Eubio – alegerea ta naturală. Magazinul născut din pasiune pentru o viaţă sănătoasă (s)

magazin eubio produse bio eco naturale ecologice detergenti ecologici alimente sanatoase nuci de sapun cosmetice organice constanta 1A fost odată o proaspată mamică. Și ea avea griji, temeri legate de puiul ei. Unicul ei scop devenise să ofere bebelușului ei tot ce era mai bun. Aceasta dorință creștea zi de zi. Însetată de a cunoaște mai bine nevoile unui pui de om la început de drum, ea a descoperit o lume nouă. A început să citească despre hrană, despre obiectele necesare creșterii unui bebe, despre alternative mai sănătoase la tot ce ne înconjoară. Așa și-a dat seama cum ani la rând a trăit într-un con de umbră și nu a știut să facă alegeri tocmai potrivite. Un lucru era clar: sănătatea unui copil începe cu sănătatea mamei. Și s-a decis să facă alegeri mai bune, mai sănătoase, mai folositoare pentru ea, pentru perechea ei și pentru rodul dragostei lor.

Așa a descoperit cât de multe alimente din comerţ sunt nocive și cum pot fi înlocuite cu alternative hrănitoare, cât de multe substanțe toxice intră în contact cu pielea noastră și cum acest lucru poate fi evitat, cum fiecare om are control asupra propriului stil de viață dar nu are informația necesară pentru a deveni conștient de pericole pentru a lua deciziile cele mai bune.

nuci sapun detergent 100% natural magazin eubio produse bio eco naturale ecologice detergenti ecologici alimente sanatoase cosmetice organice constantaToate aceste descoperiri au dat roade în mintea ei și a decis să promoveze lucrurile bune, alternativele sănătoase, stilul de viață cât mai curat și benefic pentru sănătate. Pasiunea ei s-a transformat în Eubio, un magazin online cu produse naturale și certificate bio pentru uz personal și uz casnic. A început cu nucile de săpun importate din India, fructul unui copac ce crește la poalele munților Himalaya și care conține o substanță care acționează ca un surfactant, și anume saponina. Nucile de săpun sunt utilizate ca detergent datorită proprietății saponinei de a îndepărta urmele de murdărie. În același timp sunt antibacteriene și antistatice, putând fi folosite şi în diverse activităţi de curăţenie în gospodărie. Poți citi mai multe despre ele aici.

Apoi, mămica a fost la cea mai mare expoziție de produse bio din lume, Biofach Nürenberg (Germania). Acolo a fost copleșită de diversitatea și complexitatea produselor bio.eubio magazin online produse bio sanatoase alimente cosmetice organice viata sanatoasa alegerea naturala naturale eco Nu-i venea să creadă cât de mulți producători de produse bio din toate colțurile lumii există. Și s-a decis să aleagă din marea de companii dedicate sectorului bio o fabrică germană de detergenți ecologici pentru rufe, vase și diferite suprafețe din casă: AlmaWin Reinigungskonzentrate GmbH. Au încântat-o produsele lor concentrate, prietenoase cu mediul și mai ales, cu omul. A folosit mai întâi în propria casă toată gama de detergenți și i-au plăcut foarte mulţi deoarece erau eficienți și siguri pentru sănătate: fără ftalați, fosfați, OGM-uri, conservanți sintetici, înălbitori optici, coloranți artificiali. Soluțiile pentru baie nu aveau clor și miros înțepător, putea șterge liniștită oglindă chiar dacă fetița ei venea apoi și își lipea buzele de oglindă în joacă, iar hainele erau perfect curate fără să provoace alergii din cauza substanțelor din detergent.

Rafturile virtuale ale magazinului Eubio s-au diversificat ușor cu uleiuri esențiale, uleiuri vegetale, unturi pentru corp, cosmetice bio, make-up bio etc. Acum mămica noastră are un soț care o susține, două fetițe și o pasiune: EubioAlegerea ta naturală. Şi astfel…povestea continuă…

transport gratuit constanta produse bio naturale viata sanatoasa eubioDacă vrei să faci mici schimbări în viața ta cu repercursiuni mari, încearcă și tu produsele naturale și bio ce pot fi găsite uşor pe internet. Aruncă o privire pe site-ul www.eubio.ro și te poți bucura de o selecție de produse de calitate la prețuri foarte bune. Abonează-te la newsletterul Eubio și primești ebookul ”15 rețete esențiale cu nuci de săpun” plus noutăți, articole utile apărute pe blogul Eubio, cupoane de reducere și multe alte informații folositoare pentru  un stil de viaţă sănătos. Comenzile mai mari de 190 de lei beneficiază de transport gratuit în țară, iar cele peste 70 de lei au transport gratuit în Constanța.

Contact:

Ramona Neagu
Telefon fix: 004 0341 440 004
Telefon mobil: 004 0758 040 004
E-mail: office@eubio.ro
Site: www.eubio.ro

…………….

(Advertorial pentru eubio.ro, 8 feb 2015, blog Ce-i cu noi?)