Corectitudinea politica – o noua plaga impusa romanilor de mafia internationala

corectitudinea-politica-impusa-mafia-internationala-political-correctness-ideologia-de-genAvem de-a face in ziua de azi cu acest fenomen / concept daunator si distrugator de normalitate numit corectitudinea politica. Este vorba de un alt instrument al mafiei internationale (pe langa Scoala, Mass Media, Saracire, Imbolnavire premeditata prin vaccinuri si alimente toxice etc) prin care se lucreaza la distrugerea fizica si mentala a oamenilor, la alterarea principiilor si valorilor morale ale umanitatii. Toate instrumentele folosite de mafie au rolul de a scadea capacitatea de reactie si eliberare a poporului atacat, astfel incat acesta sa fie mai usor de controlat si manipulat. Corectitudinea politica vine sa sustina degradarea morala a omenirii, si dezvoltarea in societate a tot ce este urat si anormal. Astfel, oamenii se vor indeparta din ce in ce mai mult de singurul sistem de organizare sociala cu adevarat moral – modelul propus de invatatura crestin ortodoxa – si vor fi din ce in ce mai usor de controlat si exploatat. Corectitutdinea politica este un subiect important despre care trebuie sa afle cat mai multi oameni pentru a se putea feri de manipularea care vine prin acest sistem de alterare, inversare si distrugere a valorilor. Pentru a intelege mai bine ce este corectitudinea politica si care este originea ei, recomand doua postari de pe internet, unde am gasit detalii bine structurate, din care voi prelua mai jos doar anumite pasaje. Recomand citirea integrala a articolelor. Detalii in continuare:

I. Prezentarea cartii Corectitudinea politica. “Religia” marxista a noii ordini mondiale (sursa)

(pasaje:)

Corectitudinea politica – ce este, de ce si cum trebuie sa o combatem

Corectitudinea politică este o ideologie: marxism cultural. Şi e mai primejdioasă decît marxismul economic, pentru că vizează schimbarea mentalităţilor şi a comportamentelor, deci a vieţii noastre, în profunzime şi în mod ireversibil.

Marxismul cultural şi-a propus să dărîme „lumea veche”, întemeiată pe tradiţie – înţelească ca moştenirea socială referenţială, cu a sa axă imuabilă: raportarea la divinitate. Într-un cuvînt, vrea să distrugă normalitatea. În loc, va instaura o Nouă Ordine Mondială, bazată pe teroare, nivelare culturală şi socială, ateism şi viciu. Această „lume nouă” ar fi expresia unui totalitarism crunt, impus cu forţa de către stat şi menţinut prin controlul permanent asupra persoanei, exercitat de acelaşi stat (eventual, unul global). Nimeni nu va putea gîndi, vorbi şi acţiona decît în limitele trasate de corectitudinea politică. Libertatea va fi anulată, dar propaganda va susţine că numai fără libertate sîntem liberi cu adevărat.

Normalitatea va fi redefinită, după calapodul corectitudini politice, aşa cum se întîmplă deja în unele ţări din Occident. Proces care începe prin schimbarea aparentă a realităţii cu ajutorul unei noi limbi. Unele cuvinte vor fi interzise, ca de pildă, „mamă”, „tată”, „doamnă”, „domnişoară”, „soţ”, „soţie” şi oricare altele ce amintesc de rolurile diferite ale bărbatului şi femeii în familie şi în societate, dar nu numai acestea. Alte cuvinte vor deveni normă, ca „gen” în loc de „sex”, „partener(ă)” în loc de „soţ(ie)”, „persoană cu nevoi speciale” în loc de „invalid” sau „handicapat”, „persoană de culoare”, în loc de „negru”, „contracepţie post-concepţională” în loc de „avort“, „persoană cu dimensiuni” în loc de „gras” sau „obez” ş.a.m.d. Rolul lor este de a minţi asupra realităţii, sub pretextul că astfel înlătură discriminarea. O ipocrizie pură, menită să justifice poliţia gîndirii.

Corectitudinea politica si sexualitatea

Prin manipularea limbajului, homosexualitatea, de exemplu, va deveni doar o opţiune sexuală între altele, deci normală, şi nu o perversiune. Iar cine va avea curajul să demaşte această minciună va fi pedepsit. Nu aduc întîmplător vorba despre sexualitate, căci aceasta este esenţială în ideologia marxismului cultural. Prin schimbarea perspectivei asupra sexualităţii, marxiştii culturali transformă anormalul în normal, dictează noi reguli de moralitate publică şi dinamitează bună parte din temeliile „lumii vechi”.

Corectitudinea politica – crearea unui om nou

Toate eforturile corectitudinii politice ţintesc crearea unui „om nou” (fără de care nu ar fi posibilă o „lume nouă”, nu-i aşa?), printr-un proces de spălare pe creier. Prin urmare, idealurile marxiştilor au rămas fundamental aceleaşi, doar mijloacele au fost schimbate. Deoarece neomarxiştii au înţeles că războiul pentru o Nouă Ordine Mondială este în primul rînd unul cultural.

Corectitudinea politica are, ca şi marxismul clasic, ambiţia de a deveni „religia” Noii Ordini. O ideologie în care trebuie să crezi, dincolo de raţiune, căreia trebuie să i te închini fără murmur, pe care trebuie să o slujeşti pînă la ultimele consecinţe. Iată de ce este necesar să o respingă ferm oricine vrea să-şi păstreze libertatea (de gîndire, expresie şi acţiune), adică umanitatea. Cît mai e posibil. Deocamdată este.

Corectitudinea politica in revista Familia Ortodoxa

ORIGINILE NEOMARXISTE ALE LIMBAJULUI „CORECT POLITIC”, de Irina Bazon, (sursa-articolul integral)

(pasaje:)

Limbajul si sensul cuvintelor sunt alterate premeditat pentru a schimba din radacini constructia morala a popoarelor.

“Revoluţia va fi totală atunci când limba ei va fi perfectă. (…) Gândirea este singura care ne preocupă. Noi nu ne distrugem duşmanii – îi schimbăm”.

Corectitudinea politica redefineste realitatea si normalitatea

Dictatura pe care o instaurează teoria critică şi deconstructivismul astăzi este cu mult mai totalitară decât oricare alta din istoria umanităţii, pentru că ea contestă nu numai dreptul la anumite opinii, ci înseşi structurile fundamentale ale judecăţii umane, folosirea firească a cuvântului, a cuvintelor raportate la realităţile pe care le exprimă.

Ea neagă dreptul la existenţă al valorilor organice ale unei comunități umane înrădăcinate istoric într-un anumit spațiu, scornind în acelaşi timp „valori” (noi sensuri) menite să redefinească realitatea și normalitatea.

De pildă, neomarxiştii impun redefinirea ideii de familie, rescrierea trecutului (formarea unei „memorii corecte”) şi înlocuirea unor cuvinte considerate „sexiste” sau „ofensatoare” cu o nouă terminologie, cu „nouvorba” corectă politic. Interzicerea cuvintelor soț şi soție (înlocuirea lor cu partener/parteneră), mamă şi tată (fiind preferate cele de părinte 1/părinte 2), doamnă şi domnișoară, folosirea termenului de gen în loc de sex şi a unor expresii precum contracepţie postconcepţională în loc de avort etc. sunt doar câteva dintre ingineriile lingvistice operate de noii ideologi de partid de astăzi, la fel de roşii ca şi cei din trecut, dar mult mai rafinaţi, mai seducători cultural şi mai persuasivi.

Acest proces imens de ideologizare a existenţei umane explică dezastrul educaţional, destrămarea familiilor, confuzia şi haosul social şi creşterea ratei bolilor psihice în zilele noastre.

Familia, Biserica, Neamul si Cultura traditionala – atacate prin Corectitudinea politica

Ideologii sociali neomarxiști sunt adversarii unităților organice care alcătuiesc structura de profunzime a societății și care dau acesteia stabilitate. Aceste realităţi, socotite cele mai „incorecte politic” – familia și Biserica, statul, neamul, cultura tradițională – sunt atacate constant de neomarxişti cu ajutorul mass-mediei, nu în scopul reformării, ci chiar al disoluţiei lor.

Aplicând metodele deconstrucției, criticii culturali au înțeles că „pot văduvi toate fenomenele culturale de sensul lor stabil, că pot substitui valorile la nivelul oricărui grup doreau. De pildă, abordarea din perspectiva homosexualilor a putut anula adevărul Bibliei, reinterpretând textele biblice ca fiind impregnate de ură homofobă. Adevărul lui Dumnezeu a fost desfiinţat, şi o agendă politică aparţinând omului a fost instituită.

Iată cum ilustrează un scriitor postmodern lumea „omului nou”, care nu mai gândește și nu se mai exprimă într-un limbaj moștenit: „Perspectivismul lumii moderne, tradus prin dezagregarea oricărei autorităţi şi prin relativizarea valorilor, poate produce un sentiment de dezorientare şi perplexitate culturală. Într-un cuvânt, toate vechile obişnuinţe umane, legate de viaţa într-o lume relativ statică şi stabilă, cu valori tradiţionale bine stabilite, cu o împărţire clară a rolurilor sociale, par să se dezintegreze într-un flux anarhic, aleatoriu, semireal de evenimente. Viaţa devine ceva asemănător unui vis sau unei ficţiuni literare.”

Anormalul devine normal prin Corectitudinea politica

Dacă „totul este text” și referentul este anihilat (ceea ce înseamnă că nu mai există un sens transcendent, din afara textului, pe care limba să îl reprezinte), atunci se ajunge lesne la rescrierea realității, la falsificarea criteriilor, la modificarea gândirii – obiectiv urmărit asiduu în toate sistemele totalitare. Se creează premisele pentru instaurarea, în toată regula, a unei „minunate lumi noi”, virtuale, artificiale, nefirești, în care anormalul devine normal, din care sunt suprimate adevărul și conștiința. În epoca actuală, oamenii și realitatea ajung să fie înghițite într-un spațiu virtual, al imaginarului, al fantasmelor propagate şi inoculate de mass-media şi de cultura de consum.

Inlocuirea cuvantului cu imaginea – efectele mijloacelor de “informare” dinamice – TV, filme, reclame etc

Desființarea cuvântului ca putere menită să deștepte conștiința, să limpezească, să înlesnească omului accesul la Adevăr, să îl salveze din imanența stearpă a cotidianului, să îl sustragă bombardamentului de informații și imagini insignifiante – care îl confiscă din sine însuși, îi invadează și intoxică lumea lăuntrică, îl debusolează și îi atrofiază simțul discernerii – înseamnă, în fond, moartea cuvântului, acesta fiind scopul către care au țintit adepții deconstructivismului. Prin aceasta se continuă linia instituită de cei care au proclamat, pe urmele lui Nietzsche (precursorul culturii postmoderne), „moartea lui Dumnezeu” – moartea frumosului în artă, moartea istoriei, moartea adevărului.

Moartea cuvântului mai este reflectată într-un alt fenomen nociv, dar definitoriu al epocii noastre: înlocuirea cuvântului cu imaginea. Aceasta este o armă mult mai eficientă decât cele utilizate în totalitarismele din trecut, armă prin care este remodelată gândirea și lumea lăuntrică: pe de o parte funcționează ca un mijloc hipnotic de condiționare a minții, și pe de altă parte este o cale sigură către sărăcirea limbii, ceea ce conduce la subminarea gândirii adânci.

(articoul integral AICI)

Alte articole utile despre Corectitudinea Politica:

-https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2016/04/11/ideologia-corectitudinii-politice-avatar-al-marxismului-cultural/

-http://c-tarziu.blogspot.ro/2016/04/pastele-intre-corectitudinea-politica.html

Emilian, 24 mai 2016, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

15 responses to “Corectitudinea politica – o noua plaga impusa romanilor de mafia internationala

  • Saccsiv e cu ? nu l-as mai promova. Poate ar mai trebui un scurt text despre vaccinuri, desi sunt o gramada pe net inclusiv pe CE-i cu noi? … pt cine are disponibilitatea sa priceapa…

   • Nu am inteles de ce mi-ai cenzurat partea cu articolul de la saccsiv. Daca te deranjeaza saccsiv, iti dau doar clipul de pe youtube legat de acel subiect : https://www.youtube.com/watch?v=b14IgSPkPC4 Legat de vaccinuri, ma refer la o mobilizare pentru proteste, caci e tarziu deja pentru informare, deoarece legea a fost aprobata de sparlamentul tradator de tara(de fapt tradator din nastere, ca ai abordat si tema asta)…

   • Termenul cenzurat are o conotatie negative. Nu am cenzurat, doar n-am publicat link catre saccsiv. E cel putin cu ? si nu vreau sa il (mai) promovez ca cine stie cate link-uri are deja catre site-ul lui la mine pe blog. Legat de proteste…protestele nu prea rezolva nimic. Este vorba de un proiect de lege trimis de Guvern care urmeaza sa fie sau nu aprobat de parlament. Inca nu e valabil.

 1. Pai asta inseamna sa cenzurezi: sa nu lasi sa apara o idee sau chiar un link(in era noastra moderna) consemnata undeva. Daca ti se pare ca te-am jignit fiindca are conotatie negativa, imi pare rau, dar nu am gasit un sinonim mai bun. Poate e si vina mea fiindca m-am grabit si imi cer scuze in acest caz! Intr-adevar, protestele nu prea ajuta, iar petitiile nici atat. Asadar, ce ar mai fi de facut? Poate doar sa ne rugam la Dumnezeu sa avem parte de medici de familie intelegatori, care sa ne explice cu argumente credibile ca vaccinul nu il va afecta pe copil. P.S. De ce e cu ? saccsiv?

  • Vei avea medici de familie care sa iti explice ca vaccinul nu il va afecta pe copil…doar ca vor gresi cand iti vor zice asta. Oricat de intelegatori si buni ar parea. Medicii NU STIU ADEVARUL despre multe chestii din medicina. Sa recunoasca ca adevarul e altul decat ce-au invatat ei in facultate, inseamna sa recunoasca ca ceea ce ei cunosc este gresit si sa recunoasca ca au fost mintiti si pacaliti, si sa recunoasca ca trebuie sa re-studieze medicina. CATI MEDICI AU SMERENIA SA RECUNOASCA ASTA? Putini. De aceeea cei mai multi LUPTA sa apere ce le-a fost varat in cap in facultate, ca sa nu-si destrame intreaga existenta profesionala… Oamenii trebuie sa studieze ei pe cont propriu si sa nu-si mai lase viata lor si viata copiilor in mainile medicilor. Era un sondaj care spunea ca 75% dintre medici nu si-ar face chimioterapie daca ar avea cancer, si totusi, pacientilor lor cu cancer le recomanda…ghici…chimioterapie…

   • Provoaca la Schisma in Biserica Ortodoxa desi nu este cazul, ataca puternic patriarhul desi nu este cazul. Postarile legate de ecumenism si patriarh de pe saccsiv sunt relevante. Pune in balanta ce spune un NEA (un om sau cine o fi in spatele site-ului ala) cu ce poti citi aici: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2275788012560097&set=a.1832453496893553.38017.100003867614875&type=3&theater

    Sa fim foarte atenti la fenomenul de “fals patriotism” intalnit pe multe site-uri, inclusiv “ortodoxe”.

   • Pai schisma au facut-o cei de la Creta, nu saccsiv. El nu face decat sa pastreze invatatura originara de la Iisus Hristos. E evident asta. Daca tot cautam bube la oameni, cred ca mai suspect la el este trecutul sau si comportamentul ciudat, ba si niste zvonuri ca ar avea legaturi cu SRI. Insa, am auzit si de domnul Grigoriu ca ar fi securist, dar decat sa cautam nod in papura unuia/unora mai bine luam ce e bun de la fiecare, asa cum faci si tu pana la urma, recunoscand ca sunt si oameni rai care spun unele lucruri bune/utile.

   • Cei mai periculosi anti-romani sunt cei care ofera 90% adevar pt a-si face imagine de patrioti si livreaza acel 10% sau 1% minciuna / inselare care atarna de 1000 de ori mai greu decat adevarul spus pana atunci. Atacarea patriarhului in acel hal in care o face el este incitare la SCHISMA. De trecut nici n-am mai zis. Nu conteaza vorbe in vant aruncate de cine stie cine. Doar FACTS conteaza.

   • Probabil, dar nu la asta ma refeream, ci la faptul ca oamenii mai informati, asa ca noi, care au cat de cat idee despre lucrurile astea complexe ce tin de Guvernul Mondial, stiu ce trebuie sa ia si sa nu ia de la diversi oameni, chiar daca prezinta opinii de o calitate mixta, sa spun asa…

 2. Plus ca antisemitismul exacerbat pe care il promoveaza uneori(poate fara sa isi dea seama si fara sa vrea) nu mi se pare corect.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s