Metode de relaxare / drogare a creierului în societatea modernă. De ce simtim nevoia sa ne distram si sa ne relaxam? (nom)

creier munca serviciu relaxare Listă cu metode de relaxare drogare a creierului în societatea modernă. De ce simtim nevoia sa ne distram si sa ne relaxam 2Acest text face parte dintr-o încercare de a explica mai bine câteva detalii despre COMPORTAMENTUL UMAN ÎN PREZENT, raportat la lumea în care oamenii trăiesc azi, pentru a înțelege mai bine cum funcționează oamenii din jurul nostru, în societatea actuală, societate atacată prin nenumărate mijloace (vizibile, subtile, subversive) de către paraziții care o căpușează de sute (mii?) de ani (așa numita ”mafie internațională”). Este un text care va supăra probabil pe multă lume, pentru că lovește în multe dintre ”micile plăceri ale lumii” de care foarte multă lume se bucură / profită sau de care mulți sunt chiar dependenți. Motiv pentru care, vă rog încă de la început, citiți acest text cu mintea deschisă și încercați să fiți un pic obiectivi și să priviți lumea de undeva de sus, nu doar din prisma voastră, a propriului ”eu”. De exemplu, cei care mănâncă dulciuri concentrate la greu (bomboane, ciocolată, prăjituri, înghețată) și nu pot accepta faptul că, obiectiv gândind, aceste dulciuri sunt nocive pentru sănătate, cel mai sigur se vor ataca citind lista cu metode de relaxare a creierului de mai jos. Oh well. Chiar dacă va supăra multă lume, acest text tot merită postat pentru cei care au ochi și creier să priceapă ceva în plus și util despre cum funcționează societatea actuală și omenirea în prezent. Detalii în continuare:

Eu mai mănânc uneori la prânz la o cantină deschisă de luni până vineri orele 9-17, în București, unde servește o tanti de treabă cu care mai vorbesc una alta cateodată. Odată i-am dat printat articolul de AICI că era curioasă de ce-mi cumpăr mereu chestii fără carne. Acu’ vreo săptămână, într-o vineri, m-am dus si am comandat ce voiam să mănânc (chestii pe regim lacto-vegetarian, ca de obicei), si tantiei i s-a părut ceva ciudat la tonul meu și m-a întrebat dacă sunt trist sau ceva de genul. I-am zis că nu sunt, și chiar nu eram, doar ca mi s-a nimerit vocea să fie mai apăsată/îngroșată când am zis ce vreau să cumpăr. Apoi, ea și-a justificat întrebarea zicând ceva de genul ”mă miram că ești trist, că azi e vineri”. La care eu i-am zis ”ah da, e vineri, și vineri toată lumea e fericită, nu?”. La care ea…”da…”. Am lăsat o pauză, după care i-am zis ceva de genul ”În mod normal n-ar trebui să fim fericiți că e vineri…”. S-a uitat un pic ciudat la mine și i-am explicat: ”Cei mai mulți oameni sunt fericiți vinerea pentru că urmează 2 zile de weekend în care nu merg la serviciu, nu lucrează si au timp liber pentru ei să facă ce vor ei. Au libertate să facă ce vor și ce le place. Din acest motiv sunt fericiți vinerea. Dacă oamenii au doar două zile pe săptămână de libertate care îi fac fericiți, înseamnă că în restul timpului, în cealaltă parte a săptămânii NU sunt fericiți, pentru că NU au libertate să facă ce vor EI, NU au libertate să facă ce le place LOR. Deci în 5 zile din 7 suntem un fel de …. (și aici am făcut o mică pauză ca să își dea singură seama, și și-a dat seama…)…suntem un fel de… semi-sclavi muncitori….” După care ea a înțeles ideea și eu n-am mai zis nimic. Mi-am luat papa, am salutat și am plecat. N-am folosit expresia pe care o folosesc de fiecare dată pe blog, și anume ”sclavi muncitori”, pentru că ”semi-sclavi” e mai ușor de acceptat psihic de către oamenii care se bușesc de astfel de informații pentru prima oară…

Aș mai fi putut adăuga la sfârșitul ”prelegerii” mele și următoarea continuare: ”Și atunci, dacă 5 zile pe săptămână suntem sclavi, facem ce TREBUIE, ce vor ALȚII de la noi și doar 2 zile pe săptămână putem face ce vrem și ce ne place NOUĂ, care-i motivul fericirii vineri seara? Că avem după 5 zile de sclavie pauză 2 zile să facem ce vrem? E normal să fim fericiți într-o astfel de situație? În mod normal n-ar trebui să acceptăm această situație! În mod normal ar trebui să fim fericiți 7 zile din 7, nu doar la venirea weekend-ului…”.

Din păcate însă, cei mai mulți oameni NU pot concepe o altfel de lume decât cea în care trăim. NU pot concepe o lume mai bună, deși ea ar putea fi realizată foarte ușor dacă mafia internațională care căpușează și parazitează popoarele lumii (inclusiv România) ar fi eliminată din peisaj. Însă majoritatea oamenilor nu-și fac din păcate probleme cu schimbarea situației în care se găsesc EI, FAMILIA LOR, NEAMUL LOR, PATRIA LOR, ci încearcă să se ADAPTEZE Sistemului de exploatare în care sunt menținuți. Desigur, ei nu-l văd ca pe un Sistem de exploatare în care ei sunt ținuți ca sclavi muncitori (deși cu asta avem de-a face în realitate), ci ei văd totul ca fiind ”normal”, ei înțeleg că ”așa e lumea”, că ”așa e peste tot” și că ”n-avem ce-i face”. Și atunci, pentru a ajunge la un maxim de bunăstare posibil (adică ce ne dorim cu toții), încearcă să se adapteze la Sistem.

Adaptarea la Sistem este fizică și psihică. Adaptarea fizică presupune să-ți asiguri condițiile de trai (nevoile biologice primare): adăpost, haine, mâncare etc. Pentru asta – oamenii se duc ”la muncă” în Sistemul de exploatare gestionat de străini, ca să câștige bani, ca să-și asigure ce-au nevoie pentru ei și familia lor. Celor mai mulți munca abia le asigură nevoile biologice primare, însă ei continuă să ”se joace” în acest sistem ca niște oi cuminți, IGNORÂND PROPRIA LOR SITUAȚIE GRAVĂ, replicată la majoritatea populației României și majoritatea oamenilor de pe planetă.

Atunci când vorbim de adaptarea psihică, una dintre metodele de adaptare la statutul de sclav este tocmai IGNORAREA statutului de sclav. Dacă nu te confrunți psihic cu faptul că în realitate ești un sclav într-un Sistem de exploatare, n-ai de ce să te stresezi psihic despre CUM ȘI CE SĂ FACI CA SĂ IEȘI DIN SISTEM. Astfel, creierul este mult mai relaxat and chill. De asemenea, dacă nu te confrunți psihic cu toate consecințele Sistemului de exploatare (serviciu epuizant, bani puțini, condiții de viață sub-mediocre, sănătate precară, lipsă de timp etc etc etc), ci mai degrabă le IGNORI, nu ai cum să-ți stresezi creierul. Iar un creier ne-stresat de astfel de probleme/provocări/dileme, este unul mai relaxat, mai confortabil pentru a trăi cu el în cap zi de zi.

De fapt, IGNORAREA REALITĂȚII DIN JUR, atât de prezentă la atât de mulți români și atât de mulți oameni de pe planetă, are legătură cu această asigurare a unui minim CONFORT PSIHIC. Oamenii nu pot face față psihic realității reale din jur. Și atunci o ignoră pentru a menține la nivelul creierului un minim confort psihic privind propria viață. Iar părerea mea este că, fără acest minim confort psihic, OAMENII AR CLACA și rata sinuciderilior ar crește semnificativ. Din acest motiv, îi înțeleg perfect pe toți cei care apelează la nenumărate metode de relaxare/drogare a creierului (pe care le vom enumera mai jos), însă ȘI EI TREBUIE SĂ ÎNȚELEAGĂ DE CE AU NEVOIE SĂ-ȘI RELAXEZE CREIERUL! Și să încerce să lucreze la CAUZE, nu doar să se adapteze!

Cu toții ne-am auzit pe noi sau i-am auzit pe cei din jurul nostru zicând chestii de genul:

„IEEEI, e weeekeeeend! IUPIII!” / ”YES! AZI E VINERI! CE BINE! CE MĂ BUCUR!” / ”COLEGI, ȘTIȚI CE ZI E AZI? E VINEEEERI!!!” / ”ÎN SFÂRȘIT E VINERI!” / ”A VENIT WEEKENDU! MĂ DUC ACASĂ ȘI 2 ZILE DOAR STAU!” / “OF, CE REPEDE A TRECUT WEEKENDUL :(” etc etc etc

De ce sunt atât de bucuroși oamenii de venirea weekendului? Păi exact din motivul explicat lu’ tanti de la cantină… Pentru că în weekend oamenii mai pot face și ce vor ei, și ce le place lor, nu doar ce TREBUIE pentru a-și asigura traiul de la o lună la alta. Însă oamenii nu văd o problemă în toată faza asta. Ei văd că ”așa e lumea peste tot, asta e, n-avem ce-i face, ne adaptăm”. Și nu pot concepe că lumea ar putea fi ALTFEL, MULT MAI BUNĂ! Astfel de oameni sunt IDEALI pentru stăpânii din umbră ai planetei, pentru că ei nu vor încerca niciodată nici măcar mental să-și imagineze o altfel de lume, da’ barem să miște un băț pentru a contribui concret la realizarea unei altfel de lumi… Aceștia sunt oamenii denumiți drept „oi”. Și sunt denumiți așa pentru că se comportă perfect ca niște oi în țarcuri: își acceptă condiția de ÎNGRĂDIRE, EXPLOATARE și DIRECȚIONARE de către Stăpâni.

Cu toții ne-am auzit pe noi sau i-am auzit pe cei din jurul nostru zicând chestii de genul:

”Mă duc la muncă… :(” (trist) / “Sunt obosit de la muncă” / ”Sunt stresat de la serviciu” / ”Mă duc să mă distrez” / ”Am nevoie să mă detașez” / ”Vreau să uit de tot și să-mi iau gândul” / ”Vreau să mă relaxez” / ”Am nevoie să mă relaxez” / ”Am nevoie de câteva zile libere / câteva zile departe” / ”Am nevoie de o pauză” / ”Chiar aveam nevoie de astea două săptămâni de concediu” / ”Ce bine a fost în vacanță” / ”Ce repede a trecut concediul :( ” (trist) etc etc etc

În decursul unui an, angajații full time din România au legal 21 zile de concediu. Însă cei mai mulți angajați merg propriu zis în concediu doar vreo 2 săptămâni pe an. Acest lucru se întâmplă pentru că unele zile libere sunt consumate cu tot felul de probleme personale, cu mașina, cu copiii, îmbolnăviri, dentist etc, și pentru că oamenii NU AU BANI să meargă în mai mult de 1-2 săptămâni în concediu, chiar dacă au zile libere de la serviciu. Într-un an avem 365 de zile, din care 252 zile lucrătoare (în 2014 – sursa), din care 21 libere – concediu. Asta înseamnă că în 231 de zile din 365 lucrăm și în 134 facem altceva. Deci, rotunjit, în 2 treimi dintr-un an cei mai mulți oameni merg „la muncă” și fac ce NU VOR și NU LE PLACE, doar pentru a avea din ce trăi/supraviețui și într-o singură treime dintr-un an fac altceva. Însă timpul liber (o treime dintr-un an) nu înseamnă obligatoriu că este și valorificat ca timp liber. O grămadă din acest timp „în afara serviciului” este PIERDUT/CONSUMAT cu PROBLEME cauzate de Sistemul de exploatare. Am detaliat cum ne este consumat timpul de către Sistem în postarea de aici: Cum ne pierdem timpul? Lucruri care ne ocupa viata si care ne impiedica sa actionam in binele nostru si al societatii pe termen lung. Comportamentul oamenilor in lumea moderna.

Deci, dacă cineva stă să-și facă un calcul cu privire la cum se consumă viața și timpul lui, va ajunge la concluzia că este folosit ca sclav. Chiar și expresia folosită de multă lume duminică seară sau lunea – ”Să ai o săptămână ușoară!” confirmă că viața oamenilor este un stres și un chin. Din păcate însă oamenii nu-și bat capul cu astfel de probleme și cei mai mulți oricum n-ar putea face față psihic la astfel de informații sau concluzii. Pur si simplu își trăiesc viața din inerție.

Pentru a nu-și cauza stres psihic și pentru a nu-și chinui creierul cu astfel de probleme existențiale, oamenii aleg, așa cum am mai spus, SĂ LE IGNORE, Să-ȘI DISTRAGĂ ATENȚIA DE LA ELE, de fapt, SĂ-ȘI DISTRAGĂ ATENȚIA DE LA REALITATEA ÎN CARE TRĂIESC, realitate căreia nu-i pot face față psihic. IAR Sistemul este BUCUROS să ofere propriilor sclavi metode de RELAXARE / DROGARE a creierului, pentru ca omul să stea cât mai mult timp cu creierul anesteziat și cu bale la gură, să nu ajungă niciodată să vadă adevărul, și anume să nu vadă niciodată și să priceapă că VIAȚA, MUNCA ȘI TIMPUL LUI SUNT EXPLOATATE, că un grup de ”Stăpâni” ai planetei TRĂIESC ÎN LUX PE SPINAREA LUI și că de fapt, LUMEA ÎN CARE TRĂIEȘTE AR PUTEA FI MULT MULT MAI BUNĂ PENTRU POPOARELE OMENIRII.

Tot ce contează pentru MAFIE este ca oamenii să rămână „anesteziați” și perfect neștiutori despre ce se întâmplă cu adevărat în jurul lor. În acest mod nu se vor revolta niciodată și vor accepta statutul de sclav fără să aibă habar că sunt sclavi.

bale saliva pe perna noaptea Listă cu metode de relaxare drogare a creierului în societatea modernă. De ce simtim nevoia sa ne distram si sa ne relaxam

Relaxarea creierului poate fi considerată după părerea mea o „drogare” a creierului, pentru că drogurile exact asta fac: te scot din lumea reală, te ajută să ignori lumea reală și-ți oferă iluzia/senzația unei lumi mai puțin dure decât este în realitate.

Relaxarea/drogarea propriului creier este aplicată de către oameni oricând aceștia simt nevoia, în concedii, la serviciu, după serviciu, în weekend etc. Faptul că am înșirat mai jos toate aceste metode de relaxare nu înseamnă că eu nu le folosesc niciodată, însă măcar eu înțeleg că sunt dăunătoare și în ce mod. Iar pe multe dintre ele chiar nu le folosesc niciodată.

TOATE metodele înșirate mai jos servesc DE MINUNE mafiei internaționale, pentru că îi țin ocupați pe oamenii-oi, le consumă timpul, îi împiedică să afle adevărul despre lumea în care trăiesc.

ESTE VORBA DE O LUPTĂ A MAFIEI PENTRU A NE CONSUMA PE PROSTII TIMPUL LIBER PE CARE ÎL AVEM!

Dacă am investi timpul liber pe care îl avem în dezvoltarea personală, dezvoltarea profesională, dezvoltarea societății în care trăim, ajutorarea celor din jur, informarea despre lumea reală din jurul nostru etc, atunci SOCIETATEA NOASTRĂ ÎN ANSAMBLUL EI AR EVOLUA!

Dacă însă PIERDEM TIMPUL liber pe care îl avem pe nimicuri, societatea nu are cum să evolueze, nivelul nostru de înțelegere a lumii rămâne scăzut, iar mafia sare în sus de bucurie.

Nu înseamnă că toate aceste lucruri înșirate mai jos ar trebui interzise de mâine, și nici că cei care le folosesc sunt niste idioți. Tot ce spun eu este doar atât: obiectiv vorbind, lucruruile de mai jos sunt folosite de către oamenii de pe planetă pentru a-și relaxa/droga creierul, pentru a ignora (și a face față în) Sistemul de exploatare în care trăiesc. Simplul fapt că oamenii au nevoie „să se relaxeze”, „să ia o pauză”, „să se destindă” etc, DEMONSTREAZĂ CĂ ÎN MAJORITATEA TIMPULUI EI SUNT STRESAȚI / OBOSIȚI / CHINUIȚI / NEÎMPLINIȚI PSIHIC. Însă ei nu-și dau seama de chestia asta, ȘI DE CÂT DE ANORMALĂ ESTE această situație și continuă să folosească LA GREU metodele de relaxare de mai jos, pentru că ”ce, nu e normal să vreau și eu să mă relaxez după atâta muncă?” / ”nu e normal să iau și eu o pauză?”. Ba da, decât să te arunci de pe bloc, e de dorit să iei o pauză… Însă NORMAL și benefic ar fi să te întrebi DE CE AI NEVOIE DE O PAUZĂ, DE CE AI NEVOIE DE RELAXARE, DE CE NU EȘTI TOT TIMPUL RELAXAT ȘI BINE DISPUS (așa cum ar fi normal) și să realizezi că ești unul dintre miliardele de sclavi muncitori de pe planetă, prins într-un Sistem de exploatare nu ușor de înțeles și gestionat din umbră.

Metode de relaxare / drogare / anesteziere a creierului

în societatea modernă:

creier drogat anesteziat bale la gura Listă cu metode de relaxare drogare a creierului în societatea modernă. De ce simtim nevoia sa ne distram si sa ne relaxam

(ordine aleatorie)

Citit beletristică („povești pentru adulți”) – este o mare pierdere de timp, având în vedere că sunt infinite sursele de informare ce pot fi citite despre LUCRURI UTILE, PRACTICE, despre ISTORIA ADEVĂRATĂ și CAUZA PROBLEMELOR NOASTRE etc. Eu am o listă personală de cărți UTILE, PRACTICE, IMPORTANTE despre cunoașterea mai bine a lumii reale în care trăim și despre îmbunătățirea vieții în lumea reală de azi. NICIUNA nu intră în categoria beletristică. Doar timp să fie pentru toate. Citirea rapidă ar fi bună, însă cine o stăpânește? Important e ca oamenii să realizeze că beletristica e cam pierdere de timp și că ar putea să-și consume acel timp citind ceva mult mai util pentru viață. Însă cei mai mulți preferă beletristică, pentru că ”poveștile pentru adulți” relaxează / droghează / anesteziază cel mai bine creierul. Poate au un sens ”povestile pentru adulți” care te fac un om mai bun pentru societate, dacă există așa ceva;

Uitatul la televizor – televizorul nu este doar o metodă nemaipomenită de a-ți droga creierul și a-l face să-i curgă bale din gură (din cauza lipsei de gândire cauzată de TV), dar este și CEL MAI PUTERNIC INSTRUMENT al mafiei de manipulare/dezinformare cu privire la adevărul despre lumea în care trăim. TOATE canalele TV sunt deținute direct și indirect de MAFIE, întrucât NICIUN canal TV nu prezintă ADEVĂRUL despre lumea în care trăim, ci doar câteodată, FRÂNTURI mici de adevăr și puține lucruri benefice cu scopul de a-și crește credibilitatea în ochii telespectatorului naiv. TV = manipulare, dezinformare și distrugerea creierului biologic (la propriu, există studii!). NIMENI nu poate face față manipulărilor transmise prin TV, oricât de cocoș deștept anti Noua Ordine Mondială se crede el. SINGURA șansă este să te RUPI de TV, acest FALS „prieten” din casele noastre. Mai multe detalii despre pericolele TV AICI. Pentru informare, internetul este o variantă de o mie de ori mai bună, chiar dacă nu perfectă – vezi o comparație AICI.

manipulare creier tv gunoi rahat dezinformare Listă cu metode de relaxare drogare a creierului în societatea modernă. De ce simtim nevoia sa ne distram si sa ne relaxam

Uitatul la filme – foarte bună metodă pentru a face bale la gura creierului. Din păcate filmele manipulează la greu, mafia internațională fiind specialistă în așa ceva, având experiență în asta de vreo 100 de ani, de când s-au inventat imaginile audio-vizuale, TVul cu sunet si cinematografia (Hollywood etc);

Citit ziare și reviste – majoritatea sunt deținute de MAFIE, majoritatea dezinformează/manipulează, majoritatea induc iluzia că ești informat dacă le citești (da…informat poate despre vreme, horoscopul la zi și cine a mai bârfit pe cine); atunci când se citesc reviste științifice sau de specialitate – pentru culturalizare sau îmbunătățirea abilităților/cunoștințelor într-un anumit domeniu, atunci da, are sens să citești reviste; în rest, e relaxarea/drogarea creierului;

om nene batran citeste ziarul victor ponta presedinte in statia de metrou pe scaun presa minte manipuleaza dezinformeaza nu cititi ziarele centrale foto blog ceicunoi

Click să vedeți ce citea…

Cărți de joc și jocuri de socializare care nu stimulează inteligența – pierdere de vreme (poate beneficiul ar fi că aduc oamenii laolaltă, însă oamenii ăia aduși laolaltă cam pierd timpul);

Jocuri de noroc / aparate / păcănele / loto etc – pierdere de timp și bani;

Jocuri pe calculator – mare pierdere de timp, sănătate și chiar bani;

Jocuri pe telefon – pierdere de timp (ai putea să citești ceva util) + distrugerea ochilor degeaba;

tanti femeie se joaca jocuri pe telefon in metrou pierdere de timp viata distrugerea ochilor metoda de relaxare drogare a creierului foto blog ceicunoi

Joc cu biluțe pt drogat creierul și stricat ochii aiurea

Uitatul la fotbal (și alte sporturi) pentru plăcerea de a te uita (la TV sau pe stadion) – o mare mare pierdere de timp (și distrugere a ochilor – la TV), mai ales dacă fotbalul este de proastă calitate precum cel din campionatul intern al României; dacă însă uitatul la un sport are scopul de a deprinde acel sport (pentru că vrei să înveți să practici și deci te uiti pentru autoeducație și chiar practici acel sport și vrei să-ți îmbunătățești abilitățile), atunci are sens; însă să te uiți doar ca să ai unde să spargi semințe e pierdere de viață;

Călătorii – o bună metodă de relaxare a creierului; în timp ce călătoriile pot avea o componentă educațională importantă, de cele mai multe ori sunt o mare pierdere de timp și bani; gândiți-vă ce chestii concrete, utile și importante au rezultat pentru bunăstarea vieții voastre reale de acasă în urma unei călătorii, în afară de amintirile plăcute și relaxarea creierului;

„Ieșit la bere cu băieții” / „ca fetele în oraș” – tot metode de relaxare a creierului; avantaj – bonding și socializare, însă reprezintă o mare pierdere de timp (când văd tinerii care stau și fumează și beau bere la metru, beri peste beri în centrul vechi din Capitală…..ehe);

Mersul în cluburi – pierdere de bani și sănătate (cel mai important somn este între 22-02 pentru că atunci se produce melatonină; acest somn este pierdut de către cei care își petrec viața prin cluburi);

Țigări, etnobotanice, droguri etc – vezi cum te poți lăsa de fumat ușor AICI.

creier om smiley anesteziat drogat tigari Listă cu metode de relaxare drogare a creierului în societatea modernă. De ce simtim nevoia sa ne distram si sa ne relaxam

Mersul la restaurante luxoase – desigur, ”bonding-ul” este important, însă măcar vara, se poate face bonding și într-un parc – mai ieftin și mai sănătos; oh well, mersul la restaurante/terase etc este o altă metodă de relaxare;

Participare la evenimente mondene – concerte, expoziții, fashion etc – pierdere de timp, drogarea creierului etc;

Shopping – MARE MARE pierdere de timp și bani; dar, chiar și asa, este o metodă de relaxare/drogare a creierului folosită de foaaarte mulți orășeni – vezi cât de pline sunt mall-urile;

Teatru, operă, balet – relaxarea creierului; Poate au un sens spectacolele care te fac un om mai bun pentru societate, dacă există așa ceva;

Ascultat muzică – metodă de relaxare a creierului ultra-folosită mai ales de generația tânără care își vâră în urechi căștile și gata, brusc, lumea e mai bună; din păcate e doar o iluzie…; de citit textele astea: Cum ne protejăm ochii și urechile și De ce suntem bombardati cu muzica peste tot? VIDEO – cum ne este influentat creierul de muzica?; măcar de-ar asculta oamenii muzică tradițională românească, colinde românești și cântece bisericești ca să evolueze un pic spiritual…;

Pălăvrăgeală la telefon aiurea – multă pierdere de timp și distrugere a creierului biologic (inclusiv cancer la creier – din cauza telefonului ținut lipit la ureche – vezi AICI)

Castile de telefon hands free wireless ne protejeaza de cancer creier nu tineti telefonul la ureche sfaturi convorbiri socializare la telefonul mobil sanatate anti contra impotriva cancerului 1

Pornografie – metodă de relaxare a creierului folosită mai ales de bărbați – reprezintă o FOARTE mare pierdere de timp, pierdere de sănătate fizică și mintală, distrugerea vieții de cuplu etc – detalii în textul Pericolele internetului). (+mersul la prostituate și tot ce ține de acest domeniu)

Navigatul aiurea pe internet – relaxare, pierdere de timp și ochi (vezi și Pericolele internetului);

Site-uri de socializare (Facebook, Twitter, HI5 și toate celelalte) – relaxarea creierului, comunicare, meet new people etc însă MARE PIERDERE DE TIMP și chiar cauză de divorțuri (despre FB vezi detalii si AICI).

(”Societatea evoluata” de azi e formată din oameni atat de incuriosi, incat, desi au la un click distanta o gramada de informatie utilă, ei prefera sa joace jocuri si sa se zgaiasca unul la altul pe Facebook. Sa fii incurios, este prostia suprema, cea mai joasa forma de prostie, cel mai rau lucru ce ti se poate intampla – pasaj de AICI)

Acestea ar fi principalele metode de relaxare / drogare a creierului folosite de oameni pentru a IGNORA lumea reală în care trăiesc. Dintre acestea, principalele metode SUSȚINUTE, DEZVOLTATE și PROMOVATE oamenilor-oi de către Mafia Internațională sunt: beletristica, TV-ul, filmele, muzica, cluburile, concertele, jocurile pe calculator, pornografia, prostituția și site-urile de socializare (pe multe dintre acestea mafia are aproape MONOPOL – TV, filme, droguri, porn, Facebook etc).

Câteva metode de relaxare utile/benefice ar putea fi: Plimbări prin parc – mers pe jos + aer curat = sănătate; Citit cărți UTILE, relevante pentru lumea în care trăim și viața noastră concretă AZI (vezi de exemplu Cărți din TEI); Vizionat documentare UTILE pe internet (pe internet îți poți alege TU ce să vezi, la TV ți se livrează ce vor ALȚII!); Jucat jocuri de inteligență, care dezvoltă creierul; Voluntariat pentru cauze nobile / în beneficiul neamului; ascultat muzică tradițională românească, autentică, pentru dezvoltarea spiritului național și evoluție spirituală etc.

Am mai spus pe blogul Ce-i cu noi? în mai multe articole: atunci când vorbim de raportarea noastră la lumea în care trăim, prima condiție este SĂ ÎȚI PESE! Nu doar de tine, ci și de cei din jurul tău! Este imposibil să ajungem noi, pe cont propriu, la bunăstare fizică și psihică dacă în jurul nostru este mizerie, sărăcie și nefericire. Apoi, dacă ajungi să îți pese, nu vei mai ignora aceste lucruri, ci vei începe să te interesezi despre situația din jurul tău și ajungi să descoperi adevărul. Și când vei afla adevărul despre ce se petrece în jurul nostru, vei înțelege că dacă TU, EU, NOI, nu mișcăm nici măcar un băț pentru a salva acest popor și această țară, nu vom trăi niciodată mai bine.

Mulți se vor întreba sau mă vor întreba CE PUTEM FACE? Unul dintre cele mai importante lucruri care pot fi făcute ACUM, de către ORICINE este să studieze, să cunoască și să înțeleagă CINE sunt cei care ne exploatează / „căpușează” / „parazitează” și CUM acționează ei DE VREO 150 de ani ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN. Adică să înțelegem Sistemul de exploatare în care trăim noi astăzi și cine și cum îl gestionează din umbră. Dacă vrem să avem vreo șansă să rezolvăm PROBLEMA trebuie mai întâi SĂ ÎNȚELEGEM CORECT PROBLEMA. Acest demers poate fi început citind cartea din 1919 a doctorului român Nicolae Paulescu, inventatorul insulinei, care ne-a avertizat și ne-a prezentat detaliat mafia internațională: Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria.

De vizitat și pagina cu Cele mai importante articole Ce-i cu noi?

De citit și acest text: TOP 10 cele mai importante lucruri despre lumea reală

Emilian, 10 oct 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

15 responses to “Metode de relaxare / drogare a creierului în societatea modernă. De ce simtim nevoia sa ne distram si sa ne relaxam? (nom)

 1. ‘Pâine şi circ’ în variantă mai rafinată, ca nu cumva să ne vină gânduri mai mari. Dar ai uitat un amănunt important: nu doar droghează, ci başca le mai şi umple lor puşculiţa. Doi iepuri dintr-un şut! E un paradox interesant aici: plătind toate astea, noi dăm bani ca să fim ţinuţi în colivii – fiindcă ne plac, ca să nu zic că le chiar dorim…

  • Corect! Foarte buna precizare! Alte exemple despre TUPEUL acestor infractori ar fi industria farmaceutica (ne vand pastile care ne mentin bolnavi si fac o grămadă de bani pe spinarea pacientilor), industria alimentara (ne vand otrava moderna si ne imbolnavesc, dar ne iau si bani pt asta), politica (un primar plateste o firma prietena de 100 de ori mai mult decat pretul pietei pt nu stiu ce lucrare publica, dar mai iese si pe la TV si spune sus si tare ca uite, v-am facut lucrarea asta, lucrez in binele poporului etc – isi face campanie / imagine pe bani furati – tupeu maxim specific infractorilor care conduc azi Romania) etc

 2. Emi, o completare de uz personal la ce am scris mai înainte. Te rog, lasă în articol o portiţă la capitolul balet, teatru, operă şi beletristică, diferenţiind între producţiile adevărate, de ARTĂ, şi maculatura de umplutură în domeniile respective. Surogatul / epigonul contemporan al artei e periculos: pe de-o parte fiindcă devalorizează noţiunea de artă, pe de alta da, ocupă mintea şi consumă timp şi energie fără a da nimic în schimb.
  Să nu uităm de componenta FORMATOARE a sufletului, pe care arta adevărată (aia care sporeşte energia subtilă) o are, în afara de funcţia relaxării! Că fără a avea grijă de suflet, riscăm să ne axăm doar pe minte şi pe educarea exclusivă a ei prin educaţie – şi astfel să devenim maşinării informate, dar colţuroase.

 3. Te rog trimite-mi pe email lista cu carti utile practice si importante. Pe cele din Tei le am. Mersi.

  • Nu am o lista concreta de cărți utile/practice/importante. In plus, informatia utila nu se gaseste astazi doar in carti, ci mai degraba pe site-uri. Eu am o lista in partea stanga cu site-uri utile, si sunt din diverse domenii. De exemplu, despre educatie acasa, e site-ul homeschooling urban kid – acolo sigur gasesti si carti pe acest subiect. Pe agricultura sustenabila sunt vreo 2 site-uri trecute acolo – sunt foarte bune cartile de la TEI. E si un site cu tratament anti cancer. Altul despre vaccinuri – pe vaccinuri e de baza si cartea scrisa de Christa Thodea Gross. Despre mafia internationala ar fi cartea lui Paulescu despre francmasonerie si postarile din categoria de pe blogul meu – Textele altora – Adrian Grigoriu + altele de pe blog. Selectia celor mai importante articole de pe blog e in pagina de sus cu Cele mai importante articole – sunt puse pe categorii. Deci in functie de subiectul de care esti interesat, te duci la niste carti, sau pe niste site-uri. Eu ”lucrez” mai mult cu site-uri, ca e mai la indemana. Dar orice sursa ONESTA și CORECTA de informare este buna.

 4. Nu stiu daca se potriveste chiar total cu articolul, dar, totusi, cred ca se afla intr-o anumita legatura cu el acest clip :

  • Eu vorbeam in articol despre metode de relaxare/drogare a creierului nu despre cum “viata e periculoasa” sau ce-ati inteles dvs. Acum ca multi aplicam din metodele astea de relaxare, nu e motiv sa respingem informatia care ne face sa ne simtim cu musca pe caciula, ci sa vedem daca intr-adevar metodele alea ne fac bine sau nu. Fiecare sa se analizeze pe sine si sa concluzioneze pt el.

 5. Am citit cartea lui Paulescu si sincera sa fiu m-am cutremurat. Si desi nu ar trebui m-a cuprins si un vag sentiment de teama. Oare in ce lume merg copii nostrii? Ce oameni sunt acestia care considera pe oameni,asemeni lor sclavi,animale,etc? De ce atata sete de stapanire cand pot stapani toti deopotriva in pace si armonie?
  Capul meu rasuna de intrebari. Oare toti sunt asa? Cel mai bun lucru pe care omul il poate face e sa se descatuseze,sa se trezeasca si sa inceapa sa faca ceva pentru el si pentru generatiile ce vin. Cred cu tarie ca viitorul e in mainile noastre,acum ,noi toti uniti,nu altadata.
  Referitor la metodele de drogare a creierului,e recunoscut ca odata ce devi constient de propria realitate psihicul tau poate claca foarte usor din cauza acestei tensiuni prelungite. E bine sa te si relaxezi uneori,dar folosind acele metode enumerate si de catre tine ,mai bune.

  • Felicitari ca ai citit acea carte! E printre cele mai importante pentru a intelge ce fel de “oameni” exista in jurul nostru, la conducerea din umbra a Statelor in care traim. Acesti indivizi sunt TOTAL ALTFEL decat noi. Noi suntem un popor statornic, pe acelasi teritoriu de mii de ani, noi am dezvoltat relatii de colaborare, de armonie, pace, dragoste, altruism, impartirea resurselor etc. EI, pe de alta parte, sunt un popor de PRADATORI, care asta stiu sa faca, sa se uneasca in haite si SA II PRADUIASCA pe oamenii statornici. Pradatorii traiesc pe spinarea oamenilor de buna credinta, care muncesc fara sa stie ca viata lor este subjugata de niste criminali malefici. Ce vedem astazi in jurul nostru este “evolutia” acestui popor criminal si evolutia metodelor lui de exploatare a popoarelor lumii – ca asta face de mii de ani – exploateaza munca celorlalti si traieste pe spinarea lor. Cand a intrat Iisus si i-a dat cu biciu afara din templu, ei faceau “schimb de bani” (un fel de schimb valutar astazi), la rata de schimb stabilita de ei – inca de pe atunci FURAU/traiau fara sa munceasca din sudoarea omului obisnuit… Cititi si cartea Pentru Legionari ca sa vedeti cea mai ampla incercare romaneasca de lupta impotriva acestor cotropitori – Miscarea Legionara. Sa nu va fie teama! CURAJ! Nu detin inca control total, iar noi romanii stam bine fata de alte popoare. Daca ar fi foarte puternici nu s-ar mai ascunde, insa ei se ascund foarte foarte bine, ceea ce denota slabiciune…

   • Emilian, parca spuneai ca evreii care ne conduc in ziua de azi nu prea ar fi evrei semiti, adica aia biblici de care tocmai aminteai in comentariul la care iti dau replica, ci khazari… sau sunt si, si… Nu mai inteleg… khazarii i-au asimilat pe evrei atunci cand au trecut la iudaism? sau invers? sau unii is khazari convertiti la iudaism care se dau evrei si unii sunt chiar evrei, numai ca ambii sunt rai din moment ce ambele etnii respecta acel jeg de carte numit Talmud? Eu am inteles de pe site-ul lui saccsiv ca teoria asta legata de khazari(probabil se referea la cea in care se crede ca evreii semiti au fost asimilati in totalitate sau aproape de catre khazari, dar tu probabil crezi in alta teorie de esti asa sigur ca e bine ce spui) este falsa din doua motive:
    1. este inventata de neoprotestanti, adica de eretici, sustinuti de oculta pentru a ataca ortodoxia
    2.intr-un fel cauta sa le musamalizeze pacatele evreilor semiti, desi se stie ca ei chiar daca acum nu mai exista deloc sau aproape deloc L-au ucis pe Mantuitorul Iisus Hristos, dar au redactat si acea oribila carte despre care spuneam: Talmudul, nu khazarii, pentru ca evreii semiti au scris Talmudul prin secolele VI-VII-VIII, deci inainte ca Imperiul Khazar sa se converteasca la iudaism si asa se si explica de ce khazarii sunt considerati un trib foarte salbatic… au avut nevoie de o carte “sfanta” care sa le satisfaca poftele meschine si au gasit-o si practic nu conteaza ca nu ei au redactat-o din moment ce o respecta, dar de aici ce concluzie putem trage? ca e posibil ca in ziua de azi sa existe cam in egala masura si evrei semiti, dar si “evrei” khazari din moment ce ambele etnii sunt la fel de barbare, deci s-au ajutat intre ele sa supravietuiasca de-a lungul mileniilor din moment ce au obieciuri comune?

   • Pana la urma….NU STIU. Sunt oameni care sustin ca evrei semiti nu mai sunt…ca acum sunt doar kazari. Pana la urma pe noi ne doare ce fac, nu cum le spune pe nume. Da, s-au cotopit in istorie avand acelasi apetit pt crima si furt… Astazi ca om avea doar evrei sau doar khazari nu stiu. Ce stiu insa e ce ne-au spus cei mai buni si patrioti romani dinaintea noastra, acu vreo 80 de an i… Nicolae Paulescu vorbeste de evrei, CZC vorbeste de evrei etc. Deci…as merge pe mana lor pana la urma. Nu stiu cat conteaza ce semintie au exact, atata timp cat se ghideaza in viata, faţă de noi, după Talmud…

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s