Ştiri, articole, noutăţi relevante – un site experiment pentru o informare reală

site ceicunoi stiri libere articole noutati informatii relevante utile trezirea la realitate normalitate anti tvDragi prieteni ai blogului Ce-i cu noi?, am bucuria să vă anunţ 2 lucruri:

1. Am rezervat domeniul ceicunoi.ro pentru o dezvoltare (cândva în viitor) a blogului Ce-i cu noi?

2. Pe domeniul rezervat, ca să nu stea degeaba, am dat drumul unui site experiment cu ştiri şi informaţii utile şi relevante, fără (prea multe) tâmpenii strecurate. Este o idee mai veche care s-a materializat abia acum. Site-ul este încă în lucru. Este, de asemenea, o alternativă pentru sectiunea Noutăţi de pe blogul Ce-i cu noi? pe care nu mai am timp să o updatez zilnic.

Site-ul îl puteţi vedea la următorul link: www.ceicunoi.ro

Am nevoie de feedback-ul vostru. Vi se pare util un astfel de site, care să adune automat ştiri şi informaţii de pe diverse site-uri de bună credinţă (care livrează în proporţie covârşitoare informaţii utile şi benefice poporului român)? Vă ajută un astfel de site pentru a economisi timp cu informarea zilnică?

Deocamdată site-ul va funcţiona ca experiment. Vom contoriza vizitele zilnice pe site (oricine le poate vedea prin flag counter în dreapta site-ului). Dacă site-ul va fi vizitat constant de suficient de mulţi oameni, îl vom dezvolta, eventual pe un domeniu propriu, nu ceicunoi.ro.

Pe site ar urma să apară:

– lista completă a site-urilor de pe care sunt preluate informaţii, pe categorii, cu o scurtă descriere şi puncte negative

– criterii de selecţie a site-urilor de bună credinţă

– adăugare de site-uri străine care oferă informaţii utile

– articole proprii despre: ce înseamnă informare cu adevărat; anti-TV; anti mainstream media; manipulare, îndoctrinare şi programare mintală prin Şcoală şi Mass Media şi multe alte subiecte de interes pentru Neamul Românesc

– selecţii personalizate (utilizatorii să aleagă ce site-uri să livreze ştiri într-o pagină personalizată – astfel, din 2 click-uri poţi vedea noutăţile apărute pe site-urile preferate fără să mai intri pe fiecare în parte => economie de timp)

– îmbunătăţire design, secţiuni şi conţinut

etc.

Există pe internet şi alte site-uri agregatoare de ştiri, însă principala diferenţă este că aici va exista un filtru de bună credinţă impus de administratorii site-ului, astfel încât informaţiile toxice să nu (prea) apară.

Dar…toate la timpul lor şi doar dacă vom concluziona că are sens să dezvoltăm acest site.

Până atunci, aştept părerile voastre.

Emilian, 5 aug 2015, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

17 responses to “Ştiri, articole, noutăţi relevante – un site experiment pentru o informare reală

 1. DAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Ce bine, să dea Domnu’ să pornească într-un ceas bun, şi să-ţi dea sănătate şi putere să-l duci cu bine!

 2. am descoperit acest blog ,cam tarziu,in urma cu doua luni.e foarte bun.este o munca grea ce faci tu,si sper sa foloseasca la cat mai multi oameni.

 3. Tu zici cum că :
  “””””Pe site ar urma să apară:
  – lista completă a site-urilor de pe care sunt preluate informaţii, pe categorii, cu o scurtă descriere şi puncte negative ;
  – criterii de selecţie a site-urilor de bună credinţă ;
  – adăugare de site-uri străine care oferă informaţii utile””””” .
  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  … Iar io zic : Hmm… ! … .
  Deci s-o luăm aşa uşurel ş` gospodăreşte :
  Cam pe la începutul lui 2015 , adică după ce aproape s-a cam desfinţat secţiunea (cea cam liberă) de Ştiri de la Yahoo News .
  După asta , prin Facebook (un Site clar diverSIONIST) , prin asta am comentat pe la Ştirile de la Digi 24 Plus .
  Însă în iarnă , după ce le-am demonstrat cu argumente LOGICE că aşa.zisul atentat terorist de la Paris n-a fost decât o scamatorie diverSIONISTĂ … .
  Eeee… , după treaba asta , şmecherii ăia de la Digi 24 Plus , ăia aşa de tare s-au supărat pe mine , încât mi-au şters absolut toate comentariile d-acolo , şi nu m-au mai lăsat să comentez nici măcar pe la secţiune apolitică de .. BANCURI .
  Iar de pe calculatorul ăsta pe care-l am acum , nu mai pot comenta nici măcar de pe vre-un alt cont de Facebook , căci mi-au luat I.P.-ul (serialul) plăcii de bază a calculatorului .
  Iar după păţania asta , tot pe Facebook , m-am înscris într-un Grup intitulat : =Institutul de Investigare a Crimelor Capitalismului= .
  Însă cam de pe la sârşitul lui iulie a.c. , nici p-acolo nu mai pot comenta ABSOLUT nimic , şi nici măcar să dau :
  “”””îmi place , sau re.distribuiri ale articolului respectiv”””” ;
  ci mi se permite DOAR să citesc articolul respectiv , dar nu şi comentariile aferente articolului respectiv .
  Însă în Grup-ul :
  =Institutul de Investigare a Crimelor Capitalismului= , acolo mai sunt şi alţii care-i înjură şi-i fac “troacă de porci” pe americăcani .
  Iar alţii (cum e ilie Şerbănescu) , alţii descriu acest mecanism mafiot mondial în care a fost vârâtă şi colonia România DEMONcratică .
  Însă cu excepţia mea , ABSOLUT niciunul dintre ei nu atacă chiar-chiar vârful Sistemului (vârful piramidei) , adică pe =stăpânii mafiei mondiale= , adică pe capul-suprem (il capo del tutti capi) , adică :
  oculta diverSIONISTĂ de pe pe Wll Street cu ale ei filiale de prin toată lumea asta mare..
  Aşadar , din câte am observat io , că-cam asta e regula jocului lor cel diverSIONIST , diabolic-ş-pervers :
  poţi să-i înjuri cât pofteşteşti ş´ să-i porcoleşti pe americani şi pe Vest europeni , poţi chiar să foloseşti şi cuvinte clar.porcoase de la buric-n-jos .. căci asta nu-i nici o problemă .
  Însă nu prea ai voie să ataci PRINCIPIILE (structura) de bază acestui SISTEM DEMONcratic ş´ diabolic , dar mai ales :
  nu ai voie să te iei cu ceva-ceva de oculta diverSIONISTĂ , şi/sau de împăratul lumii : David Rothschild .
  Aşadar , io sau tu sau alţii , pe Sistemul ăsta perfid de conducere al lumii , adică pe Piramida diabolică Întreruptă (de pe dolarul americânesc) , pe asta nu ai voie să scomoneşti chiar-chiar până-n vârful piramidei (ci doar până la un anumit nivel) .
  Căci altfel , imediat intervine : CENZURA cea diverSIONISTĂ DEMONcratică .
  Aşadar , Mass Media mondială cam-cam aparţine ocultei diverSIONISTE , şi/sau este controlată ş´ înfiltrtrată (în mare parte) de către oamenii lor … .
  …. Iar în contexul ăsta dezastruos în care mişună agenţii lor , tu zici că :
  “”””Pe site ar urma să apară:
  – lista completă a site-urilor de pe care sunt preluate informaţii, pe categorii, cu o scurtă descriere şi puncte negative”””” .
  ………………………
  Hmm.. !
  Deci , io cred că n-ar fi prea bine să dezvălui “publicului larg” absolut chiar toată-toată această listă de Site-uri de bună credinţă , căci în acest “public larg” mai sunt incluşi şi agenţii lor cei înfiltraţi … adică agenţi care-şi dau apoi raportul :
  şefilor lor cei diverSIONIŞTI .
  Aşadar , io cred c-ar fi bine să mai existe-n lume şi eventuale Site-uri :
  necontrolate , necenzurate , şi ne.trecute pe Lista Neagră a Site-urilor ce urmează a fi interzise şi/sau cenzurate la momentul potrivit , adică atunci când actuala situaţie internaţională dezastruoasă se va înrăutăţi şi mai mult .. căci cam asta-i actuala tendinţă ….
  Aşadar , io recomand ca lista unor Site-uri de bună credinţă , adică Site-uri care deocamdată ÎNCĂ nu au fost penetrate de către agenţii lor , această listă să fie transmisă doar individual , şi doar : =prietenilor de încredere= …
  Aşadar , doar informaţiile bune şi valoroase d-acolo să fie făcute publice , dar nu şi LISTA complectă .

  • Cateva chestii: nu David Rotschild este capul ierarhiei :) el e si el o piesa importanta, dar conducerea, elita criminala a lor este super bine ascunsa, nu o sa ii vezi la TV sau prin presa vreodata.

   Sigur ca e permis sa ataci america, UE, pe francezi, pe nemti pe cine vrei tu, atata timp cat nu te iei de etnia care exploateaza omenirea in prezent, prin intermediul statelor si institutiilor si companiilor pe care le controleaza la nivel global.

   Yahoo News a avut vreodata sectiune libera de stiri? Eu chiar am un articol pe blog despre cat de toxice snt stirile de la Yahoo News.

   Criminalii planetari STIU deja site-urile si blogurile de buna crednta, si conturile FB patriotice etc. Stai linistit din punctul asta de vedere. Deci daca le promovam, facem un bine scotandu-le in fata pt oamenii buni, care nu le cunosc. Nu le facem rau, ca sunt deja cunoscute de mafie…

   Oricum pe site-ul cu stiri nu vor fi prea multe, pentru ca vor figreu de urmarit. Si oricum faptul ca sunt de buna credinta nu garnteaza ca livreaza informatii de calitate. Din cauza perceptiilor si cunostintelor diferite despre realitatea din jurul nostru, oamenii de buna credinta promoveaza informatii diferite, unele chiar toxice, fara ssa isi dea seama. De aceea ziceam ca trebuie trecute si punctele negative la fiecare site, cum ar fi Lupul Dacic, ccare e destul deok, dar care are marea hiba ca ataca Biserica stramoseasca.

   • Mda… să presupunem că io mă înşel , că io nu-i ştiu chiar-chiar pe stăpânii mafiei mondiale , adică pe “il capo del tutti capi” …
    … însă totuşi , de Dumnezeu nu se pot ei ascunde .
    Aşadar , pe ei îi ştie Biblia (Apocalipsa) , adică citez aproximativ din Apocalipsă :
    “”””cei doi prooroci mincinoşi îmbrăcaţi în saci (adică adaug io : îmbrăcaţi în portul naţional a ălora de lângă “Zâdul h.ăla Plângăricios”) ….. şi care au chinuit pe locuitorii Pământului…”””” … … .
    Însă , doar aşa din când-n-când , stăpânii mafiei mondiale (plini de umilinţă falsă) , ei mai apar câte un pic şi pe la TV-u , căci altfel , adică conform cu cele de mai sus , dpdv practic : ==ei prea-prea au cum prooroci== .
    În trecut , ei au ocupat şi poziţii politice importante în lumea asta mare .
    Însă acum , acum au schimbat tactica de lucru ;
    acum ei tare-tare se mai feresc ca să ocupe poziţii politice importante (ci doar eventual poziţii administrative , adică d.alea-n legătură directă cu : banii) .
    Căci poziţiile politice importante ş´ cheie-n lume sunt ocupate de către oamenii lor şantajabili şi/sau de încredere , adică de cei pe care ei îi instalează acolo prin şmecheria populistă-ş-zumzăistică numită democraţie (prosto.craţie) , adică :
    “””PREŞeDINŢII nu sunt ALEŞI , preş.e.dinţii sunt SELECTAŢI”””………Franklin Delano Roosevelt .
    Cu mici-mici excepţii (care aproape că pot fi număraţi pe degete) , absolut toţi oamenii din lume vor să aibă bani cât mai mulţi şi mai mulţi .
    Deasemenea , absolut toţi marii mafioţi din lumea asta mare vor să câştige bani cât mai mulţi , căci banii mai înseamnă şi : faimă ş´ putere .
    Însă totuşi , specia asta de super.şmecheri de lângă “Zidul cu pricina” , ăştia NU vor bani cât mai mulţi , că doar ei singuri îşi tipăresc exact aţâţia bani cât le trebuie .. că doar la ei îi tiparniţa de tipărit bani .
    Aşadar , spre deosebire de mafioţii ăştia clasici (adică de un alt sânge , adică nu “pur-sânge”) , şmecherii ăia cu fes-mic-ş-poale-lungi , adică stăpânii mafiei , ăia folosesc banii :
    doar ca un =instrument de lucru= prin care ei CONTROLEAZĂ pe toată lumea .
    Sau după cum bine.zicea pe vremuri un şmecher d.ăla cu plete.lungi-ş-semi.fes :
    “””Dă-mi =CONTROLUL= asupra monedei naţionale a unei ţări , şi nu mă interesează cine face legile””” …
    Aşadar , ei nu vor banii omenirii , adică ei nu vor POSESIA banilor omenirii , ci ei vor un lucru mult-mult mai important decât asta , adică ei vor =CONTOLUL= asupra banilor omenirii .
    Căci CONTROLUL asupra banilor omenirii , asta înseamnă de fapt :
    CONTROLUL lor asupra întregii omeniri ..
    Iar în acest SISTEM monetar internaţional pervers-ş-diabolic , în sistemul ăsta , mai marii mafioţi ai lumii trăiesc foarte bine-ş-comod .
    Aşadar , mai marii mafioţi ai lumii nu au absolut nici un interes ca să-i detroneze pe ăştia “cu semi.fes” , ci dimpotrivă :
    chiar îi protejează … .
    Iar acest =sistem financiar mondial= al lor , ăsta este de fapt “curva” din Apocalipsă , adică :
    Apoc 21.9;Apoc 16.19;Apoc 18.16-19;Naum 3.4;Apoc 19.2;Ier 51.13;Apoc 17.15;
    2Cu ea au curvit împăraţii pământului; şi locuitorii pământului s-au îmbătat de vinul curviei ei!”

   • … complectare :
    Atunci când am zis că : “”s-a cam desfinţat secţiunea (cea cam liberă) de Ştiri de la Yahoo News”” … , de fapt am vrut să zic că : comentariile d-acolo erau destul de libere , şi se cezurau doar vorbele porcoase şi înjurăturile .
    Însă ştirile respective erau :
    trunchiate , distorsionate , “re.interpretate” , nişte ştiri doar aşa de 2 lei , adică ştiri anemice pe nişte subiecte fără importanţă .
    Iar înlocuirea ştirilor importante cu altele de-2-lei , asta nu-i cenzură d.aia brutală clasică , ci-i cenzură pasivă indirectă .
    De fapt , absolut nicăieri în lumea asta nu există presă cu adevărat liberă , ci totul se bazează doar pe interese .
    Şi chiar şi tu eşti nevoit să te mai AUTO.cenzurezi aşa câte un pic (aşa pe la “colţuri”) , adică ca să nu ai nepleceri .. căci altfel , apoi o să te cenzureze alţii : chiar de tot ..
    Aşadar , dintre două rele , trebuie ales răul cel mai mic .
    Iar într-o altă ordine de idei , mai ales în ultima vreme , ceva-ceva se întâmplă şi cu Site-ul ăsta al tău , căci reuşesc foarte foarte greu să intru la rubrica de comentarii , adică mi se tot închide pagina !??

 4. Site-ul este foarte util, cel putin pe mine m-a ajutat sa economisesc timp.
  Am si o sugestie: cred ca nu ar fi rau sa adaugi mai multe surse (adica sa mai pui feed-uri si de pe alte site-uri, ca mai sunt si altele cu continut de calitate).
  In rest, a fost o idee grozava sa creezi acest site, continua ceea ce faci.

  • multumesc mult pt feedback. O sa caut si alte site-uri, insa as vrea sa tin o stacheta destul de sus, nu sa pun orice site. Oricum, daca verifici o data dimineata si o data seara site-ul afli destule chestii interesante…

 5. Tot era vorba de site-uri de calitate, am gasit ceva interesant: http://apamarii.blogspot.ro/. Merita citit, mai ales ca vorbeai la un moment dat despre transfuziile de sange. Cica apa marii ar putea fi un substitut natural al sangelui. “Apa de ocean diluată conţine aproape aceeaşi concentraţie de minerale şi microelemente ca şi plasma sanguină, iar conţinutul ei de sodiu se potriveşte cu cel al sângelui. Ea a fost folosită cu succes în cadrul testelor realizate pe animale ca substitut pentru transfuziile de sânge, însă testele la oameni întârzie destul de mult.”

 6. Sa nu uitam ceva foarte important: lista neagra cu site-urile de propaganda si dezinformare. Aici putem contribui foarte multi din noi cu usurinta. E simplu…site-ul si o mica descriere despre al cui e/despre ce dezinformeaza. Lista poate ajunge foarte mare in scurt timp daca colaboram toti.

 7. Era util site-ul… dar l-ai sters? Cand incerc sa intru imi da “Not found”. Pacat….
  Si pana la urma te-ai lasat de scris pe blog? Sau s-a epuizat spatiul de stocare de la wordpress?

  • Salut, am rarit postatul pe blog din lipsa de timp. Dar nu l-am abandonat, incerc sa postez cand am timp. Din pacate trebuie refacut site-ulde stiri de pe ceicunoi.ro, o sa il refac cat de curand, a picat probabil virusi chestii. Si mie imi lipseste ca pe el ma informam dimineata :)

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s