Imi cer scuze fata de patriotii si oamenii de buna credinta din Sistem (nom)

presa cenzurata imi cer scuze fata de patrioti oameni de buna credinta din Sistem de exploatare mafiot si corupt in care traim eliminati din sistem daca ar face prea mult bineÎn decursul ultimilor ani, timp în care am scris tot felu’ de chestii pe blogul Ce-i cu noi? (vezi AICI selecţia celor mai importante articole), am acuzat cumva la grămadă oamenii din Sistemul corupt şi mafiot din România, ca fiind de rea credinţă, anti-români, corupţi, sclavi ai străinilor etc. Pe scurt – oameni răi pentru ţară şi popor. În timp însă, odată cu dobândirea mai multor informaţii şi creşterea înţelepciunii, am ajuns să pricep că în Sistemul de exploatare în care trăim, mafioţii, anti-românii, adevăraţii infractori slugi ai străinilor se află mai ales în FRUNTEA diferitelor instituţii publice/private, adică pe funcţiile de conducere. De acolo, criminalii ăştia dictează în stânga şi în dreapta ce să se întâmple în România şi ce să se întâmple cu noi românii. Şi dictează profud anti-româneşte (cumva logic, pentru că mulţi dintre ei nici măcar nu sunt români, ci doar au nume românesc ca să ne prostească că-s de-ai noştri) (da, am sesizat cacofonia şi am lăsat-o acolo). Din fericire însă, în tot acest Sistem diabolic ÎNCĂ avem, în diferite funcţii, o grămadă de patrioţi, oameni de bună credinţă care FAC ŞI EI CE POT din poziţia pe care o au. Ei au meritul existenţei încă a României ca Stat. În condiţiile unei distrugeri (pe toate planurile) de nivelul pe care îl vedem în jurul nostru şi pe pielea noastră, şi a unor mafioţi străini care SUG SEVA ACESTUI POPOR zi de zi, zi de zi, este incredibil că România şi românii încă mai există astăzi ca ţară şi popor, după 24 de ani de prăduială a străinilor. Detalii în continuare:

Este incorect din partea noastră să îi acuzăm de lipsă de patriotism sau moralitate pe oamenii buni din Sistem, în momentele în care nu vedem pe nimeni din Sistem luând atitudine clar, pe faţă, concret, ieşind la TV şi zicând aia şi ailaltă, adevărul pe bune etc. Este incorect să-i acuzăm că nu fac asta pentru că DACĂ AR FACE-O, A DOUA ZI AR FI ZBURAŢI DIN SISTEM! Şi în locul lor, cine ştie ce Eba sau alt gunoi creat în familia lărgită a mafioţilor va ocupa locul vacant. Ei, oamenii buni, sunt chiar nevoiţi, de multe ori, să facă, la comanda mafioţilor care le sunt superiori ierarhic, diferite ilegalităţi, pentru a nu fi reperaţi ca “morali” şi zburaţi din sistem. Ei au o soartă foarte complicată: au de ales între a rămâne perfect imaculaţi din punct de vedere moral (chestie care vine la pachet cu zburatul din Sistem, şi deci, NICIUN IMPACT BENEFIC asupra societăţii, ci doar asupra propriei conştiinţe) SAU pot alege “să-şi păteze cămaşa”, la ordinele şefilor mafioţi, pentru a putea rămâne în Sistem şi a micşora pe ascuns din relele mafioţilor, sau chiar, a face bine într-un fel sau altul poporului român.

Un exemplu simplu de înţeles ar fi cazul ipotetic al unui jurnalist de bună credinţă angajat la un site de ştiri central patronat de mafie (gen gandul.info, hotnews etc). Credeţi că el poate oferi publicului ADEVĂRUL din poziţia pe care o are? Păi ar fi zburat imediat. Presa livrează doar ce vrea/acceptă patronul presei şi doar ce convine Stăpânului (că doar nu credeaţi că presa e liberă?). Presa centrală (ziare, TV, site-uri) are scopul de a ascunde adevărul! Astfel că jurnalistul nostru face şi el ce poate din acea poziţie, şi anume bagă subiecte care să nu deranjeze conducerea, dar care sunt totuşi de interes public şi relevante/importante pentru societate, sau strecoară pe undeva, fără să fie “sesizat”, un link către o informaţie importantă care ar fi cenzurată în mod normal, sau găseşte o altă modalitate pentru a valorifica în interesul poporului poziţia pe care o are.

Este relevantă poza pusă la început, o redau aici:

presa cenzurata imi cer scuze fata de patrioti oameni de buna credinta din Sistem de exploatare mafiot si corupt in care traim eliminati din sistem daca ar face prea mult bine

Exact aşa se întâmplă cu oamenii de bună credinţă în orice poziţie pe care ar ocupa-o la un moment dat în Sistem: se află în imposibilitatea de a face binele pe care poate şi-ar dori să îl facă, din cauza mecanismelor de cenzură sau eliminare ale Sistemului. De multe ori însă, noi poporul îi putem ajuta: plângeri penale împotriva diferiţilor mafioţi (care pot ajunge la procurori de bună credinţă), acţionat în instanţă diferite ilegalităţi (care pot ajunge la judecători de bună credinţă), sesizări trimise către presă (care pot ajunge la jurnalişti de bună credinţă), sesizări către diferite instituţii publice (de control sau altele) (care pot ajunge la funcţionari de bună credinţă) etc.

Oamenii buni, morali din Sistem, din instituţii publice, din presă, din companii private, din partidele astea putrede pe care le vedem la TV etc, FAC ŞI EI CE POT, cât de mult bine pot, în aşa fel încât să nu fie luaţi în colimatoriu de MAFIE şi ZBURAŢI din Sistem. Este important să înţelegem asta, atunci când acuzăm pe toată lumea la grămadă. Eu ştiu că am acuzat la grămadă. Îmi cer scuze dacă vreun om de bună credinţă, care face ce poate în situaţia dată, s-a simţit lezat vreodată de ceea ce am scris eu pe aici. În acelaşi timp însă, şi oamenii buni din Sistem trebuie să înţeleagă că dacă povesteşti oamenilor chestii complicate (că de fapt sunt şi unii buni pe acolo etc), rişti să diluezi mesajul central şi cel mai important de priceput de către poporul român în prezent: SUNTEM CONDUŞI, EXPLOATAŢI DE O MAFIE DIABOLICĂ FOARTE BINE ORGANZATĂ ce ne foloseşte pe post de sclavi muncitori moderni, mafie care controlează, în mare, cam toată planeta (citiţi Cartea lui Paulescu pentru a vedea cum s-au infiltrat şi au ajuns să exploateze diferitele popoare ale lumii). De aceea, uneori/de multe ori merită să loveşti în Sistem, pentru a pricepe omu’ că Sistemul este “fucked up”, instalat şi patronat de mafioţi, şi pentru a-l convinge pe om că Sistemul trebuie schimbat, chiar dacă în Sistem există şi oameni buni (care nu au însă prea multă putere de decizie).

Luând în considerare cele explicate mai sus, începând de astăzi o să încerc să folosesc formulări în textele mele care să nu-i acuze / învinovăţească de tot felu’ de rele şi pe oamenii BUNI, patrioţi, de bună credinţă care încă mai există în Sistem. Menirea lor poate fi una “sfântă” pentru acest popor, dacă vor valorifica la maxim, cu bună credinţă şi inţelepciune, poziţia pe care o ocupă şi informaţiile la care au acces. Scriam în textul ACESTA, că ei pot fi un fel de “Dumnezeu pe Pământ”. Aşa să le ajute Dumnezeu din cer!

Oamenii buni din sistem și BOR:

Lucrurile explicate mai sus le-am înțeles mai bine și în urma parcurgerii textului următor și comentariilor aferente, redate mai jos:

30 iunie 2014: Mișcarea Legionară a fost de la Duhul Sfînt… (Cuvantarea Monahului Teodot de pe 21 iunie 2014, la mormintele din Tiganesti ale legionarilor Radu Mironovici si Corneliu Georgescu) –  (…) să infiinteze aceasta organizatie, care in fond si la urma urmei a fost o organizatie de ridicare a bisericii, de ridicare a neamului. De fapt, nu de ridicare a bisericii,  de ridicare a neamului la linia bisericii. O spune și Căpitanul – ridicarea neamului la linia bisericii. (…) Noi acuma suntem datori sa mai salvam ce se poate salva, si anume in primul rand sa salvam sufletele noastre, de ispite, de pacate, de tot felul de caderi, apoi sa ajutam pe cei din jurul nostru sa ducem mai departe aceasta Sfanta Miscare Legionara, asa cum putem noi, in masura posibilitatilor noastre. (…) Acuma cine vorbeste despre legionari public, intra sub incidenta unei legi pe care vor s-o dea si anume de pedepsire. (…) Noi trebuie neaparat sa ne continuam, sa ne ajute Dumnezeu sa ne ducem la bun sfarsit credinta ortodoxa si Miscarea Legionara, care in ce forma va fi, Dumnezeu va randui, dar niciodata din neamul nostru eu cred ca nu vor lipsi oamenii care sa-si puna sufletul sa se jertfeasca pentru Hristos si pentru neamul nostru.  (de citit textul integral!)

Comentarii:

Adrian Grigoriu

In comunicatul de presa al Patriarhiei se insinueaza ca Parintele Teodot ar fi indemnat la ura religioasa sau etnica … etc. http://basilica.ro/stiri/bbiserica-ortodoxa-romana-respinge-antisemitismul-si-xenofobiab_18409.html

Eu nu am gasit in cele spuse de Parintele Teodot un astfel de indemn nici explicit nici implicit.

Observati va rog ca acest comunicat de presa NU ESTE SEMNAT. Are la sfarsit un enunt generic “Biroul de Presă al Patriarhiei Române”

Aceste afirmatii mincinoase in numele Patriarhiei fac ca insusi acest comunicat sa se tradeze ca avand scop de dezbinare, de insamantare de zazanie intre popor si BOR.

Iata cum inamicul s-a infiltrat pana la inaltimea nivelului imediat sub conducerea BOR si actioneaza chipurile in intersul Bisericii, in fapt impotriva Poporului Roman si a institutiei fundamentale care este Biserica Ortodoxa.

elisav

Stimate domn,
Orice mentionare a Miscarii Legionare, a numelui de legionar in alt context decat unul denigrator si acuzator este considerata de “iluminati” si mascaricii lor o crima, antisemitism, xenofobie, etc. Asa ca nu-i nici o mirare ca in comunicatul Patriarhiei Romane unde, asa cum spuneti, “inamicul s-a infiltrat pana la nivelul imediat sub conducerea BOR”, acestea sunt infierate cu manie proletara.
Dar stiind ca niciodata comunicatele de presa nu-s doar la mana unor neica nimeni, intrebarea legitima ar fi: oare numai pana la nivelul imediat sub conducerea BOR?
Si va rog sa ma credeti ca nu o pun cu intentia de “insamantare a zazaniei”, ci cu durere si speranta ca raspunsul, care nu va veni prea curand, va arata ca inamicul nu a ajuns nici macar pana la “nivelul imediat sub conducerea BOR”.
Pana atunci asteptam cu ganduri bune.
Elisav

Adrian Grigoriu

Dificila sarcina are un patriot care s-ar gasi intr-o functie in statul cotropit de inamicul clandestin: constiinta, sufletul si inima nu il lasa sa raneasca propriul popor la ordinul inamicului dar daca nu actioneaza sau mai grav, daca actioneaza in interesul neamului este expulzat din sistem iar din afara nu mai poate face chiar nici un bine.

Cu intelepciune trebuie sa facem cum spune stramosul: “Sa stam stramb si sa judecam drept” cu viziunea sa actionam asa cum este necesar pentru ca in timp previzibil sa indreptam statul sa putem sta si drept.

Sa nu ne repezim sa judecam pe cei aflati in sistem pentru ca noi nu suntem acolo sa stim cat de greu e in ziua de azi sa blochezi sau sa micsorezi raul sau mai mult, sa faci bine neamului din interiorul sistemului dominat de inamicul clandestin.

Gasim o disciplina crunta in sistemul BOR. E de bine, e de rau? Poate fi de bine ca sa nu se apuce cineva sa distruga din interior.

In ce priveste criticile aduse atacurilor inspre inamicul clandestin, nu constiuie nici o dovada de partea cui este cel ce critica. Dar discutia e productiva, ca orice activitate care mentine subiectul activ.

Ion Coja

Îmi pare bine că ați revenit, făcându-vă un fel de mea culpa pentru graba cu care ați comentat comunicatul BOR. Lucrurile sunt tot mai complicate cu cât te afli mai sus în ierarhiile lumii. BOR are o experiență extrem de vastă în lupta cu răul și cu dușmanii Neamului și ai Crucii. Trebuie să avem încredere și susținere necondiționată pentru Biserică. Nu totdeauna putem înțelege motivele și rațiunea acțiunilor întreprinse de BOR. Am avut privilegiul, norocul ca să stau de vorbă de câteva ori cu Prea Fericitul Teoctist , care mi-a cârmit multe din gândurile cu care intram la Dînsul. Unele s-au îndreptat pe loc, altele după câteva zile… Eram convins că am dreptate și a trebuit să recunosc că mă pripeam, că nu legam bine lucrurile între ele! A nu se uita: Respectul Căpitanului față de Biserică a fost NECONDIȚIONAT!

Acest lucru are legătură și cu ce scria Ion Coja despre puterea pe care (nu) o avea Ion Iliescu in 90, aici:

11 iunie 2014: ION ILIESCU ? (episodul 2)

„Se știa că Ion Iliescu nu agreează acele măsuri, că nu-l agreează pe Petre Roman! Acum ne este limpede că-i fusese impus. Probabil că n-o să aflăm niciodată de cine fusese impus Petre Roman în fruntea Guvernului României! Mă întreb dacă însuși Ion Iliescu știe!… Nici măcar Petre Roman?!… Deloc exclus!

Iliescu s-a abținut să-l susțină pe Bârlădeanu și să ia distanță față de neroziile sau actele de sabotaj și subminare a economiei naționale pe care Petre Roman le făcea cu graba celui care știa că nu va face mulți purici ca prim ministru. Era limpede că are un caiet de sarcini precise și că era la întrecere cu timpul…

Inert cum părea la ce făcea Petre Roman, adică nesupărându-i pe cei care ni-l vârâseră pe gât pe „omul fără gât”, Ion Iliescu a rămas în joc, in timp ce Alexandru Bârlădeanu a fost pus pe linia moartă. Se poate spune că în felul acesta Ion Iliescu a putut, la un moment dat, să pună un prim ministru mai aproape de viziunea sa politică și economică…”

(de citit tot textul ca să înțelegeți despre ce e vorba: ION ILIESCU ? (episodul 2) )

(am pus acest link pentru că are legătură cu discuția de mai sus, despre oamenii din sistem care nu pot face ce vor ei, pentru că altfel ar fi zburați și n-ar mai putea să facă absolut nimic pentru țară. O astfel de situație, dacă e pe bune, îi micșorează poate din vina lui Iliescu, dar mie tot îmi vine să vomit de scârbă când îi văd moaca pe undeva :) )

De citit şi asta:

22 aug 2014: Patriotii din sistem sunt una dintre marile forte pe care se bizuie Neamul Romanesc – Exista insa o mare problema in prezent cu STATUL ROMAN intrucat a fost preluat prin viclenie si violenta de straini la 1989 dupa care acestia si-au pus slugi obediente in functii de conducere in institutii cu care se straduiesc sa preia in folosul lor, a strainilor, averea Poporului Roman, adica TERITORIUL precum si MUNCA TRECUTA SI VIITOARE POPORULUI ROMAN in serviciul lor , fara ca POPORUL ROMAN sa bage de seama (…) C.Z.Codreanu in Testamentul sau politic a scris ceea ce el nu a mai putut sa termine cu Miscarea Legionara: “Totul se reduce la cunoasterea inamicului si, în momentul în care, noi Românii, îl vom cunoaste, îl vom învinge.” (…) Cititi testamentul sau politic si veti gasi clar si exact precizate peste 80% din ce avem de facut.

Emilian, 19 iulie 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

5 responses to “Imi cer scuze fata de patriotii si oamenii de buna credinta din Sistem (nom)

  1. Dacã un individ este Om de Bunã Credinta, atunci NIMIC nu-l poate opri de la a face BINE! Individul care se indoaie precum trestia cedind unor pragmatice oportunitati nu poate fi clasificat drept Om de Buna Credinta! Omul de Buna Credinta este eroul anomim care prin ceea ce face nu este in slujba intereselor oculte ale sistemului, ci in slujba seamãnului. Ce-l ce-si apara “fotoliul/scaunul/locul caldut” e numai un simplu oportunist nu un Om, un Cetatean!

    • nu cred ca ati inteles f bine ce am scris eu in text si nici situatia complicata in care se afla un om de buna credinta in sistem. Am explicat si variantele omului din sistem, credeeam ca e clar, se pare ca nu. Dvs ati alege sa nu va ~indoiti~ deloc si deci sa iesiti imediat din sistem. Si, cu ce ati ajutat in acest fel tara?

      • Stop cadru! Ţara e una! Patria e alta! Statul e cu totul altceva decât celelalte pomenite mai înainte! Cine înţelege şi nu cunoaşte diferenţele dintre cele trei categorii semnatice, care de mult prea multe ori se prezintă ca fiind sinonime, în mod eronat, va ajunge să considere că sistemul este Totul, iar Măria Sa Cetăţeanul nu e decât un controbuabil care trebuie muls şi tuns oricum şi în orice poziţie. Şi uite aşa T.V. ajunge să aibă dreptate în legătură cu tagma jefuitorilor. Ţara nu piere, graniţele statelor sunt fluide aşa cum istoria geografiei politice o arata clar, iar Patria renaşte cu fiecare prunc născut şi crescut în respectul şi dragostea parintelui şi a strabuniclor şi bunilor. A nu se uta că, generaţia actuală primit Ţara în dar dela copii noştrii! Sistemul va fi întotdeauna “tare” cu cât este mai servit de cât mai mulţi servili oameni slabi şi în contra semenilor, în primul rând şi a concetăţenilor în al doilea rând. Aţi servi Ţara este să stai drept în contra unui sistem care se dovedeşte a fi strâmb! Aşa să sperat că va fi în Decembrie 1989. Dar ce a ieşit …..

  2. Stimate Emilian, nu cred ca e cazul sa iti ceri scuze. Cred ca cel mai bine fiecare om, de buna credinta sa ia atitudine, sa apeleze la liberul arbitru, sa se elibereze de frica, sa intoarca spatele televizoruluim sa actioneze si sa aiba curajul sa spuna NU. Nu suntem numere, nu suntem consumatori ci oameni suverani. Guvernele nu sunt stapanii nostri ci servitorii nostri alesi. Pozitia reala in ierarhie este: guvernele slujesc popoarele si popoarele nu servesc guvernele.

  3. Nu trebuie uitat faptul ca politica guvernului este pusa in aplicare de esaloanele inferioare, ancorate foarte bine in institutiile statului.Fara de aceasta masa de manevra,tara, n-ar fi putut fi distrusa,furata,jefuita la drumul mare.Din pacate, poporul inca doarme,iar cei care ar avea posibilitatea trezirii lui,sunt foarte putini.Dar, nu trebuie sa cedam,cred ca aveti dreptate si dvs.dle Emilian dar si cei din comentarii.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s