POZE și VIDEO Marșul pentru Basarabia – Unirea Romaniei cu Moldova, 12 oct 2014, Bucuresti (pol)

poze video fotografii eveniment marsul unirii pentru basarabia e romania 12 octombrie 2014 bucuresti unirea romaniei cu republica moldova 6VIDEO – coloana de la Marșul Unirii / Marșul pentru Basarabia din 12 oct 2014, București și POZE făcute la marș găsite pe net, pe la Stegarul Dac pe FB, pe pagina de FB a evenimentului AICI etc. Au fost cred în jur de 5000 de participanți. Mai mult tineri. Foarte multa lume in port popular/traditional. Foarte frumos.

VIDEO Marșul pentru Basarabia 12 oct 2014:

…………….

POZE Marșul Unirii 12 octombrie 2014, București:

Emilian, 13 oct 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

6 responses to “POZE și VIDEO Marșul pentru Basarabia – Unirea Romaniei cu Moldova, 12 oct 2014, Bucuresti (pol)

 1. Imaginile sunt foarte dragut colorate si frumos alese. In schimb ce te faci ca Romania nu mai este a romanilor ci a copropratiilor si institutiilor straine care prin intermediul miscarilor sincere de genul asta(in cazul in care sa zicem ca s-ar uni) dupa ce au facut praf totul prin tara vor navali in Moldova pentru a se apropia cu rachetele si scuturile lor tot mai aproape de Rusia, transformind SI Basarabia intr-o tinta, asa cum in mod curios unii din filmulet chiar o si arata ducint drapelele acelea albe cu SEMN DE TINTA.

  INAINTE DE REUNIFICARE ROMANIA TREBUIE ELIBERATA!….insa observati cum ABSOLUT NIMENI NU ADUCE VORBA despre asta?…lucru care te duce imediat la ideea ca acest mars este finantat de alde seorosh, …mie-mi este foarte clar!

  • Actiunea cu Basarabia se face cu bani putini si e finantata de cativa patrioti. Cei care organizeaza marsul Unirii si toate activitatile legate de unirea Moldovei cu Patria Mama nu pot iesi sa spuna public pe fata tot ce spunem noi pe bloguri – cu Romania e o colonie, Romania sa fie eliberata etc. Ei pot cere doar revenirea la normalitate – moldova parte din Romania. Daca s-ar apuca sa zica ce zicem noi si-ar face dusmani pe toata lumea. Misiunea patriotilor care lucreaza cumva in Sistem e foarte complicata, am detaliat intr-un text pe blog. Faptul ca ei prin actiunile lor aduc problema unirii in constiinta romanilor este foarte bine. Daca merita facuta unirea inainte de eliberare e de discutat intr-adevar. Adica in ce masura “UNIREA (chiar) face puterea” în situaţia de ocupaţie străină în care ne aflăm.

   • Perfect de acord cu tine in aproape tot ce ai afirmat insa daca ai urmarit cu atentie filmuletul demonstratiei, unul din mesajele de pe pancarte insinua ceva de genul ca “rusilor nu o sa le-o ierte in veci chiar si orb fiind”. EXACT astea sunt strimbele mincinoase cu care IMBIBA agentii corporatiilor mintea naiva a romanului, lucru care-l stii si tu foarte bine si ai scris mult despre asta. Adevarul despre starea de tara ocupata-colonie nu trebuie sa paraseasca NICI O CLIPA BUZELE patriotilor si asa cum agentii corporativi baga strimbe MINCINOASE NON STOP, si fara odihna!, noi trebuie prin socializarea cu cei din jur in permanenta sa le dam peste bot cu ADEVARUL CLAR ARGUMENTAT!!! si mai departe prin efectul bulgarelui de zapada, ei la rindul lor sa refaca creierele DISTRUSE ale celor apropiati lor si asa mai departe.
    De exemplu, fiind in coloana care se deplasa pe calea Victoriei, ce te oprea sa ai o pancarta cu ” “UNIREA CU BASARABIA DUPA ELIBERAREA ROMANIEI” si sa lasi oamenii ignoranti de treaba asta sa te/ne intrebe de “sanatate”.
    ATUNCI ai sa vezi cu adevarat citi agenti sunt infiltrati in aceste manifestatii sincere si citi vor sari de cur in sus.

    Oricum ai da-o, asa cum ai insinuat si tu, majoritatea poporului este manipulata in a face(a crede in) politica lu’ chiorete cu mottoul lui de rahat impus de vest si pe care este obligat sa-l viseze si sa-l vomite zilnic ! “totul este din vina Rusiei si a lui Putin”. Tocmai de aceea pentru ca adevarul sa iasa la suprafata din miile de straturi de rahat sub care sta ingropat, trebuie sa le rastorni oamenilor aceasta INERTIE in a crede ce li se INDICA de globalistii corporatisti.

    toate cele bune

   • Da, “UNIREA CU BASARABIA DUPA ELIBERAREA ROMANIEI” ar fi ridicat niste semne de intrebare in multime, insa ti-am zis, nu stiu in ce masura trebuie asteptata eliberarea pentru a ne uni. E mult de dezbatut. Poate ne eliberam noi dar Moldova ajunge si mai prinsa in gheare si nu mai putem sa ne unim chiar daca am vrea. Deci daca ar fi acum un moment prielnic pt unire, merita sa-l ratam? Nu stiu…

 2. DIn nefericire pentru cei care demonstreaza, din cauza manipularii ABSOLUT TOTALE din media romaneasca, nu realizeaza ca cel putin 2/3-imi din populatia Rep Moldova NU VOR SA FIE ROMANI. Ideea este ca trebuie sa fi acolo la ei(sa cunosti muulti moldoveni..si doar asa vei by-pasa mizeria finantata de corporatii care se revarsa de la TV), sau sa intri pe siturile necenzurate de proamiericani, intre Transnistreni si Gagauzi si rusii cu ucrainienii locali din Nordul Rep Moldova sa observi ca sub nici o forma nu vor sa auda de Romania sau sa devina romani.
  Acum poate intelegi cum aceste miscari nationaliste din tara, Bucuresti sunt de fapt o arma din arsenalul colonialist occidental care ne foloseste ca pe niste cretini si oligofreni(asa cum suntem vazuti de ei, evident nu de noi insine) pentru a avansa spre est cu jaful si omorul (eliberarea teritoriilor).
  Deci daca intrebi despre un timp AL UNIRII, asta de acum sigur nu este unul favorabil pentru cei imbracati in costume nationale si cu codite impletite frumos. Timpul DE ACUM este pentru o unire ABSOLUT NEDORITA de oamenii iubitori de pace si infratire(in afara de ci pe care-i vezi pe strada si care sunt 100% manipulati si cu creierele praf). Unirea fortata nu va face altceva decit sa DESCHIDA UN NOU FRONT DE LUPTA FRATICIDA( fratii intre ei), ceea ce se si doreste. Asta este capcana in care se va cadea daca nu sunt atenti. Iar dupa ce se va muri cu sutele de mii , si in sfirsit romanii vor realiza ca sunt NE-DORITI, atunci deja va fi prea tirziu, deoarece pe acei oameni nu-i va mai readuce nimeni, asa cum este si in capcana ucrainieana, impinsi ca idiotii de catre oligarhii nemernici.

  • Eu unul nu stiu in ce masura cei din Rep Moldova NU vor sa fie români. Sondajele sunt trucate iar mintea lor poluata cu propaganda anti romaneasca si minciuni, la fel ca a romanilor din Romania. Ar fi normal ca romanii din cele doua tari surori sa fie uniti? Eu zic ca da. Dar repet, e intr-adevar de discutat daca ACUM sau cand om fi liberi, cu mentiunea ca poate n-o sa se mai poata cand om fi liberi. Sunt si miscari nationaliste false, dar din ce stiu despre actiunea cu Basarabia, nu e cazul. Nu stiu cat de frumos e sa zici de toti cei care au iesit la marsul unirii ca sunt 100% manipulati si cu creierele praf. Nu vrea nimeni unire fortata și nici eu n-as vrea sa se faca, daca majoritatea oamenilor din cele doua popoare infratite nu vor așa ceva si nu cred in utilitatea acestui lucru.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s