Românii se unesc pentru a salva casatoria si familia traditionala romaneasca

familia temelia neamului referendum proiect constitutie casatorie coalitia pentru familieRomânii se unesc si sustin o initiativa legislativa aparuta in noiembrie 2015 pentru definirea casatoriei in constitutie ca fiind o uniune liber consimtita intre un barbat si o femeie (nu “intre soti” cum este definita acum – expresie care permite legalizarea casatoriilor gay). Familia traditionala românească este temelia neamului nostru. Alterarea ei ne va sapa mormantul si mai bine, noua, ca popor. Din occident vin din ce in ce mai puternic presiuni ca mizeriile acceptate acolo sa fie acceptate si aici (de exemplu, casatoriile gay). Expresia “casatoria este uniunea intre soti” care exista acum in constitutie este foarte interpretabila si permite aparitia unei reglementari care sa legalizeze casatoriile gay. In alte tari s-a reusit deja aceasta modificare, ea trebuie facuta si la noi. Biserica sustine initiativa (detalii mai jos). Poporul trebuie sa sustina initiativa! Deja s-au strans peste 850.000 de semnaturi, desi sunt necesare doar 500.000 ca proiectul sa fie luat in calcul de parlament. Probabil in lunile urmatoare se vor strange peste 1 milion de semnaturi.  Exista mai multe modalitati prin care romanii care inca au simtul normalitatii si al binelui active se pot implica. Toate detaliile sunt pe site-ul www.coalitiapentrufamilie.ro.

Indiferent daca aceasta initiativa pentru salvarea familiei traditionale va avea succes sau nu, noi vom putea desprinde concluzii importante:

1. Daca initiativa va avea succes, ni se confirma ceea ce unii dintre noi stiu deja, si anume ca in Romania INCA mai actioneaza forte patriotice puternice, ca tara noastra NU este pierduta, ca mafia strainilor care ne conduc NU are putere totala aici si ca lucrurile rele care ni se intampla de atata timp POT FI INVERSATE.

2. Daca initiativa nu va avea succes – o initiativa pentru modificarea unui banal articol din constitutie inspre binele poporului roman pe termen lung – acest lucru le arata si celor mai naivi români ca exista in jurul nostru forte anti-romanesti puternice, care nu sunt puse doar pe “furat din bugetul statului” (cum cred multi – ca este vorba despre bani), ci sunt puse pe DISTRUGEREA progresiva a poporului nostru, a traditiilor  si valorilor noastre, cu scopul de a putea controla si exploata mai usor generatiile urmatoare de români (adica pe copiii nostri)

 

Ne rugam ca initiativa sa aiba succes! E nevoie de implicarea cat mai multor oameni.

 

Alte detalii:

 

Noul proiect de lege urmărește revizuirea articolului 48, alineat 1 din Constituția României. Astfel, din „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.”, noul articol constituțional se va transforma în „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.” Autorii consideră că “soți” este un termen vag și deschis interpretărilor. De aceea, pentru a proteja și sprijini nașterea și creșterea generațiilor viitoare, considerăm că acesta trebuie înlocuit”, scriu inițiatorii.

“Viitorul societății românești, a valorilor și tradițiilor sale, depinde de felul în care formăm generațiile viitoare. Familia, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie, este singura relație interumană ce asigură mediul propice nașterii, creșterii și educației acestor generații în spiritul valorilor sus amintite”, se arată în comunicat.

 

Comitetul de Inițiativă pentru revizuirea articolului 48, alineatul 1, este format din 16 persoane, reunite in Coalitia pentru Familie, dintre care amintim: artiștii Tudor Sișu și Vlad Miriță, soția lui Felix Tătaru, Nadia, filozoful Sorin Lavric, doctorul Pavel Chirilă, Mihai Gheorghiu, directorul adjunct al Muzeului Țăranului Român dar și Părintele Constantin Necula, consilier al Mitropolitului Ardealului.

 

Depunerea dosarului și a semnăturilor la Parlament trebuie făcută până pe 24 mai 2016.

 

Cei ce doresc susținerea proiectului o pot face in mai multe moduri pe site-ul www.coalitiapentrufamilie.ro

 

România nu ar fi prima țară în care cetățenii ar modifica Constituția pentru a proteja familia tradițională. Pentru a împiedica căsătoriile între persoane de același sex, astfel de măsuri constituționale s-au luat în Croația, Slovacia,  Bulgaria, Lituania, Letonia, Polonia și Ungaria. De asemenea, Rusia, Australia și India au interzis, căsătoriile homosexuale.

În România, mai multe proiecte pentru introducerea “parteneriatelor civile” între persoane de același sex au fost respinse de către Parlament. Principalele culte din România, în frunte cu Biserica Ortodoxă Română s-au pronunțat împotriva adoptării unei legislații care să permită căsătoriile între persoane de același sex.

De ce este necesara modificarea constitutiei, ce presupune aceasta, cine sunt initiatorii si orice alte detalii gasiti pe site-ul dedicat acestei initiative: www.coalitiapentrufamilie.ro

Initiativa este sustinuta si de BOR (care se implica activ in strangerea de semnaturi) – printre hotararile sinodului BOR din 14 ian 2016, găsim si asta:

“Sinodul a luat act cu apreciere de iniţiativa cetăţenească pentru amendarea articolului 48 din Constituţia României în sensul precizării că familia este constituită prin căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie. Această iniţiativă a mirenilor aparţinând mai multor culte este sprijinită de Biserica Ortodoxă Română, pentru că exprimă învăţătura acesteia despre familie, precum şi poziţia sa constantă din punct de vedere juridic.” (sursa: http://basilica.ro/hotarari-ale-sfantului-sinod-luate-in-cadrul-sedintei-de-lucru-din-14-ianuarie-2016-111477.html#sthash.3ZUuJ4An.dpuf)

Desigur ca presa anti-romaneasca a strainilor va ataca acest demers, cum vedem de exemplu aici:

http://www.gandul.info/stiri/marea-miza-a-bor-de-ce-vrea-biserica-sa-scrie-in-constitutie-ca-familia-e-formata-din-barbat-si-femeie-14958248

Ultimele noutati pana la aceasta data:

Românii s-au UNIT pentru a proteja familia naturală: S-au strâns DEJA peste 825.000 de semnături pentru modificarea Constituției. Vlad Miriță: Familia este un izvor pe care nu putem să-l schimbăm, să-l multicolorăm. http://www.activenews.ro/stiri-social/Romanii-se-grabesc-sa-semneze-pentru-protejarea-familiei-naturale-S-au-strans-DEJA-peste-825.000-de-semnaturi-pentru-modificarea-Constitutiei.-Vlad-Mirita-Familia-este-un-izvor-pe-care-nu-putem-sa-l-schimbam-sa-l-multicoloram-129148

Sa ajutam fiecare cum poate acest demers! Mediatizati initiativa pe internet!

Emilian, 23 ian 2015, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-icu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

9 responses to “Românii se unesc pentru a salva casatoria si familia traditionala romaneasca

 1. Să-mi spun părerea aici, Emile? La ce bun pentru noi Românii?
  Nu vedeți că suntem dezbinați?
  Când veți ști cauza dezbinării atunci vom fi salvați de la pieire!

  Am vrut să las, la articolul: ,,ROMÂNIA 2014 – 100 de probleme o singură cauză – următorul comentariu: Dacă vă spun că greșiți cu toții, vă supărați? Dacă întrebarea ar fi apărut și mi s-ar fi răspuns simplu: da! sau nu!, știam ce am de făcut pe saitul acesta.

  Eu sunt un psihopat care mă cred Șilo cel prorocit în Geneza 49:10 și în multe alte locuri din Biblie.

 2. Cum pot semna si eu petitia? Pe net nu e din ce am observat. Se poate semna doar manual? Adica vine cineva cu o fisa la tine ca sa semnezi sau trebuie sa ma duc undeva ca sa o semnez?

  • Eu am gasit tabel de completat (semnat) la Biserica. In Buc trebuie facute tabele pe sectoare – altfel nu sunt luate in calcul la primarie.

 3. Noi am semnat, dar nu stiu de ce nu l-au lasat si pe baiat sa semneze – are 18 ani – au spus ca se pot naste discutii, dar el a fost foarte dezamagit, era bucuros ca poate si el sa se implice cumva. La cate semnaturi s-a ajuns, putem afla ?

  • Nu va faceti griji ca n-a putut sa semneze. E bine ca si-a dorit. Deja la acest nivel e mai putin important cate semnaturi sunt peste 1 mil… Acum batalia va fi in spatele usilor inchise, unde mafia se va opune cu toata forta sa nu se ia in considerare dorinta poporului roman. Om vedea ce o iesi.

 4. Scuza-ma ,am o intrebare din pura curiozitate,sper sa nu te deranjeze. Desigur,poti sa nu raspunzi daca nu vrei.
  De ceva timp ma tot intersectez prin diverse locuri cu dezbateri din acestea pro homosexuali sau anti homosexuali.Sincera sa fiu am ales sa nu ma implic pt ca nu stiu ce sa cred.
  Ce parere ai despre homosexuali? Este inclinatia sexuala dobandita sau innascuta? Pe oamenii astia i-ar ajuta in vreun fel legalizarea casatoriilor gay?( in sens de sanse egale la fericire,etc).
  Exista diferente intre transexuali,bisexuali si homosexuali sau e vorba in mare de acelasi lucru?
  Ei se nasc asa sau aleg pe parcurs sa devina homosexuali?
  Si in ultimul rand ce ar trebui sa faca un gay in societatea romaneasca cand descopera ca e gay?

  • Nu ma deranjeaza in niciun fel intrebarile tale si nici n-am niciun motiv sa nu-ti raspund. Din pacate eu nu sunt cel mai indicat in a-ti da un raspuns complet si corect. Eu mi-am scris o umila parere la sfarsitul articolului de la link-ul urmator, unde vei gasi si zeci de link-uri catre articole care explica PLANUL din spatele miscarii GAY:

   https://ceicunoi.wordpress.com/2014/02/12/credinta-stramoseasca-identitatea-nationala-si-familia-traditionala-impiedica-distrugerea-mentala-a-omului/

   Insa daca vrei cu adevarat sa intelegi fenomenul si sa afli raspunsul la intrebarile pe care le-ai pus, iti recomand sa citesti cartea aparuta recent la noi in tara – FATA NEVAZUTA A HOMOSEXUALITATII: http://www.familiaortodoxa.ro/2015/01/29/fata-nevazuta-a-homosexualitatii/.

   Persoanele care sunt intoxicate informational pentru ca se uita la TV, FILME, asculta MUZICA, RADIO, citesc site-urile de stiri ale mafiei etc NU AU NICIO SANSA sa inteleaga adevarul. Deci pot sa dezbata ore in sir degeaba, pentru ca “jongleaza” cu mizeria bagata in capul lor de mafie, prin instrumentele enumerate mai sus. Ca sa intelegi cu adevarat, trebuie sa te RUPI de sursele de informare toxice si sa te legi la site-urile cu informatii predominant corecte. Gasesti o colectie aici: ceicunoi.ro.

   Pentru orice alte intrebari pe aceasta tema sau si altele, te rog sa ma contactezi pe mail. Numai bine! Doamne ajuta!

 5. Articolul acesta m-a facut sa plang. Vad ca exista oameni care inca nu au invatat ce inseamna sa fii tolerant. Fiecare e liber sa iubeasca pe cine vrea atata timp cat nu face rau nimanui. Fiecare e liber sa se roage la ce dumnezeu doreste atata timp cat nu raneste pe nimeni. Fiecare e liber sa traiasca cum vrea atata timp cat nu raneste pe nimeni. Libretatea nu este doar un cuvant in dictionar, este un drept.
  Deschideti ochii! Si mintea! Lipsa de toleranta naste ura! Ura naste violenta! Violenta naste razboi!
  Eu cred, si intotdeauna am crezut, in dumnezeu, dar mi-a luat mult timp sa imi dau seama ca adevaratul dumnezeu nu are nici o legatura cu religia. Adevaratul dumnezeu nu pedepseste, nu discrimineaza, nu se manie, nu e razbunator si nu trimite pe nimeni in iad. Adevaratul Dumnezeu nu este decat lumina si iubire. Noi singuri am creat iadul. Noi suntem demonii. Iubeste, iarta si ajuta fara discriminare! Toti venim din acelasi loc, si toti suntem la fel. Toti suntem lumina!

  • Doamne cata abureala si bla bla din agenda de propaganda a agentilor NWO. Ai zis totusi si ceva corect: “atata timp cat nu face rau nimanui”. Ori homosexualitatea si toata propaganda asta mafiota in sensu “esti cine vrei, ce vrei, cum vrei, cu cine vrei” face un IMENS RAU SOCIETATII UMANE. De aceea cei inca normali la cap se opun ei. Scopul mafiei care promoveaza la greu homosexualitatea nu este legalizarea casatoriilor gay, ala e doar un pas. S-a vazut in statele in care s-au legalizat, ca s-au casatorit doar vreo cativa tantari risipiti pe acolo. Scopul este sa devina legala, ca sa poata introduce propaganda GAY in scoli, sa distruga si sa perverteasca mintea copiior nostri in mod ireversibil, perfect legal. Asta urmaresc ei. Si nu, nu suntem toti la fel deloc. Ce-i prostia si non-sensul asta?

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s