Cantina socială pentru copii Mitropolit Filaret asigură o masă caldă pe zi elevilor săraci din București (s)

Cantina socială pentru copii Mitropolit Filaret asigură o masă caldă pe zi elevilor săraci din București gratuit servicii sociale sector 4 2Mi-aș dori să nu fie nevoie să mediatizăm astfel de informații cu posibil impact negativ emoțional prea puternic, dar…dacă mediatizarea va ajuta ca niște copii amărâți din București să mănânce mai bine, atunci merită. Eu personal o să-mi printez mesajul de mai jos în mai multe exemplare (după ce o să mă informez mai bine direct la cantină) și o să țin „flyerele” în ghiozdan, iar când văd un copil amărât pe stradă îi dau fiţuica să o citească sau să o dea părinților. Din păcate, conform anunțului, serviciul este asigurat doar pentru copiii înscriși la școală… Ce vină au cei care nu-s la școală? Niciuna…dar probabil o metodă de triere trebuie să existe…

Starea asta de sărăcie este o consecință a atacului continuu nemilos care există asupra României din partea străinilor care au preluat conducerea la ’89. Populația este menținută în sărăcie ca să nu aibă timp să se informeze, să afle și să priceapă ce se petrece și să lupte pentru a evada din sclavia ascunsă în care trăiește… Noroc că pentru cei mai sărăciți români (NU DIN VINA LOR! – au fost sărăciți premeditat!) mai există și oameni de bun simț prin instituțiile statului și nu sunt chiar abandonați total…

Să ne ajute Dumnezeu să scăpăm și de această invazie odioasă pe care o suferim astăzi!

…….

Va anunțăm faptul ca la Cantina sociala pentru copii Mitropolit Filaret (str. Mitropolit Filaret, nr. 41-41A, sector 4) orice copil poate servi masa zilnic, gratuit, de luni pana vineri, intre orele 12.30-14.00.

Parintii trebuie sa prezinte o copie a certificatului de nastere a copilului si sa completeze o cerere la sediul cantinei.

Va rugam sa impartasiti aceasta informatie tuturor parintilor/copiilor care credeti ca ar putea sa beneficieze de serviciile cantinei.

Impreuna, putem face ca niciunui copil din Bucuresti sa nu-i fie foame!

DGASMB

Atunci cand vedeți copii ce provin din familii sarace in zona sectorului 4 si nu numai, le puteți da aceasta adresa si ii putem indruma, pe ei si pe familia lor, catre acest loc.

……………………..

Copiii care provin din familii defavorizate de pe raza Municipiului Bucureşti şi frecventează cursurile învăţământului primar şi al căror venit pe membru de familie depăşeşte valoarea venitului minim garantat pentru o persoană, respectiv 125 lei, pot beneficia de servirea unei mese pe timpul zilei în intervalul orar 11:30-12:00 şi 12:30-13:00.

Solicitarea serviciilor se realizează de către reprezentantul legal al copilului care va pune la dispoziţie următoarele documente pentru întocmirea dosarului:

  • cerere;
  • copie act de identitate (certificat de naştere, carte de identitate);
  • adeverinţă şcoală;
  • adeverinţă/aviz de la medicul de familie;
  • adeverinţe venit;
  • documente de identitate ale părinţilor (carte de identitate, certificat de căsătorie a părinţilor; certificat de deces, sentinţă de divorţ etc.).

Alte detalii despre cantinele sociale și serviciile asigurate gratuit sau contra cost de Direcția Generală de Asistență Socială Municipiul București puteți găsi AICI.   Telefon: 021.314.23.15

……..

Emilian, 6 feb 2015, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Advertisements

2 responses to “Cantina socială pentru copii Mitropolit Filaret asigură o masă caldă pe zi elevilor săraci din București (s)

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s