Cand va evolua societatea umana? Cand nu va mai fi sabotata din interior! Omenirea traieste prost pentru ca anumiti indivizi vor asta. Lupta pentru supravietuire si indobitocirea ne mentin statutul de sclavi (nom)

Cand va evolua societatea umana R cand nu va mai fi sabotata din interior! Omenirea traieste prost pentru ca anumiti indivizi vor asta. Lupta pentru supravietuire si indobitocireaÎn prezent avem pe planetă: miliarde de oameni super săraci, o clasă cu bunăstare medie (adică au ce mânca – chiar dacă de proastă calitate, și își permit și concedii) – mai ales prin occident și țări mai dezvoltate – să zicem câteva sute de milioane de oameni? (dar tot sclavi muncitori sunt și ei – pe spinarea muncii lor se lăfăie mafia internațională care conduce lumea din umbră) și foarte puțini oameni ultra bogați (să zicem câteva milioane?) (de exemplu, 1% dintre cetăţenii americani deţin peste 40% din întreaga bogăţie a SUA, în vreme ce 80% deţin abia 7% – vezi AICI).

Care este rolul „dezvoltării”? Să aibă cât mai mulți oameni bunăstare fizică și/sau psihică! De ce avem atât de multă sărăcie pe planetă? Pentru că asta este ceea ce se poate obține maxim în dezvoltarea „naturală” a speciei umane? Doar atât poate produce omul – „cea mai inteligentă ființă de pe planetă”? Sărăcie și sclavie pentru miliarde de oameni? Doar atât poate susține planeta Pământ? Sărăcie și sclavie pentru miliarde de oameni? SAU specia umană, în dezvoltarea ei NU a reușit să ajungă la „bunăstare” din cauză că a fost sabotată din interior? Detalii în continuare:

(Ideal pentru a înțelege ca lumea acest text ar fi să conștientizați deja că există două tipuri de oameni pe planetă – unii care își văd de treaba lor și alții care vor să îi exploateze pe cei care își văd de treaba lor – se întâmplă asta de mii de ani pe această planetă – detalii în acest text: TOP 10 cele mai importante lucruri despre lumea reală)

Un exemplu care îmi vine în minte legat de sabotarea speciei umane de către anumiți indivizi (din categoria celor care trăiesc din exploatarea altora) este cel legat de ENERGIE. Faceți o pauză de 2 minute, închideți ochii și imaginați-vă CÂT DE CONFORTABIL ȘI IEFTIN ar fi traiul vostru ÎNCEPÂND DE MÂINE, dacă ați avea curent electric gratis la infinit. Gândiți-vă la asta. De ce nu avem curent gratis, la infinit, nepoluant etc, care să ne facă viața mai ușoară? N-ar fi omul în stare să producă o astfel de tehnologie? Nu suntem suficient de inteligenţi pentru asta? Ba da! Deja există prototipuri în acest sens, de ani buni (pe magneți, pe energie gravitațională etc)! Însă acestea nu ajung să fie produse în serie, pentru popoarele lumii, pentru că pe parcursul istoriei, invențiile care duceau spre așa ceva AU FOST SABOTATE de către mafia internațională care conduce lumea în prezent (și care are monopol pe petrol). Noi suntem ținuți astăzi dependenți de petrol INTENȚIONAT. Pentru că petrolul este în mâinile lor. Iar petrolul este folosit PESTE TOT în societatea actuală (deci suntem dependenți de EI) (petrol – carburant pentru TRANSPORTURI pe tot globul; petrol – producere de curent electric prin ardere; petrol – cauciucuri pentru mașini – gândiți-vă câte mașini sunt pe planetă; petrol – TOT CE ESTE FĂCUT DIN PLASTIC!!! – gândiți-vă cât plastic e pe planetă etc – uitați-vă în jurul vostru să vedeți cât petrol există în viața noastră de azi! Mouse-ul pe care îl ţineţi în mână, tastatura, TOT!). Noi depindem de petrol pentru că așa au vrut EI, ca să fim la cheremul lor!.

Despre avantajele „free energy” pentru societatea umană am scris aici: implicațiile energiei G.I.N.A – o să vedeți acolo și filmulețe cu invenții românești (precum cel de mai jos), bineînțeles, nevalorificate de autorități. De asemenea, puteți citi pe net ce s-a întâmplat cu Nikola Tesla – un mare inventator al omenirii, căruia i-au fost sabotate invențiile ce puneau în pericol monopolul mafiei pe energie etc. În prezent, marile institute de cercetare se află în mâinile celor care conduc lumea din umbră, iar micii inventatori nu sunt băgați în seamă de autorități și nu găsesc finanțare pentru fabricarea în serie a invențiilor lor.

………………….

ENERGIA GRATIS ar putea însemna că oamenii n-ar mai trebui să muncească! (sau ar putea să muncească mult mult mai puțin…). Din păcate imaginația noastră a fost distrusă special că să nu putem concepe acest lucru… ca să nu putem să concepem o altă lume în afara dezastrului pe care îl trăim acum.

Alt exemplu: în ultimele 2 decenii a început să fie la modă automobilul electric. Știați că primele automobile 100% electrice au fost produse pe la 1898? Apoi…au „murit” la scurt timp din cauza petrolului și a motoarelor pe combustie, doar ca să le reînviem noi astăzi și să o luăm aproape de la 0? Vă dați seama, dacă se mergea pe dezvoltarea automobilelor electrice, din 1900 până în prezent, UNDE ERAM AZI? Aveam probabil toți mașini electrice pe care le încărcam cu energie electrică de 1 leu per MIA de km sau mai bine… Ar fi fost frumos, nu? Cu toate astea…există în istorie această pauză de vreo 100 de ani în care masina electrică a fost abandonată. De ce a fost abandonată? Cine a decis asta? Ceva detalii pe autoturismele electrice găsiți și în postarea ASTA.

poze primul porsche masina electrica 100 de ani Egger-Lohner, C.2 model Phaeton P1 construit de Ferdinand Porsche în 1898, masina electrica eficienta deplasarii cu vehicule cu motor electric comparatie

Porsche electric 1898

Uitați în imaginea de mai jos o reclamă la un autovehicul electric din 1909, pe care am găsit-o AICI, cu următoarea descriere: „the ad comes to us from the year 1909. It’s an advertisement for an electric-powered automobile. Yet here we are, over 100 years later, and electric vehicles are extremely expensive and rare”:

columbus electrica reclama anunt publicitate veche masina electrica la 1909 avantajele vehiculelor autoturismelor electrice energie electricitate versus motoare combustie poluare

Un alt exemplu de sabotare a umanității de către mafia internațională este INDUSTRIA CANCERULUI. Stăpânii lumii oferă popoarelor prin companiile farmaceutice ale lor și prin doctorii cumpărați sau îndobitociți în facultățile de medicină AMĂGIREA TOXICĂ numită Chimioterapie ca AMELIORARE a simptomelor acestei boli (cancer), și fac și o grămadă de bani pe spinarea bolnavilor în acest mod. Milioane de oameni mor anual din cauza cancerului, deși EXISTĂ TRATAMENTE NATURISTE și boala este vindecabilă! Din păcate, tratamentele reale NU ajung la publicul larg pentru că nu sunt promovate în mass media vândută și sunt chiar sabotate de stăpânii lumii prin intermediul autorităților de stat (vezi dr. Burzynski în America și lupta lui împotriva guvernului SUA, chiar și în instanță). Cine vrea să se vindece de cancer trebuie să citească despre ce înseamnă vindecarea cancerului! E singura șansă! Puteți începe de la acest text: Ce înseamnă un tratament naturist complet anti-cancer.

De ce sabotează mafia internațională descoperirile, invențiile și tehnologiile care ar putea face bine omenirii? PENTRU CĂ ACESTEA AR CREȘTE INDEPENDENȚA OAMENILOR DE SISTEM! De sistemul pe care ”elitele” (cei care conduc lumea din umbră) îl patronează! Adică oamenii ar deveni independenți de EI. Ar fi (mai) LIBERI! Ori scopul mafiei internaționale este SĂ CONTROLEZE OMENIREA ȘI SĂ TRĂIASCĂ PE SPINAREA EI CÂT DE MULT S-O PUTEA! Cum să permită ei omenirii să iasă din sclavie prin tot felul de descoperiri, invenții și tehnologii! NU NU! Le sabotăm!

Un alt mod prin care oamenii s-ar putea elibera, este dacă ar afla, ar realiza și ar înțelege că SUNT SCLAVI EXPLOATAȚI. O conștientizare a acestui lucru și o înțelegere a situației reale în care ne aflăm, o identificare a criminalilor care mențin omenirea în sclavie, ar uni masele de oameni împotriva acestor exploatatori. Din păcate, masele de oameni NU AU TIMP și NU AU CREIER să priceapă ce se întâmplă. NU au timp din cauza sărăciei în care sunt ținuți (d-asta avem acele miliarde de oameni saraci de care vorbeam la început), pentru că timpul lor este consumat pe lupta pentru supraviețuire zi de zi și pe alte rahaturi servite lor tot de mafioți (detalii în textul ăsta: Cum ne pierdem timpul). Apoi, oamenii NU au creier să priceapă pentru că sunt distruși mental premeditat, tot de către mafioți, încă de mici copii, prin sistemul de educație și prin mass media (detalii în textul ăsta: Românii sunt distruși mental premediatat). Dacă oamenii ar avea timp și creier, ȘI-AR DA SEAMA CĂ SUNT SCLAVI ȘI S-AR REVOLTA! Ar călca în picioare Sistemul ăsta de exploatare și pe mafioții care l-au impus popoarelor colonizate. Din păcate, masele de oameni de pe acest glob sunt menținute intenționat în SĂRĂCIE (și deci lipsă de timp/chef/energie) și ÎNDOBITOCIRE.

Sclavia modernă există atât în țările sărace cât și în țările dezvoltate din Vest/occident – ceva detalii și diferențe AICI.

Oamenii vor putea scăpa de îndobitocirea indusă de Școală și Mass Media atunci când vor avea TIMP SĂ CITEASCĂ / să caute ADEVĂRUL. Și vor avea TIMP să afle adevărul atunci când NU VOR MAI PIERDE TIMPUL PE LUPTA PENTRU SUPRAVIEȚUIRE DE LA O ZI LA ALTA (sau pe tâmpenii de „divertisment”). Muncă peste muncă peste muncă doar pentru a avea ce mânca și a supraviețui de la lună la lună. Dacă am avea BUNĂSTARE și nu ne-am mai pierde timpul pe supraviețuire, DIN ACEL MOMENT EVOLUȚIA NOASTRĂ, ca omenire, ar putea să-și ia zborul. Dacă am avea o minimă bunăstare asigurată, fără să ne consumăm tot timpul pentru asta, am avem TIMP să ne mai ocupăm și cu altceva. Dacă MULȚI OAMENI au timp să se ocupe și de altceva în afară de supraviețuire, atunci încep să apară tot felul de chestii benefice societății: IDEI, unirea forțelor binelui, proteste anti-sistem, invenții pentru creșterea bunăstării, oameni interesați și implicați în activitatea administrației publice, oameni interesați și implicați în politica statului, lupta pentru dreptate, schimbarea sistemului corupt etc.

Ori…așa ceva ar fi un DEZASTRU pentru Stăpânii din umbră ai lumii. Și din acest motiv, aceștia sabotează orice șansă de evoluție. Omenirea trebuie să rămână la stadiul de sclavie modernă (detalii AICI) pentru ca ei să aibă CONTROL, PUTERE și să TRĂIASCĂ BINE MERSI PE SPINAREA POPOARELOR.

Cam TOATE RELELE EXISTENTE PE ACEASTĂ PLANETĂ SUNT CAUZATE DE ACEASTĂ MAFIE INTERNAȚIONALĂ! Problemele de mediu (cauzate de exploatarea resurselor naturale ale popoarelor), traficul de droguri (sursă de finanțare a Sistemului), traficul de persoane (cu oblăduirea politicienilor), sărăcia planetară, risipa de hrană (50% din mâncarea din Europa ajunge la gunoi), corupția, distrugerea întreprinderilor autohtonilor și înlocuirea lor cu supermarketuri și corporații, camăta legală (băncile, FMI etc) etc etc etc – TOATE sunt cauzate și întreținute de mafia internațională. Citiți și asta: Raul nostru a fost intotdeauna adus de straini. Cand au fost lasati in pace, romanii au facut intotdeauna totul foarte, foarte bine.

Planeta ar respira ușurată și noi am putea trăi BINE și LINIȘTIȚI dacă acești criminali internaționali ar dispărea de pe Pământ!

Un alt exemplu de sabotare a șanselor de a fi INDEPENDENT DE SISTEM se regăsește chiar în România. Este vorba de POLUAREA APEI PRIN EXPLOATAREA GAZELOR DE ȘIST. Fără apă curată, ţăranii şi fermierii noştri nu mai pot creşte animale şi nu mai pot face agricultură. Adio hrană produsă pe cont propriu. Toată lumea se va aproviziona din supermarket-urile Stăpânilor din umbră – detalii aici: Gazele de șist nu sunt despre energie!

Din prisma celor scrise mai sus, mi se pare că „evoluția omenirii” ar fi accelerată dacă oamenii ar scăpa de piedicile puse de mafie, și anume, dacă ar fi mai independenți de sistem, mai puțin distruși mental și dacă ar avea mai mult timp. Mai concret: dacă ar avea energie ieftină/gratis, dacă ar avea nevoile biologice îndeplinite (hrană, adăpost, apă) fără consum mare de bani/energie/TIMP și dacă ar face față îndobitocirii din Școală și Mass Media. Adică mai concret – oamenii ar trebui SĂ-ȘI PRODUCĂ SINGURI (energie şi) HRANĂ (agricultură/permacultură la scară mică – ideal o mini-fermă familială autonomă) (sau să reușească să-și procure hrana IEFTIN de la o mini fermă familială locală) și ar trebui SĂ ARUNCE LA GUNOI TELEVIZORUL pentru a avea vreo șansă să descopere ADEVĂRUL despre lumea reală în care trăim! Încă nu recomand retragerea copiilor de la școală pentru a le salva creierul, dar… este o opțiune ce trebuie luată în calcul! (citiți asta: Educația pentru turme)

Comparatie Informarea de la TV ziare vs versus Informarea prin internet net ceicunoi televizorul informeaza este o ILUZIE televiziunea dezinformeaza ne tine oamenii dezinformati manipulati captivi sistem exploatare

De citit și: Ce “invatam” de la televizor. Programe si emisiuni TV care distrug mental popoarele lumii. Televiziunea – metoda eficienta de manipulare si distrugere a creierului uman.

P.s.: Din păcate însă (aviz celor care plănuiesc să se izoleze împreună cu familia), atâta timp cât criminalii ăștia internaționali vor conduce România (prin găinarii politici de la București și alți oameni din administrația publică românească – locală și centrală), nu vom putea obține niciodată, cu adevărat, bunăstare fizică și/sau psihică, chiar dacă ne izolăm! Singura noastră șansă este o conducere de patrioți la vârful României și o izolare (pe care nu știu cum o putem obține) față de acești cotropitori străini ce acționează la nivel global! În timp ce acționați concret pentru a crește independența familiei voastre de acest Sistem malefic de exploatare (ceea ce e foarte bine), să fiți însă tot timpul pregătiți pentru a pune umărul la Eliberarea României de acești mafioți criminali, atunci când o oportunitate se va ivi!

5 sept 2014: Oamenii răi sunt ca o tumoare pentru societate

Emilian, 8 iulie 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

2 responses to “Cand va evolua societatea umana? Cand nu va mai fi sabotata din interior! Omenirea traieste prost pentru ca anumiti indivizi vor asta. Lupta pentru supravietuire si indobitocirea ne mentin statutul de sclavi (nom)

 1. Automobilul electric are o mare problema: bateriile. Sunt pe baza de petrol, foarte toxice, scump de produs si sunt si mai scump de reciclat.

  Mai exista si anumite teorii care spun ca motoarele electrice, sau doar o parte dintre ele, ar produce anumite unde electromagnetice sau radiatii ceva de genul celor de la telefoane gsm sau ca la cuptoarele cu microunde. Am citit cteva studii independente facute de diversi cercetatori.
  Nu sunt inginer ca sa pot explica mai pe larg in mod stiintific, dar daca te apuci sa cauti pe net ai sa gasesti si tu.

  Exista deja si alte solutii pentru a obtine energie electrica ieftina si nepoluanta. Una dintre ele este Thoriul. Pe scurt despre thoriu:

  Masina Thorium are un motor alimentat de lasere cu thorium nuclear care are nevoie de doar 8g de combusibil la fiecare 100 de ani. Creata de catre compania Laser Power Sistems, este complet fara emisii, fara turbina si genereaza electricitate

  Si tehnologiile vechi pot fi inbunatatite. De exemplu motorul GEET inventat de Paul Pantone poate functiona cu orice fel de combustibil, inclusiv petrol brut si produce “aer curat”

  … sau cu cafea

  Dar toate aceste inventii care au fost interzise sau carora nu li se acorda atentia cuvenita sunt scumpe si nu sunt accesibile oricui sau macar la nivel global.
  Cea mai ieftina si mai accesibila forma de de a obtine energie, dar care bineanteles a fost interzisa si chiar se duce un razboi asupra ei este CANEPA.

  A fost folisita de mii de ani in toate colturile lumii si are aplicatii multiple. Semintele sunt bune pentru consum uman si sunt considerate superalimente.
  Din fibre se pot obtine diverse tesaturi care pot fi foarte usor folosite ca bandaje pentru ca au proprietati antiseptice dar au fost inlocuite cu bumbacul, un produs inferior, care necesita mute lucrari si chimicale agricole pentru productie si este evident OMG.
  Din partea lemnoasa care este foarta bogata in celuloza se obtinea harie de calitate superioara(cea care rezista sute de ani) sau era folosita la constructii. Poate fi folosita si ca lemn pentru foc. Din canepa se pot obtine biocombustibili ecologici, nepoluanti.
  Din canepa cu continut mare de THC(marijuana) se obtin tratamente anticancer.
  Canepa se cultiva usor, este regenerabila, nu are nevoie de lucrari agricole sau tot felu de chimicale sau fertilizatori, nu distruge solul ci il construieste(fixeaza azotul). Si la noi dupa se am intrat in nato si UE cultivarea canepei a devenit ilegala. Oare de ce?

  Iti sugerezi sa studiezi mai bine subiectul si ai sa vezi ce inselatorii si monopoluri suntem supusi sa induram. Pe langa faptul ca am nenorocit o intraga industrie.
  Aplicatiile industriale ale canepei:

  Conspiratia(lobby-ul) contra marijuana:

  Jack Herer – Emperor of Hemp:

  Hempcrete(canepa + var) pentru constuctii:

  Tratamentul cancerului si reteta lui Rick Simpson:

  Tratamentul cancerului si pataniile doctorului Burzynski cu FDA:

  • Nu ziceam ca masina electrica e solutia pentru noi astazi. Am dat doar ca exemplu de chestie la care progresul a stagnat din cauza astora cu monopolul pe petrol… Da, au probleme masinile electrice, insa ele le au ASTAZI, dupa ce vreo 100 de ani evolutia lor a stagnat. NU STIM cum ar fi aratat astazi masinile electrice daca cercetarea in domeniu nu ar fi fost abandonata…Poate nu mai aveau problemele mentionate de tine.

   In rest, da, sunt tot felu de inventii care pot fi incercate. Statul, care gestioneaza banii publici, ar trebui sa le ia pe cele care promit cel mai mult si sa investeasca pentru a produse in serie ceva concret de care sa beneficieze populatia. Din pacate Statele sunt conduse de mafie, iar mafia are interese opuse popoarelor…

   Despre canepa, da, am citit de curand ce e o planta multi-functionala. Ai voie sa cultivi canepa, dar cu continut redus de THC, sub nu stiu cat. Se cultiva in romania de Canah, care fac seminte de canepe foarte gustoase ce se gasesc la plafar. Cam scumpe din pacate. Site aici: https://canah.com/ro

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s