Rezultate alegeri Președinte 2014 turul 2 – propaganda mafiei învrăjbește românii și oferă iluzii (nom)

rezultate oficiale alegeri 16 noiembrie 2014 presedintele romaniei castigator klaus iohannis baie de multime proteste universitate dupa alegeri foto Imagine Liviu Untaru MediafaxOricare candidat ar fi ieșit Președinte, România ar fi fost condusă oricum TOT DE MAFIA INTERNAȚIONALĂ. ”O fi Ponta sau Iohannis, președintele același stăpân are!”. Mafia știa foarte bine încă de la începutul alegerilor că va avea un om al ei la Cotroceni. Am detaliat asta în ultimul text postat înainte de turul 2. Pentru mafie nu era nicio pb din acest punct de vedere. Au lăsat circul/jocul să meargă știind că omul lor va ajunge președinte. Au lăsat partidele să se bată între ele, românii să se certe pe cine cum de ce să voteze dintre cei propuși de mafie etc – pierdere de timp, bani și energie. În schimb mafia a încercat să puncteze la alegerile astea și în alt mod, nu doar punându-și propriul om la Cotroceni (asta era sigur). Mafia a încercat și să bage cât mai multă vrajbă între români, zâzanie, certuri și iluzii. Iată mai jos rezultate oficiale BEC și câteva chestii care s-au întâmplat și au fost promovate la greu prin mass media centrală deținută de mafie.

Rezultate oficiale BEC anunțate la ora 11 (99,7% din secţii):

Persoane înscrise pe listele permanente (cu drept de vot): 18.124.259 (cu tot cu decedați, români care nu mai au nicio legătură cu România etc)

Prezenţă la vot: 11.618.845 (64%)

Voturi nule: 164.842 (1,41%) (astea sunt voturile pe care nu dă nimeni 2 bani niciodată, dar de fiecare dată sunt vreo câteva sute de mii de oameni care insistă să ștampileze toți candidații – ”HA, le-am zis-o! luați de-aici!” – o stupizenie doar ca să poți să dormi mai bine noaptea că n-ai votat mafioți, dar…anularea votului nu e cea mai bună variantă pentru ”a le-o zice”, ci neprezentarea la vot ar fi…);

Rezultate:

PONTA – 45,49% (5,21 mil voturi)

IOHANNIS – 54,5% (6,24 mil voturi)

…………………….

Propaganda mafiei, CONCLUZII, interpretări personale etc:

(cu roșu este opera propagandei mafiei – ce ni se bagă în cap prin presă și TV)

Rezultat destul de strâns => propaganda ne spune că există două Românii – una bună, occidentală, alta de comuniști nenorociți care țin țara pe loc -> ideal pt Giurgea și blogul lui manipulator, dezinformator și propagandistic pro mafia internatională: capitalismppepaine.ro

În interiorul granițelor „s-a fraudat masiv”, în occident singura problemă e că n-a putut vota toată lumea, dar nu din cauza occidentului, ci „din cauza guvernanților nemernici de acasă” (=> occidentul e bun, România e de porc). (faptul că cei din diaspora n-au putut vota și că au fost ținuți pe la cozi degeaba ore în șir, este, bineînțeles, o batjocură infectă marca guvernarea PSD – este îmbucurător faptul că sunt foarte mulți români în diaspora care încă au patria mamă la inimă.).

Poporul contra pensionarilor – ”Cine a votat mă cu Ponta? Pensionarii ăia nenorociți !”

Diaspora (care a votat ”corect”, cu Neamțu, pro occidental bla bla) învrăjbită contra românilor din România care au votat cu Ponta și țin țara pe loc.

Ardeal contra Regat – hărți care arată că ardealul e civilizat, pro occidental, a votat corect, cu Neamțu, în timp ce muntenii și moldovenii au votat prost, anti-evoluția României, cu Ponta.

harta romania proteste 16 noiembrie 2014 transilvania rupere de regat romania diaspora segregare banner alegeri iohannis ponta

FOTO: Andrei Dascalescu

(Sursa foto – un articol foarte bun: http://activenews.ro/se-repeta-scenariul-din-decembrie-1989_1872589.html)

Tineri (care au votat cu Iohannis și anti-Ponta, pro-occident bla bla) contra ”bătrânii ăia manipulați de TV” care au votat cu Ponta.

Iohannis a câștigat, iar propaganda ne spune că românii au votat per total ”nemțește” => e bine să ne conducă occidentul, e bine să fim conduși de străini, noi, românii, nu suntem în stare să ne conducem.

Cine votează cu Iohannis este EROU (gândul.info)

Iohannis cică: ”Am câștigat, ne-am luat țara înapoi!” :))))))) ce glumă sinistră. De ce trebuie românii să trăiască dezamăgiri peste dezamăgiri în urma scrutinelor electorale și în urma comportamentului anti-românesc al noului ”ales” ca să priceapă că PRIN VOT NU PUTEM SCHIMBA NIMIC ÎN ȚARA ASTA ÎN PREZENT?

Baie de mulțime Klaus Iohannis la Universitate => ne spune propaganda că noul președinte e iubit de popor (exact motivul pt care nu m-am dus la Univ după alegeri, pt că eu aș fi huiduit și împotriva lui Iohannis nu doar lui Ponta, însă mi-e că n-aveam cu cine și îmi luam și bătaie :D) (și s-a dovedit că n-aș fi avut cu cine dacă Iohannis a fost primit cu brațele deschise în Piață, de către poporul naiv…).

Prezența mare la vot a fost cauzată de SPAIMA băgată de mass media în creierul românilor că se alege praf și pulbere de România dacă iese Ponta (o țeapă! și neamțu o să facă aceeași brânză, adică o să fie la fel de slugoi străinilor). Corelat cu fața și comportamentul vomitoase ale lui Ponta, s-a ieșit masiv la vot anti-Ponta.

Prezență foarte mare la vot  – 64% => propaganda merge pe ideea că președintele ales de popor este LEGITIM, este al poporului, îl reprezintă pe popor, are legitimitate, orice va face greșit e vina poporului care l-a ales, românii au arătat clar că vor să fie conduși de străini etc.

Victoria lui Iohannis e a dreptei, a românilor (gandul.info, via Boc) -> manipularea ordinară cu stânga / dreapta / față / spate care nu există și nu se aplică de fapt în România.

Antena 3 a demonstrat ÎNCĂ O DATĂ că este aservită mafiei fiind pupătoare de fundul lui Ponta. CÂT MAI DUREAZĂ PÂNĂ ROMÂNII PRICEP CĂ NU AVEM O TELEVIZIUNE CARE SĂ ȚINĂ PE BUNE CU POPORUL??????? Și cât mai durează până când românii vor arunca televizorul de la balcon ca să aibă o minimă șansă să afle adevărul despre ce se petrece în jurul lor? (a nu se înțelege că restul televiziunilor or fi mai breze, alea erau clar ale mafiei, însă la Antena 3 românii au o iluzie că ar fi de partea poporului)

În timp ce iluzia ”Antena 3 e de partea poporului” (formată pe vremea când Antena3 era anti-băsescu la fel ca poporu’) dispare încet încet (prea încet!), avem acum o nouă ILUZIE în care trăiesc acum românii: ”Iohannis, neamțul cel serios care va face treabă bună, nemțește în România”. Voi ați văzut ce mafie VIZIBILĂ este în spatele lui Iohannis (vezi scursurile din PDL + scursurile din PNL)?. Ați văzut cine l-a susținut oficial pe Iohannis în turul 2? (Udrea, Macovei, Silagy – ungur, Laszlo Tokes – ungur ultra-anti-român etc) (Romania la vot – Iohannis a obţinut aproape 80% din voturi în judeţul Harghita, Antena3). Asta ca să nu mai vorbim de mafia adevărată, care e ascunsă și nu apare pe la TV și care le dictează ăstora vizibili ce să facă.

DE CE TREBUIE SĂ DĂM DE ATÂTEA ORI CU CAPUL DE PRAG CA SĂ PRICEPEM CEVA DIN LUMEA ASTA ÎN CARE TRĂIM?

Cât de naiv să fii să ai așteptări de la ”noul ales” prin ”vot democratic”? Ăsta e vot democratic? Ăsta în care pe buletinul de vot ajung tot timpul 99,99% doar oameni ai mafiei?

Românii încă mai au așteptări DEȘI în acest tur 2 li s-a oferit să aleagă CE MAFIE să fie la putere: mafia PSD sau mafia PDL+PNL (ambele subordonate mafiei internaționale)…

De menționat și iluzia superbă numită „Meleșcanu” pe care sper că și-au spart-o mulți români naivi cu ocazia acestor alegeri. Iată parcursul cronologic al lui Meleșcanu, în care mulți și-au pus încrederea la primul tur de scrutin: Meleșcanu – ministru de externe FDSN (’92-’96), senator PDSR(1996-2000), senator PNL – Alianța DA (2004-2008), ministru al apărării PNL (2007-2008), 2012 – Băsescu îl desemnează ȘEF la SIE, alegeri 2014 Președinte – Meleșcanu își dă demisia de la SIE și candidează independent în turul 1 (păcălește vreo 103.000 de alegători, adică obține 1,1% din voturi), între turul 1 și turul 2 este numit de Ponta ministru de externe; Meleșcanu își bate joc de românii din diaspora care nu au putut vota din cauza proastei organizări – „Nu e nimeni vinovat pentru ce s-a întâmplat în diaspora”. SUPERB SAU CE?

Românii ar trebui să-și facă o agendă neagră care să se cheme MEMORIA NOASTRĂ. Pentru că românii uită de la lună la lună, de la an la an, de la scrutin electoral la scrutin electoral, CARE SUNT MAFIOȚII VIZIBILI CARE NE-AU DISTRUS ȘI EXPLOATAT ȚARA. Dacă și-ar nota undeva poate ar ține minte, și atunci când ar vedea toate scursurile care sunt chemate pe la TV și dau interviuri în publicațiile mafiei dându-și cu părerea despre vot, alegeri, România, bla bla, dându-se imaculați, în momentul ăla românii ar scuipa televizorul și site-urile mafiei și nu le-ar mai folosi niciodată pentru informare. Blaga, Unguent, Ludovic Orban, Gușă și alte personaje vomitoase sunt peste tot în presă alături de câștigătorul Klaus Iohannis. Sper că votanții lui sunt fericiți :) Măcar acum să fie fericiti, imediat după alegeri, că pe urmă vine pragul de care vor da cu capul (a mia oară). Și sper să vină pragul cât mai repede ca să nu dureze (iar) nu știu câți ani ca să mai spargem o iluzie din capul românilor – în cazul ăsta, cea cu „neamțul serios”.

Iată și o concluzie găsită AICI pe FB:

concluzii adrian grigoriu in urma dupa scrutin electoral alegeri 16 noiembrie 2014 presedintele romaniei vot

click pe imagine pentru a o mări

…………………….

Emilian, 17 nov 2014, ceicunoi.wordpress.com Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

16 responses to “Rezultate alegeri Președinte 2014 turul 2 – propaganda mafiei învrăjbește românii și oferă iluzii (nom)

 1. Acum sa-i dam o sansa, poate de dragul regilor nostri care au fost tot nemti si au construit Romania moderna. Daca nu va fi bine romanii au sange in ei sa iasa in strada .

  • …nemtii au construit Romania moderna?. Tu Olguto oare ce fumezi?
   Regii nostrii? Daca inainte de 44 era neclar ce-i cu ei, acum cind au tabarit inapoi pentru a parazita din nou, este foarte clar cit de nedoriti si inutili sunt.

 2. Cum zic chiar nemţii: e atât de rău, că s-ar putea să fie iar bine, oameni buni! Extremele se ating…
  Paradoxal, dar dezastrul Iohannis s-ar putea să se dovedească pentru România mai bun decât dezastrul Ponta. Nu ÎN SINE, că în sine e acelaşi noroi, doar cu uşor altă compoziţie. Ci prin reacţia pe care o va declanşa toată pleiada de măsuri anti-româneşti şi ne-româneşti care ne aşteaptă. Pe fundalul aşteptărilor oamenilor de la neamţu’ de treabă, şi al nemţismului lui în sine, măsurile astea vor părea ŞI mai anti-româneşti, vor fi ŞI mai dezamăgitoare decât dacă ar fi fost ale colegului lui P. Parcă ne şi aud deja: „puţin îi pasă că ne dă aurul ŢĂRII / Transilvania / resursele care ne-au mai rămas. Normal că nu-l doare, dacă nu-i român!” Şi amicu’ P va fi fost făcut sigur aceleaşi lucruri dacă ajungea el la ciolan. Dar pe fundal nemţesc vom conştientiza mai repede cât sunt de anti-româneşti, şi ne vor înfuria mai tare.
  Şi atunci, dacă am voie să sucesc o ţâră mecanica, e probabil ca astfel de REacţiuni din partea lui să dea naştere la ACŢIUNI din partea noastră : ) , egale şi de semn opus lui… Câmpul lui de forţe ne-româneşti să ne ajute adică să ne cristalizăm în ritm mai accelerat românismul din noi, şi să ne trezim în masă cântând
  Noi suntem români,
  NOI SUNTEM ROMÂNI,
  NOI suntem aici pe veci stăpâni.
  Şi atunci să te ţii !!!

  • DA, adica spargerea si acestei noi iluzii cu “neamtul serios care va face lucru bine făcut în România pentru români”. Sper să se spargă cât mai repede această iluzie si sa vedem, cum zici si tu, ACTIUNI din partea noastră – nu neaparat revolta de strada, dar macar disponibilitate mai mare la a intelege ce se petrece de fapt…

 3. Excelent articol, la fel ca si cel de dinainte de turul 2. Felicitari!
  Parerea mea este ca nu am pierdut nimic cu Ponta si nu am castigat nimic cu Iohannis. Noi nu am mers la vot, desi puteam sa mergem la consulat. De fapt nu am votat de multi ani si intelegem tot mai clar ca nu trebuie sa mai giram o asemenea demo(no)cratie….
  Ponta si-a luat un binemeritat sut in fund si nu inteleg de ce PSD-ul n-a gasit pe cineva mai simpatic si mai curat, cu care ar fi avut sansa sa ramana la ciolan…ori in marea lor arogantza i-au subestimat pe romani (mai ales dupa marele vot anti-Base din 2012???)? S-or fi crezut inca pe val….Adevarul e ca eu nu ma indoiam ca o sa castige Ponta fara emotii….Ceva e putred aici si ma cam indoiesc ca e vorba de vointza populara….
  De fapt romanii n-au votat nici un neamtz, ci au votat anti-Ponta la fel cum in 2012 au votat anti-Basescu. Romanii si disciplina nemteasca??? Haida, deh….Pe mine ma mai inspaimanta si declarata aderare a romanilor la democratia si valorile occidentale….ce treaba au romanii cu democratia occidentala??? Ca urla cativa exaltati sau platiti pentru asta? Democratia occidentala e cu un picior jumate in groapa si nu mai reprezinta de mult un model de urmat.
  Da, ma astept de la Iohannis sa ia o multime de masuri clare anti-romanesti si mi-a atras si mie atentia ca a fost votat masiv in Covasna si Harghita, sustinut de Laszlo Tokes, dusmanul de moarte al poporului roman. Ca punct in plus totusi pentru el, l-au votat sibienii peste 80% si aia nu-s in proportia aia de nemti….deci i-a convins pe romanii pe care i-a condus ca primar multi ani.
  Tare-s curioasa cum o va scalda cu gazele de sist si Rosia Montana, pentru care sunt presiuni uriase….
  Poate suntem noi cam pesimisti si cam scarbiti de tot si de toate.
  Dumnezeu cu mila!
  P.S. Ai punctat excelent temele de invrajbire si manipulare, bravo!

  • Hello hello :)

   Cand romanii vor realiza asta – ” Democratia occidentala e cu un picior jumate in groapa si nu mai reprezinta de mult un model de urmat.” o sa fie bine. Deocamdata inca e puternica iluzia cu occidentul. E buna intrebarea de ce n-a gasit PSDul pe cineva mai putin antipatic… Exact asta e problema – votul GIREAZA tot Sistemul anti romanesc in care traim. Nici eu n-am mers la vot. Cei care au mers si au stat cuy orele la cozi ca sa voteze sunt de buna credinta, insa n-au inteles inca care e faza cu votul asta…

   Multi spun ca la Sibiu a facut ceva pt ca a primit atunci cu capitala europeana sute de milioane de euro fonduri…

   Ponta abia zicea ca cica n-ar fi gaze de sist in RO. Sa vedem ce-o zice asta neamţ care la diferenta de juma de an se razgandea daca sunt bune gazele de sist sau nu (pt ca au venit alegerile :) ). Oh well.

   Nu e vorba de pesimism. E realism. Pur si simplu NU avem motive sa ne asteptam la ceva bunn de la Neamţ. Faptul ca stomacului nostru nu-i vine să vomite când îl vede la TV nu inseamna ca va face lucruri bune pt tara :)

   Da, se pare ca au fost pregatite “miscari” prin toata tara daca iesea Ponta. Oameni cu steaguri anti-nationale (noua diaspora, steaguri pe fostele regiuni – Moldova, Transilvania etc) au fost vazuti la proteste. Invrajbirea romanilor a fost mai importanta pentru ei cred decat care din cei doi va ajunge preşedinte…

   • Multumesc!
    Navigand pe subiect am gasit aseara un articol exceptional despre asa-zisa democratie americana. Daca nu l-ai citit inca sau nu l-ai popularizat, trebuie neaparat sa o faci.
    http://www.argumentesifapte.ro/2014/05/03/cosmarul-din-visul-american/

    Cand vad blogosfera romaneasca, parca-mi salta inima de bucurie, vorba poetului….Inteligenta romaneasca este la standarde inalte. Pe continentul asta pe care sunt acum, nici nu se nasc astfel de oameni, ca nu exista material genetic. Pacat ca multi romani destepti se lasa prostiti sa vina pe aici doar pentru iluzia bunastarii materiale. Aceste doua tzari, USA si Canada, in opinia mea functioneaza doar prin si datorita imigrantilor. Cei din Europa de Est sunt elite. Gloata astora are un nivel de cultura si inteligentza cu mult sub gloata romaneasca….De exemplu azi am aflat cine este cel mai sexy man alive….astea sunt genul de stiri strict pentru amerikani sau pentru cei care se lasa prostituati intelectual….

    Imi pare sincer rau de cei care nu au avut ocazia sa iasa sa traiasca in occident, mai ales in N America, sa inteleaga ca NU AVEM ABSOLUT NICI UN MOTIV NOI, ROMANII, SA-I INVIDIEM, SA-I COPIEM, SA NE DORIM MODELUL LOR. Ceea ce este explicat cu fapte istorice, economice si politice si cu o argumentare logica pe masura, in articolul din link.

    Eu m-am mai lasat de blogarit, am facut o exceptie cu ocazia alegerilor. Observ ca esti in continuare la inaltime! Felicitari!

   • Mersi.

    Am adaugat parte din comentariul tau la postarea cu Mesaj din Canada.

    Textul din link-ul dat este un alt articol anti-capitalism care spune parte din adevărul general – capitalismul e în prezent MOARTEA pentru popoare, dar nu zice nimic de cine anume si cum lucreaza in spate, cine susține capitalismul in favoarea corporațiilor si anti popoare, cine sunt cei 85 care detin grosu averii omenirii etc.

    Site-ul argumente si fapte are articole bune, dar raman sceptic in legatura cu el, mai ales ca are inca de la lansare logoul cu bufnita.

   • Da´ chiar! Mă-ntreb şi io ca prostu´n târg… Oare o fi întâmplare decizia ălor de sus cu Sibiu-capitală culturală europeană? Că acum, cu mintea de pe urmă, chestia asta poate fi văzută la o adică şi ca o modalitate elegantă de a-i da mijloacele pentru a demonstra că, vezi-Doamne, poate face treabă. Hmmm…

   • Da, orice e posibil. Baietii astia gandesc pe termen lung si foarte lung, spre deosebire de noi care gandim la ziua de maine. Este unul dintre motivele principale – aceasta diferenta – pentru care noi nu putem intelege usor “opera” lor…

  • Buna Gabriela,
   Cum ti s-a parut in Romania? Te mai gindesti sa te intorci?
   Parerea mea este ca deocamdata sa stai unde esti pina se clarifica ce o sa fie cu “atacul global asupra Rusiei” care-i PE TOATE CANALELE “vinovata” pentru toate relele de pe pamint, atac care se pregateste din tarile satelit dupa cum se vorbeste, adica si din Romania. Nu degeaba au scos la “inaintare”sau mai bine zis LA BATAIE un neamt, care sa lucreze in tandem cu guvernul extremisto-fascist ucrainian controlat de vest, dar in special de Germania! EI sunt in Ucraina pe post de gauleateri ai americosilor. NIMIC din alegerile(mai bine zis numirile) astea nu sunt intimplatoare…o sa vezi in curind…analistii lor dau maxim 5 luni!…poate mai mult(parerea mea)
   Multe sunt evidente, dar nu de discutat aici

   PS: Daca ai dolari cheltuie cit poti, cumpara!… nu tine hirtiutele verzi ca drept VALOARE pentru ca nu sunt(nu vor mai fi mult timp).
   Am cunostinte care la fiecare salariu cumpara cite o bara de Au. si argint de cite ori gasesc

   • @Citadela
    Multumesc mult de informatii! Mi-a placut in Romania, am stat toata vara. Am cautat o proprietate, dar n-am gasit ceea ce as fi vrut, deci n-am reusit sa cumparam. Mai incercam si la anu’….de fapt anul asta am fost de 2 ori, si de Pasti.

    Eu sunt simpatizanta a Rusiei si a lui Putin de mult timp, intai intuitiv si apoi pe fapte. Este destul de evident ce fac astia…doar la spalatii lor pe creiere nu-i evident. Cand vad stirile de aici (pentru cretini!!!) mi se face rau. Pe canalele de stiri se succed cat e ziua de lunga aceleasi stiri care nu spun nimic, de parca e aceeasi placa pusa de 100 de ori. Astia nu trebuie sa stie, ei trebuie sa munceasca. Trebuie sa-si tina creierul odihnit.

    Si unde ar fi de discutat din astea, daca nu aici? ;)

    Daca ai prieteni carora le raman bani din salariu, sunt tari de tot!!! Pe aici sunt mai toti datori vanduti…cei pe care ii stiu eu. De fapt se cheama adaptati la capitalism si economia de piatza….:))

    In legatura cu fuga din Romania spre mai bine, deja am o parere proasta. Multi oameni de stiintza si filosofi spun ca nu intamplator te-ai nascut intr-un loc, acolo trebuie sa-ti traiesti viata, in neamul tau, degeaba fugi! De altfel, pe aici stiu o multime de persoane care au murit fara vreme de cancer (adulti, copii), veniti “pentru o viata mai buna”, fugind de problemele din Romania care parca nu se mai termina! Le-a aratat Dumnezeu o viata mai buna…:( Eu sper sa nu arate si noua, sa ne dea timp sa ne intoarcem! ;)

    Citesc acum cartile lui Lazarev (“Diagnosticarea karmei”) pe care vi le recomand cu caldura!

 4. Buna seara,intru pe blogul acesta de vreo 2-3 ani nu am mai postat niciodata si as vrea sa spun cateva lucruri pornind de la titlul articolului:personal nu cred ca romanii sunt invrajbiti nu cred ca cele doua personaje sunt asa de iubite incat lumea sa se ia la paruiala(asta in afara de cei ce sunt pe langa ciolan).Avem nevoie de niste speranta si a visa este vital ca de nu riscam sa devenim niste plante in bataia vantului.Eu ma bucur ca sau mai trezit romanii si au iesit in piata(manipulati ori nu) si sper sa se iasa de fiecare data cand ceva scartaie pentru ca e greu sa mai aduni lume cand sindicatele sunt pe butuci si marile fabrici au dusparut.Eu sunt emigrat de 19 ani in Italia si aici singura forta de protest mai mare o au sindicatele care acum se incearca a fi un pic discreditate ,disipate.Eu m-am calcat pe picioare ca sa votez am stat aproape 5 ore si nu din dragoste pt cei doi vreau sa mai sper pentru ca certutudini nu prea vad prin jur.Sa dam un pic de timp omului (nimeni nu are bagheta magica) da nu un mandat si apoi daca ceva nu merge trebuie sa ne manifestam ca e dreptul nostru.O seara buna.

  • Salut! Multumesc pt vizite si ca te-ai decis pana la urma sa lasi si un comentariu/o opinie.

   Eu stiu personal cazul unui tată fanatic pro PSD și pro PONTA care atunci cand a aflat ca familia lui a votat cu Iohannis le-a zis, in cretinitatea lui, ceva de genul ”nici la mormântul meu nu vreau sa-i mai vad pe cei care n-au votat cu Ponta”. :) Unii sunt irecuperabil indragostiti din pacate… Sigur, e un singur caz. Probabil ca la nivel national e cum zici tu – lumea nu il iubeste asa mult nici pe Iohannis nici pe Ponta. Insa cred ca sunt totusi MULTI care traiesc in iluzia ca Neamțul va aduce standardele occidentale in Romania.

   E adevarat ce zici ca oamenii au nevoie de speranta ca sa mai supravietuiasca mental/psihic de la o luna la alta. E ce explicam eu in textul cu metodele de drogare a creierului. Insa asta e doar pe termen scurt. Cei care vor sa inteleaga ce se intampla cu adevarat trebuie sa-si gaseasca confortul psihic in ALTCEVA, nu in iluzii de care sa se agate ca sa nu li se para totul negru si sa se arunce de pe bloc.

   Alegerile de acum NU au fost despre 2 oameni – Ponta si Iohannis (asta e o iluzie pe care au trait-o multi cand au votat), ci a fost vorba de gasti de mafioti (PSD vs PDL+PNL) subordonate total SAU mai mult SAU mai putin mafiei internationale.

   Nu cred ca oamenii au iesit in strada acum pt ca s-au mai trezit, s-ar parea ca miscarile au fost planificate pt un eventual castig al PSD. Dupa ce thinkagain.ro sustinea ca PSDul e mai putin sclav al directivelor criminale occidentale decat PDL+PNL+Băsescu+Iohannis, am dat si peste acest articol, care sustine acelasi lucru:

   http://www.argumentesifapte.ro/2014/11/17/cheia-geopolitica-a-alegerilor-prezidentiale-din-romania/

   Daca asteptam de la sindicate sa organizeze miscari avantajoase pentru popor putem astepta mult si bine. Important este ca NOI sa intelegem ce se petrece si NOI sa actionam, intr-un fel sau altul, nu neaparat prin protest.

   Faptul ca ai stat 5 ore sa votezi arata ca inca iti pasa foarte mult de ce se intampla in Romania, ceea ce este foarte foarte bine. Voi cei de acolo cu inima acasă sunteti o forta pentru neamul romanesc. Doar ca toti cei care au pus asa mult pret pe vot si dreptul la vot nu inteleg ca astazi votul este o iluzie. Si ca noi, mergand la vot, CERTIFICAM/VALIDAM aceasta intreaga monstruasa structura anti-umanitate care a organizat Statele in care traim si Sistemele electorale profund corupte.

   Repet ce-am zis si mai sus – nu e vorba de sa dam un pic de timp OMULUI, ci MAFIEI care l-a propulsat. Eu n-am nevoie de timp ca sa stiu ca mafia va face ce face mafia, adica va lua masuri ANTI-ROMANESTI. Cei care au votat cu speranta vor vedea ca nici macar un neamt occidental nu va aduce bunastare romanilor, si se va mai sparge o iluzie din capul nostru cu aceasta ocazie, ceea ce e bine – macar asta sa fie avantajul – ca vom mai evolua un pic din punct de vedere al intelegerii realitatii in care traim.

   Citeste textele puse in categoria Alegeri 2014. Spor! Te astept si cu alte comentarii pe blog.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s