Motive să fim optimiști. Românii se trezesc. Semne bune România (încă) are (edu)

Welcome_To_Reality Motive să fim optimiști. Românii se trezesc. Semne bune România (încă) are speranta salvarea revenirea romaniei mafia internationala coruptieSituația în care se află România în prezent este văzută de foarte mulți oameni ca fiind „fără scăpare”. Cei care nu văd luminița de la capătul tunelului renunță rapid la speranță, crezând GREȘIT că dacă ei nu văd o soluție/modalitate de ieșire din mocirlă, înseamnă că nu există o soluție. (am detaliat această problemă la nr 30 AICI). Dacă ai renunțat la speranță și crezi că „nimic nu se mai poate face” pentru a salva România, este logic că nici n-o să investești timp/energie în a face ceva concret pentru țară. Că, ce rost mai are, dacă nimic nu se mai poate face?

Problema e că cei mai mulți români încă NU înțeleg situația în care ne aflăm, nu înțeleg că suntem prinși într-un Sistem de exploatare în care suntem folosiți ca sclavi muncitori, și nu înțeleg CINE și CUM gestionează acest sistem. Străinii care ne-au atacat prin lovitură de stat în ’89, ne-au asasinat conducătorul patriot Ceaușescu (detalii AICI) și au preluat conducerea României, exact asta își doresc și în acest sens lucrează: POPORUL SĂ NU ȘTIE CE SE PETRECE CU EL. Să nu priceapă ce se întâmplă în jurul lui, de ce, cine e vinovat etc.

Pentru ca poporul să fie cât mai habarnist, din ’89 până azi a fost distrus continuu învățământul. Oamenii buni au fost goniți din sistemul de educație prin salariile de mizerie. Educația din prezent este Educație pentru turme. În plus, străinii au cucerit mass-media, pe care azi o controlează aproape în totalitate. Televizorul este instrumentul de bază prin care mintea umană este distrusă, manipulată, dezinformată, dar românii sunt parcă dependenți de TV.

Distrugerea mentală a poporului român a fost realizată și prin: mâncarea – otravă vândută legal în supermarket-urile străinilor, poluarea în care suntem ținuți în marile orașe intenționat (problema traficului se rezolvă imediat dacă se dorește…), prin vaccinuri și pastile nocive, prin apă de proastă calitate, sărăcie, stres, birocrație, lipsă de timp etc.

Din cauza acestui atac venit din multiple direcții (dar organizat de un singur grup de mafioți), cei mai mulți români sunt în prezent habarniști cu privire la PROPRIA LOR VIAȚĂ, cu privire la situația REALĂ a țării în care trăiesc, cu privire la cine și cum conduce lumea în prezent.

Din cauza distrugerii mentale, explicată detaliat AICI, oamenii au căpătat caracteristici NOCIVE lor, dar ideale pentru cei care conduc omenirea și România în prezent:

IGNORANŢĂ, GÂNDIRE PE TERMEN SCURT, EGOISM, LIPSA DE UNITATE, LIPSA DE SOLIDARITATE, DEZBINARE, “EU ŞTIU MAI BINE!”, OBEDIENŢĂ faţă de Sistem, ÎNCREDERE ÎN AUTORITATE, LIPSA DE REACŢIE, FRICA DE A REACŢIONA, APATIE, IMPOSIBILITATEA IDENTIFICĂRII RĂULUI, IMPOSIBILITATEA IDENTIFICĂRII VINOVAŢILOR, ACCEPTAREA FAPTULUI CĂ AVEREA SE ÎMPARTE TOTAL DISPROPORŢIONAT ŞI INECHITABIL MEMBRILOR SOCIETĂŢII, RENUNŢAREA LA BANII PUBLICI, ACCEPTAREA FAPTULUI CĂ NU POPORUL ÎŞI DECIDE VIITORUL, CI “NIŞTE BĂEŢI”, ACCEPTAREA CA POLITICIENII CORUPŢI SĂ STEA PE FUNCŢIILE LOR PÂNĂ LA SFÂRŞITUL MANDATULUI, INCAPACITATEA DE A CITI MAI MULT ŞI DE A TE INFORMA SUFICIENT, INCAPACITATEA CONŞTIENTIZĂRII CĂ SUNTEM SCLAVI, INCAPACITATEA CĂUTĂRII ADEVĂRULUI, INCAPACITATEA DE A NE IMAGINA (MĂCAR) O ALTFEL DE LUME, O VIAŢĂ MAI BUNĂ. (detalii AICI).

Pe scurt, din cauza metodelor de distrugere mentală aplicate asupra lor, oamenii nu mai pot distinge CE E BINE și CE E RĂU, nici pentru EI, și nici pentru ȚARA în care trăiesc. De aici, de la credințele greșite care ne-au fost înrădăcinate în cap legat de ce e bine și ce e rău, ce e normal și ce e anormal, și de la lipsa de pricepere a ce se întâmplă în jur, pleacă acest comportament ”apatic” al românilor, față de situația în care se găsesc în prezent. Deși pare că poporul român e prea distrus pentru a-și mai reveni, deși pare că nu mai e nicio speranță, lucrurile nu stau totuși chiar așa.

DIN FERICIRE PENTRU NOI, DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI SE TREZESC DIN ACEASTĂ ADORMIRE INDUSĂ MIȘELEȘTE DE MAFIOȚII STRĂINI.

Cum spunea cineva, poporul nostru se află acum în perioada de dumirire. Când va înțelege ce se petrece va începe cu adevărat lupta împotriva dușmanilor țării.

Trezirea aceasta de care vorbesc este o modificare de ”conștiință” pe care mulți o așteaptă și despre care mulți cred că va avea loc la nivel mondial. Și nu este doar un ”feeling” pe care eu și alții îl avem, ci se observă concret, dacă ne uităm puțin în jurul nostru.

ROMÂNII SE TREZESC:

(doar câteva exemple – aștept completări de la cititori)

– din ce în ce mai mulți oameni realizează că E CEVA DUBIOS ÎN LEGĂTURĂ CU LUMEA ÎN CARE TRĂIM; un lucru simplu înțeles din ce în ce mai bine este că averea omenirii se împarte profund INECHITABIL între membrii care alcătuiesc omenirea. Foarte puțini indivizi (mafia internațională) dețin grosu’ produs la nivel mondial și trăiesc în lux în timp ce masele de oameni trăiesc în sărăcie. Nu există o explicație morală / normală / etică pentru acest lucru, Sistemul în care trăim fiind profund viciat – lucrând net în favoarea mafiei și CONTRA popoarelor lumii. Iar din ce în ce mai mulți oameni (inclusiv români) se prind de treaba asta, ceea ce este foarte bine (de citit și asta: Cele mai importante 10 lucruri despre lumea în care trăim);

– din ce în ce mai mulți români devin din ce în ce mai atenți la CE BAGĂ ÎN GURĂ; în timp ce masele încă dau banii pe otravă produsă și vândută legal de corporațiile multi-naționale prin supermarket-urile străinilor (coca cola, gume de mestecat, dulciuri concentrate etc), din ce în ce mai mulți români elimină din dieta lor alimente nocive organismului uman (înșirate AICI); Coca-cola, Fanta și alte sucuri otravă deja sunt împărțite GRATIS pe stradă, prin parcuri (ca să bea oamenii prea naivi si prea neinformati și să-și întărească „dependența gustativă”). Pe la Mcdonalds care folosește 4 E-uri nocive DOAR ÎN CHIFLĂ (în pâinea aia simplă) trec din ce în ce mai puțini români și părinți conștienți că aia e OTRAVĂ curată mai ales pentru organismul unui copil;

– din ce în ce mai mulți români renunță la consumul de carne – vezi acest text: Omul a fost făcut biologic să fie vegetarian

– din ce în ce mai mulți români conștientizează cât de importantă e MIȘCAREA PENTRU SĂNĂTATE; viața la oraș și fără muncă fizică (statu în fund la birou nu e muncă!) înseamnă o viață sedentară, total diferită de cea a bunicilor noștri la țară (vezi detalii foarte importante aici: De ce trăiau mai mult bunicii noștri?); oamenii merg la sală, fac jogging, din ce în ce mai mulți își dau seama că trebuie să-ți folosești corpul ca să se pătreze VIU. În ultimii ani nu mai sunt singurul care urcă pe scările normale la metrou. Din ce în ce mai mulți refuză conștient să folosească scările rulante, chiar dacă sunt libere (îi văd, pentru că eu mereu alerg pe scările normale și înainte eram singur – acum nu mai sunt). În plus, oamenii care fac jogging, chiar vor să facă jogging, nu e doar de fițe, trenduri moderne sau altceva. Am fost de curând în zona parcului Moghioroș (Dr. Taberei), care este închis publicului și în reconstrucție. Cu toate acestea, în jurul parcului, pe trotuarele pietonale distruse și mutate de lucrările de la magistrala de metrou Dr Taberei, noaptea, fără lumină prea multă de la becurile publice chioare, printre gardurile șantierului și alți pietoni, o grămadă de oameni făceau jogging. Chiar și în condițiile alea. O dată la un minut-două, mai trecea cineva alergând pe lângă mine. Mișcarea nu înseamnă însă obligatoriu alergare. Și flotările sunt foarte bune, așa cum ne-a povestit dr. Călin Mărginean de la Piatra Neamț. Eu am ajuns la aproape 100 pe zi, dar detalii despre asta într-o altă postare;

– din ce în ce mai mulți români își dau seama că pastilele și industria farmaceutică sunt o mare țeapă și caută metode naturiste/homeopate/băbești pentru a se trata, evitând astfel chimicalele oferite de corporațiile Pharma ale străinilor și promovate prin reclame PESTE TOT. Din ce în ce mai mulți oameni realizează că SĂNĂTATEA SE CUMPĂRĂ DE LA PIAȚĂ, nu din farmacii! (vezi și ce a zis acest chimist despre pastile VIDEO)

– din ce în ce mai mulți români SE PRIND CĂ TELEVIZORUL ÎI PĂCĂLEȘTE și renunță la folosirea TV pentru informare; cine folosește televizorul, se uită la filmele americane, la știri, la videoclipuri muzicale din SUA etc, este bombardat cu DEZINFORMARE, MANIPULARE și MODIFICAREA CREDINȚELOR și VALORILOR MORALE. NIMENI nu poate face față acestui atac ascuns prin TV/filme. Singura șansă este ruperea de TV. Detalii în textele de pe acest blog despre TELEVIZOR. Cel mai mult mă bucur când mai aud pe cineva care spune „nu m-am mai uitat la televizor de….hăhăt”;

– din ce în ce mai mulți români se informează pe cont propriu și refuză propaganda mincinoasă a Sistemului. Vedeți și asta: Comparație TV-INTERNET.

– din ce în ce mai mulți oameni ies din atitudinea nocivă ”lasă, treacă de la mine” atunci când li se fac nedreptăți și COMENTEAZĂ, reacționează, au o poziție, nu rabdă și înghit în sec. Comentează funcționarilor publici când sunt tratați cu fundu, comentează politicienilor corupți când îi prind pe la ei prin localitate, comentează profesorilor cu tupeu care vor șpagă pentru diverse etc etc etc.;

– din ce în ce mai mulți români învață să gândească cu propriul cap și să nu mai aibă încredere în AUTORITATE, fie că vorbim de MEDICI (medicina alopată cu medicamente – industria farmaceutică, este a mafiei), PROFESORI (Școala din prezent este pentru turme), POLITICIENI (mafie), CERCETĂTORII lu’ pește, premiul NOBEL, SONDAJE DE OPINIE manipulatoare etc;

– din ce în ce mai mulți români ies din iluziile nocive livrate de Școala și Mass Media în ultimii 25 de ani, precum: Uniunea Europeană e de bine, SUA e de bine, NATO e de bine; FMI e de bine, capitalismul e de bine (toate instrumente de colonizare și exploatare), trăim în libertate (o mare iluzie – de fapt suntem sclavi muncitori), Ceaușescu a fost rău etc – am detaliat peste 30 de iluzii aici: Iluziile românilor blochează evoluția României

– din ce în ce mai mulți români învață să-și crească copilul MAI BINE, să-i descopere potențialul nativ, să nu se bazeze doar pe Școală (care îl distruge mintal) etc;

– din ce în ce mai mulți oameni își dau seama că cei pe care îi vedem la TV NU sunt și cei care iau deciziile pentru ce se întâmplă în țara asta în prezent – sunt doar instrumente în mâna mafiei internaționale; (un exemplu frumos aici: Mark Gitenstein recunoaște că a intervenit la Ponta pentru Chevron);

– din ce în ce mai mulți oameni își dau seama că își pierd timpul și viața lucrând PENTRU ALȚII, cât să-și asigure supraviețuirea de la o lună la alta și că unii băieți deștepți de undeva de sus profită de munca lor și trăiesc pe spinarea lor (adică, încep să realizeze că sunt captivi într-un sistem care îi folosește pe post de sclavi muncitori) (detalii AICI)

– din ce în ce mai mulți oameni ies din mirajul banilor, realizează că NU banii sunt scopul vieții și de aici, își modifică în mod semnificativ stilul de viață – în beneficiul lor și al societății;

– din ce în ce mai mulți oameni își dau seama că banul și-a pierdut funcția inițială și normală de DOAR UN MIJLOC DE SCHIMB și realizează că banii sunt modalitatea prin care băncile deținute de mafia internațională ne mențin în sărăcie (detalii și AICI);

– din ce în ce mai mulți români își dau seama că BĂNCILE SUNT MOARTEA și stau departe de credite periculoase pe zeci de ani;

– din ce în ce mai mulți oameni se prind de abureala promovată de occident: ”nu discriminați! lăsați minoritățile să vă discrimineze pe voi, majoritatea!”, ”manifestările gay sunt bune pentru societate” etc;

– din ce în ce mai mulți români s-au prins că afacerea Roșia Montană e o mare țeapă pentru poporul român (rezumat AICI); din ce în ce mai mulți se prind că Gazele de șist sunt tot o mare ȚEAPĂ (rezumat AICI) (la fel și cu vaccinurile, cardurile electronice cu CIP, organismele modificate genetic etc);

– din ce în ce mai mulți realizează că utilizarea abuzivă a smartphone-urilor, tabletelor și rețelelor sociale (FB) e NOCIVĂ. Vezi un clip interesant AICI;

– din ce în ce mai mulți români NU mai folosesc cuptorul cu microunde – vezi de ce AICI.

– din ce în ce mai mulți români sunt interesați de adevărata istorie a românilor, de strămoșii noștri daci, de cultura Cucuteni etc; (vezi despre daci AICI, despre Cucuteni AICI)

– din ce în ce mai mulți români încearcă să devină cât mai INDEPENDENȚI / AUTONOMI de Sistem; din ce în ce mai mulți se mută la țară pentru producerea hranei pe cont propriu și o independență mai mare față de Sistem, mulți încearcă să-și producă energiei pe cont propriu, se formează comunități etc (găsiți câteva inițiative și comunități interesante pe harta de AICI); de fapt, din ce în ce mai mulți oameni încearcă să devină MAI LIBERI – cum ar trebui să fim în mod normal;

etc etc etc

Pe lângă trezirea (lentă deocamdată) a românilor, țara noastră are și alte semne bune:

SEMNE BUNE ROMÂNIA (încă) ARE:

(doar câteva exemple – aștept completări de la cititori)

– încă avem LEUL românesc ca monedă națională, și nu euro – foarte important pentru viitoarea independență economică a României;

– încă avem resurse de apă dulce curate, nepoluate în apele subterane din zonele rurale (d-asta străinii vor să bage gaze de șist – ca să ne elimine acest atu); încă mai avem apă gratis și curată în râurile de munte, unde putem să ne reîncărcăm un pic bateriile, dacă suntem dispuși să ne mișcăm fundul și prin natură, nu doar printre blocuri și mașini etc.

– cam jumătate din populația țării încă trăiește în mediu rural și ÎNCĂ produce hrană sănătoasă cultivând pământul (avem suficientă forță de muncă în România să devenim un popor INDEPENDENT din punct de vedere alimentar – ceea ce este mare lucru!) (d-asta străinii vor să distrugă ideea de țăran și fermele familiale prin susținerea corporațiilor agricole, susținerea organismelor modificate genetic și a companiei criminale Monsanto, vânzarea pământului românesc către străini, susținerea supermarket-urilor în detrimentul micilor producători etc);

– încă avem hrană sănătoasă la îndemână (în PIEȚE și la rudele de la țară), chiar dacă supermarket-urile străinilor DISTRUG micii producători și economia românească;

– milioane de români plecați peste graniță păstrează țara mamă în inimă și vor pune umărul la revenirea ei atunci când momentul va fi prielnic, chiar și prin revenirea în țară atunci când condițiile o vor permite (deja ajută prin banii trimiși în țară);

– forțele de opresiune ale Statului mafiot contra poporului român (poliție, armată, jandarmerie) nu sunt așa bine dezvoltate, organizate și violente precum în alte state; la noi încă mai poți să vorbești cu un polițist pe stradă, prin alte părți – vezi SUA – dictatura supremă – riști să fii împușcat direct în stradă de ”autoritate” dacă faci o mișcare greșită la un banal control de rutină;

– justiția are mulți judecători corecți – parte din acțiunile instituțiilor represive (gen jandarmerie la Pungești sau la protestele pașnice din București) au fost recunoscute de instanță ca fiind abuzuri; avem și alte exemple că justiția are și procurori și judecători onești – vezi cazul Nadăș cu retrocedările ilegale – problemă creată prin judecători corupți, dar rezolvată (încă nu de tot) de procurori și judecători onești;

 – credința strămoșească (ce a ajutat Statul român în istorie și pe care s-au bazat toți înaintașii noștri patrioți) este încă VIE; identitatea națională (apartenența la neam) e din ce în ce mai puternică;

– avem români care lucrează la crearea unor dispozitive ”free-energy” care ne vor scăpa din dependența de petrol (deținut ca monopol de mafia străinilor); (vezi AICI)

– românii încă au locuințe și terenuri în proprietatea lor (pe persoană fizică) – prin occident se stă cu chirie, ești al nimănui – în schimb casa ta proprietate privată îți oferă un fel de rădăcină/ancoră înfiptă în țara natală (ajută la sentimentul de identitate, apartenență); în plus, deținerea unei case îți oferă un pic mai multă bunăstare (nu ești obligat să pierzi sute de euro pe chirii) (de aceea se chinuie băncile să îi prindă pe români cu credite neplătite ca să le ia casele – vezi interviu cu un bancher român AICI);

– românii sunt foarte rezistenți la efort fizic și psihic, la condiții grele de viață, sărăcie etc. Luați un occidental și puneți-l să trăiască în condițiile din România, cu salariu muritor de foame etc, vedeți cât rezistă;

– bunul simț al românilor și firea de OM BUN moștenită genetic de la strămoșii noștri NU S-AU PIERDUT! Încă le avem în noi! (voi detalia într-un text viitor). Mesajele / informațiile pe care le vedem noi peste tot, cu românii sunt răi, leneși, bețivi, infractori sunt doar EXCEPȚII raportat la întreg poporul român și sunt mesaje anti-românești livrate de PROPAGANDA străinilor prin mass-media deținută de ei;

– încă avem o grămadă de tineri români inteligenți care pot oferi soluții la diferite probleme punctuale și chiar la problema generală a României (exploatarea de către mafia internațională);

etc etc etc

AVEM DECI MOTIVE SĂ FIM OPTIMIȘTI ȘI SĂ PUNEM UMĂRUL LA REVENIREA ROMÂNIEI!

FIECARE SĂ SE „TREZEASCĂ” PE CONT PROPRIU – să „evolueze” spre o nouă conștiință asupra propriei vieți (să-i pese și să aibă grijă de propriul corp și de suflet!), să evolueze spre înțelegerea lumii în care trăim, SĂ SE INFORMEZE CU PRIVIRE LA REALITATEA REALĂ, să fie un om mai bun față de ceilalți și în măsura în care poate, SĂ ACCELEREZE PROCESUL de trezire a celor din jur.

O ALTFEL DE LUME, MAI BUNĂ, ESTE POSIBILĂ!

Emilian, 30 oct 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s