Epoca Ceaușescu – cea mai amplă încercare de românizare a instituției numită în chip înșelător “Statul Român” (nom)

licitatie tablou ceausescu epoca de aur Epoca Ceaușescu - cea mai amplă încercare de românizare a instituției numită în chip înșelător “Statul Român”Varianta Grigoriu (sursa AICI)

Epoca Ceaușescu a fost cea mai ampla incercare de românizare a institutiei de adminstrare a patrimoniului material, biologic si spiritual al Neamului Romanesc, institutie numita in chip inselator: “Statul Roman”.

Ca si celelalte incercari anterioare, conduse de Ionel I.C. Bratianu, Miscarea Legionara si Ion Antonescu, si aceasta a esuat. Motivul esecului este grava subestimare a criminalitatii, vicleniei si experientei milenare in inselaciune la scara individuala si colectiva mondiala ale inamicului secular care de peste 300 de ani ne ataca neprovocat.

Statul Roman nu este romanesc. Statul Roman a fost organizat acum 160 de ani de conducerea etniei evreiesti pentru a exploata patrimoniul Neamului Romanesc in folosul exclusiv al etniei evreiesti. Statul Roman este un stat evreiesc sub falsa identitate de stat romanesc.

In mod absolut firesc este deci condus de evrei sub falsa identitate de romani sau prin niste „sclavi de casa” inrolati in organizatia evreiasca de goyimi numita bombastic „masonerie”, serveste exclusiv etnia evreiasca si apara interesul etniei evreiesti in contra tuturor altor etnii in primul rand a celei romanesti. Toate institutiile statului sunt subordonate intereselor evreiesti, sunt conduse de evrei sub falsa identitate de romani sau sclavi de casa evreiesti si executa activitatile dispuse de conducere cu romani care nu inteleg ce se intampla fiind determinati prin mijloace tehnice sa nu realizeze ca sunt derutati si terorizati.

In 300 de ani de cand suntem atacati „original” de aceasta etnie sub false identitati de conducatori de trupe de unguri, austrieci, turci, rusi, germani, americani etc. (fenomenul este identic si in cazul altor etnii) patriotii romani „se mocaie” sa desluseasca ce am patit si cauta solutii. De solutiile patriotilor romani evreii rad de se prapadesc caci au experienta de peste 2,000 de ani de aplicarea a metodelor de inginerie economica, sociala si genetica asupra diverselor popoare astfel incat tot ceea ce noi ne putem gandi sa facem, ei deja au cunoscut in alte locuri, in consecinta pentru ei reactiile noastre sunt banale si bine cunoscute.

Inamicul secular ne omoara fara ezitare tot ce se naste mai bun intre noi cu scopul ca poporul sa ramana fara aparatori, etnia romanesca a fost condamnata la moarte de catre conducatorii etniei evreiesti acum 150 de ani si de atunci Neamul Romanesc este executat de călăi externi si interni incepand cu cei mai buni romani. A pus dl. Coja un citat remarcabil al ideologilor principali pe faţă ai inamicului: “Românii sunt un popor fără istorie, destinaţi să piară în furtuna revoluţiei mondiale. Ei sunt suporteri fanatici ai contrarevoluţiei şi vor rămâne astfel până la extirparea sau pierderea caracterului lor naţional, la fel cum propria lor existenţă, în general, reprezintă prin ea însăşi un protest contra unei măreţe revoluţii istorice. Dispariţia lor de pe faţa pământului va fi un pas înainte.” Karl Marx și Friedrich Engels, OPERE COMPLETE, vol. 8, pag. 229. http://ioncoja.ro/doctrina-nat….

Romanizarea Statului Roman este in esenta sa, porcesul de oprire a punerii in aplicare a condamnarii la moarte a Etniei Romanesti, in fapt salvarea Neamului Roman de la moartea decisa de conducatorii Etniei Evreiesti.

Detalii în continuare:

S-a incercat de 4 ori sa se romanizeze acest stat, fals romanesc, dar de fiecare data s-a esuat, ceea ce este absolut normal, caci e statul evreilor, nu al nostru. Din proiect si din experiență, ei si-au creeat ample instrumente de aparare a acestui stat, instrumente de asigurare a controlului atat prin mijloce clandestine interne cat si externe. Din proiect ne-au lasat portite deschise sa incercam sa iesim din marasm numai pe acolo pe unde el ne pot măcina, ca strunga la oi. Patriotii predecesori nu au stiut despre inamic destul inainte de a se lua la tranta cu el. Sa romanizezi statul organizat de evrei in Romania e ca si cum ai vrea sa palestinizezi statul Israel organizat de evrei in Palestina. E cam caraghios, nu? Cu observatia ca in Romania nu pot veni pe fata niciodata cum o fac in Palestina.

Sa nu ma intrebati care e solutia ca nu stiu. Stiu insa ce nu e solutie, respectiv orice tentativa de romanizare a statului evreiesc din Romania pe caile oferite de sistemul construit de ei. Banii, puterea, inteligenta, geniul, talentul oratoric sau militar, sacrificiul a milioane de romani nu au folosit inca la nimic. Am aflat insa ce sa nu facem. Dar ce sa facem nimeni nu stie inca sau ….. poate se stie dar nu am aflat noi inca.

IDENTITATEA FALSA este O TEHNOLOGIE DE INSELARE perfectionata de aceiasi oameni de peste 2,000 de ani, adunadu-se o considerabila experienta, poate unica in istoria cunoscuta a Lumii. Aceasta tehnologie este aplicata la toate nivelele: la nume de persoane, la nume de institutii, la nume de state, la etnii. In mod identic este utilizata si FALSA CALITATE de conducator, de victima, de faptuitor, de decident iar cand ambele sunt utilizate conjunct, efectul este devastator pentru cei inselati. Tehnologia este adaptata la produse, la alimente, la medicalmente, la domenii profesionale, la istorie, la stiinte. Va puteti imagina ce efect are un caz in care un om sub falsa identiate si falsa calitate prezinta niste informatii false cu un fals scop si i se alatura cateva sute care fac exact acelasi lucru si il sustin? Un intreg popor este dezorientat pe zeci de ani.

Intre 1958 si 1964 Dej si Ceausescu au alungat din functiile de conducere din stat pe toti evreii care au instaurat comunismul cu forta armatei URSS intre 1944 si 1958, dupa care au incercat sa romanizeze statul dar nu au reusit fiind asasinati. Ei au indepartat numai o parte vizibila a conducerii statului evreiesc din Romania, fara sa afecteze pe cei adanc conspirati avand si nume romanesti de zeci si chiar sute de ani, o organizatie secreta, clandestina, invizibila pentru popor, care a subminat pozitia lui Ceausescu pana cand i-au facut de hac iar conducerea etniei evreiesti si-a luat din nou statul inapoi.

Ceausescu a fost preocupat exclusiv de un singur subiect: apararea armata a tarii fata de o invazie a URSS, adica de a impiedica preluarea Statului Roman de catre evrei din nou prin forta armata a armatei URSS. Intreaga economie a fost organizata in acest scop, inclusiv concentrarea industriilor de aparare in Transilvania ca ultim bastion de aparare in caz de invazie (aviatie si transport rutier la Brasov, armament usor la Cugir si Tohani, explozibili la Fagars si Tg Mures etc.). Ca urmare a acestei politici mai existam intr-o bucata, intrucat s-a impiedicat ocuparea tarii de URSS la 1989. Intre timp, Vadim Tudor se ocupa de spectacolele grotesti pe stadioane acceptate de Ceausescu in dispret doar pentru ca a fost convins de Vadim ca aparenta popularitate va descuraja o invazie a URSS. In acelasi timp, MOSSAD-ul prin Mihai Florescu si altii se ocupa de titlurile academice ale Elenei. Faceti vă rog un inventar cat de romaneasca este Academia Romana, cati romani sclavi de casa la evrei si cati evrei sub falsa identitate de romani au fost si sunt membri ai Academiei, Academie care ascunde continuu adevarul despre istoria noastra reala si atacul concertat pe toate planurile asupra Neamului Romanesc.

Economia fusese dezvoltata in forma UNUI SISTEM INTEGRAT care, contrar propagandei antiromanesti, era extraordinar de eficient si eficace, al carui profit era jefuit intre 70-100% de strainii adanc conspirati de generatii sub false nume de romani. Imediat dupa 1990 a fost dezmembrat in parti componente care, nefiind de la bun inceput concepute sa se sustina independent, s-au asfixiat economic in scurt timp. Astfel toate intreprinderile au ajuns nefunctionale mai putin cele care s-a urmarit a fi preluate operational de care s-a avut grija speciala. A existat un CSP – Comitetul de Stat al Planificarii care se ocupa de coordonarea fluxului economic in tot statul si aranja ca poporul sa fie infometat iar profitul sa ramana in strainatate la firmele evreiesti cumparatoare a productiei subevaluate fara stirea conducerii tarii. In CSP nu prea se gaseau români.

In toate institutiile statului si unitati economice inainte si dupa 1989, precum si in securitate inainte de 1989, au fost si sunt 4 categorii: 1) evrei sub falsa identitate de romani, 2) sclavi de casa ai evreilor, 3) oportunisti si 4) patrioti. primele 2 categorii au o agenda antiromaneasca conspirata, a treia o agenda strict proprie in limitele legale si a patra o agenda in interesul autentic al Neamului Romanesc ancorata in valorile istorice si adanci.

In CSP, in conducerea firmelor de comert exterior, in sectiunea de legatura cu conducerea statului erau doar din categoria 1 si 2.

Subminarea legaturii intre Ceausescu si popor s-a facut prin, in ordinea eficacitatii:

– blocarea comunicarii intre organele functionale ale sistemului si Ceausescu;

– bancuri cu Ceausescu si familia sa;

– zvonuri;

– blocarea utilizarii instrumentelor de comunicare in masa – radio, tv, ziare, reviste – pentru informarea corecta a publicului

– propaganda postului Europa Libera, in intregime operat de evrei si romani sclavi de casa ai evreilor,

– lipsuri materiale, alimentare si discomfort general pentru populatie;

Astfel Ceausescu si grupul de patrioti care au facut si aceasta incercare de romanizare a statului, au facut multe lucruri foarte bine dar le-au facut incomplet. Mostenim de la ei certitudinea ca putem enorm de mult cand nu suntem boicotati si subminati, ce anume trebuie sa faca patriotii, ce anume sa nu faca patriotii dar mai ales a ajutat enorm la identificarea inamicului si metodelor lui de lucru in mare detaliu.

Dar cea mai valoroasa mostenire careia ii vom datora o mare parte din viitor este ca au creat conditiile de regenerare a inteligentei inalte si talentelor avansate in Neamul Romanesc intrucat de la 1958, gratie lor lor, nu ne-au mai fost asasinati sau si distrusi prin diverse mijloace cei mai buni dintre romani. Multi din cei ce citesc aceste randuri nu ar fi exsitat daca Dej si Ceusescu nu ar fi protejat cum s-au priceput, bine, rau, Neamul Romanesc de atacul conducatorilor Etniei Evreiesti. Suntem la a treia generatie de romani care nu au mai fost distrusi dupa ce s-au nascut.

Lucrurile nu sunt nici bune nici rele. Asa sunt. Pentru evrei sunt bune dar nefinalizate ceea ce este foarte enervant pentru ei, pentru romani nu sunt bune de loc. Unii romani inteleg si le convine, altii nu inteleg si se adapteaza supravietuiesc, altii nu inteleg si bombane, altii inteleg si se limiteaza de a da indicatii de actiune in gol, altii inteleg si incearca schimbari cu cunoscutele efecte nule din motivele descrise mai sus.

Asa inteleg eu acum Epoca Ceausescu, dupa ce inainte de 1989 il uram din tot sufletul. Schimbarea de intelegere am facut-o cand am ignorat textele si am studiat exclusiv faptele. Asa am ajuns sa nu ma mai incred in ce cred ca stiu si asa am inceput sa stiu.

Stramosii ne-au invatat: “Dusmanul cunoasterii nu e lipsa cunoasterii ci convigerea ca cunosti, astfel vei respinge informatia noua, chiar daca ti-ar putea salva viata.”

Predecesorii ne-au prevenit şi ne-au arătat ce să facem: Corneliu Zelea Codreanu ne-a lăsat cu limbă de moarte în Testamentul său Politic: „Totul se reduce la cunoaşterea inamicului şi, în momentul în care, noi Românii, îl vom cunoaşte, îl vom învinge.”

Doamne-ajuta!

Adrian Grigoriu, 29 decembrie 2014.

………….

Comentarii ulterioare ale aceluiași autor, la postarea originală:

(pentru cine vrea să înțeleagă și mai bine fenomenul)

Ceausescu nu a fost nici dictator nici marioneta. A fost un patriot strecurat in sistemele evreiesti de administrare a statului “romanesc” care a facut si el ce a stiut, ce a putut, laolata cu alti patrioti in aceeasi situatie, sa indrepte statul spre interesele Neamului Romanesc dar nu au reusit.

A pregatit foarte bine tara pentru aparare fata de armatele cunoscute, cele vizibile, cu consecinta ca respectivle armate nu au atacat si din acest motiv suntem inca intr-o mare bucata nedivizati inca.

NU a pregatit tara pentru aparare fata de o armata de care nu a stiut, armata clandestina de evrei cu false identitati de romani adanc infiltrata intre membri Neamului Romanesc. Si acesta armata a invins, temporar la scara istorica, dupa o activitate clandestina de 30 de ani.

Dupa regulile razboiului, putine cate sunt, atacul sub falsa identitate a adversarului atacat este crima de razboi. Cu atat mai grav cu cat se desfasoara pe teritoriul atacat. Neamul Romanesc este in legitima aparare si armata clandestina comite crime de razboi continuu de 300 de ani. Nu noi am atacat, noi am fost atacati neprovocat. Metodele razboiului clasic nu se aplica.

……….

Nici nu are importanta daca sunt evrei, somalezi, peruani sau chinezi, importnat esteb ca sunt antiromani adanc conspirati, o tehnica pe care alte popoare nu au aplicat-o nicaieri in istorie.

Istoria e plina de lupte de cucerire a altor popoare dar niciunul nu este mai “original” ca al evreilor care se ascund in populatia bastinasa sub falsa identitate si isi multiplica numarul trupelor de atac conspirat cu infractori bastinasi de mare anvergura.

Evreii au inventat aceasta tehnologie de confuzare a celor atacati, de paralizare a victimelor indicand ca faptuitorii sunt chiar victimele, chipurile, desi unii sunt evrei sub falsa identitate si altii sunt infractori nascuti dintre victime.

……….

Termenul utilizate de mine de “sclavi de casa” defineste cel mai bine dupa cat stiu eu, acei bastinasi care se pun slujba invadatorului pentru beneficii personale.

Coada de topor implica ca strainul este chiar toporul care actioneaza dar incazul slavilor de casa ei fac mai mult, ei actioneza si “sterilizeaza” crima si aduce beneficiul stapanilor complet rezolvat. In plus, asigura si adanca conspirare a beneficiarului final, asigura functia da a prelua oporbiul victimelor, de a opri la el revolta, de a furnoza o tinta de diversiune.

Sclavul de casa face cu mult mia mult decat coada de topor ine pentru stapan si rau pentru bastinasi.

………..

Exista un anume motiv pentru care in etnia evreiasca este instituit de pest 1600 de ani o disciplina absoluta. Iata un exemplu: In Republica evreiasca fals numita “Venetiana” actioneaza de apropae 1500 de ani consiliul celor 10. Desi toate functiile in afara de cea a dogelui erau alese democratic pe un an, dogele pe viata, consiliul celor 10 nu era ales, se aduna in secret, emitea o condamnare la moarte la care nu exista apel, sentinta era executata in aceeasi seara, trupul executatului, functie de utilitate, fie disparea fie era expus spre exemplu de disciplinare a celro care ar mai fi avut vreo idee.

Am dat numai un exemplu de disciplinare a etniei evreiesti si a sclavilor de casa ai evreilor bombastic numiti “masoni”.

Aceste mijloace de disciplinare nu sunt diponibile oamenilor de buna credinta. Noi nu putem ucide. de multe ori romani au preferat sa fim ucisi in loc de a ucide in razboaie. Asta nu e salbiucne, este cea mia mare forta a noasra: iubiera de oameni. Este folosita impotriva naosra pentru ca nu ne-am dumirit de tehnolgia asat nou de exploatare.

Si alte neamuri cotropitoare au adunat criminalii lor la un loc sub forma de armata de cuceriri si au facut in istorie la fel, a se vedea tatarii, turcii, unguri, austriecii. Noi nu am facut niciodata asa ceva. Dar cand NEAMUL Romanesc a fost in situatia de a fi in pericol. ne-am miscat si am alungat inamincul.

Inamicul a inventat si pervfectionat de 2000 de ani si aplica la noi de 300 de ani o modailtate de anihilrae temporara a reactiei: isi ia identitaeta de roman si instrumentele de opresiune si exploatare le eticheteaza drept romanesti asa ca poporul nu mia stie incotro sa se indrepte pentru a scutura jugul, nu stie cine il aplica, nu stie care sunt mijloacele, nu stie cine e autorul si beneficiarul explotarii. Nu poporul e de vina, el este supus unui sistem nou de explotare. Pana se va lamuri.

…………

Ne si repezim sa gandim cum am putea rezolva porblemele create de ei, probleme pe care de 300 de ani patriotii nostri au esuat in a le rezolva? NU e cam nerealist in ce ne priveste?

Cu rabdare se trece marea. Asta e o mare de acid sulfuric pentru care trebuie:

Infinita rabdare.

Un sange rece, un calm de gheata.

O indarjire pe generatii inainte.

O incredere in succes nestramutata pentru ca, cu exceptia a putini, toti ceilalti vor spune ca nu se poate, incredere care poate veni doar din cunoasterea INTEGRALA a situatiei curente, cea istorica si adversarul;

Se prezuma ca noi ne stim pe noi dar oare cat de bine ne stim si fortele si slabiciunile? Se pare ca de la adversar vom invata niste aspecte esentiale de putere de care nici noi nu suntem constienti, de ex.: mie nu mi-a trecut prin cap ca lucrarea de 2000 de ani de instituire a unui regat evreiesc mondial sub numele de NOM sa se blocheze in puterea Neamul Romanesc de a se impotrivi revolutiei mondiale prin care se instituie NOM, astfel incat a trebuit ca Marx si Engels sa ne condamne la moarte in grup, sa ordone genocidul Neamului Romanesc, dar nici genocidul nu au putut sa il duca la indeplinire inca. Asta e semn de putere, mare putere.

O perseverenta fata de care perseverenta diabolica a inamicului dovedita in peste 2000 de ani va parea amatoriceasca.

Desigur, cine poate. Si inamicul stie si aplica instinctiv si spontan a doua regula fundamentala din constitutia sa: “Tob Shebe Goyim Harog!” ca strategie de distrugere a capacitatii de conducere a trupelor de aparare.

Constiinta ca viata e data de Divinitate si doar El o poate opri, inclusiv viata raufacatorilor, ca pentru noi, aceasta constiinta e slabicune pe termen scurt dar putere pe termen lung;

O credinta pura pentru a face cu exactitate Lucrarea Domnului, nu ceea ce crezi sau iti imaginezi,

Intelepciunea pe care doar o credinta pura o poate asigura pentru a putea face Lucrarea Domnului cu suprema grija fata de posibilitatea de esec care a dus intotdeuna la distrugera exact a ceea ce ai vrut sa aperi.

Atat vad eu acum. Daca vad gresit, trebuie sa fie anulat si lumea notificata sa ignore. Daca ceva este adevarat, e cel mult o fractiune din ce trebuie stiut inainte de cel mai minuscul pas, iar ce trebuie stiut trebuie completat de cei mai intelepti ca noi. Poate noi ii ajutam cumva pe cei mai intelepti cu conversatia asta lenta in scris sau poate ei rad de noi amuzati de cum ne jucam cu notiuni binecunoscute lor.

Cu smerenie, vom putea fi de folos Neamului Romanesc ca niste aparatori constiinciosi fiecare in puterea data de Dumenzeu.

Doamne-ajuta!

……

Alte texte de Adrian Grigoriu – AICI.

Emilian, 8 ian 2015, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

20 responses to “Epoca Ceaușescu – cea mai amplă încercare de românizare a instituției numită în chip înșelător “Statul Român” (nom)

 1. Draga domnule dupa ce tot scrii despre formele de manipulare evreiesti termini cu Doamne ajuta si credinta in Dumnezeu. Pai draga domnule Biblia si toate formele de religii si secte derivate din ea sunt pur evreiesti – este vorba despre poporul evreu si neamul ales cat si faptul ca iti repeta obsesiv ca ei sunt Fii alesi sa conduca lumea. Deci daca te rogi cu credinta cu puterea sufletului la cel ce este Parintele evreimii in primul rand, asa cum scrie la carte, ce mai ai impotriva evreilor ? Esti supus din start sufletesc si mental. Constiinta ta ca sistem de valori ii include pe ei ca fiind Poporul Ales si gata. Daca ratiunea ta si intuitia te fac sa te revolti fata de aberatiile istoriei si de manipularile actuale cum poti sa mai accepti religia care a tinut 1700 de ani lumea in intuneric si manipulare importiva umanitatii pentru foloase necuvenite celor ce le-au purtat ca stindard ? Toate cartile si stiintele sunt adunate in locasuri de cult si citite si cunoscute de cativa alesi pentru a stii sa manipuleze in continuare si sa blocheze informatiile care ar fi permis o dezvoltare normala si firesca a societatilor atat umane cat si a relatiilor omului cu natura neabuziv asa cum s-a intamplat. Si apoi sub “taina” spovedaniei au aflat tot ceea ce isi doreau – biserica avand unul dintre primele servici de informatii cu cel mai mare succes. Tot bisericile au si cele mai bune servicii de executie militare si paramilitare . Daca tot va place sa studiati istoria …. aveti ceva de citit. Asa incat draga domn nu ni se trage de 300 de ani, ni se trage de 1700 de ani. Fata de istoria omenirii nu este mult, fata de timpul de viata al uni om ….. deci…..sansa la trai cu adevarat la valoarea nostra este desfiintarea tuturor religiilor si dogmelor si reorganizarea pe principii de onoare, bun simt, corectitudine asa cum a mai fost acum 2000 de ani si inainte de Cristos pe acest teritoriu. La ora actuala BOR este stat in stat ultrabogat in terenuri, bani, averi, acte de comert si fara numar, fara numar activitati. si asta nu va fi usor deoarece multi au mintile spalate si o considera traditie – dara nu vei intalni doua localitati in rroamnia care sa aiba acelesi obiceiuri inclusiv religioase. Priveste turma care isi da si ultimul ban la pelerinaje si pupaturi de moaste si apoi afala ce si-au achizitionat inaltele fete bisericesti. Ce legatura o fi intre spiritualitate si comert cu iertari sau marile averi acumulate de unii ca reprezentanti si lui Dumnezeu pe pamant absolvind o scoala umana si sustinand(manipuland) mintea umana la nivel de acum 2000 de ani al altei tari….. poate Dumnezeu al evreilor o stii si credinciosii care spera ca tot un evreu ii va aduce la lumina intelpciunii si a bogatiei lor spirituale si materiale. Toti conducatorii nostrii din ultimii ani cu exceptia noului ales sunt evrei crestinati. Sunt bine de tot asezati in teritoriu si toate formele guvernare, politice, economice, fiscale, de comunicare si informare le apartin – asa incat…..doar o minune extraterestra sa apara sa se schimbe ceva , altfel suntem in bataia vantului si atat. Situatia este grava mai ales ca este la nivel mondial si …….inca putem sa mai scriem azi… maine……

  • E multa manipulare in mesajul dvs, nu stiu daca voluntar/constient sau nu. Nu inteleg de ce nu ati intrat pe sursa articolului sa puneti acolo comentariul dvs direct autorului… Ma bucur ca presedintii au fost toti evrei cu exceptia astuia de acum :))) Tare. Msjul dvs este demoralizator si invita populatia la non actiune sau la actiune impotriva Bisericii. Cam exact ce-si doresc cei care ne conduc.

  • daca ai avea abar ai sti ca evreii nu sunt poporul ales. Au fost, apoi dupa ce Lau rastignit, si L-au ales pe Baraba, poporul avreu a fost blestemat sa fie urat de toate popoarele lumii. Abar nu ai de religie dar mananci cacat pe stomacul gol.. !

   • Poporul evreu nu este urât nefondat sau din cauza unui blestem, ci din motive concrete si de bun simţ, din cauza activitatii lor ostile fata de ceilalti oameni, din cauza parazitismului aplicat celorlalte popoare.

 2. Imi pare rau ca nu ati inteles ce am spus. Am facut un apel la a citii istoria in general cu particularitatea de a se vedea care au fost efectele religiilor pentru omenire si mai ales pentru blocarea multe sute de ani a unei dezvoltari firesti umane. De asemenea a se vedea care sunt de fapt particularitatile specifice zonelor determinate a face parte din poporul roman. Pe teritoriul roman activeaza toate reliigiile si au loc, deoarece romanii sunt toleranti cu oamenii care isi vad de treaba lor si aduc o plus valoare ca munca, inteligenta , cunostinte. Dar exista si foarte multa manipulare si prostire cu care personal nu sunt de acord , dar asta nu inseamna ca indemn la lupta, ci indemn la studiu si cunoastere pentru a nu mai fi manipulati. Un om informat este un om liber. Iar informatiile le citeste din mai multe surse si intelege ca dincolo de parerea cuiva o realitate se manifesta – deci care este legatura intre ce se zice, scrie si se intampla. Eu asta imi doresc , ca romanii sa citesaca mai mult si sa nu se lase manipulati nici de media, nici de autointitulati reprezentanti bisericesti pe idei de la anul 300 spre inceputuri. De aceea daca aveti dorinta de mai bine, cred ca oamenii trebuiesc ajutati nu cu biserica ci cu invatarea responsabilitatii personale fata de gandurile si faptele sale pentru ca atunci isi dezvolta propria constiinta si ia decizii benefice. Si asta se face invatatndu-i sa citeasca si sa isi caute informatii acceptand sa studieze si pareri contrare si sa fie atenti la realitatea obiectiva pe principiul invers de data asta efect – cauza. Efectele le vedem si le traim – care sunt cauzele ? Si atunci intradevar nu avem nevoie decat de intelepciunea de a ne creea si recunoaste liderii pe alte principii decat cele demagogice. Personal am cunostinte si prieteni de toate religiile si neamurile pentru ca eu vorbesc si ma inteleg cu oamenii in primul rand. Si apropierile sau departarile sunt raportat la faptele si actiunile reale dintre noi. Simplu.

  • Sunt de acord cu multe dintre cele spuse de tine. Insa tot bati moneda pe chestia cu religiile la un articol care n-are nicio legatura cu asta. Esti total impotriva religiilor de orice fel pt ca le consideri o manipulare ordinara, foarte bine, parerea ta, nu-i nicio pb. Coincidenta face ca religia noastra ortodoxa este atacata la greu si continuu de criminalii care conduc Romania si lumea din umbră. Daca ar fi asa o manipulare ideea de Biserica, religie, credinta etc, de ce i-ar interesa sa o distruga? Institutia bisericii, cu toate bisericile din toata tara si tot personalul bisericesc, manastiri, calugari, preoti etc e posibil sa fie singura noastra sansa de revenire – sa fie coloana vertebrala care sa adune oamenii si sa ii directioneze spre mai bine. Nici mie nu-mi convin unele chestii promovate de biserica noastra, le-am explicat in nu mai stiu care articol, insa ce promoveaza religia ortodoxa sunt in principiu lucruri bune si benefice neamului romanesc – solidaritate, colaborare, infrangerea patimilor/viciilor, importanta sufletului si aproapelui, neimportanta lucrurilor materiale – bani, case, masini, lux etc etc etc. Nu-mi da exemple de preoti cu BMWuri ca e jenant – alea sunt exceptii – nicio padure fara uscaturi. Dar repet, discutam despre asta la un articol care nu despre asta vorbeste.

 3. Ca sa inveti solidaritatea,colaborarea, infrangerea patimilor nu ai nevoie de religie. Ele tin de etica, morala, cultura, cunoastere si experienta zilnica de viata. Se spune ca cine nu are batrani intelepti sa ii cumpere – ei erau pastratorii de cunoastre a greutatilor vietii si mai ales a solutiilor. Nu trebuie sa fii religios ca sa nu dai altuia in cap.si nici ca sa ai dreptate in fata altuia daca acest lucru nu este de folos nimanui decat ca orgoliu. Dar daca vrei o forrma de a conduce in baza unor cunostinte comune – ele trebuie sa fie comune si universal valabile ca specie, bun simt si trairea in realitate. Doi frati gemeni nu sunt identici comportamental si ca gusturi sau placeri ,dar doi oameni care stau in zone diferite si au cunostinte diferite. Daca exista dorinta de cunostere si colaborare se face si se gasesc elemente comune. Vrei discordie o faci de la orice si de la faptul ca a respirat usturoi sau a mancat menta. Orice manifestare extremista si sustinerea ei si chiar a unei convingeri fara sa existe cai de comunicare comune cu ceilalti se va transforma in eveniment violent cu efecte distructive. Daca observi in istorie Miscarea Legionara a plecat de la un crez crestin ortodox si s-a transformat intr-un partid extremist care a dsitrus multe valori umane inclusiv pe marele istoric Nicolae Iorga care a spus ca poporul care nu isi cunoste greselile trecutului , risca sa le retraiasca.. Sub stindardul convingeirilor religioase sau intamplat multe drame. Intelept este sa gasim solutiile practice care ne pun in valoare pe fiecare si ne asigura o buna convietuire in spiritul valorilor universale spre binele tuturor, pentru ca greutatile si problemele oricum vin.. Si in viata nu vii cu nimic si nu pleci cu nimic- tot ceea ce ai esti tu intr-un singur corp care evolueza odata cu tine – toate sunt aici si important ca om este sa treci prin toate varstele si cat mai placute experiente de viata care cuprind si scoala si munca, si iubirea, si socializarea si bucuriile marunte zilnice, si marile vise implinite si dramele prin care trecem cand cineva drag pleaca si cand….ne ridicam si o luam de la capat… si continuam sa experimentam si oameei si locuri, si vremi si vremuri…

  • Ce-am zis eu si ce-ai priceput tu… Cand am zis eu vreodata ca ai nevoie musai de religie/biserica pentru a putea colabora sau a fi solidar sau etc? Nu mai conteaza. Ai insirat o gramada de chestii intr-un comentariu la un text care n-are legatura cu ce ai insirat tu. Vrei sa iti insir si eu o gramada de chestii diverse? Pot sa umplu carti… Daca ai asa multe si diverse de zis, fa-ti ordine in cap, fa-ti un blog si posteaza-le acolo. Scopul comentariilor este sa-ti exprimi opinia cat mai succint si la obiect. Si in legatura cu subiectul articolului.

 4. Apoi a scos dintr-un cufăr o carte groasă şi foarte uzată, scrisă în greaca veche, care provenea de la sfinţii creştini de la muntele Athos.
  „În ea, ne-a spus părintele Arsenie, se găseşte descrierea hidrei cu răsuflarea otrăvitoare, care va urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina şi voinţa dumnezeiască. Voi trebuie să înfruntaţi cu înţelepciune această ameninţare şi înţelepciunea vă va fi dată vouă, precum şi la mulţi alţii, pentru a răpune Răul. Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei.”
  arsenie boca
  Apoi, părintele Arsenie a dezvoltat subiectul şi a spus că această „lucrare diavolească” nu este ceva care a apărut în vremurile noastre, ci ea durează din antichitate, de sute şi chiar de mii de ani în urmă, pregătind încetul cu încetul terenul pentru lupta finală care se apropie. Planul „lucrării diavoleşti” este minuţios şi, prin puterea banilor şi a viciilor, între care minciuna, prefăcătoria, intriga şi omorul sunt cele mai importante, cei care o săvârşesc au ajuns destul de aproape de ţelul lor principal, care este controlul şi dominarea întregii lumi. Aici, însă, părintele a făcut o afirmaţie neaşteptată, care a avut darul să ne şocheze într-o oarecare măsură. El a spus că, în mod paradoxal şi într-un interval de timp scurt, atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste. Arsenie Boca a mai precizat că toate acestea se vor face întru voia lui Dumnezeu, pentru că totul este ciclic şi trebuie să se întoarcă de acolo de unde a pornit.
  Extras din cartea „Viitor cu cap de mort” de Radu Cinamar

 5. Nu Vadim Tudor organiza spectacole pe stadioane, Cenaclul Flacara era al lui Adrian Paunescu!
  Am gasit o eroare clara si grava, asa ca am tot dreptul sa ma indoiesc de multe afirmatii facute in text, scuze!
  -Insa un lucru este clar si sunt de acord cu el, in aceasta tara care de fapt nu este Romania ci Dacia de 2000 de ani se intampla ceva rau indreptat impotriva poporului nostru si impotriva valorilor noastre autentice, iar numele de Romania este o minciuna grosolana fabricata de dusmanii acestui popor urmas al dacilor pentru ca sa ne fure identitatea si demnitatea nationala.
  Plaiurile “mioritice” sunt foarte bogate si din acest motiv sunt aici multe interese straine ostile interesului nostru national, care tind sa ne distruga ca si popor.
  Toate cele bune!

  • Dintotdeauna au exista oameni de buna credinta care si-au vazut de treaba lor si oameni de rea credinta/invadatori/pradatori care au venit peste oamenii buni, munca lor si resursele lorr naturale ca sa EXPLOATEZE/FURE/PRADUIASCA. Este exact ce traim si noi astazi. Suntem pacaliti prin Mass Media sa credem ca niste indivizi din neamul nostru romanesc ne cauzeaza toate problemele, cand de fapt politicienii de la tv sunt biete instrumente in mana mafiei internationale a strainilor care subjuga de sute/mii de ani popoarele lumii.

   • Culmea e ca toti din presa centrala vorbesc de lipsa/calitatea precara a educatiei si ca “nu se mai poate continua asa”, dar eu am impresia ca ei ori ne iau de prosti ducandu-ne cu zaharelul, adica amagindu-ne ca pana la urma se va rezolva si problema asta, ca si cum ar fi floare la ureche, ori nu stiu nici macar ei ca noi degeaba tipam ca educatia e asa si pe dincolo ea nu are cum sa se imbunatateasca, pentru ca este exact in interesul elitelor ca ea sa ramana precara pentru ca oamenii sa nu poata intelege ce se intampla, ba chiar sa se si autodistruga : http://adevarul.ro/news/eveniment/violul-mentalitatea-rurala-romaneasca-cazul-vaslui–8_55b218d6f5eaafab2ce4cf66/index.html

    Bine, acuma fie vorba intre noi, orice popor are si sfinti, dar si criminali… Cat o fi educatia de precara, dar sa faci zid in fata unor criminali, denota ca ai si ceva probleme genetice la mansarda, iar aceste probleme nu sunt cauzate de evrei, ca doar nu au venit ei sa le zica la satenii aia sa le aia apararea la criminalii aia sau sa o violeze chiar ei… Deci, intr-adevar, nu toate problemele Rromaniei sunt din cauza noastra, dar nu poti sa nu recunosti ca pe langa problemele astea externe care se dovedesc a fi FATALE, mai rasare asa si cate o giboneala creata intr-o buna masura de progeniturile mioritice si are niste proportii atat de mari incat ne poate crea niste probleme care sa ne afunde si mai mult decat suntem, eventual cat sa nu mai avem puterea sa fim atenti si la atacurile care vin din exterior si care, dupa cum bine te chinui sa ne prezinti si noua pe acest site de foarte mult timp, pot sa ne distruga complet mult mai usor decat o facem chiar noi…

   • Cand urmaresti publicatii ale mafiei strainilor (gen adevarul) trebuie sa te astepti la prezentarea realităţii în mod fals / trunchiat / manipulatoriu şi anti-românesc. Pe filmuletul de mi-ai pus link titlul mare este VIOLUL ÎN MENTALITATEA ROMÂNEASCĂ – cu descriere “cum este privit violul în comunităţile de la ţară” şi se vorbeste despre “reactia satenilor la violul bla bla”. Apoi vin cu niste imagini video in care 3 tantari se plimba pe acolo, unul mai golan probabil prieten cu faptasii si altul mai batran din sat care isi apara imaginea satului impotriva presei anti+romanesti care i-a facut satul si pe oamenii satului de rusine. Nemernicii din presa adevarul au luat 2 oameni mai vocali in video si au extrapolat chestia asta la “cum este privit violul în comunităţile de la ţară” şi “violul in mentalitatea romaneasca”. Este un exemplu de manipulare ordinara care transmite poporului roman mesajul ca ţăranii nostri de la sate sunt niste nenorociţi care consideră că violul este ceva normal, firesc si nu trebuie pedepsit. Este foolosita tehnica clasica de manipulare “generalizarea exceptiei negative” – au luat doi oameni, i-au prezentat pe sticla intr+un context care sugereaza ca ei iau apararea violatorilor si i+au prezentat cca esantion reprezentativ pentru toate satele si toti taranii din Romania. Mesajul pentru public: TOTI taranii sunt asa, TOTI romanii sunt asa – imorali, de caracter urat, niste brute etc. Iti recomand sa nu mai folosesti publicatiile mafiei. Ei au experienta de zeci de ani in manipulare – schimbarea perceptiilor – prograare mentală via TV, filme, muzică si Mass Media. Ei ştiu cum functioneaza si reactioneaza creierul uman in diferite situatii si la diferiti stimuli. NOI NU STIM LUCRURILE ASTEA SI NU STIM CUM SA NE APARAM CA SA NU FIM INTOXICATI. Singura noastra solutie este SUSTRAGEREA si EVITAREA SURSELOR TOXICE DE INFORMARE. Găseşti o lista cu principalele site-uri toxice dupa parerea mea la mine pe blog.

    Sigur ca fiecare popor are si sfinti si criminali. Avem si noi oamenii nostri de rea credinta, de caracter urat. EI SUNT EXCEPTII, insa sunt prezentati de presa mafiei ca fiinnd REGULA in poporul nostru. Si popoorul ajunge sa zica, dupa ce se uita la TV, chestii de genul “un poporr de cacat”.

    Nu am vazut nicaieri un ZID al satenilor in apararea violatorilor – este doar o manipulare a presei. Tot ce stie publicul despre acest caz este ce le livreaza presa straina mincinoasa in frunte cu PRO TV. Daca vrea cineva adevarul sa cerceteze pe cont propriu la fata locului sau sa astepte sentinta si motivarea judecatorului in acest caz. Am mai mare incredere in instante decat in mizeria de presa in a face lumina in acest caz.

    Problemele genetice la mansarda sunt EXCEPTII in poporul nostru, care in realitate este printre cele mai blande si morale din lume.

    Desigur, dupa SUTE DE ANI de atac evreiesc pe toate planurile, in special in plan mediatic in ultimii 25 de ani, comportamentul romanilor a fost partial modificat. Cat sa rezisti cu un comportament moral cand zilnic trebuie sa faci faţă sărăciei, lipsei timpului, condiţiilor precare de viaţă, hrană de proastă calitate, bombardament mediatic care programeaza mental individul să fie imoral si anti-roman etc etc etc? Dupa parerea mea, comportamentul negativ al romanilor de astazi este in mare parte cauzat de atacul strainilor asupra noastra.

    Proportiile acestui caz cu violul sunt mari doar pentru ca PRESA l-a facut sa fie asa si l-a super ultra mediatizat intr-o LUMINA aleasa de EA. NOI NU STIM ce s-a intamplat acolo, doar procurorii si judecatorul care va judeca dosarul STIU cel mai bine ce s-a intamplatt. Sa nu ne hazardam in a trage concluzii pe baza minciunilor, manipularilor si planurilor ascunse ale presei anti-romanesti din Romania.

    Trebuie sa invatam sa gandim pe termen mediu, lung si foarte lung. Gandeste-te ce ar fi fost dupa 1989 daca tara nu ar fi fost preluata, exploatata si distrusa de straini? Daca nu am fi avut mass media indobitocitoare? Daca romanii ar fi fost lasati sa se dezvolte si sa creasca ca Neam. Daca Biserica si principiile ei morale ar fi fost lasata sa fie un stalp iimportant in viata romanilor si nu ar fi fost atacata continuu. Cum ar fi aratat poporul nostru si taara noastra? A cui e vina? A atacatorului sau a victimei? A poporului care vrea sa isi traiasca linistit viata, sau a pradatorului strain care l-a invadat sa il exploateze? Oh well.

   • In ceea ce priveste atacurile nefondate si manipulatoare ale presei, in ceea ce priveste problemele romanilor si cauzele lor, dar si faptul ca orice popor are si sfinti si criminali, sau, mai bine zis si criminali, dar si sfinti, ca sa pastrez nota ta optimista, sunt de acord. DAR, sa spui ca ai mai mare incredere in justitia din Rromania, care lasa in libertate niste violatori care efectiv se chinuie EI singuri sa dovedeasca faptul ca intr-adevar au comis acea fapta, prin sfidarea asta clara fata de jurnalisti si fata de fata si in primul rand fata de noi toti, prin zambetele, injuraturile si semnele alea obscene aratate, hai sa recunoastem, tuturor care vor sa se faca DREPTATE, deci un lucru de BUN-SIMT, nu ceva anormal. Pai cand niste indivizi care sunt acuzati de ceva atat de grav au atitudinea asta, nu ti se pare ca e ceva necurat la mijloc in ceea ce priveste corectitudinea sentintei… Stiu, presa trunchiaza in felul dorit de EA aceste lucruri si mentalitatea negativa a UNORA dintre romani este asa rea din cauza strainilor, dar, cand tot felul de inspectii judiciare condamna sentinta judecatorilor de la Vaslui, care s-a dovedit o neglijenta crasa facuta de magistrati, prin a nu face contestatie, nu putem spune ca toate aceste lucruri scot la lumina intreaga coruptie din sistemul judiciar romanesc? Nu ti se pare o greseala cel putin la fel de mare din partea ta, sa iei apararea unei institutii din Romania care e controlata de aceeasi oameni de rea-credinta in care “dai” tu, practic, indirect, fiind de acord cu toate sentintele astea prea putin aspre fata de niste infractori care fac rau Romaniei in sine, dar si imaginii ei, indiferent daca acei infractori sunt romani sau straini si de ce au ajuns sa se comporte asa, chiar si in raport cu raul pe care ni-l fac strainii pe ascuns?

   • Nu am luat apararea alora din vaslui care au violat+o pe fata aia sau ce+au facut ca inca nu se stie – sentinta definitiva ne va spune. Si nu am luat apararea judecatorilor-procurorilor de la vaslui, habar n+am ce+au facut. Am spus doar ca am incredere mai mare in justitie decat in presa. Justitia nu este DOAR cazul asta de la Vaslui :). Si apoi, un dosar trece printr-un traseu spre instantele superioare si ajunge la mai multi judecatori si in final apare o sentinta definitiva cu motivare etc, abia de acolo poti afla ce s-a intamplat mai clar, nu de la scandalul umflat de presa si din imaginile video trunchiate. Asta daca avem noroc de judecatori corecti la instanta finala… Oh well.

   • Bineinteles ca o parte din procurori/judecatori sunt oamenii mafiei… dar sunt si o gramada de buna credinta. Procentul nu-l putem stii…eu insa cred ca sunt mult mai multi de buna credinta. Insa acestia nu sunt vizibili, ei doar isi fac treaba si judeca conform fisei postului, adica aplicand legea, asa cum e ea. Problemele in justitie apar cand legea nu se aplica si se dau decizii contrare legii.

   • Asa este. Plus ca nu este vina judecatorilor de buna-credinta ca unele legi sunt prea blande pentru unii infractori. Legile sunt facute de politicienii care sunt aserviti mafiei internationale in proportie de 99%…

 6. Cred in voia bunului Dumnezeu ,si eu gandesc la fel ca Adrian Gheorghiu ,chiar daca nu-l cunosc si nu am studiat aceleasi matereiale . Eu simnt ca asa este ,se vede si se simnte in jurul nostru ,istoria cu toate falsitatile ,are luminisuri de adevar ,care sunt substanta ( ì-mi vine in minte cum un nazist schinjuit de aliati sau englezi ,voiau sa scoata marturii mincinoase despre ,,camerele de gazare” la care schinjuit find a declarat ce doreau sa auda anchetatorii , spunand ca dupa ce erau gazati jidanii ,unii din nazisti fumau in interiorul camerei de gazare in timp ce incarcau trupurile moarte , cand de fapt nu era posibil ca imediat dupa gazare sa intri fara masca si cu atat mai periculos sa fumezi ,pentru ca gazul respectiv era explozibil ) iata cum a iesit la suprafata adevarul despre ,,milioanele ” de jidani gazati si arsi !

  Informatia vine si din partea patriotilor cultural-intelectuali ai poporului nostru ,prin mesajele lasate din negura timpurilor …

  • asa este, cine n-a fost intoxicat informational si alimentar iremediabil SIMTE aceste lucruri, simte ca ceva e putred la mijloc si ca asa-zisa “realitate” care ni se prezinta pe la TV sau in mass media mincinoasa este foarte departe de ADEVAR.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s