Vrajeala cu BREXIT si iesirea Angliei din UE

vrajeala-brexit-iesirea-anglia-marea-britanie-din-ue-uniunea-europeana-mafia-internationalaLUATI VRAJEALA. AZI VRAJEALA CU BREXIT.

(preluare FB Adrian Grigoriu)

In privinta fenomenului Brexit din Anglia, se urmăreşte să se dea un exemplu că ieşirea din UE are consecinţe nasoale pentru un stat, să îşi pună pofta în cui cine mai gândește aşa ceva şi dacă reuşesc regia cu declanşarea unui război mondial între blocul SUA +UE și blocul RUSIA+CHINA, Anglia ar avea rol să funcţioneze ca şi în Al Doilea Război Mondial: ca platformă de operaţiuni lângă Europa dar nu în Europa.

 

CE STIM:

1) CONTROLUL STATAL

a. Marea Britanie este condusă de mafia internaţională din 5 noiembrie 1688 moment de la care nici un englez nu a mai avut de zis absolut nimic în Marea Britanie

b. Aceeaşi situaţie o avem în Franţa din 1789, în România din 24 ianuarie 1859, în Germania din 1870, în Africa de Sud din 1905, în SUA din 23 decembrie 1913, în Rusia din 1917, în China din 1931, în Turcia dintotdeauna, în Suedia din secolul 18 etc. Gradual mafia internaţională a acaparat conducerea statelor sau a instituit propriile state peste popoare.

c. După preluarea statelor, mafia a instituit grupe de state conduse centralizat, UE fiind un exemplu tipic.

2) IRELEVANTA VOTARII – din ce în ce mai mulţi oameni realizează că rezultatul votării nu are nici o legătură cu votul exprimat. Rezultatul este modificat în sistemul informatic fără nici o posibilitate de a de determina şi corecta alterările produse de administratori sistemului politic. Astfel sistemul de votare este dirijat dintotdeauna către rezultate urmărite prin mijloace din ce în ce mai perfecţionate şi mai greu de detectat.

3) MAFIA INTERNAŢIONALĂ URMĂREŞTE DECLANŞAREA UNUI RĂZBOI MONDIAL şi nu reușește de 13 ani. Au eşuat cu regiile făcute pentru declasarea războiului cu Iranul, cu Siria, cu Ucraina acum au regizat un conflict între blocul SUA +UE cu blocul RUSIA+CHINA.

4) CUM AFLAM ADEVARUL:

a. MASS MEDIA DISTRUGE ADEVARUL împiedica popoarele să afle indicii despre planurile conducerii reale a statelor.

b. ORICINE POATE AFLA ADEVĂRUL ÎN PREZENT DIN INTERNET DIRECT ŞI VERIFICABIL

c. Din sursele inamicului aflăm ce poate fi eliminat: de la radio, TV, filme, ziare, reviste, site-urile inamicului aflam diverse versiuni de minciună pe care le eliminăm dintre ipotezele posibile. Sursele dinamice sunt cele care nu se supun cercetării cât are nevoie un cercetător să determine realitatea informatei, ele proiectează spre receptor năvalnic şi neîntrerupt cantități uriașe de informaţii care stupefiază şi blochează orice instrument mental de verificare.

d. Ipotezele rămase pot fi certificate prin verificări încrucişate de date din surse statice de pe internet. Sursele statice sunt cele care se supun studiului oricât este necesar pentru un cercetător să determine realitatea informaţiei.

e. Ştim lucrurile acestea de 80 de ani: Căpitanul ne-a lăsat cu limbă de moarte scris în Testamentul său politic

“Presa aceasta omoarã adevãrul şi slujeşte minciuna, cu perseverentã diabolicã, întrebuinţează calomnia ca armã de distrugere a luptãtorilor Români.

De aceea un Român trebuie sã fie atent când citeşte o foaie, stând în gardã fatã de fiecare cuvânt, care nu e la întâmplare aruncat, şi cãutând a descifra planul cu care el a fost scris.

Totul se reduce la cunoaşterea inamicului şi, în momentul în care, noi Românii, îl vom cunoaşte, îl vom învinge.”

5) MAFIA URZESTE PLANURI IN SECRET CU MULTIPLE SCOPURI SIMULTAN. Probabil, sunt şi mai multe scopuri pe care le vom observa în timp sau dacă eşuează nu vom afla niciodată despre ele.

CE ESTE DE FACUT? Este extrem de simplu: facem ce ne-au lăsat cu limbă de moarte predecesorii, între care în timp real, să urmărim ce atacă inamicul şi noi să consolidăm şi să reparăm stricăciunile făcute de acesta, nu diferit de reparaţiile pe care trebuie să le facem după atacurile din războaiele fizice. Mai explicit, ce trebuie să facem:

* să ne cunoaştem credinţa şi să o propovăduim ortodox, ACUM

* Să nu participăm la ura de clasă care se naşte în aceste zile.

* Să nu greşim faţă de Dumnezeu, hulindu-L doar pentru că avem ceva de reproşat altora,

* Să nu participăm la nici un fel de lupte între clase şi instituţii româneşti,

* Să ne cunoaştem istoria, cultura, eroii, sfinţii, strămoşii, semenii şi pe noi înşine…

* Să nu greşim faţă de semenii noştri, înaintaşi, contemporani sau urmaşi,

* Să fim jertfelnici, apărând valorile reale ale umanităţii şi ale românilor: Bunătatea, Dragostea, Pacea, Adevărul, Libertatea, Credinţa, Integritatea şi toate celelalte,

* Să nu mai tolerăm în societate practicile comuniste: dispreţul, nesimţirea, materialismul, asuprirea, minciuna, violenţa, calomnia, ignoranţa, trufia, ura, perfidia, sabotajul, corupţia, mită, lenea, cinismul, şi toate celelalte.

Pe scurt, ORTODOXIE, SOLIDARITATE, ACTIUNE CONCRETA si PERSEVERENTA NELIMITATA.

Cei din vest nu pot înțelege nimic din ce scriem noi aici pentru că ei sunt rupți de Creștinism de 962 de ani.

Avem deja multă experiență recentă expusa pe aici:
Referendumul din Grecia in iulie 2015 cu efectul la două luni distanță

Despre ce avem de facut am mai scris aici:

Doamne, ajuta!

A.G.

………………

Preluat de Emilian, 24 iun 2016, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

UPDATE: Vrajeala cu BREXIT se clarifica!

(de acelasi autor – sursa)

destramare-ue-uniunea-europeana-vrajeala-teapa-minciuna-manipulare-brexit-anglia-marea-britanie

VRAJEALA CU BREXIT SE CLARIFICA: BREXIT ESTE PROPAGANDA ÎN FAVOAREA UNIUNII EUROPENE!

Cum ar fi putut să fie altceva? Am scris în articolul publicat ieri: “Se urmăreşte să dea un exemplu că ieşirea din UE are consecinţe “nasoale” pentru un stat, să îşi pună pofta în cui cine mai gândește aşa ceva…”

şi azi apare asta:

“Cât costă ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană cetăţeanul britanic obişnuit? 950.000 de locuri de muncă urmează a fi pierdute, investiţii de 66 milioane lire sterline în fiecare zi pierdute ca urmare a părăsirii Uniunii Europene. Austeritatea urmează să lovească poporul britanic”

Dacă considetrați util să afle și alți români, dați “Share” să mai ajutăm la dumirire.

Suntem continuu înşelaţi şi dirijaţi spre autodistrugere. Cei care au realizat sunt ridiculizaţi de cei care nu pot discerne înşelarea de adevăr. Nimic nu e nou, cu minciuna și înşelarea au fost distruse sisteme uriaşe în istorie. Ştim lucrurile acestea de 80 de ani: Căpitanul ne-a lăsat cu limbă de moarte scris în Testamentul său politic

“Presa aceasta omoarã adevãrul şi slujeşte minciuna, cu perseverentã diabolicã, întrebuinţează calomnia ca armã de distrugere a luptãtorilor Români.

De aceea un Român trebuie sã fie atent când citeşte o foaie, stând în gardã fatã de fiecare cuvânt, care nu e la întâmplare aruncat, şi cãutând a descifra planul cu care el a fost scris.

Totul se reduce la cunoaşterea inamicului şi, în momentul în care, noi Românii, îl vom cunoaşte, îl vom învinge.”

Problema este cum să ajutăm Poporul Român să nu mai fie înşelat. Hristos ne-a dat soluțiile şi ele sunt în Biserica Ortodoxă, dar duşmanul conspirat a sabotat şi sabotează continuu Biserica să îşi îndeplinească rolul în societatea prin acţiunea de a rupe statul de Biserica acum 157 de ani, procedeu prin care a jefuit şi Biserica şi Poporul. Desigur sunt soluții şi ele chiar se pot aplica dar nu vorbim despre ele aici pe mediul inamicului (FB).

BREXIT ESTE ÎNCĂ O ÎNȘELARE PLANETARĂ de dirijare a oamenilor în strunga dictaturii financiare:

Studiaţi cine o promovează şi descoperiţi agenţii duşmanilor Poporului Român dar și a celorlalte popoare.

Studiaţi cine a crezut că BREXIT e ceva serios și chiar se destramă UE şi descoperiţi pe cei care nu reușesc să se desprindă de vrăjeala indusă prin radio, televizoare şi filme.

Doar cei ce pot să nu se mai expună nici o secundă niciodată intoxicării prin radio, TV și filme, sunt singurii care pot face ceva cu adevarat concret, practic, salvator pentru Poporul Român. Cei ce nu se pot abține de la a se expune intoxicării prin radio, TV și filme îi vor împiedica, ridiculiza și chiar sabota pe primii să îi salveze și pe ei înșiși, pe copii lor și întreg Poporul Român de la autodistrugere.

Doamne, ajută!

Comentariu:

Adrian Grigoriu domnule Pop Radu era neincrederii si a conflictului generalizat a inceput in sec 2 odata cu instituirea Talmudului care a fost elaborat pentru a contine opusul prevederilor continute in Noul Testament.

Consultati cartea doctorului Paulescu Spitalul Coranul Talmudul Kahalul si Francmasoneria unde aflati parti esentiale din Talmud intre care fundamentale sunt ordinele obligatorii pentru fiecare evreu TOB SHEBE GOYIM HAROG si cele continute in juramantul anual KOL NIDRE.

Talmudul nu a fost niciodata o carte sfanta ci un regulament militar care reglementeaza actiunile militare ale razboiului neprovocat al evreilo impotriva tuturor popoarelor.

Dar planul lor este imposibil caci daca ar fi fost posibil ar fi reusit in 2,000 de ani.

Hristos a prevazut asta si ne-a spus ce sa facem.

Alt comentariu:

A.G.: Se stie perfect clar ce se urmareste. UE, iesire, intrae, etc sunt detalii. Din Anglia s-a organizat Lumea de catre mafia internationala condusă de conducerea etniie evreiesti prin minciuna si crima, genocid continuu. Ce facem aici este daor antrenament in detectia miscaririlor si porcedeelor lor. Scopul nostru este sa prevenim in final exploatarea omului de catre om.

Mafia ne spune prin presa ei ca fara UE va fi rau si nu se poate trai:

(sa nu mai vina si altora idei de iesire din UE)

-http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Brexit/Prima+zi+de+Brexit+a+costat+2+000+de+miliarde+de+dolari

-http://www.zf.ro/banci-si-asigurari/cat-costa-iesirea-marii-britanii-uniunea-europeana-cetateanul-britanic-obisnuit-950-000-locuri-munca-urmeaza-pierdute-investitii-66-milioane-lire-sterline-zi-pierdute-urmare-parasirii-uniunii-15506651

-http://www.evz.ro/suntem-socati-disperati-practic-nu-mai-avem-nicio-garantie-culmea-e-ca-si-englezii-sunt-revoltati-mesajul-unui-taximetrist-roman-din-londra-descrie-starea-apasatoare-care-domina-acum-in-marea-britanie-incertitudinea-si-ingrijorarea-ii-macina-pe-cei-care-m#ziarecom

-http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Brexit/REACTII+LA+BREXIT

-http://www.politico.com/magazine/story/2016/06/brexit-change-europe-britain-us-politics-213990

-http://www.evz.ro/turistii-britanici-plecati-in-vacanta-traiesc-momente-grele-au-ramas-fara-niciun-ban-bancile-si-casele-de-schimb-valutar-refuzand-sa-le-schimbe-lirele-sterline-in-moneda-locala.html

-http://fn24.ro/ciolos-nu-putem-trai-mai-bine-in-afara-uniunii-europene/

etc

………………

Preluat de Emilian, 28 iun 2016.

2 responses to “Vrajeala cu BREXIT si iesirea Angliei din UE

  1. Exact aici e problema. Capitanul avea perfecta dreptate: romanii in acest moment nu isi cunosc inamicul, pentru ca inamicul controleaza tot, in frunte cu mijloacele media.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s