Pe cine votăm în turul 2 – Ponta sau Iohannis? Care mafie e cea mai mafie? (nom)

Alegeri prezidentiale presedinte vot turul 2 16 noiembrie 2014 Pe cine votăm în turul 2 - Ponta sau Iohannis care mafie e cea mai mafie internationalaNu putem rescrie informațiile postate în ultimii ani pe acest blog sau pe alte bloguri libere despre situația reală în care se află România în prezent, dar putem rezuma în câteva cuvinte ce se petrece în prezent: în 1989, prin lovitură de stat, conducerea României a fost preluată de mafia internațională, expertă de sute de ani în colonizarea statelor lumii și de mii de ani în exploatarea popoarelor omenirii. Mafia internațională și-a pus oamenii (străini de-ai lor sau români infractori slugi mituite cu funcții, bani și putere) în conducerea Statului român pentru a putea controla viitorul țării noastre și a o transforma într-o vacă bună de muls pe termen lung. Din 1990 până azi, străinii ne-au distrus continuu invățământul, ca românii să nu priceapă niciodată ce se întâmplă cu adevărat în jurul lor. Din cauza sărăciei și salariilor de mizerie, cei mai buni profesori au plecat din sistemul de educație, iar cei mai capabili români NU s-au orientat spre o carieră didactică. Astfel, generațiile tinere sunt din ce în ce mai distruse mental și habarniste cu privire la realitatea din jur. Cine să-i învețe ceva util și relevant despre lumea reală în care trăim?

Adulții n-au scăpat nici ei. Mulți erau deja limitați mental de dinainte de ’89 (mare greșeală a lui Ceaușescu că nu și-a educat calumea poporul) încât mase întregi de oameni au fost atât de manipulate de Sistemul mafiot proaspăt instalat încât au votat la greu cu Ion Iliescu la alegerile din 20 mai 1990 și au strigat pe străzi “Noi muncim, nu gândim!”. Foarte mulți adulți de bună calitate au fost alungați în ultimii 25 de ani din țară prin Sărăcia impusă în România de către mafia care conduce țara noastră. Acum ei sunt împrăștiați în toată Europa și în toată lumea.

Mass media a fost cumpărată și este în prezent deținută în proporție de aprox. 100% de mafie. Copiii, tinerii, adulții și pensionarii sunt mințiți, dezinformați, manipulați, distruși mental ZILNIC prin intermediul mass mediei centrale, mai ales prin TV. Pentru ca oamenii să ajungă să înțeleagă adevărul trebuie să elimine TV-ul din dietă și să caute adevărul pe internet (dar nu în publicațiile mafiei!).

Din cauza distrugerii mentale cauzată de Scoala + Mass Media, poporul român habar n-are în prezent ce i se intâmplă și din acest motiv nu poate înțelege nici faptul că la aceste alegeri prezidențiale avem de ales între doi candidați slugi ai mafiei internaționale care conduce România de 25 de ani.

UPDATE 17 nov 2014, după turul 2: Rezultate alegeri Președinte 2014 turul 2 – propaganda mafiei învrăjbește românii și servește iluzii

Detalii în continuare:

Despre Sistemul electoral mafiot și inutilitatea (chiar greșeala) de a merge la vot am strâns informații aici:

De ce sa NU te prezinti la alegeri? Ce facem la vot? (II)

Citiți textul de mai sus ca să înțelegeți o parte importantă din situația României în prezent!

Aplicat la turul 2 al alegerilor prezidențiale din 16 nov 2014, aș avea câteva comentarii:

Eu sunt convins că cele 3 mari partide din România (PSD, PDL, PNL) sunt aservite mafiei internaționale, iar Ponta și Iohannis sunt oamenii MAFIEI, trimiși la înaintare să fie votați și validați de popor. Nu există după părerea mea o diferență relevantă între cei doi întrucât NU EI IAU DECIZIILE, ei sunt doar de fațadă. Ei vor fi slugi bune pentru străini.

Dacă ne ducem la vot și votăm pe ORICARE dintre ei, va ajunge președinte obligatoriu unul dintre ei, adică un om al mafiei. Ce rost are să validez prin prezența mea și semnătura mea statul mafiot din care a izvorât acest sistem electoral corupt și mafiot din care va izvorî un președinte mafiot slugă la străini? N-are niciun sens.

…………

În ce situație merită totuși să mergi la vot?

După părerea mea, la aceste alegeri NU este relevant cum sunt Ponta și Iohannis (că ei nu decid nimic), ci CINE E ÎN SPATELE LOR și ÎN ANTURAJUL LOR (detalii mai jos).

Înainte de toate, trebuie să menționăm că NU ȘTIM în ce măsură votul nostru contează. Se fură la greu, în nenumărate etape ale procesului electoral. NU avem cum să știm în ce măsură votul nostru chiar este luat în considerare la numărătoare și la rezultatul final al alegerilor.

Dar să trecem cu vederea FURTURILE MASIVE DE VOTURI (făcute de ambele tabere) și să presupunem că votul nostru chiar e numărat și luat în calcul. Mersul la vot ar putea avea atunci sens într-o singură situație, după părerea mea: DACĂ ȘTII ÎN CARE GAȘCĂ DE MAFIOȚI MAI SUNT ȘI PATRIOȚI.

Dați-mi voie să detaliez:

În încercarea lor de a distruge tot ce e românesc, de a exploata la sânge poporul român și resursele naturale ale României, de a trece totul în proprietatea străinilor și companiilor lor, mafioții sunt încetiniți de românii din Sistem care mai au încă inima la binele țării.

Am vorbit despre ei în aceste postări:

Imi cer scuze fata de patriotii si oamenii de buna credinta din Sistem

Patriotii din Sistem sunt una dintre marile forte pe care se bizuie Neamul Romanesc 

În realitate, când mergem să votăm Ponta sau Iohannis, mergem să votăm două găști de mafioți, subordonate total sau aproape total aceleiași mafii internaționale. Ponta și Iohannis sunt susținuți de PSD, PDL și PNL – principalele trei partide de pe scena politică românească, adică partidele care au FURAT ȘI DISTRUS România în ultimii 25 de ani. Toate cele 3 partide au fost la guvernare și în parlament pe perioade mai mici sau mai mari. Toate aceste partide au fost de-a lungul timpului în alianțe politice sau doar electorale ÎNTRE ELE, fiecare cu fiecare: Alianța DA, PSD+PDL, PSD+PNL, PDL+PNL, ACL etc etc etc. Toate aceste partide AU FURAT ȘI AU DISTRUS ROMÂNIA. Toate aceste partide sunt instrumente prin care mafia internațională exploatează România în prezent. De-a lungul timpului toate aceste 3 partide au făcut schimb de politicieni (chiar și de la vârf), indiferent de manipularea cu ”eu sunt de stânga” / ”eu sunt de dreapta”, traseismul politic s-a practicat la greu în România, dovedind încă o dată că toate aceste partide sunt o apă și-un pământ.

După rezultatele oficiale ale turului I al alegerilor prezidențiale 2014, majoritatea candidaților independenți și micile partide care au ajuns pe buletinul de vot s-au alăturat pac pac imediat unuia dintre candidații mafioți câștigători, ceea ce arată ce spuneam și în textele postate înainte de turul 1 – NU AVEM LA ACESTE ALEGERI CANDIDAȚI PATRIOȚI CARE SĂ IUBEASCĂ ROMÂNIA PE BULETINUL DE VOT.  Personaje precum Macovei, Zsolt Szilagyi, Laszlo Tokes, Udrea au anunțat că îl susțin pe Iohannis sau votează anti-Ponta (adică același lucru) iar personaje precum Călin Popescu Tăriceanu, Teodor Meleşcanu, Corneliu Vadim Tudor şi Dan Diaconescu au anunțat că votează cu Ponta. Perfect! Un exemplu minunat este Meleșcanu despre care unii, săracii, chiar credeau că e ceva diferit. Cronologie rapidă – în decurs de vreo 2 ani: Meleșcanu era membru PNL, partid teoretic anti-băsescu; Băsescu îl pune în 2012 pe Meleșcanu ȘEF LA SIE (l-a ales fix pe el, dintre atâtea variante, direct din PNL – partidul cică anti-băsist…); Meleșcanu candidează independent în turul 1 la alegerile prezidențiale (2 nov 2014); Ponta îl pune pe Meleșcanu ministru la Externe (10 nov 2014). Superb sau ce? :)

Să revenim însă la oamenii buni din structurile mafiei.

Există totuși POATE o diferență între găștile mafiote PSD și PDL+PNL. Undeva în aceste partide sau în structurile administrației centrale, regionale, locale, în instituții etc, mai există și români cărora le pasă de România și încearcă să facă ce pot din poziția pe care o au pentru a micșora DISTRUGEREA cauzată de mafioți.

Există acești oameni care mai fac și lucruri bune pentru România în aceste structuri? Eu zic că da. Dacă ar fi fost doar criminali, mafioți, infractori, oameni de rea credință și anti-români în administrația publică, primării, instituții centrale, servicii secrete, parlament, guvern, ministere, partide etc etc etc, ROMÂNIA NU MAI EXISTA DE MULT CA ȚARĂ. Dacă ne gândim la modul în care s-a furat și s-a distrus, se fură și se distruge în România, ESTE O MINUNE că încă mai existăm ca țară (teoretic suverană) și ca popor de sine stătător. Faptul că încă existăm, chiar și la acest nivel de dezvoltare amărât din multe puncte de vedere, este o dovadă a faptului că au existat oameni în instituțiile enumerate mai sus, care au mai estompat din atacul mafiei internaționale asupra poporului român și țării noastre. Au făcut și ei ce-au putut și fac în continuare ce pot. Vor rămâne în istorie ca apărători ai neamului românesc, chiar dacă noi nu știm cine sunt, câți sunt, unde sunt. Știe Dumnezeu.

Dacă plecăm de la această premisă, că mai există și oameni de bună credință, români iubitori de România prin structurile astea deținute și controlate de mafie (parlament, guvern, instituții, PARTIDE etc), atunci ne putem gândi la următorul lucru:

Dacă mergem și votăm Iohannis, votăm gașca mafiotă PDL+PNL.

Dacă mergem și votăm Ponta, votăm gașca mafiotă PSD.

Întrebarea care se naște este următoarea: În ce măsură există DIFERENȚE RELEVANTE PENTRU POPORUL ROMÂN între cele două găști mafiote de pe buletinul de vot (PDL+PNL pe o parte și PSD pe cealaltă parte)?

Dacă răspunsul pe care ni-l dăm este ”NU EXISTĂ DIFERENȚE, AMEBELE GĂȘTI FURĂ ȘI DISTRUG LA FEL”, atunci NU are sens să mergem la vot și să validăm prin prezența noastră și semnătura noastră întreg sistemul electoral și întreg statul român de azi care este anti-românesc.

Dacă însă ar exista diferențe în modul în care s-au comportat găștile astea mafiote față de România în ultimii 25 de ani, poate ar merita să votăm gașca mai puțin criminală. Pentru că, de fapt, în acea gașcă nu mafioții au fost mai puțin criminali cu poporul român, ci patrioții „din Sistem” au reușit să stopeze mai bine atacul și distrugerea. Și atunci, ar fi ca și cum am vota cu patrioții din partidele/structurile deținute de mafie, pe care nu îi cunoaștem, dar despre care știm că sunt pe undeva pe acolo, cu gândul la țară.

PROBLEMA ESTE: CUM NE DĂM SEAMA CARE GAȘCĂ MAFIOTĂ ARE CEI MAI MULȚI ȘI MAI INFLUENȚI ROMÂNI PATRIOȚI? Iar răspunsul este – NU PREA AVEM CUM SĂ ȘTIM CHESTIA ASTA!

Dacă aș știi sigur că în mafia BĂSESCU – UDREA – IOHANNIS – MACOVEI – TOKES – BLAGA – BERCEANU – VIDEANU – PDL – PNL ar fi mai mulți patrioți și mai influenți pe lângă mafie, aș merge poate să votez cu Iohannis.

Dacă aș știi sigur că în mafia ILIESCU – NĂSTASE – SÂRBU – HREBENCIUC – DRAGNEA – OPREA – PONTA – PSD ar fi mai mulți patrioți și mai influenți pe lângă mafie, aș merge poate să votez cu Ponta.

DAR NU ȘTIU ACEST LUCRU! Și nici n-am cum să-l aflu! Motiv pentru care NU voi merge la vot nici în turul 2.

Thinkagain.ro susține că mafia PSD ar fi mai puțin nocivă pentru România pe termen lung, întrucât mafia PDL este o creație TOTAL ASERVITĂ Occidentului (mafiei internaționale), în timp ce mafia PSD este în prezent sluga mafiei internaționale, dar nu total – ar putea schimba macazul spre est, sau spre alte direcții, la un moment dat. Faptul că publicațiile online deținute de mafie îl atacă masiv pe Ponta în această perioadă la unison cu intelectualii lu’ pește prăjit susține cumva această idee. Habar n-am, eu nu văd o diferență între PSD, PDL, PNL.

Toată lumea e înverșunată acum împotriva lui Ponta (care, bineînțeles, este ceva vomitos), și foarte mulți sunt îndrăgostiți de Iohannis – neamțul cel serios care va face lucruri bune pentru Germania, pardon, România, ignorând mafioții portocalii din PDL care se află în „echipa lui” și care au furat și au distrus România cu Băsescu în frunte până mai ieri. Până și dexonline.ro e anti-Ponta cu model unguresc. TARE!

Votul de duminică NU are legătură cu măsura în care îi vine stomacului nostru să vomite când vede moaca lu’ Ponta la TV pe funcția de președinte sau NU îi vine să vomite când vede neamțu’ serios. Alegerile de duminică, 16 noiembrie 2014, NU sunt despre cum se simte stomacul nostru! Sunt despre binele României! Tot ce contează este cum îi va fi României mai bine (sau mai puțin rău): cu mafia PSD (subordonată mafiei internaționale) la putere sau cu mafia PDL+PNL (subordonată mafiei internaționale) la putere. Atât.

CONCLUZIE:

0. NU există alegere ideală! Fiecare să decidă ce face în funcție de conștiință, informațiile deținute și capacitatea intelectuală de a uni piesele de puzzle despre situația reală în care ne aflăm noi românii și oamenii în general.

1. Să mergi la vot și să-ți anulezi votul (să pui ștampila pe toți la nimereală) e cea mai mare idioțenie care nu ajută cu nimic. Prin prezența ta la vot validezi sistemul electoral CORUPT și MAFIOT, și nu dă nimeni 2 bani pe cele câteva sute de mii de voturi ”nule”.

2. Dacă ai convingerea că votul nostru oricum nu este luat în calcul (se fraudează prea mult) atunci NU MERGE LA VOT!

3. Dacă ai convingerea că votul nostru chiar este luat în calcul, și ești SIGUR (sau crezi foarte tare) că mafia PSD e cumva mai bună pentru România decât mafia PDL+PNL, atunci poți vota cu Ponta.

4. Dacă ai convingerea că votul nostru chiar este luat în calcul, și ești SIGUR (sau crezi foarte tare) că mafia PDL+PNL e cumva mai bună pentru România decât mafia PSD, atunci poți vota cu Iohannis.

5. Dacă nu vezi o diferență între mafia PSD și mafia PDL+PNL atunci NU MERGE LA VOT!

Întrucât eu NU văd o diferență între comportamentul acestor mafii față de România și poporul român, și nici nu știu în ce măsură votul meu chiar este luat în calcul, NU voi merge la vot nici în turul 2 și nu voi valida prin prezența și semnătura mea acest sistem electoral corupt izvorât din STATUL MAFIOT ANTI-ROMÂNESC (gestionat de străini) ÎN CARE TRĂIM.

Emilian, 12 noiembrie 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

8 responses to “Pe cine votăm în turul 2 – Ponta sau Iohannis? Care mafie e cea mai mafie? (nom)

 1. Frumos scris si este primul articol echilibrat si de bun simt pe care l-am citit cu privire la alegerile din 16 noiembrie! Am doar o intrebare pentru cei care citesc uzual blogul tau si sunt “de dreapta”! Dragi romani nu vi se pare absurd sa protestezi pentru DREPTUL DE A VOTA dar nu protestezi pentru DREPTUL DE A TRAI LIBER (libera exprimare inclsuiv protest, dreptul la un tratament decent al autoritatilor fata de cetateanul contribuabil, dreptul la un loc de munca, la servicii de sanatate si educatie gratuite, etc)?

 2. Cred ca ori pe cine am vota, rezultatul ar fi identic.
  Sa nu uitam ca noi votam unul din cei doi candidati, dar in spatele lor sunt o armata de oameni politici pe care poate unii i-am uitat.
  La fel se pare ca am uitat ca in 2009 PDL si PSD au fost inpreuna la putere si nu au fost nici macar impreuna absotul nimic.
  Deci avem mari sanse sa nu progresam semnificativ nici cu unul nici cu altul.

 3. Ca să poți înțelege profund această relatare,trebuie ca mai întăi să ai mintea,căt de cătuși,golită de gănduri,fie că ți-ai purificat-o prin yoga,zen sau sport,pănă la urmă ea,mintea,te trimite la porțile spiritului,atunci incepe adevărata percepere,prin intuiție,a realității!….Faptul că tinerii romăni n-au primit învățătura sănătoasă de a percepe adevărata realitate,poate fi o scuză doar de început,în realitate așa precum afirmă,Sfințiia Sa Dalai Lama,în cartea Libertate în Exil,azi ne aflăm in mileniul trei unde bibliotecile abundă cu cărțile despre adevăr și așa ziși ”eroi”care și-au sacrificat viețile,obținănd Iluminarea pt semenii lor,iar aici nu mai putem spune că nu suntem informați sau că ni se barează drumul către adevărata învățătură.Eu rămăn la concluzia că oamenii prea își risipesc viața cu fleacurile mărunte,iar neștiința (ignoranța) de aici izvorăște:”Suntem ceea ce găndim,totul din noi izvorăște,în găndul nostru prin găndul nostru creăm lumea,,…Buddha!…”Asemenea unui curcubeu este trupul,dacă nu recunoști acest adevăr,și trăind ca un orb,cum poți înțelege realitatea,,…citat Zen.Păcat că mulți oameni nu citesc aceste articole,mai ales cele care tratează despre Oculta Mondială,dacă le-ar citi mai mulți și și-ar da silința să le trateze cu respect poate că situația din țara noastră,încet încet,s-ar urni către transformare.în ceea ce mă privește,vă mulțumesc ptr articol precum și ptr altele!

  • Multumesc si eu pt comentariu. O precizare. Tot acest fenomen, cu românii care nu pricep ce li se întâmplă, nu citesc despre ocultă etc, a fost premeditat. Prin distrugerea invățământului și ocuparea mass mediei de către ocultă, mafioții internaționali au obținut două instrumente de baza în DISTRUGEREA MENTALĂ a poporului român (și nu numai român). Românii sunt atât de debusolați pentru că de 25 de ani suntem atacați feroce pe aceste două căi – Școală și Mass Media (mai ales TV). Ni se livrează în creier o grămadă de cretinătăți, minciuni, dezinformări, manipulări etc, ni se schimbă credințele și valorile morale, principiile de viață, suntem indoctrinați, ni se inoculează tipare de funcționare etc etc etc, astfel încât oamenii ajung să fie sclavii perfecți, care nici măcar nu pricep că sunt sclavi. În plus, sărăcia si lupta pentru supraviețuire in care sunt românii ținuți NU le permite să caute, să citească despre lucrurile astea. Multi nici n-au cum să priceapă din cauza intelectului scazut. Deci vina NU este a victimei (poporul roman atacat si distrus mental premeditat) ci a atacatorului. Cei care PRICEP sunt datori sa faca câte ceva, nu cei care nu au cum sa priceapa, din varii motive.

 4. Antena 3 si ura este aproape distrusa. Cum sa faci un om nazist si vanzator de copii. Guvernul Ponta a dormit cand era vorba ca cei din diaspora sa voteze.

  “Victor Ponta a ţinut un discurs în care a spus că avem imagine proastă pentru că românii îşi prezintă ţara în mod negativ în străinătate. “Cred că putem să facem mai mult, dacă reuşim şi înţelegem că cei mai mari duşmani ai României sunt tot românii, până la urmă, că noi mergem şi spunem în alte ţări că România este o ţară rea, o ţară de infractori, de hoţi. Este normal ca cei de acolo să aştepte să preia acest discurs”, a explicat premierul.”

  http://www.gazetaromaneasca.com/focus/diaspora/8333-qromanii-din-diaspora-nu-sunt-dumanii-romanieiq-grupul-diaspora-romaneasc-unit-ii-cere-lui-victor-ponta-s-i-retrag-cuvintele.html

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s