Patriotii din Sistem sunt una dintre marile forte pe care se bizuie Neamul Romanesc (nom)

Patriotii din sistem sunt una din marile forte pe care se bizuie Neamul Romanesc lupta cu dusmanii Romaniei elevi patrioti ziua nationala(preluare de AICI)

Se simte, dar nu se vede si e bine ca nu se vede, ca actioneaza, subtil. Noi cei ce tinem steagul pe fata stim ca ei sunt acolo, simtim actiunea lor discreta in folosul Neamului nostru, dupa ceva antrenament chiar stim unde sa ne uitam sa si vedem urme fine ale actiunii lor in folosul neamului.

Pana acum vreun an eu nu intelegeam de ce nu se vad si chiar eram critic la adresa lor pentru ca nu li se vedea clar activitatea. Perceptia mea era in intregime vina mea intrucat nu intelegeam munca lor extrem de grea si riscanta ca rezultat al unei totale lipse de cunostinte in domeniu din partea mea. Cu greu am inteles ca daca un patriot din sistem face ceva vizibil este alungat din sistem de sefii jurati la strainii inamici si nu mai poate fi de folos, motiv pentru care, ca sa fie de folos trebuie sa ramana in sistem. In consecinta, patriotii de oriunde in sistem, trebuie sa actioneze in limitele in care nu ies in evidenta si nu sunt observati de sefii toxici slugi la straini. Sa nu ne grabim sa judecam asa cum am facut-o eu pana acum un an.

Detalii în continuare:

Sa facem clara distinctie intre:

1) ENTITATILE NATURALE asupra carora omul nu are putere sa le cauzeze existenta, doar sa le distruga fizic: NEAM, TARA, ETNIE, POPOR, TERITORIU, TRADITII, CULTURA

si

2) ENTITATILE ARTIFICIALE asupra carora omul are putere sa le creeze si sa le modifice, distruga si altereze dupa caracterul celor ce formeaza grupul care le constituie din nimic: STATUL cu componentele JURIDIC, EXECUTIV, PARLAMENTAR (ELECTORAL), CETATENIA, NATIUNEA, BANII. (observatie: functie de definitie, NATIUNEA poate fi incadrata fie la una fie la cealalta dintre categoriile de entitati, dar dupa cum este folosita de strainul inamic, trebuie plasata in acesata categorie)

Astfel, nu e nici o problema cu TARA, tara este minunata, o splendida creatie a lui Dumenzeu, iar NEAMUL ROMANESC, el insusi o splendida creatia a lui Dumnezeu, are obligatia sa se pazeazasca pe el insusi si sa pazeasca tara, traditiile, cultura.

Exista insa o mare problema in prezent cu STATUL ROMAN intrucat a fost preluat prin viclenie si violenta de straini la 1989 dupa care acestia si-au pus slugi obediente in functii de conducere in institutii cu care se straduiesc sa preia in folosul lor, a strainilor, averea Poporului Roman, adica TERITORIUL precum si MUNCA TRECUTA SI VIITOARE POPORULUI ROMAN in serviciul lor , fara ca POPORUL ROMAN sa bage de seama.

MISIUNEA actualei generatii este sa gaseasca metodele prin care sa se anuleze efectele procedeelor utilizate de straini prin care, folosindu-se chiar de POPORUL ROMAN, in timp ce pacaleste POPORUL ROMAN ca isi construieste o lume mai libera si mai buna in folosul sau, deposedeaza POPORUL ROMAN de avere si munca trecuta si viitoare. Iata o GIGANTICA VICLENIE elaborata si perfectionata in secole in zeci de tari, dar care se poate dejuca in ani.

C.Z.Codreanu in Testamentul sau politic a scris ceea ce el nu a mai putut sa termine cu Miscarea Legionara: “Totul se reduce la cunoasterea inamicului si, în momentul în care, noi Românii, îl vom cunoaste, îl vom învinge.”

Patriotii trebuie sa ia aminte ca inaintasii au facut multe lucruri foarte bine dar au fost impiedicati sa termine, de regula prin asasinare si/sau incarcerarea abuziva. Unii au reusit sa ne lase mesaje si instructini cu limba de moarte. Corneliu Zelea Codreanu este unul dintre cei care trebuie ascultati cu cea mai mare atentie, studiat in detaliu, intrucat a avut o experienta de LUPTA SPECIFICA mai completa decat oricine altcineva. Atentie: el nu a spus ca trebuie sa replicam la infinit Miscarea Legionara, ca numai Miscarea Legionara in forma ei originala este vehiculul de folosit pentru rezolvarea problemelor Neamului!!!! El insa a aratat catre ceea ce trebuie sa rezolvam, ceea ce Miscarea Legionara nu a mai apucat sa faca dar nu ne-a arata forma ci doar esenta a ce trebuie facut. Cititi testamentul sau politic si veti gasi clar si exact precizate peste 80% din ce avem de facut. Cum si cand vom face si ce anume, trebuie sa completam la ce a scris el, este treaba noastra sa cream adaptat la conditiile de moment ale situatiei locale si internationale.

Autor: A.G. – sursa AICI

De citit şi asta: 

Imi cer scuze fata de patriotii si oamenii de buna credinta din Sistem

Emilian, 23 aug 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

6 responses to “Patriotii din Sistem sunt una dintre marile forte pe care se bizuie Neamul Romanesc (nom)

 1. Un slujbaş cu simbrie nu va face ades altceva decât să-şi apere interesul pecuniar şi derivatele sale specifice funţiei. Seamănul, conaţionalul, concetăţeanul nu sunt atât de aproape precum maiolul de piele. Chiar dacă prin inacţiunea lor, în fond premeditată şi prejudecată de către angajator, nu contribuie decât la alterarea mediului social şi a gradului de civism, nu vor face altceva decât să servescă “sistemul” care îi patronează şi fară de care de regulă ar fi niscai Nimeni!

  Ubi bene, ibi patria!

  http://cititordeproza.wordpress.com/2012/02/07/despre-patrie-si-patriotism-%E2%80%9Eubi-bene-ibi-patria-unde-e-bine-acolo-e-patria/

   • Dacă existată sunt precum “rara avis”! Te uiţi şi nu-ţi vine să crezi cum de vieţuieşte! Ori se cam ştie că nu cu o floare se face primăvara, ci poate că o prevesteşte. Am avut legături cu sistemul şi ştiu mult prea bine, pe propria-mi piele, că, dinlăuntul lui este practic imposibil cu “rara avis” să poată fi reformat înspre binele concetăţenilor. A nu se uita Decembrie Roşu 1989! Nu patrioţii din sistem au schimbat regimul, ci masa critică scoasă în stradă! Scoaterea în stradă a fost premeditată şi încă din primăvara lui ’89 pregătită! Așa că….

   • NU masa critica scoasa in strada a schimbat regimul patriot nationalist al lui Ceausescu, despre care Scoala si Presa vanduta ne spun doar minciuni, CI CEI CARE AU PLANUIT / PREMEDITAT TOTUL, asa cum ai spus si tu. Masa de oameni PACALITI ca Ceausescu e capul rautatilor in Romania au fost doar ca BONUS, ca sa para ca poporul l-a asasinat pe Ceausescu, nu strainii care doreau cucerirea si exploatarea poporului roman și Romaniei…

    In legatura cu numarul patriotilor din sistem, NU STIU cati or fi. Ei sunt cam legati de maini si de picioare in foarte multe situatii, INSA CHIAR SI ASA TOT pot inclina balanta la un moment dat. Si actioneaza si in prezent, doar ca nu vedem noi tot ce fac ei de acolo. Poate ca Romania ar fi fost de 1000 de ori mai rau ca acum, daca serviciile secrete si Sistemul erau indesate doar cu infractori mafioti criminali…

    Oricum, nu a spus nimeni ca de acolo poate fi pornita reformarea Sistemului, ci ca acolo exista inca oameni care pun umarul la mentinerea vie a Romaniei ca stat si eventual eliberarea poporului roman din stransoarea strainilor care ne exploateaza la sange.

  • Probabil pt poporul american… Dar atunci cand cineva lupta impotriva mafiei internationale face un serviciu omenirii, nu doar poporului lui…

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s