FOTO Concurs frumusete Miss fete sexy, bivoliţe nealcoşe, vaci bălţate si porci sacrificati (edu)

FOTO Concurs frumuseţe Miss fete sexy, bivoliţe nealcoşe, vaci bălţate şi porci sacrificaţi 0O chestie scurtă despre concursurile de miss şi cum sunt tratate fetele / femeile în lume, comparat cu bivoliţe, vaci şi porci:

Miss Ziua Orașului Satu Mare 2013 – Primarul Dorel Coica și președintele CJ Adrian Ștef, au premiat-o pe Miss Ziua Orașului Satu Mare 2013, titlu câștigat de Roxana Florentina Constantin, concurenta cu nr. 2 din concursul de frumusețe.

……….

Sălajul are cea mai nealcoşă bivoliţă din Transilvania – Crescătorii sălăjeni de bubaline s-au remarcat la Târgul Internaţional de Agricultură „Agraria”, ce a avut loc în perioada 25-28 aprilie la Cluj-Napoca, cucerind premii peste premii la concursul „Parada Bivolilor”.

……….

Cea mai frumoasă vacă va fi premiată la târgul “Bălțata Românească”, organizat la Băcia – Hunedorenii sunt invitați în acest sfârșit de săptămână la un eveniment pitoresc: Târgul “Bălțata Românească”. Evenimentul, al cărui punct de atracție este concursul “Miss Bălțata Românească”, a devenit o tradiție pentru locuitorii comunei hunedorene Băcia.

………

Concurs de frumusete porcina, sustinut in China – In acest an, aproximativ 500 de guitatori au fost sacrificati, curatati si prezentati spre a fi priviti de trecatori.

FOTO Concurs frumuseţe Miss fete sexy, bivoliţe nealcoşe, vaci bălţate şi porci sacrificaţi 15

………..

China a unit deja pe “podium” fetele cu vacile:

China a organizat primul concurs de frumuseţe pentru vaci – 200 de vaci de la unsprecezece ferme au participat la primul concurs de frumuseţe pentru bovine, organizat de China, ţara care în acelaşi weekend a găzduit şi a câştigat ultima ediţie Miss World, informează Business Insider. Competiţia a avut loc în Shuozho, provincia Shanxi. Alături de văcuţele înscrise în concurs au defilat mai multe fotomodele în costume de baie.

FOTO Concurs frumuseţe Miss fete sexy, bivoliţe nealcoşe, vaci bălţate şi porci sacrificaţi 14

În concluzie, vedem că femeile sunt tratate precum vacile, porcii şi bivoliţele. CARE E DIFERENŢA?

FOTO Concurs frumuseţe Miss fete sexy, bivoliţe nealcoşe, vaci bălţate şi porci sacrificaţi 0

În timp ce concursurile şi târgurile de animale pot avea un sens pentru agricultorii, fermierii şi antreprenorii din domeniul zootehnic care doresc să cumpere exemplare bune, să mai discute cu alţi oameni care lucrează în domeniu, să facă schimb de experienţă, să pună bazele unor relaţii de afaceri etc, concursurile de miss pentru femei au doar rolul de a satisface plăcerea unor bărbaţi cu bani/putere în căutare de plăcere sau gacici tinere şi pentru a menţine anesteziat publicul cu “distracţie” (să-şi mai clătească omu’ ochii în loc să conştientizeze că este doar un sclav muncitor exploatat din umbră). Pentru fetele care participă – mi se pare o activitate înjositoare, umilitoare şi degradantă.

FOTO Concurs frumuseţe Miss fete sexy, bivoliţe nealcoşe, vaci bălţate şi porci sacrificaţi 6

Publicul adunat să-şi anestezieze creierul la Miss Ziua Orașului Satu Mare 2013

Atât.

Vezi şi alte metode de anesteziere a creierului aici:

Metode de relaxare / drogare a creierului în societatea modernă. De ce simtim nevoia sa ne distram si sa ne relaxam?

…….

Emilian, 7 martie 2015, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

One response to “FOTO Concurs frumusete Miss fete sexy, bivoliţe nealcoşe, vaci bălţate si porci sacrificati (edu)

  1. Corect! sunt targuri de vite, de unde bogatasii isi cumpara vitele pe care si le doresc! si nu e vorba numai de aceste targuri oficiale, ci intreg sistemul e construit asa, de cand apare pe lume fetita : totul e pus la punct cu unicul scop de a fi pe placul si folosinta/uzul barbatilor, de la cosmetice, la haine, incaltaminte, distractii, promovarea permanenta a sex ului ca solutie universala pentru toate, indiferent pentru ce si pentru/cu cine, etc. Multe femei nu constientizeaza si se lasa manipulate, vandute/cumparate, ca orice obiect sexual/marfa vie…cadavre vii…

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s