VIDEO Tancuri americane au ajuns in Romania. Statul Roman ne pregateste de razboi.

tancuri-americane-tren-pregatiri-razboi-romania-rusia-nato-mafia-internationalaS-A TERMINAT CU GLUMA. MONSTRII CRIMINALI CARE CONDUC STATUL ROMAN ȘI ALTE STATE, VOR SA NE BAGE IN RAZBOI DAR NOI TREBUIE SA OPRIM ACEASTA CRIMA. SI O VOM FACE.

(preluare FB A.G.)

Dați “Share” sa prevenim românii pentru ce li se pregătește și să luam împreuna măsuri preventive.

 

CU ORICE PRET TREBUIE SA OPRIM ACEST RAZBOI CARE ESTE CREAT DIN NIMIC, EXACT CUM AU FACUT CU TOATE CELELALTE RAZBOAIE, CREATE FARA NICI UN MOTIV REAL, DE CATRE ACEIASI CRIMINALI PLANETARI PENTRU A PUTEA DOMINA SOCIETATEA UMANA.

Criminalii care conduc Statul Român, slugi ale Mafiei Internaționale, ne forțează din nou într-un război ca să distrugă popoarele Europei dar mai ales pe noi, pe români.

Iată un tren cu tancuri americane pe pământ românesc care nu are ce căuta aici. E armament adus la noi în țară doar să creeze război, ca și rachetele nucleare de la Deveselu. Așa cum au făcut în 1940 când au adus armata germană aici ca să poată porni al doilea război mondial, acum au adus armata americană ca să fabrice un nou război cu rușii în care toți să fie distruşi mai puțin o anume etnie care se ocupa numai cu intriga, înșelarea, crima și jaful și care se ocupa numai cu organizarea crimelor împotriva Umanității.

Ce e de făcut nu vorbim aici. TINEM LEGATURA EXCLUSIV ÎN PERSOANA.

CU DUMNEZEU ÎNAINTE!

A.G.


UPDATE: Al doilea tren cu tancuri americane pe teritoriul Romaniei:

Update:

Comentariu AG la posarea de pe FB: “UE SUA Rusia lucrează coordonat, mână în mână. Doar dusmanii și confuzațiii discută depre luarea unei părti sau alta. SOLUȚIA ESTE A NU LUA NICI O PARTE. Doar așa ne putem cobnserva dreptul de reacție la oricine ne atacă. Scopul azi este sa se faca o provocare ca in 1941, ca rusii sa aiba dreptul moral sa ne invadeze. Noi trebuie sa împiedicăm ca ei sa aibă acest drept moral, deci trebuie sa împiedicăm acesate provocări care se conturează ca o invazie a americanilor/NATO in Rusia iar dacă rușii totuși vin neprovocați, atunci ripostam ca la orice invazie neprovocată, cu toate drepturile de contraatac si forme de luptă.”

Update:

-http://www.comisarul.ro/articol/sri-a-decis-in-sfarsit-sa-ne-spuna-la-digi-care-e-_796128.html

 

……..

Emilian, 28 iun 2016, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

5 responses to “VIDEO Tancuri americane au ajuns in Romania. Statul Roman ne pregateste de razboi.

   • “Multa abureala care nu spune nimic despre adevaratii conducatori ai Statelor mentionate.”

    Dar astia spun :

    -https://www.youtube.com/watch?v=pE7-yf7vJ6A

    -https://www.youtube.com/watch?v=GqVj_zAWpxo

    -http://www.thinkagain.ro/prajiturile-se-coc-acum-la-est/

    -http://www.thinkagain.ro/retrospectiva-2015-si-avanpremiera-lui-2016/

    Poate ca, totusi, o alianta economica pe termen lung cu Rusia si care sa se bazeze pe incredere reciproca, ne-ar fi mai utila decat capitalismul vestic pe care il combati si tu.

    Poti sa te inscrii si aici(si eu sunt inscris acolo, ca sa stii ca e de incredere site-ul+citadela care a mai intrat aici, iar administratorul acestui site este thinkagain.ro), doar daca doresti, desigur, ca sa te convingi de cele spuse anterior: prieteniirusiei.ro

   • Da, stiu de prietenii Rusiei. Nu o sa ma inscriu acolo. Eu sunt prieten cu toate popoarele. Popoarele sunt popoarele si de regula sunt de buna credinta, iar conducerile popoarelor sunt mafiote. Problema e conducerea. Eu nu vad conducerea Rusiei ca fiind anti NWO, ca sa sustin intru totul Rusia si pe Putin. E posibil ca toate actele “de bine” facute de Putin in apararea valorilor morale crestinesti sa fie doar teatru/fum pt a atrage patrioti. Unii banuiesc ca se incearca repornirea unui razboi intre taberele SUA-UE vs RUSIA, din ambele tabere, iar noi suntem la mijloc. Noi sa fim prieteni cu noi, si sa incercam sa ne salvam PRIN NOI, nu sa asteptam salvare de la straini, ca nu va veni.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s