reuşeşte asta, omul va putea porni pe drumul anevoios de a descoperi realitatea cu care ne confruntăm după care va putea înţelege și soluțiile posibile.

(…)

Greu-ușor nu are importanță. Dacă românii nu vor ajunge să cunoască adevarul, nu putem acționa în nici un fel pentru ei azi sunt în confuzie totala, ei cred ca dușmanul este prieten si prietenul dusman, ca conflictele aparente sunt reala iar cele reale nu exista. Nici rusii nic americanii nu ne sunt prieteni.

(…)

Au plasat arme nucleare la Deveselu ca sa aiba pretext rușii să ne bombaredeze nuclear. Acolo nu sunt doar arme defensive.

Atacarea unui adversar dotat cu arme nucleare este daor o provocare perfidă, este crearea unui pretext pentru declanșarea unui conflict generalizat. Noi trebuie sa militam pentru împiedicarea oricarui conflict si eliberarea teritoriului țării noastre de armament străin.

(…)

Dl Marian Munteanu a afirmat in public ca de 22 de ani se intalneste la Washington cu mai marii lumii o data pe an la micul dejun cu rugaciune. Este astfel in pozitie de competenta sa ne explice de ce gazdele sale au adus arme de asalt pe teritoriul tarii noastre. In loc sa actioneze sa scoata si pe cele rusesti afara de pe terioriul tarii noastre, ei escaladesza inarmarea, pun gaz pe foc sa justifice escaladarea inarmarii si de catre rusi.

(…)

Când protestăm împotriva tancurilor rusești, vine Ițik sub falsă identitate și spune că facem propagandă pro-americană. Când protestăm împotriva tancurilor americane, vine Ștrul sub falsă identitate și spune că facen propagandă pro-rusă. Când protestăm și împotriva rușilor și împotriva americanilor vine Moriț sub falsă identitate și ne acuză că suntem antisemiți. NU ieșim cu ăștia la liman nicidecum, tot noi cadem prost orice am face.

Se pare că doar dacă protestam împotriva lui Ceaușescu vin Ițic, Ștrul și Moriț să ne felicite. Oare de ce? Poate pentru că pe vremea lui aveam tancurile de producție românească, bune – proaste dar sub controlul nostru și destule astfel că ale celorlați nu ar mai fi putut să intre la noi în țară?

(…)

Despre Irak si Vietnam: Planul era macelarirea băștinașilor, nu victoria cuiva. În Irak au ucis 2 milioane din cei mai capabili irakieni pentru ca țara să fie exploatata crunt de conducerea evreiasca a SUA. In Vietnam, ambele parti au fost conduse de conducerea evreiasca a URSS,. Vietnamul direct, SUA prin intermediul ONU unde sef cu trupele ONU era un evreu din conducera evreiască a URSS. NU sunt bune exemplele. NU exista nici unul altul pentru ca cu foarte putine exceptii, conflcitele au fost toate organizate pentru cu totul alte scopri decat cele oficiale.

(…)

România ca stat este in controlul mafiei internaționale, nu poate face nimic. România ca țară poate face multe. NU este nici o legatura intre cele doua dar este un raport de subordonare impus prin înșelarea de catre mass media.

Noi nu putem influența statul român cu nimic.

Dar ca popor, multe putem face, am mai scris dar repet aici:

CE ESTE DE FĂCUT? Este extrem de simplu: facem ce ne-au lăsat cu limbă de moarte predecesorii, între care în timp real, să urmărim ce atacă inamicul şi noi să consolidăm şi să reparăm stricăciunile făcute de acesta, nu diferit de reparaţiile pe care trebuie să le face după atacurile din războaiele fizice. Mai explicit, trebuie să facem:

* să ne cunoaştem credinţa şi să o propovăduim ortodox, ACUM

* Să nu participăm la ura de clasă care se naşte în aceste zile.

* Să nu greşim faţă de Dumnezeu, hulindu-L doar pentru că avem ceva de reproşat altora,

* Să nu participăm la nici un fel de lupte între clase şi instituţii româneşti,

* Să ne cunoaştem istoria, cultura, eroii, sfinţii, strămoşii, semenii şi pe noi înşine…

* Să nu greşim faţă de semenii noştri, înaintaşi, contemporani sau urmaşi,

* Să fim jertfelnici, apărând valorile reale ale umanităţii şi ale românilor: Bunătatea, Dragostea, Pacea, Adevărul, Libertatea, Credinţa, Integritatea şi toate celelalte,

* Să nu mai tolerăm în societate practicile comuniste: dispreţul, nesimţirea, materialismul, asuprirea, minciuna, violenţa, calomnia, ignoranţa, trufia, ura, perfidia, sabotajul, corupţia, mită, lenea, cinismul, şi toate celelalte.

Pe scurt, ORTODOXIE, SOLIDARITATE, ACȚIUNE CONCRETĂ și PERSEVERENŢĂ NELIMITATĂ.

(…)

Oameni, unii bine alţi rău intenţionaţi, afirmă că poziţia anti-război este o poziţie pro-rusească, că nu se doreşte apărarea ţării împotriva ruşilor. Dimpotrivă, intenţia este să nu dăm ocazia ruşilor să ne atace. Dacă Rusia vroia să atace România fără pretext putea să o facă oricând în ultimii 20 şi ceva de ani. Dar nu a făcut-o pentru că nu avea un pretext care să dea atacului un motiv legitim. Dacă Rusia ar porni un război neprovocat împotriva României, ar naşte un val de simpatie pentru Români şi un suport care ar fi catastrofal pentru planurile mafiei internaţionale care de secole se străduieşte să ne compromită şi să ne distrugă.

În prezent, având posibilitatea dea comunica instantaneu, adevărul se află imediat deci nu se mai poate fabrica un pretext neverificabil ca cele utilizate pentru declanşarea de războaie în ultimii 100 de ani, precum în trecut, inexistentul incident din Golful Tonkin pentru a declanşa războiul din Vietnam, Turnurile Gemene din New York construite ca să fie pulverizate pentru a declanşa războiul din Afganistan şi Irak, terorismul imaginar al lui Ghaddafi pentru a declanşa războiul împotriva Libiei.

Ce se urmăreşte în prezent printr-un război vedem în Irak, Afganistan, Siria, Gaza, Libia: Cea mai bună parte a popoarelor, conform principiului TOB SHEBE GOYIM HAROG, generaţiile cele mai inteligente au fost distruse şi localnicii au pierdut controlul asupra țării cu totul. Au rămas numai cei de nivel mediu care supravieţuiesc numai ca să fie servitori ai ocupantului. Deci se urmăreşte un război nimicitor cu efect pe termen lung nu doar o ocupaţie teritorială temporară.

ESTE CLAR CĂ SE URMĂREŞTE SĂ FIM ATRAŞI ÎNTR-UN RĂZBOI CARE SĂ JUSTIFICE, PRECUM ÎN 1944, CA O INVAZIE A RUŞILOR SĂ FIE CUMVA LEGITIMĂ CA URMARE A UNUI PRETEXT PORNIT DE PE TERITORIUL ROMÂNESC. Astfel, ca să împiedicam un eventual război, trebuie să acţionăm să oprim orice încercare de a se crea un pretext care să justifice un atac asupra României de către Rusia.

Sute de mii de israelieni așteaptă să se mute imediat în România după ce cei mai mulţi români vor fi eliminaţi de pe teritoriul românesc de armatele rusești. CEI CE PROMOVEAZĂ VENIREA TRUPELOR STRĂINE PE TERITORIUL ROMÂNESC SUNT EXACT CEI CARE DORESC SĂ SE CREEZE PRETEXTUL CĂ RUŞII SĂ NE ATACE LEGITIM ŞI SĂ NE ELIMINE DIN CALEA INVAZIEI HOARDELOR DE STRĂINI. NU e nimic nou, s-a mai făcut în trecut între 1940 şi 1964.

(…)

Postarea asta nu este contra cuiva, contra tancurilor sau contra statelor, pentru simplu motiv că poporul român ca orice alt popor nu are nic o putere în statele respective.

Postaera este despre posobilitatea crearii unui pretext ca sa se starnească un razboi pe teritoriul românesc. Singurul lucru pe care noi putem sa il facem este sa ridicam valul de secretizare care se pune pe operatiunile calndestine ale armatelor straine. In masura in care se poate, sa aratam ca ceea ce ei fac nu trece neobservat si cam atat.

In sistemele democratice popoarele nu au nici o putere asupra chestiunilor sociale sau de stat.

(…)

Tancurile americane au fost aduse de la Charelston, SUA la Constanța și pe tren la Voila lângă Brașov se zice pt. manevre pe poligonul de la Cincu – sute de tancuri peste ocean pentru un antrenament? NU era mai ieftin sa transporte militarii români la Charleston daca manevrele sunt scopul?

-http://www.aktual24.ro/iata-unde-au-ajuns-tancurile-americane-debarcate-ieri-la-constanta/

Este evident ca daca scopul era antrenamentul românilor cu tancuri americane, ar fi trimis cateva sute de români la Charleston si nu ar fi adus 30 de mii de tone de armament la Brașov.

(…)

Cel mai important lucru nu este cel material. Miza este distrugerea creștinismului ortodox. Toate statele lumii sunt organizate si dominate de o grupare imensa de criminali din toate etniile conduși de cei care în prezent iși spun “evrei”.

Grupul uman care se autointitulează azi “evrei” de unde luăm și noi termenul au foarte puține legaturi cu evreii biblici.

In orice etnie există o categorie de infractori chiar și criminali.

La momentul Isus Hristos, partea cea mai mare a evreilor, cei de buna credinta au mers cu Hristos, au fost primii creștini, au propovăduit dragostea si adevărul. Ei au fost creștinii prigoniti pentru Hristos.

Evreii din prezent sunt exclusiv partea criminala, atee din etnia evreiasca de la timpurile biblice, care s-a opus lui Hristos si care de 2,000 de ani luptă pentru distrugerea creștinismului. Pe de altă parte, Poporul Român este cel mia puternic apărător al creștinimsului autentic de la Hristos, cel mai curat, cel mai nealterat.

În consecință este firesc ca cei mai aprigi dușmani, singurii de altfel, ai creștinismului autentic, cel ortodox, sa se confrunte pe viata si pe moarte și să urmărească sistemic distrugerea celor mai mari și mai puternici aparatori ai creștinismului.

Lupta cea mai mare pe Lume s-a redus la lupta talmudicilor conduși de evrei împotriva ortodocșilor aparați cel mai tare de Poporul Român. În grupul talmudiștilor se află ateii de orice etnice, infractorii de orice etnie grupați în masonerie, functionarii orbi ai statelor lumii inclusiv dar mai ales ai statului cu falsa identitate etnica de “român”.

Poporul Român a fost condamnat la moarte in 1848 în mod explicit de către conducera “evreilor” .

De peste 160 de ani Neamul Românesc este executat de călăi externi şi interni, începând cu cei mai buni români.
Ideologii desemnaţi de inamic să transmită mesaje în public au motivat şi comunicat decizia „Elitei” lor astfel: „Românii sunt un popor fără istorie, destinaţi să piară în furtuna revoluţiei mondiale. Ei sunt suporteri fanatici ai contrarevoluţiei şi vor rămâne astfel până la extirparea sau pierderea caracterului lor naţional, la fel cum propria lor existenţă, în general, reprezintă prin ea însăşi un protest contra unei măreţe revoluţii istorice. Dispariţia lor de pe faţa pământului va fi un pas înainte.” Karl Marx și Friedrich Engels, OPERE COMPLETE, vol. 8, pag. 229.

Românizarea Statului Român este, în esenţă sa, procesul de oprire a punerii în aplicare a condamnării la moarte a Etniei Româneşti, în fapt salvarea Neamului Roman de la moartea decisă de „Elita” Etniei Evreieşti.

Execuţia Etniei Romaneşti este înfăptuita sub acoperire şi cu mâna membrilor masoneriei cu o lentoare necesară pentru a nu fi percepută de Români și pentru ca etapele de execuţie să intre în rutină, să pară a fi fireşti. Aceasta este singura raţiune pentru existenţa Masoneriei în România.

(…)

Fondul pe care se instalează frica este agitația emoționala stârnita de radio, tv si filme. Aceste medii de comunicare sunt UNIDIRECTIONALE, adica nu permit dialogul, scrutinizarea si investigarea informatiei, induc o STARE DE TEROARE, DISTRUG ADEVARUL si PARALIZEAZA CONȘTIINȚA CRITICĂ. Astfel ca cine se expune oricat de putin acestor instrumente cade intr-o stare de frică amplificata constant de constiinta ca nu cunoaste relitatea și că este singur/ă neputincios/oasă și este condus/ă la ideea ca singura posibilitate de supravietuire este a te comporta docil si sa te adaptezi la sistem asa cum este el structurat de altii, adica exact ceea ce vor mafiotii internationali.

(…)

Sa nu cadem in capcana categoriilor de  evrei: evrei sefarzi – așkenazi – karaiți – ortocși – naturei karta – sioniști – pământeni etc. Toate astea sunt diversiuni.

Ca într-o gașca de tâlhari, arată unul spre celalat ca ar fi vinovat: nu eu am luat portofelul ci ăla, ba ăla, ba ăla … Este tehnologia de creare de grupuri distincte sau chiar aparent antagonice care sa se invinovățească reciporc pentru confuzarea victimei, care, ca orice om de buna credinta, cand are un dubiu, indus prin confuzare, nu mai actioneaza de grija sa nu actioneze impotriva unui nevinovat. E o tehnologie de conditionare a grupurilor de oameni care desigur nu se invata nicăieri dar se descopera sau cine poate, probabil ca o gasesete in Scriptură. ESTE UNA DINTRE METODELE DE ANIHILARE A INITIATIVEI OAMENILOR DE BUNA CREDINTA, PENTRU CA MAFIOȚII SA NU AIBĂ OPOZITIE.

(…)

Americanii lupta pentru interese evreiești împotriva rușilor care lupta pentru aceleași interese evreiești. Bună treabă.

RUȘII NU MAI EXISTĂ DIN 1917. DE 100 DE ANI NICI UN RUS NU A MAI LUAT NICI O DECIZIE IN STATUL RUS. În mod identic, nici un american nu a mia luat vreo decizie in statul american din 23 decembrie 1913. Ce tot vorbiti voi aici americani, ruși etc. ei nu fac nimic decât să moară pentru evrei. Noi toți murim pentru evrei. NU e bine. trebuie oprită moartea popoarelor pentru evrei.

A.G.

…………………

Emilian, 20 iul 2016, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

3 responses to “Tancuri rusesti si americane pe teritoriul Romaniei – prevestesc un nou razboi

    • Opinez ca cel mai probabil “chinezii” si Turcia sunt conduse de aceeasi mafie internationala. Daca Putin ar fi patriot autentic ar face orice e posibil sa evite un razboi in care sa moara tineri nevinovati degeaba. Om vedea.

      • Pai chiar asta face. Dar daca va fi cazul, va rade Europa in maxim 72h cu ore de pauza de cafea cu tot. Asta cu arme conventionale. Nu Rusia are interes sa atace, ci tot aia care au jefuit zeci de tari in utimii 25 de ani.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s