O gigantică înşelătorie – fenomenul refugiaţilor – POZE şi VIDEO făcute de un român

O gigantică înşelătorie - fenomenul refugiaţilor imigranti - POZE şi VIDEO făcute de un român(Preluare FB Adrian Grigoriu – 3 sept 2015)

Informatii “de la prima mână” despre straniul fenomen al “refugiatilor” care in loc sa se ducă la rudele lor bogate care sunt și de aceeași etnie dar și de aceeași confesiune religioasă, ei și ele, familii întregi se duc peste “mări și țări” la cei care au cauzat problema de care ei se refugiază în primul rând și care sunt și de alta etnie dar și de o confesiune religioasă pe care acești refugiati o combat de vreo 1,300 de ani. Dracu’ să-i mai înțeleagă sau ………. poate e altceva?

ARTICOLUL INTEGRAL (sursa), cu arhiva POZE şi VIDEO, dialogul cu refugiaţii, comentarii etc – click AICI.

În continuare, doar pasaje şi concluzii:

LUAŢI VRĂJEALA, AZI VRĂJEALA CU REFUGIAŢI: O gigantică minciună: refugiați cu aer de turiști, de criză nici vorbă, autorităţi relaxate, transport asigurat. Ce se întâmplă de fapt?

(in continuare doar pasaje, citiţi articolul integral, foarte interesant, cu mii de shares pe FB AICI)

Refugiaţii români din istorie aveau, în toate timpurile, caracteristici similare: erau abătuţi, trişti, neglijent îmbrăcaţi, cărând bagaje la limita posibilităţilor de transport prin forţe proprii.

“Refugiaţii” de acum 3 zile erau veseli, relaxaţi, senini, făceau glume şi râdeau uneori în hohote în grup. Când grupurile observau că le fotografiez, dintre toţi, câteva persoane, atât bărbaţi cât şi femei, îşi ascundeau fața, dar ceilalţi priveau direct şi fără excepţie zâmbeau iar unii ridicau mâna cu două degete în semnul victoriei. Atmosfera era de veselie fără tensiunea vreunei aşteptări, pozitive sau negative, cu aerul că ştiau exact ce urmează să se întâmple, aveau certitudinea unui viitor imediat lipsit de surprize.

Bagajele însă erau cel mai şocant aspect, care, fără echivoc, îi descalifica ca refugiaţi sau faţă de ceea ce noi înţelegem că fiind refugiaţi: toţi aveau nu mai mult de un rucsac/ghiozdan de mărime medie. Dar ceea ce era cel mai curios, extrem de curios, era ceea ce de fapt lipsea: nici unul/una nu îşi luase nici o măsură de rezervă în caz de cea mai mică necesitate: nu aveau mâncare, apă sau bagaj special pentru copiii mici. Cărau cam tot atât cât căram eu când mă duceam cu copiii în parc. Ei însă se aflau pe un parcurs de 3,500 km cu plecare din Siria sau Irak şi destinaţie în Germania.

Refugiat: “Este o înţelegere între state ca să ne dea statut de refugiat şi apoi cu acea autorizaţie poţi intra în celelalte state pe parcurs.”

Toate sutele de “refugiaţi” se comportau extrem de disciplinat, relaxaţi, senini, calmi, se grupează pe chei în grupuri de 10-20 de persoane. În faţa fiecărui grup câte un bărbat tânăr gesticulează. Se evidenţiază o organizare în care grupurile au un conducător şi un adjunct.

Un eveniment halucinant e puţin spus. Îmi venea o întrebare în minte pe care aş fi pus-o la zeci de femei, dar ştiam că nu voi primi ca răspuns adevărul: ”Cum te strămuţi pe viaţă, tu mamă, cu un copil în cărucior şi doar cu un ghiozdan în cârcă, peste mări şi tari pe un drum de 3,500 km către o ţară străină, fără nici măcar o sticlă de apă la tine?”. (Răspunsul e simplu: tihna unei mame vine numai când ştie că viitorul copiilor ei este sigur. Şi este sigur, fiindcă li s-a promis, şi li s-a garantat).

Ce înţeleg eu din acest fenomen poate fi total greşit dar eu văd că totul e o invazie planificată, meticulos organizată de inamicii Omenirii care urmăresc multiple scopuri, nici unul favorabil ţărilor invadate. Între scopuri, unul principal este scăderea rezistenţei la agresiune a popoarelor Europei prin hibridarea populaţiei, iar până la acel moment, crearea de conflicte etnice, constituirea de focare de spionaj, violenţă şi dezordine în Europa. Vorbim deci, de aproape un veac de o operaţiune continentală de modelare genetică (eugenie) a populaţiei (Europei) pentru scopurile mai sus descrise, împotriva Ortodoxiei ducându-se o luptă acerbă de peste 2000 de ani pentru a face loc exploatării majorităţii de către o selectă anume minoritate. Ţările Românilor, Grecilor, Sirienilor sunt țări cu o mare forţă ortodoxă de origine autentică direct de la Hristos, nu întâmplător sunt masiv atacate de sute de ani. În restul ţărilor unde sectele au luat locul ortodoxiei, începând cu secta catolică în 1054 până la sutele de secte în prezent, popoarele sunt în grad avansat de degradare, dar totuşi nu sunt învinse, destrămate, de aceea e adus acum acest nou val de slăbire prin introducerea de surse de hibridare şi producători de conflicte. Prosperitatea economică mult afişată în aceste state este parţială şi temporară, putând la orice moment a fi întreruptă şi întoarsă înapoi, după planurile inamicilor Omenirii, prin care se urmăreşte estomparea sau exacerbarea identităţii etnice.

ARTICOLUL INTEGRAL (sursa), cu arhiva POZE şi VIDEO, dialogul cu refugiaţii, comentarii etc – click AICI.

VIDEO – O gigantică înşelătorie – refugiaţi cu aer de turişti:

Materialul a fost preluat – complet sau taiat, cu sau fara mentionarea sursei, pe glasul.info, nasul.tv, evz.ro, ziuanews.ro

Mânăstirea Petru Vodă – centru puternic de patriotism românesc, a preluat informaţia sub titlul “Unde sunt refugiaţii creştini?“, şi a adăugat câteva comentarii şi soluţii:

COMENTARIU:

Întrebarea cea mai importantă care trebuia pusă şi care trebuie pusă este: UNDE SUNT REFUGIAŢII CREŞTINI? Nu se miră nimeni că nu există decât refugiaţi islamici, din zone unde ucişi şi prigoniţi sunt creştinii, iar nu islamicii? Prin urmare, dacă pretextul filantropiei de care dă dovadă Uniunea Europeană ar fi autentic, nu ar fi normal să aibă prioritate cei persecutaţi, iar nu cei care nu dau nici cel mai mic semn că ar fi suferit sau că s-ar afla în suferinţă? Nu e vorba de aspectele generale exterioare (bani, îmbrăcăminte, comportament, care se pot schimba în virtutea unei organizări de moment), ci de atitudinea lor sufletească, expresia chipurilor – care, desigur,  ar fi putut fi destinse datorită ideii de nou început sau de scăpare dintr-o dramă, dacă n-ar fi trădat, prin exaltarea lor nedisimulată, starea omului sigur de victorie.

După cum porunceşte Mântuitorul şi Apostolii Săi, ar fi firesc să vină în România doar creştinii ortodocşi din Siria, Irak şi de oriunde sunt prigoniţi, decapitaţi, înjunghiaţi, mutilaţi, spânzuraţi, siliţi să se lepede de Dumnezeu. PE EI ar trebui să-i ajute în primul rând omenirea, dacă ar gândi cu milostivire şi dreaptă judecată. Iar cei cu adevărat prigoniţi şi în suferinţă dintre musulmani, – căci şi dintre ei sunt destui care se chinuie şi mor în războaiele acestea! -, se cuvine să meargă în ţările preponderent musulmane, unde s-ar integra perfect dpdv cultural.

Sfântul Apostol Pavel: “dacă cineva nu poartă grijă de ai săi, şi mai ales de rudeniile sale, s-a lepădat de credinţă şi este mai rău decît un necredincios” (1 Timothei 5:8). Sfântul Isidor Pelusiotul tâlcuieşte: “Ce crezi că arată purtarea de grijă aici, oare darea hranei? Eu socotesc că purtarea de grijă de suflet. Fiindcă dacă s-ar fi referit la trup, ar fi spus: “cel care nu-şi întinde mâna să dea aproapelui său hrana necesară este mai rău decât necredincioşii”. Prin urmare, cel care trece cu vederea ceea ce este cu mult mai necesar, adică grija pentru suflet, unde se va afla?” (Scrisoarea II.124). Datoria milosteniei, a generozităţii, a ospitalităţii, a empatiei, a dragostei de vrăjmaşi, toate trebuiesc îndeplinite cu înţelepciune, “înţelegând vremurile”, şi fiind “înţelepţi ca şerpii” – pentru că grija cea mai mare a şarpelui este să-şi apere capul, şi Capul creştinătăţii este Hristos.

Soluţii:

1. pocăinţa sinceră a popoarelor creştin-ortodoxe, că numai pocăinţa opreşte mânia lui Dumnezeu

2. întoarcerea la Hristos a popoarelor occidentale care au fost ortodoxe şi au căzut în erezii şi, inevitabil, în ateism. Ateismul occidental este motivul pentru care musulmanilor li se pare că invazia lor aduce Europei un plus de civilizaţie.

3. înţelegerea faptului că Islamul este cea mai gravă ameninţare la adresa omenirii vine din aceea că ei socotesc uciderea celor de altă credinţă şi altă părere drept o mare binecuvântare, aşa cum îi îndeamnă Quranul: 2:191 –“Omorâţi-i oriunde-i întâlniţi, izgoniţi-i din locul de unde vă vor fi izgonit. Ispita este mai aprigă decât uciderea.  Dacă se luptă cu voi, omorâţi-i, căci aceasta este răsplata infidelilor.”  8:12: “Zdrobiţi-le grumazurile, zdrobiţi-le toate degetele”; 47:3-4 “Atunci când vă întâlniţi cu infidelii, tăiaţi-le grumazurile” etc.

4. întoarcerea imediată acasă a diasporelor şi restabilirea firească a neamurilor în vatra lăsată lor de Dumnezeu; conştientizarea că lumea nu mai este aceeaşi cu cea de ieri

5. oprirea genocidului asupra copiilor nenăscuţi – dacă creştinii şi-ar naşte copiii, s-ar asigura un echilibru şi o continuitate biologică ŞI culturală (religioasă). După cum arată statisticile demografice din ultimele decenii, creştinii nasc în medie 1, şi foarte rar 2 copii, pe când musulmanii nasc între 8 şi 14 copii! Iar în timp ce în mediile creştine se face intens propagandă pornografică şi împotriva natalităţii, aceiaşi propagandişti răsplătesc cu bani publici fiecare copil născut de musulmani. Această realitate demonstrează intenţiile eugenice la scară planetară. Dar nu aceasta e problema, cât faptul că creştinii au “uitat” de demnitatea umană şi de bucuria firească de a fi părinţi.

6. trezirea conştiinţei naţionale a militarilor, poliţiştilor şi jandarmilor români.

7. educaţia creştin-ortodoxă în familie, în lumina Sfintei Evanghelii, revenind la cunoaşterea vieţii veşnice, a sensului vieţii, a demnităţii umane, a Jertfei lui Dumnezeu, a frumuseţii Duhului Sfânt, a importanţei virtuţii, a nevoii de înţelepciune, a existenţei în Dragoste, Credinţă şi Nădejde.

Dumnezeu să ocrotească sufletele tuturor oamenilor, şi ale creştinilor, şi ale necreştinilor, şi ale celor prigoniţi, şi ale prigonitorilor, ca Harul Lui dătător de Pace să ferească tot omul de puterea celui rău. Amin. (sursa)

…………………………………….

Emilian, 9 sept 2015, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

6 responses to “O gigantică înşelătorie – fenomenul refugiaţilor – POZE şi VIDEO făcute de un român

 1. As putea sa cred ca li s-a promis marea cu sarea, pana la urma ,manipularea se practica ..Insa,cand esti intr-o situatie disperata,chiar cred ca nu te mai gandesti nici macar la o sticla cu apa.Si cand stii ca nu mai ai nimic de pierdut,esti dispus sa risti .
  In principiu aveti dreptate,dar situatia asta e foarte delicata,si e foarte simplu sa ramai impietrit,este cel mai facil,mai confortabil.

 2. Se vede clar ca “refugiatii” sunt imbracati curat, cu haine bune, rucsacuri de calitate, si sunt exact cum i-a vazut d-nul Grigoriu: veseli, senini….exact ca niste turisti si nu ca niste refugiati. Plus ca sunt preponderent barbati tineri! De fapt e la mintea cocosului si d-nul Grigoriu spunea ca i-a intrebat: de ce ati fugit exact acum, cand la voi sunt razboaie de 10 ani, de 3 ani etc….Este clar ca lumina zilei ca sunt organizati si sponsorizati….si nu au deloc aspectul unor refugiati (oameni necajiti, disperati, fugind mancand pamantul ca sa-si salveze vietile….).
  Ia imaginati-va ca ar fi nevoiti sa fuga romanasii nostri….cati isi permit sa cumpere un rucsac bun? I-ai vedea pe majoritatea cu sacose de rafie….
  Asa ca, sa fim seriosi, realisti si sa ne punem putin mintea la contributie ca sa judecam si singuri. Important este sa avem informatie curata, ca cea prezentata de d-nul Grigoriu, si nu aceea strecurata, manipulata, eventual filmata in alta parte, asa cum vedem la televiziuni…
  Informatiile de pe site-ul Manastirii Petru Voda sunt foarte bune…Ati citit?

 3. Pai ce stres sa aiba ?
  N-ati vazut ce smartphone-uri si ce nike-uri aveau la purtator ?
  C.I.A. a sponsorizat bine. Si pe ei si pe ghizi.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s