La mulţi ani poporului român 2015!

la multi ani poporul roman 2015 1

Urez tuturor românilor LA MULŢI ANI! Şi nu spun “La mulţi ani!” doar pentru că aşa se urează de anul nou, ci pentru că chiar asta îmi doresc pentru noi toţi, pentru poporul nostru şi pentru ţara noastră: MULŢI ANI! Cât mai mulţi!

Poporul român a rezistat timp de mii de ani diverselor invazii ale popoarelor migratoare / prădătoare şi se află şi în prezent, tot pe acelaşi teritoriu, cunoscut astăzi sub numele de România.

2015 va fi un an în care poporul român ÎNCĂ va mai exista / rezista pe acelaşi teritoriu pe care strămoşii lui au trăit şi au murit în ultimii 7000 de ani.

Detalii în continuare:

Civilizaţia Cucuteni care a trăit în Nord – Estul ţării noastre, datată la aprox anul 5000 înainte de Hristos, ar trebui să fie o mândrie naţională, cu toate acestea prea puţini români au auzit de ea. Cucutenienii erau foarte dezvoltaţi, aveau acu’ aprox 7000 de ani, pe teritoriul României, Moldovei şi Ucrainei case cu etaj şi trăiau în armonie în cele mai mari “oraşe” ale vremii. Nu ştim exact de ce cultura lor a dispărut. Probabil o invazie…

După cucutenieni, ştim de traco-geto-daci, care pe la anul 0 stăpâneau cu mult peste graniţele României de azi, erau viteji, buni cunoscători ai medicinei naturale, astronomie şi multe altele. Prin secolul 5 d.Hr cineva îi pictează pe pereţii unei biserici din Italia pe cei 3 magi de la răsărit cu căciulile specifice dacilor…. Atacaţi de către invadatorii romani, dacii NU pierd războiul ci doar o parte din teritoriu. Dacii liberi presează şi atacă continuu ocupaţia romană până când prin 270 d.HR eliberează teritoriul ocupat de Traian – invadatorul poporului nostru, pe care mulţi în mod greşit îl consideră “Părintele poporului român”.

Voievozii despre care copiii (sper că încă) mai învaţă în Şcoli – Ştefan cel Mare, Mircea cel Bătrân, Vlad Ţepeş etc, erau români ca şi noi, români ca şi dacii care au luptat cu invadatorii din vremurile lor. Voievozii pe care îi ştim au apărat şi ei ţara noastră de invazii de tot felul, şi au apărat-o cu brio.

Două războaie mondiale au trecut pe-aici. Multe popoare şi-au dorit acest teritoriu bogat şi binecuvântat de Dumnezeu. Şi totuşi, iată că POPORUL ROMÂN ESTE ÎNCĂ AICI, spre disperarea celor care NE ATACĂ ASTĂZI.

Astăzi din păcate poporul român NU este liber şi NU trăieşte în PACE. Ne aflăm pur şi simplu în faţa unei alte INVAZII, din partea celui mai viclean şi periculos atacator pe care l-a cunoscut vreodată neamul românesc. Atacatorul de azi NU vine cu săbii, puşti, tunuri, rachete sau alte arme pe care le vedem în filme. Atacatorul de azi are alte arme prin care să obţină victoria şi exploatarea ţinutului şi poporului cucerite. Atacatorul de azi are cotrolul asupra BANULUI, controlul asupra guvernelor, controlul asupra Statului. Prin aceste instrumente a obţinut deja, într-o mare măsură, subjugarea poporului român de azi. Atacatorul din prezent NU atacă pe faţă, ci acţionează din umbră. Atacatorul de azi NU este uşor de identificat, însă acest lucru nu este totuşi imposibil.

Poporul român este în prezent ATACAT, aşa cum a fost de mii de ani, de STRĂINI. Cei care cred că problemele noastre sunt cauzate de “politicienii români corupţi” se înşală. Aceia sunt doar instrumente în mâna adevăratului atacator.

În prezent suntem ca o cetate atacată, avariată, dar nu distrusă complet! Şi cu şanse de revenire!

la multi ani poporul roman 2015 2

Poporul român este în prezent în perioada în care abia îşi dă seama ce se petrece. Când vom fi suficienţi de mulţi cei care înţeleg CINE ATACĂ ÎN PREZENT ROMÂNIA, cu totul altfel vor sta lucrurile.

Deşi de 25 de ani străinii au re-preluat puterea în România, au distrus tot ce-au putut, au furat tot ce-au putut, ne-au îmbolnăvit cât au putut şi ne-au expulzat cei mai buni oameni în afara graniţelor (în jur de 5 (?) milioane de români care au plecat pe timp de pace – caz unic în lume?), deşi atacatorul a reuşit toate acestea, POPORUL ROMÂN ÎNCĂ REZISTĂ! Pe acelaşi teritoriu pe care am trăit de mii de ani! Sper că-i stăm în gât!

Şi nu doar că rezistăm, dar…ROMÂNIA SEMNE BUNE ARE!

Şi ne trezim, încet încet, din beţia indusă prin Şcoală şi Televizor…, la realitate.

Asta îmi doresc eu, poporului român: 

SĂ REZISTĂM!

SĂ NE INFORMĂM ŞI SĂ ÎNŢELEGEM CE SE PETRECE!  – SĂ NE TREZIM! (vezi cartea lui Paulescu!)

SĂ NE ELIBERĂM din jugul pus la gâtul nostru de străini, şi poporul nostru să ajungă să trăiască LIBER, cât mai mulţi ani!

LA MULŢI ANI, ROMÂNI!

……

Emilian, 29 dec 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Advertisements

7 responses to “La mulţi ani poporului român 2015!

  1. Doamne ajuta,Emilian!
    Sa te/ne auda Bunul Dumnezeu si fratii nostri romani!
    Tot ce e bun si bine de la Hristos Domnul si pentru tine!La multi ani!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s