Scene VIDEO din documentarul Capitalismul – o poveste de dragoste, 2009. Sistemul capitalist – doar un alt sistem de exploatare a maselor (nom)

documentar capitalism a love story Scene VIDEO din documentarul Capitalismul - o poveste de dragoste, 2009. Sistemul capitalist  sistem exploatare a maselor popoareRedau câteva scene scurte postate pe youtube dintr-un documentar (Capitalism: A love story) despre adevărata față a capitalismului, la el acasă, în SUA. Poate îi ajută pe cei care privesc cu ochii apreciativi către Vest / Occident să realizeze că se îmbată cu apă rece și trăiesc în ILUZIA că acolo e o viață mai bună. Din păcate, adevărul este că și la noi (în România), și în SUA+UE avem de-a face cu DICTATURA ascunsă a unor PUȚINI ”băieți deștepți” (mafia internațională) asupra maselor de oameni naivi folosiți ca sclavi muncitori. Documentarul prezintă doar o mică parte din realitatea în care trăim. De exemplu, prezintă ca apogeu al răului – Băncile și Corporațiile. În realitate, sursa răului vine de la Stăpânii tuturor acestor entități/instituții, indivizi ai aceluiași neam foarte malefic și foarte bine organizat în parazitarea omenirii de sute/mii de ani. Detalii în continuare:

SCENE din documentarul Capitalism – A love story:

.

Secvență Ronald Reagan:

(“The banks and the corporations had a simple plan: to remake America to serve them. But pulling it off would require electing a spokesmodel as president. And on November 4th, 1980, that’s what we did.”)

………………..

Piloți americani care trăiesc din tichete de masă, donare de sânge, a doua slujbă și îngropați în datorii la bănci:

………………..

Băncile + poliția țin oamenii pe străzi (+ o tanti din congresul SUA recomandă REBELIUNE împotriva băncilor):

………………..

Patronii corporației WallMart (lanț de supermarketuri) au asigurare pentru moartea angajaților ”Dead peasants” – dacă le moare un angajat primesc zeci de mii de dolari fără să facă nimic, însă îi doare în cot de cheltuielile cu spitalizarea suportate de familia angajatul înainte ca acesta să moară în spital:

……………….

Despre Capitalism: A love Story:

documentar capitalism a love story Scene VIDEO din documentarul Capitalismul - o poveste de dragoste, 2009. Sistemul capitalist  sistem exploatare a maselor popoare 2

Capitalism: A Love Story este noul documentar al lui Michael Moore, care dupa ce a explorat dedesubturile sistemului de sanatate american si a dovedit ca americanii sunt departe de a merita sa fie invidiati din acest punct de vedere, acum arunca o privire asupra crizei economice mondiale, a cauzelor ei si a imenselor sume de bani ajunse din buzunarele mici ale contribuabililor in cele mari si nesatioase ale institutiilor financiare private. Este vorba de “cel mai mare jaf din istoria tarii”, prezentat in acest documentar in care personajul negativ este reprezentat de bancile mari si fondurile de investitii, care folosesc capitalul investitorilor pentru a-i favoriza pe cei de pe Wall Street, acei “putini si privilegiati”, in detrimentul americanilor simpli, de pe “Main Street” – strada principala a oamenilor de rand. Capitalism: A Love Story arunca o privire asupra relatiei dntre banci, politicieni si Departamentul Trezoreriei din SUA si incurajarea americanilor de rand care s-au imprumutat dincolo de capacitatea lor de plata, pentru a achizitiona locuinte si bunuri, si au creat premisele crizei financiare care a dus la somaj si la pierderea acestor locuinte si bunuri. (sursa AICI – inclusiv documentarul integral)

La 20 de ani de la capodopera Roger and Me / Eu și Roger, acest film documentar al lui Michael Moore, Capitalismul: o poveste de dragoste, se întoarce la o problemă pe care cineastul a examinat-o de-a lungul întregii sale cariere: impactul dezastruos al influenței corporațiilor asupra vieții de zi cu zi a americanilor. Dar de data aceasta, acuzatul este mult mai mare decât General Motors. În plus, locul crimei este mult mai întins decât Flint, Michigan, locul de baștină al lui Moore. (sursa AICI)

Documentarul INTEGRAL poate fi văzut în două părți, cu subtitrare în limba română, pe youtube:

TRAILER:

……..

PARTEA 1:

……..

PARTEA 2:

………………….

Îți plac documentarele utile și relevante pentru viața ta în lumea reală? Atunci vezi și asta:

https://ceicunoi.wordpress.com/2013/07/23/bancherii-conduc-lumea-documentar-video-guvernul-din-umbra-istorie-adevarul-despre-razboaie-planuri-oculte-sclavia-moderna-prin-indatorare-nom33/

Emilian, 21 oct 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s