Cu cine votam alegeri europarlamentare 25 mai 2014. Buletinul de vot – lista de candidati: partide – mafie, partide mici / noi si candidati independenti pentru Parlamentul European (pol)

iulian pericle capsali candidatul familiei romanesti parlament european alegeri europarlamentare 25 mai 2014 candidati lista finala cu cine votam partide mafie mici noi psd pc pdl pnl unpr hotPe 25 mai 2014 au loc alegeri pentru Parlamentul European, o instituţie care, desigur, NU reprezintă interesele popoarelor Europei, şi care face parte dintr-o structură gigant pusă la punct special pentru desfiinţarea suveranităţii statelor naţionale şi dispariţia statelor naţionale din Europa (inclusiv România) pentru a atinge mai repede şi mai bine mult dorita Globalizare. Dorită de stăpânii din umbră ai lumii, nu de noi. Noi ar trebui să dorim suveranitatea statelor – naţiune, fiecare cu tradiţia, cultura, istoria şi valorile proprii. Ca de fiecare dată înainte de alegeri locale / parlamentare / europarlamentare / referendumuri etc, în ultimii 2 ani am prezentat pe blogul Ce-i cu noi? opinia mea personală privind mersul la vot şi cu cine ar trebui să votăm. Sau, cel puţin, cu cine voi vota eu. La fel voi face şi acum. Detalii în continuare despre partidele care candidează la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014 şi despre candidaţii independenţi care încearcă să ajungă în PE:

UPDATE 26 mai 2014 după alegeri: Cu cine au votat românii la alegeri Parlamentul European 25 mai 2014

BEC (Biroul Electoral Central) a prezentat pe 28 martie 2014 macheta buletinului de vot care va fi folosit la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai 2014. Cum va arăta buletinul de vot vedeţi aici:

Buletin Vot Alegeri Europarlamentare 25 mai 2014

Ca de obicei, avem de-a face cu clasicele Partide-MAFIE, cu partide mai mici/mai noi şi cu candidaţi independenţi. Vom analiza pe rând, pe scurt, partidele şi candidaţii independenţi mai jos.

Mai întâi, trebuie făcute câteva menţiuni, tot pe scurt, valabile pentru aceste alegeri Europarlamentare 2014:

(0. Faptul că mi-am expus opţiunea de vot sau că am o anumită opţiune de vot şi nu alta, nu ar trebui să fie un motiv de ceartă care să vă facă să vă atacaţi aiurea :) – sunt deschis discuţiilor și criticii constructive)

1. Deciziile care se iau în PE ne influenţează masiv viaţa!

2. Nişte oameni de bună credinţă în PE ar putea să restabilească un echilibru între influenţa mafioţilor şi interesele popoarelor.

3. O prezenţă scăzută la vot arată că oamenii NU au încredere în politicieni, ceea ce este corect, nu avem încredere, și ar fi bine să se vadă asta, însă dacă nu mergem la vot pierdem ocazia de a trimite acolo un om mai bun decât un mafiot clasic din PSD, PDL, PNL, PC, UNPR, UDMR, PMP, FC etc. Update: În plus, prin neprezentare creștem indirect procentele obținute de mafia PSD, PDL, PNL – partide care au bani să-și facă publicitate și să atragă multe voturi. Dacă însă vom merge la vot și vom vota orice partid mic sau orice independent (preferabil nu din cadrul mafiei – vezi mai jos), vom face ca procentele obținute de mafia PSD, PDL, PNL etc să fie mai mici! Deci între a vota un partid mic, care nu a mai fost la putere, despre care nu avem cunoştinţă că ar fi plin cu mafioţi SAU un candidat independent care pare a fi “ok” (nu neapărat perfect), ŞI a nu te prezenta la vot, e mai onorabil să votezi partidul mic sau candidatul independent, chiar și doar pentru a scădea din procentele obținute de MAFIE.

4. Între a vota un Partid-MAFIE şi a nu te prezenta la vot este totuși mai onorabil să nu te prezinţi la vot.

5. Dacă te duci la vot doar ca să anulezi buletinul de vot (pui ştampila pe toţi şi eventual scrii înjurături pe buletin ca să arăţi că nu îţi place de nimeni) vei face ca prezenţa la vot să fie mai mare și va părea că oamenii au încredere în aceste alegeri, în Uniunea Europeană etc (nu prea e nimeni atent la câte buletine au fost anulate de alegători) și vei pierde ocazia să le scazi procentele celor din partidele mafie;

6. UPDATE: Haideți să ajutăm UDMR să nu mai ajungă în Parlamentul European! Dacă nu sunteți decis dacă să mergeți la vot sau nu, sau dacă nu aveți un partid / candidat preferat, atunci mergeți și votați LA NIMEREALĂ un partid sau candidat independent ROMÂN (preferabil nu din cadrul mafiei – vezi mai jos), ca să nu mai atingă UDMR pragul de 5% și să nu mai ajungă în PE!

7. VOTUL NOSTRU CONTEAZĂ! – ALTFEL DE CE AR DA PARTIDELE-MAFIE BANI OAMENILOR SĂ ÎI VOTEZE? Dacă se fraudează atât de rău alegerile, la ce se mai chinuie partidele mari să convingă oamenii (inclusiv prin mită) să meargă la vot şi să pună ştampila “unde trebuie” pe buletinul ăla de vot? Înseamnă că VOTURILE CONTEAZĂ!

8. Dacă nu mergem la vot, viitorii parlamentari europeni trimişi de România vor fi decişi de:

– babele şi moşii care habar n-au pe ce lume se află dar merg tot timpul la vot („cu cine votezi mamaie? nu știu maică, îmi spun ei acolo!” – caz real filmat);

– ungurii care merg conştiincios la vot şi votează candidaţii unguri ce vor lucra în Parlamentul European la destrămarea României și alipirea Ardealului la Ungaria;

– şatrele ţigăneşti (sute de mii de voturi) la ordinul bulibaşei cumetrit cu politicienii mafioţi (în Sectorul 6 li se face muzeu țiganilor);

– oamenii mituiţi cu 50 de lei sau sacoşe cu mâncare etc.

Parcă ar fi bine să meargă şi nişte români-români de bună credință la vot şi să voteze cum le spune conştiinţa, nu credeţi? Sigur ar ieşi ceva mai bun decât să îi lăsăm doar pe cei enumeraţi mai sus să decidă…

9. NU există partid sau candidat perfect, să fim conştienţi de asta! Chiar și așa, la aceste alegeri din 25 mai, ar fi bine să mergem să votăm!

10. Candidaţii naţionalişti, patrioți etc, care vor binele românilor vor fi atacaţi probabil în presa centrală deţinută de mafia internaţională şi stăpânii din umbră ai lumii (adică la TV şi în principalele publicaţii scrise şi online).

11. În mandatul 2009-2014 din Parlamentul European, oamenii trimişi de partidele-mafie clasice: PSD, PDL, PNL au demonstrat, CU TOŢII că NU reprezintă interesele românilor în Europa, ci ALTE INTERESE. În ultimii ani m-am uitat mai cu atenţie la CUM AU VOTAT ROMÂNII ÎN PE în diferite situaţii, mai ales la cele care sunt CLARE (cel puţin pentru mine). Şi anume: Organismele Modificate Genetic SUNT MOARTEA; Fracturarea Hidraulică pt gaze de șist este MOARTEA; Exploatarea minereurilor cu cianuri este MOARTEA; Codex alimentarius este MOARTEA; ACTA este MOARTEA; Promovarea şi propagarea homosexualităţii sunt MOARTEA etc. Faptul că aceste lucruri sunt „MOARTEA” PENTRU ROMÂNIA pentru mine este clar, şi am scris despre asta pe blog în nenumărate articole. Însă chiar şi în aceste cazuri “clare”, partidele-mafie româneşti au făcut cu schimbul la VOTUL ÎMPOTRIVA INTERESELOR ROMÂNIEI (şi popoarelor Europei în general – că acolo se votează pentru toată Uniunea Europeană – 28 de ţări mai nou). DECI TOŢI, atât cei din PSD, cât şi cei din PDL şi cei din PNL au votat ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI şi ÎMPOTRIVA ROMÂNILOR la cel puţin câteva dintre subiectele sensibile enumerate de mine mai sus. DECI ACESTE PARTIDE MAFIE NU MAI TREBUIE VOTATE SUB NICIO FORMĂ! AU DEMONSTRAT CĂ SERVESC INTERESELOR ALTCUIVA, NU ALE NOASTRE! Căutaţi pe net să vedeţi cum au votat în diferite momente în Parlamentul European, ca să vă convingeţi!

12. MAFIA partidelor clasice este veșnic prezentă pe buletinele de vot la toate alegerile pentru că România are CEL MAI SEVER SISTEM ELECTORAL DIN EUROPA care nu permite oamenilor de bună credință să candideze. Detalii aici: Democrația buzunarelor adânci. De aceea e nevoie de UN NOU SISTEM ELECTORAL.

13. Criteriul de alegere a oamenilor pe care să îi votăm este SIMPLU: SĂ NU FACĂ PARTE DIN MAFIE, mafia care ne-a distrus țara în ultimii 25 de ani, să fie de bună credință, naționaliști, patrioți, iubitori de țară și de neam! Asta este tot ce contează! NU charismă, NU experiență politică, NU cum vorbesc engleza!!! Citiți aici și cruciți-vă la criteriile imbecile pe care le promovează slugoiul mafiot Andrei Pleșu, pe care mulți în inocența și idioțenia lor îl apreciază: „Deocamdată, înclin să votez pentru cel cu şansele cele mai mici, dar care, după mine, are toate calităţile ca să facă o figură mai mult decît onorabilă la Bruxelles. Voi vota cu Mihai-Răzvan Ungureanu. (…) Eu prefer să mă ştiu reprezentat de un domn care ştie bine o meserie (aceea de istoric), vorbeşte frumos englezeşte, a condus un minister, un guvern şi un serviciu de informaţii. N-o să facă gafe, n-o să doarmă în post şi n-o să mă facă de ruşine. Părerea mea!” (penibil și vomitos) (sursa AICI). Despre MRU detalii mai jos.

14. UPDATE: NU VĂ LUAȚI DUPĂ SONDAJELE DE OPINIE MANIPULATORII care vor apărea în presa vândută pe la TV, prin ziare sau pe site-urile principale de știri! Mergeți și votați cum vă dictează conștiința! Citiți asta: Ofensiva securisto-masonică împotriva românilor. De la scandalul „telefoanelor otrăvite” la „sondajele otrăvite”.

Acum, concret, cu buletinul de vot în faţă, pe care îl vom avea pe 25 mai 2014 în cabina de vot, iată mai jos care ar fi mica şi umila mea analiză (pe care aştept să o îmbunătăţiţi prin comentarii).

Cu roşu sunt chestiile de rău. (link-urile se pun automat cu portocaliu spre roșu, nu le pot alege culoarea).

Cu negru sunt opţiuni care merg analizate mai mult.

Cu verde este opţiunea mea de vot la acest moment.

Vezi aici cum va arăta Buletinul de Vot Alegeri Europarlamentare 25 mai 2014.

PARTIDE:

PDL = MAFIE de peste 20 de ani, sub diferite denumiri.

PMP – Partidul Mişcarea Populară = MAFIE via Băsescu, Udrea, PDL

UDMR = MAFIE veşnică

PSD+PC+UNPR = MAFIE de peste 20 de ani. Şi cu toate astea sute de mii (milioane?) de români se vor duce să îi voteze. Ceva superb despre batjocura infinită a acestor mafioţi criminali din PSD aici: http://aurasmihai.ro/2014/04/psd-face-campanie-romania-cu-poze-din-polonia-si-belarus/ Ce trist este să ştii că partidul ăsta roşu, PSD, este atât de putred, plin de CRIMINALI MAFIOŢI (şi îi fac criminali pentru că chiar SUNT CRIMINALI, din cauza deciziilor lor politice au MURIT ROMÂNI NEVINOVAŢI în ultimii 25 de ani) şi cu toate acestea tot vor fi votaţi la greu de românii distruşi mental… Ehe.

PNL = MAFIE

ANA – Alianţa Naţională a Agricultorilor – detalii AICI. Interesant că există aşa ceva pe buletinul de vot, dar, din păcate, preşedintele uneia dintre cele 2 formaţiuni care s-au unit şi au format ANA este Stelian Fuia, fost ministru al agriculturii – un nemernic infect susţinător al organismelor modificate genetic în agricultură, adică în hrana noastră, un sustinător la rangul de sclav al mega-companiei criminale Monsanto. Deci…riscant să trimitem în PE oameni din anturajul lui Fuia…

Partidul Noua Republică – cu penibilul de Mihail Neamţu = MAFIE via Băsescu

Forţa Civică – cu penibilul şi nemernicul Mihai Răzvan Ungureanu (MRU) zis Unguent de la cremele de mii de euro pe care şi le cumpăra din bani publici prin străinătate (adică din banii noştri) = MAFIE via Băsescu

PNŢCD – cu Aurelian Pavelescu – un mini sclav al lui Băsescu. Cât de penibil să zică Băsescu despre tine “cine mă, ăla mic cu capu mare?” și pe urmă tu să îl pupi în fund și să îl susții în alegeri, la referendum etc? Perfect! = MAFIE

PP-DD a lu’ Dan Diaconescu = MAFIE după părerea mea (foarte mulţi dintre candidaţii PP-DD de la parlamentarele din 2012 au votat în Parlamentul României precum mafia din partidele mari şi s-au mutat după alegeri în partidele mafie gen PSD, PDL etc, deci…ce încredere să mai ai în candidații PP-DD?)

Partidul România Mare (PRM) (cu Vadim) – nu a fost la putere niciodată şi în ultimii ani nici măcar în parlament – http://prm-central.ro – ?  (25 mai 2014: Update in urma unui comentariu corect: PRM nu a fost in Parlamentul Romaniei, la asta ma refeream, Vadim a fost Europarlamentar pana mai ieri)

Partidul Dreptăţii Sociale (PDS) – http://www.partiduldreptatiisociale.ro/statutul-pds/ – ?

Partidul Verde (Verzii) – http://www.partidulverde.ro – ?

Partidul Ecologist Român (PER) – http://www.per.ro – ?

Partidul Alternativa Socialistă (PAS) – am mai scris despre ei pe blog, de curând am primit ceva de rău despre ei, vezi aici: http://bit.ly/1i4ge53 (+ reacția din comentariu de mai jos). Mie imi place de Lucian Sârbu de la PAS, care scrie AICI. Site-ul PAS aici:  http://campanie2014.pasro.ro.

(Dacă aş vota partide, probabil că aş alege, din opțiunile pe care le avem de această dată, PAS sau PRM)

…………………………………………………………………….

CANDIDAŢI INDEPENDENŢI:

Ungureanu Georgiana-Corina – gimnasta vedeta Playboy – Fosta campioana mondiala si europeana la gimnastica, in anii ’90 – video aici (tot ce contează e să știi să vorbești ca să prostești proștii): http://www.youtube.com/watch?v=J03oHagXCCU – discurs plin de clișee de politician clasic penibil, girată de șeful FRF Răzvan Burlea, pozat nud în Japonia și Playboy, a făcut “multe în viață” dar nu a detaliat nimic despre ce a făcut; cât de nebun să fii să pui botu’ la faptul că a fost campioana mondială la gimnastică a României etc? CE LEGĂTURĂ ARE ASTA cu Parlamentul European? Dude!  “Fosta gimnasta, in varsta de 33 de ani, a demisionat din PSD, dupa ce anterior facuse parte si din UNPR, incepand din 2011.” – deci a trecut un pic pe la mafia PSD+UNPR (ce-a făcut pe acolo?:) Şi ea ca gagicicile ministrului sănătăţii PSD Bănicioiu, sau…ea e cu principii? – detalii AICI 2010 si AICI 2013 ) şi acum este o independentă imaculată bună de votat. Deci, după părerea meamafie!

Liga Dănuț – omul partidelor mafiote trimis la înaintare să mai fure din voturile celor care s-au săturat de partide şi vor să voteze un independent. Mâna dreaptă a fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu în partidul mafie via Băsescu – Forţa Civică, a trecut si prin mafia PDL, imbârligat politic etc – detalii pe realitateaTV si in alte parti pe net. Este omul partidelor, adică mafie – “patru ani consilier general la Primăria Capitalei şi opt ani în Parlamentul României, dar în acelaşi timp am fost şi membru de partid” (mafia via Băsescu, PD, PDL etc). Site-ul cu multă abureală pentru prostit proşti aici: http://www.danutliga.roCitiţi ceva penibil de pe propriul lui site: “… În timpul acelui concert, pe la mijlocul programului, rând pe rând, reprezentanţii profesorilor, pensionarilor, militarilor, bisericilor, poştaşilor, asociaţiilor de locatari şi ai elevilor şi studentilor din Colegiul 28, oamenii cu care m-am întâlnit de mai multe ori în timpul mandatului de deputat, mi-au solicitat într-un mod hotărât să nu le întorc spatele, renuntând la viaţa politică, şi să rămân alături de ei şi să accept să fiu reprezentantul lor în Parlamentul European” PUAAAHAHHAHAH :))))))))))) Good one! (sursa AICI pt si alte chestii penibile). Deci…mafie!

Filip Constantin-Tițian – un nene doctor care a mai candidat de-a lungul timpului pt diferite funcţii fără succes –  http://www.tv-on-line-filip.ro  şi  video pe youtube AICI – nu știu, n-aş prea recomanda

Costea Peter – http://costea-parlamentuleuropean.ro/ pentru familie, viata, libertate religioasa. Avocat american de origine romana, presedinte al Aliantei Familiilor din Romania, el profeseaza de mai mult de 23 de ani in Houston, Texas, potrivit site-ului sau personal. El a plecat din tara in anul 1978, insa a revenit si a participat la Revolutie, la Arad, potrivit propriului site. – nu știu, nu-mi inspiră încredere

Diaconu Mircea – actoru’, îl ştiţi. Nu contează deloc că e actor sau cum joacă sau etc. A făcut parte din PNL (partid mafiot ca şi celelalte partide principale) până în martie 2014. Asta spune multe. Şi au mai fost şi alte chestii nasoale legate de el. Nu știu, nu aş recomanda. 

Dăeanu Valentin Eugenhttp://www.valentindaeanu.ro/proiecte-imaginea-romaniei.php – mult bla bla, merge pe iluzia ”civilizația UE” – nu, mulţumesc!

Purea Paul – Detalii aici: http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/12161-Dr-Paul-Purea-un-BUN-ROMAN-cinstit-si-corect-care-iubeste-Poporul-si-Tara   Cont FB aici: https://www.facebook.com/paul.purea.1 – interesant (?)

Capsali Pericle-Iulian – un nene român ortodox din România, cu 9 copii, care vrea să lupte pentru familia NORMALĂ şi normalitate în general. “Candidatul familiei româneşti” – Site cu toate detaliile aici: http://iuliancapsali.ro – este alegerea mea în acest moment. Până la vot mai vedem. Capsali este susţinut de 24 de Asociaţii şi ONGuri din România care susţin familia tradiţională şi promovează valorile româneşti vezi aici principiile pe care se obligă să le respecte în PE.

(Dacă nu ar fi fost Capsali, probabil aş fi ales Purea Paul)

Iulian Capsali

Iulian Capsali şi familia

UPDATE 24 mai 2014: Iulian Capsali – atacat în presa străină şi română printr-un articol publicat cu o zi înainte de alegeri exact ce spuneam acum 10 zile, că vor fi atacaţi candidaţii naţionalişti şi patrioţi în presa mafiei internaţionale, s-a întâmplat. Ieri, portalul online “independent de Bruxelles”, EU observer a publicat un material manipulatoriu împotriva candidatului independent pentru PE, Iulian Capsali, pe care eu îl voi vota la alegerile de mâine. Articolul EUobserver / EP candidate runs on anti-gay ticket a fost preluat si tradus imediat si pe alte canale ale presei mafiote, apărând pe Adevarul.ro, Yahoo News Romania, Ziarelive.ro, Freepublic.com etc.

De ţinut cont: ÎN SPATELE TUTUROR ACESTOR CANDIDAŢI, PARTIDE şi ALEGERI, NU UITAŢI NICIODATĂ CĂ ADEVĂRATELE JOCURI POLITICE SUNT FĂCUTE LA NIVEL ÎNALT DE CĂTRE MAFIA INTERNAȚIONALĂ, ADICĂ CEI CARE CONDUC LUMEA DIN UMBRĂ, DIN CAUZA CĂRORA AVEM TOATE PROBLEMELE PE CARE LE AVEM AZI. Detalii în textul România 2014 sau în alte texte de pe blogul Ce-i cu noi?.

Dacă vreţi ca oamenii să priceapă că pot vota şi ALTCEVA în afară de MAFIA PSD, PDL, PNL, PC, UDMR, UNPR etc, trimiteţi-le acest articol! Aveţi buton de Share pe FB mai jos. Sau daţi-le link-ul pe mail!

De citit şi asta:

Principalele subiecte pe blogul Ce-i cu noi?

Emilian, 12 mai 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

33 responses to “Cu cine votam alegeri europarlamentare 25 mai 2014. Buletinul de vot – lista de candidati: partide – mafie, partide mici / noi si candidati independenti pentru Parlamentul European (pol)

 1. Salut,

  În primul rând îți mulțumesc pentru aprecierile la adresa mea. Reciproca e valabilă. :) Și eu urmăresc blogul tău.

  În al doilea rând, conducerea PAS nu se va coborî la nivelul acuzațiilor imunde și absurde lansate de dl. Coșereanu tocmai din Canada, din surse numai de dumnealui știute, și ca urmare nu le va răspunde. Oricine poate vizita liber sediul din Olari 12 ca să poată vedea dacă e într-adevăr cartier general de firme sau alte bazaconii. Sâmbătă 17 mai la ora 14.00 chiar avem un eveniment organizat de organizația de tineret: un așa-zis „free shop” la care poate veni oricine are ceva ce-i prisosește prin casă și poate da oamenilor săraci. Oamenii cu bun simț vor ști să facă diferența între realitate și acuzațiile paranoice lansate de dl. Coșereanu de la 10.000 de kilometri distanță de România.

  • Salut, multumesc pentru detalii. Am trecut si link-ul catre postarea respectiva din impartialitate, sa vedem si alte pareri etc. Nu il cunosc pe cel care a scris chestia aia nu stiu cat bate campii si cat nu. Oricum, pentru cei care se considera “socialisti” sau “de stanga”, PAS e o alegere infinit mai buna decat mafia rosie PSD care se da de stanga dar de fapt e pusa doar pe furat din bugetul public si distrus tara. Oh well.

   Apropo…am vazut prin Bucuresti si prin tara afise cu ANA – agricultorii lu Fuia care pana ieri nu existau. Si totusi au afise prin tara. Cu PAS n-am prea vazut afise. Cum aude lumea de voi? E chestie de bani – print si lipit sau alta abordare or what?

   • Fondurile noastre de campanie orientate către partea de print au fost foarte puține. De fapt, fondurile noastre sunt în general foarte mici. De aceea afișele noastre vor fi puse, acolo unde se poate (adică unde avem organizații, că în Maramureș, de pildă, unde nu avem organizație, nu avem cum să punem) în ultima săptămână, pentru că oricum nu rezistă mai mult de 2-3 zile. La Uricani – dau un exemplu – afișele noastre au fost rupte la nici 48 de ore de la lipire :) . Ca să-ți dau un amănunt, într-un oraș municipiu reședință de județ avem o înțelegere cu un partid „mare” ca zdrahonii lor care păzesc panourile electorale să păzească și afișele noastre (liderul nostru local e prieten cu liderul local al acelui partid). Cam așa merg lucrurile. Oricum, panotajul electoral are cel mai mic impact. Lumea te votează dacă are mai multe amănunte despre tine, adică dacă citește un material, vede o emisiune tv, aude o dezbatere la radio, nu dacă vede o siglă pe un afiș. În rest s-a mers mult pe internet, pe apariții în mass-media locală acolo unde s-a putut, chiar și cu bani, dar, desigur, cu un preț decent și uman (de mass-media centrală nu te poți lipi, iar timpul alocat „cf. legii” a fost de fix 5 minute și 50 de secunde în toată campania :) ), pe apariții la diverse dezbateri la care am fost invitați etc. PAS are oricum o notorietate publică mult mai mare decât avea în urmă cu 2 ani dar fără bani trebuie să crești încetișor, altă soluție n-ai. Eu personal am răbdare.

   • :) ms pt detalii. Stiu ca nu faci neaparat mare branza doar cu afise, dar sunt bune ca aude lumea de tine. Eu de ex nu auzisem de asta cu agricultorii pana n-am vazut un afis… Si cine nu cerceteaza buletinul de vot inainte de alegeri nu afla care sunt optiunile daca nu vede vreun afis sau primeste un flyer. Sau pe internet, normal. Dar pe internet nu intra peste 50% din populatia Romaniei, din păcate… Iar oamenii in varsta sunt o leaca mai interesati de alegeri decat tinerii… Anyhow…stiu problema cu ruperea afiselor. Nasol. :) Aproape 6 minute…să ce? Spoturi publicitare? Unde, la ce televiziuni puteti da si in ce interval orar? E gratuit macar?

 2. ce bine ca ai facut analiza asta, am vrut s-o fac si eu, pentru mine, dar n-as f avut timp sa culeg atatea inform. si n-as fi stiut nici cu cine sa ma consult
  spune-mi te rog cateva lucruri (parerea ta) despre PER (despre repreyentantul lui) , de ce l-ai exclus din variante? multumesc

  • Buna. Nu am exclus PER-ul, doar l-am trecut cu negru, si cu ?, adică… e de investigat si poate votat. Poate ai vazut link-ul cu portocaliu-rosu si ai crezut ca l-am exclus. Asa se pune culoarea automat la link-uri, n-am ce-i face. Am mentionat si in text acest aspect. Nu stiu detalii despre PER, conducerea PER si membrii PER asa ca nu m-am pronuntat in niciun fel. Ramane la latitudinea si TIMPUL celor inclinati sa voteze PER sa caute mai multe detalii. Dacă ti se pare utila aceasta lista, da-o mai departe! Dintre partidele cu ? oricare e mai bun decat mafia clasica. Spor!

   • Inainte sa te gasesc pe tine aveam in intentie sa gasesc pe cineva ca tine (la articol ma refer :)), daca nu e informata lumea e jale. O sa ma milogesc de toti cunoscutii sa publice lista ta, asa ca imbunatateste-o cu ce mai poti, nu ca as avea eu vreo trecere fiindca sunt un nomad (nu stau locului, imi pierd rabdarea) dar pentru ca s-o popularizez as fi in stare sa-mi fac cont si pe FB. O sa incerc sa-l postez dupa asta pe la rubricile de comenturi pe la ziare, la Nasu in comenturi, peste tot unde o sa am timp sa alerg.Incerc sa trec in revista ziarele din orase care dau liber la comenturi. Macar atat sa fac si eu concret pt. lumea asta. E cel mai important act pana la alegerile din noiembrie.
    Hai sa traiesti!

   • Tu să trăiesti ca ajuti la diseminarea informatiei relevante :) Multumesc. Pana la alegerile din noiembrie facem o lista speciala pt acele alegeri (in functie de ce candidati avem…) Dar oricum, PSD, PDL, PNL, PC, UDMR, UNPR, PMP, Forta Civica, PNTCD vor fi si atunci tot mafie, deci lista nu va diferi foarte mult :)

 3. Deciziile care se iau în PE ne influenţează masiv viaţa! Acest lucru spune si Valentin Daeanu in proiectul sau. Tu ai o parere despre fiecare si o respect.
  Iti impartasesc parerea mea acum. Motivul pt care eu il votez pe Valentin Daeanu este ca nu are trecut politic, ci un background de business. In plus, prin afacerile sale in strainatate, a creat locuri de munca pt romanii din diaspora si a bagat bani in Romania, spre deosebire de altii care ii ascund in conturi prin lume.

  Iar Valentin Daeanu are un club de dezbatere, semn ca vrea un dialog cu cetatenii. Dezbaterea la noi la tv este un circ mediatic. Dar faptul ca Daeanu are un club de dezbatere, in care cetatenii se pot exprima duce la polemici din care se pot naste solutii. Romanii au nevoie de un exercitiu al dezbaterii in adevaratul sens al cuvantului.

  • Foarte frumos, foarte bine! Oricum, oricare independent sau partid trecut de mine cu negru (deci inclusiv Dăeanu) e mai bun decât un partid sau un candidat al mafiei (trecuți cu roșu)… Eu cand am intrat pe site-ul lui Dăeanu am rămas cu un feeling de „Europa e bună, UE este bună etc”, iar eu pe acest blog încerc să arăt oamenilor cum am fost exploatați și distruși de puterile vestice fără milă, mai ales de la aderarea în UE și intrarea în NATO. Deci eu unul n-as putea sa votez cu cineva care trăiește în iluzia ca UE este ceva minunat spre care trebuie să tindem (dacă ăsta e cazul, nu am citit foarte multe pe site), când în realitate nu este altceva decât un instrument creat special pentru distrugerea suveranității statelor națiune, colonizarea și exploatarea resurselor lor…

 4. Am mai auzit genul asta de discurs-manipulare ! Nu votati cu mafiotii, votati cu “independentii”. Astia sunt veniti din ceruri cu burtile goale ??!!! Daca nu ne convine cu partidele existente, atunci sa ne intoarcem inainte de ’89 si rezolvam problema ! Oare chiar numai “mafioti” sunt in partide ?

 5. ROMANI ONESTI, IESITI LA VOT PE 25 MAI !!!!

  PRIETENI NU VOTATI la Europarlamentare CANDIDATII PDL, PMP si PNL, partide care sunt membre ale PPE (Partidul Popular European) sau viitori membri (PNL) ai acestora daca ii veti vota.

  NU UITATI !!!
  PPE_istii sunt principalii vinovati ai anularii votului nostru, al celor peste 7,4 milioane, pentru demiterea lui Basescu, TAIERII SALARIILOR si PENSIILOR si INDATORARII TARII LA FMI !
  PPE_ul (Partidul Popular European) isi BATE JOC in continuare de cetatenii Europei prin rezolutiile ANTISTATALE votate in ultima perioada!
  Familia europeană a FIDESZ- PPE, rămasă la control la Bruxelles, va da curs dorinței Ungariei de a controla Transilvania în diferite forme, începând cu autonomia teritorială.

  Prin NEVOTAREA PMP, PDL, PNL si UDMR vom ajuta si noi, la fel ca majoritatea europenilor onesti, sa scada influenta PPE_ului in Parlamentul European !!!!

  • SI daca vom vota PSD + PC + UNPR ne va fi mult mai bine :)))) Nu familia europeana X sau Y este capul rautatilor, ci cei din spatele structurii numite UE, care doresc controlul total al Europei si al omenirii.

 6. Sunt un cititor fidel, de ceva vreme al acestei pagini si ma intereseaza articolele (materialele) si parerile despre mai multe domenii si cu precadere despre cele referitoare la: ECOLOGIE, EDUCATIE, INTERNET, NOM, POLITICA si SANATATE.
  Imi place acest articol “Cu cine votam la europarlamentare 2014…” Nu pot spune ca am mai multe informatii decat voi si ma bucur sa aflu de aici. Am diseminat link-ul cu adresa articolulul si pe facebook si pe email ca altfel nu ma implic in politica. Pentru ecologie fac mai mult decat o diseminare ca particip si la protestele din orasul meu.
  Referitor la politica ma bucur ca spune cineva, cu argumente, si cu cine e de preferat sa votam nu doar cu cine sa nu votam. Am o nedumerire referitoare la ANA (Alianta Nationala a Agricultorilor) din comentariu privind pe Stelian Fuia, comentariu ce l-am vazut si ca stire pe unul din programele de stiri la tembelizor. Inteleg ca politicienii mafioti, dati cu mafia se imprastie ca potarnichile pe oriunde numai sa razbeasca sa mai prinda un mandat ca dupa aceea se reunesc ei “in cuget si-n simtiri”. Nedumerirea e ca nu l-am vazut pe buletinul de vot pentru alegerile europarlamentare 2014 ce ni l-ai prezentat, pe acest “domn” sau crezi ca prefera sa canduca din umbra prin cei trecuti pe lista! Multumesc!

  • Uite ca incet incet mai ies din ~anonimat~ cititorii Ce-i cu noi? cu cate un mesaj sau comentariu. E bine :) Am 300 de abonati la blog dar nu ii stiu decat pe cativa… :)

   Bineinteles…conducerea adevarata a lumii se face din umbra. Cei care conduc cu adevarat NU au niciodata o functie publica, nu apar pe la TV, nu dau discursuri etc. Ei doar iau deciziile, in spatele usilor inchise, perfect netransparent, fara sa ii cunoastem… Deci DA, mafia din jurul lui Stelian Fuia (doar un instrument prin care s-a incercat in romania dezvoltarea OMG), inclusiv el, va controla aceasta structura ANA, chiar daca nu e pe buletinul de vot si nu va ajunge in PE… Fuia era deja patat si destul de cunoscut de popor, asa ca a stat mai in spate ca sa nu compromita noua formatiune politica pe care a creat-o. Acum, pentru cine nu cauta mai multe detalii, ANA e ceva de bine, ~uita ma, s-au reunit taranii si fermierii si agricultorii, sa ii votam!~ :) Eu am prezentat optiunile si am aratat cu cine sa NU votam, ca e mai clar si mai simplu (sunt MAFIE!). Cu cine votam, decide fiecare. Eu mi-am exprimat optiunea de vot pentru ca mi se pare corect fata de cititori. Oh well.

 7. Am revenit. Nu am imprastiat nimic deocamdata si deja e cam tarziu, dar m-am tot gandit. Stiu, cam tarziu, candidatul acesta independent, si nu doar el ci toti cei care sunt independenti, au putine sanse fiindca lumea nu-i cunoaste. In randul partidelor ar fi o sansa mai mare dar de asemenea scazuta fata de cele intre care sunt adeptii cei mai multi, si din cauza acrelii si prostiei oamenilor care nu inteleg importanta iesirii la vot. Dintre partide si aici am exclus rand pe rand cele care au semn de intrebare la tine si am ajuns tot la PER. Am gasit insa pe youtube, (un canal accesat frecvent, si trebuie tinut seama de asta), inclusiv un canal de televiziune ( de acces foarte larg) si aici vorbim de una, desi o detest,(Realitatea TV ca si pe celellate principale, dar mai putin ca pe ele, are o emisiune “Jocuri de putere” care mai permite o confruntare cat de cat impartiala – si la care lumea are acces foarte larg. Urmarind-o pe Youtube, in speta pe Radu Moraru si dan Diaconescu, mi-am dat seama de un lucru. Eu o sa votez PER dar nu asta vreau sa spun ci faptul ca o sa incerc sa propun de la “inaltimea” unui comentator obisnuit sa fac diseminarea unei idei, accea de coalitie a tuturor independentilor, cat si a partidelor cu semn de intrebare la tine, inclusiv a lui PPDD, (care intruneste o masa mare de oameni, inclusiv a diasporei din italia, am inteles ca acum e permis votul diasporei numai ca s-au imputinat centrele de votare), in scopul trimiterii unui singur reprezentant in PE, si acela fiind Radu Moraru. Unificarea tuturor voturilor intr-o singura directie are cele mai mari sanse de castig si numai asta trebuie urmarit. Dar pentru asta cei inscrisi pe liste trebuie sa lase orice orgolii si sa iubeasca mult tara asta ca sa renunte in favoarea unuia singur, cel care are cele mai mari sanse sa castige, excluzandu-l pe DD care ar putea sa renunte asa cum spune in favoarea altuia daruindu-i alegatorii sai in scopul castigarii impotriva celor care ne-au adus unde ne-au adus, prin asta demonstrand ca intr-adevar asta isi doreste. De ce Radu Moraru? pentru ca e pana acum cel mai bataios si mai corect bataios dintre toti cei care au dormit pana acum, si de independenti vorbind. Unde au fost cand Pungestiul statea cu copiii in fata tirurilor Chevron? dar la manifestatiile impotriva gazelor de sist si a Rosiei Montane?. cate petitii au facut la Guvern si cator dintre ele li s-a raspuns +/- indiferent cum, pe cati i-a sprijinit in instanta, dar in fata autoritatilor, pe cati i-a aparat si a marturisit pentru ei?
  Cum ti se pare ideea? Cu ocazia asta, ii vom verifica pe toti care chiar fac ce spun ca vor sa faca.

  • Sunt situatii in care e bine ca unii candidati sa sprijine alti candidati, de dragul tarii. Nu stiu in ce masura se va intampla asta acum. Din punctul meu de vedere poti vota PER, e mai bine decat MAFIA clasica. Insa atentie la Radu Moraru, zis si “maroul” dupa cat l-a pupat in fund pe basescu in ultimii ani. Radu Moraru este ~cu poporu~ abia in ultimii un an – doi. E adevarat, a avut pozitii corecte in subiecte precum ROsia, Gaze de sist, etc, a permis dezbateri interesante la el la TV etc. Dar după părerea mea prin chestiile astea abia isi mai spala din pacate. Mai dureaza pana sa il pot vota… Eu am urmarit Nasul si INAINTE de schimbarea lui in bine. Nu stiu in ce masura este o schimbare sincera, cred ca tot pe partea Băsescu este si acum, doar ca nu asa pe faţă… Deci nu trebuie vazut doar ce a facut in ultima perioada ci si “prezenta lui scenica” mai veche…care a fost in favoarea mafiei portocalii.

   Candidatii independenti tre sa stranga aprox 140.000 de voturi conform unor estimari. Ei au strans deja 100.000 de semnaturi ca sa poata candda, deci nu e neaparat atat de greu, daca ajunge informatia la suficient de multi oameni. Oh well.

 8. Pingback: M-am hotărât pe cine votez | Childagain's Blog

 9. stiu despre trecutul lui, a recunoscut ca ” a crezut in Basescu” si pe urma si-a dat cu pumni-n cap, dar asta nu inseamna nimic in jungla homo politicus unde orice se poate intampla, si cei mai vehementi potrivnici se pot dovedi cei mai apropiati aliati. Am si eu rezervele mele, insa de cand a intors macazul a avut o singura pozitie, si ceva ma face sa cred in furia lui impotriva intregului sistem este autentica. Insa faptul ca oamenii au votat atat de bine independentii mie mi se pare un lucru extraordinar, poate da domnul sa se mai destepte lumea asta! Pentru mine insa Pungestiul reprezinta un cap de pod. Nimeni nu si-a riscat pielea atunci, nimeni. Si sa nu-mi spuna cineva ca niciunul din ceilalti n-a auzit de asta, daca n-au facut atunci nimic, cand va fi si mai rau cum o s-o faca, cand PE a adoptat permisivitate in exploatarea mediului fara consultarea populatiei si de-aici incolo va deveni si mai permisiv, aici am eu indoieli. Nu e mai putin adevarat ca e usor s-o faci cu o televiziune in spate, dar o pozitie macar fata de toate evenimentele grave care au marcat Romania in ultima ei perioada, n-am vazut la niciunul dintre idependenti, sau poate nu cunosc ca au avut-o, mi se pare ca Purea a iesit cu ceva, care dintre toti independentii imi place cel mai mult, dar nu pot miza pe el ca pe un cal castigator avand in vedere ca in PE, principiul tau va fi impotriva tuturor, si va trebui sa convingi 764 de deputati (printre care si pe cei 32 ai tai din propria tara care vor fi desigur impotriva daca nu mai iese cineva dintre ai nostri) chiar impotiva propriei lor politici, impropriu spus, pt. ca acolo te bati cu princiile deja adoptate de “Europa” si nu numai de acelea la vedere ci v-a trebui sa le contraargumentezi mai ales pe acelea din culisele ei. Pentru asta iti trebuie nerv, antrenamentul discursului publlc socant, argumente indestructibile, probe jiuridice de netagaduit, pe care un intreg aparat trebuie sa ti le puna la dispozitie, sa fii consiliat de specialistii fiecarei probleme pe care o ridici in parte, fiindca nu-ti poti permite luxul eruditiei fondate pe cinste daca nu e sprijinita de palme peste ochi cand “bruxellandrii” incearca sa-i inchida la ce spui tu si nici pe boemia vietii patriarhale, dupa cum ai vazut la Eurovision, in Europa nu se mai poarta. Europa nu e cine am crezut noi, s-a curvit si ea daca n-a fost asa intotdeauna. Ce sanse crezi ca va mai avea familia ortodoxa in discursul ei? Ori aici trebuie sa vorbim de sansa de a trece proiectele, no mather who, no mather the way. Iar Morar ca venind dintr-un partid ecologist, si asta mi s-a parut cel mai bun argument sa-l votez, se poate afilia unui partid politic omolog din PE, Grupului verzilor si asta ii mareste considerabil sansele, care este unul dintre cele 7 grupuri parlamentare.
  Ca daca e sa ma intrebi pe cine as fi votat din tot sufletul, ala ar fi fost unul singur, Ervin Albu, daca nu s-ar fi retras din cursa. A dovedit tot ce se putea dovedi. S-a batut de unul singur cu un intreg sistem corupt, si-a dat demisia din pozitia de consilier cand a vazut cine sunt astia, si-a aparat comunitatea, ridicand-o singur pentru a-i apara interesul, s-a expus pana la proba fizica si-a riscat libertatea, (pana la urma tot a fost arestat, dar ma rog, pentru cauza urmatoare in care s-a implicat). S-au implicat si altii, insa el a fructificat, a pastrat spitalul comunei si a facut gat pana i s-au dat si fonduri pentru el. Mare pacat ca s-a oprit! Nu stiu cine l-a demoralizat in asemenea hal de n-a mai vrut sa participe. Daca ar fi candidat, si asa pana la momentul in care s-a razgandit stransese peste 250.000 de voturi daca nu ma insel, ar fi castigat.
  Deh, hai ca m-am labartat. Poate ca n-ar fi trebuit sa spun aici ce cred eu, dar cred in dialogul cu tine si in curajul tau. Poate optiunea mea e gresita sa nu tina cont nimeni de ea si sa voteze cu cel in care crede, numai sa voteze ALTCEVA, altfel n-are niciunul dintre ai nostri vreo sansa.
  Oameni buni, lasati acreala si sictirul deoparte, pe asta se mizeaza, ca sa se voteze ei tot pe ei, prostia de data asta se va plati mortal!

  • Da, in ultima perioada Nasul a avut o pozitie corecta in multe situatii. Desi, faptul ca il sustine pe Giurgea, inclusiv invitandu-l in emisiuni la TV e o alta bila neagra care ma face sa banuiesc ca e inca parte din Sistem, chiar daca nu pe fata (Giurgea serveste propaganda SUA+UE). Anyhow, repet, PER e o alegere mai buna decat mafia clasica enumerata in articol. Da, Erwin era alta varianta interesanta, dar din ce am inteles eu n-a reusit sa stranga cele 100.000 de semnaturi, nu ca s-a razgandit… OH well.

 10. M-am dus sa ma informez , eu ramasesem cu zvonistica de pe FB, exact de cand m-au dat afara de pe FB, iar blogul lui era nereactualizat, mi-a fost scarba sa ma mai inscriu din nou dar majoritatea ardenta acolo era. Am fugit si m-am interesat acum, ai dreptate, asa este, a renuntat in martie si n-a strans decat 44.000 de semnaturi, a renuntat dupa cate am vazut in favoarea lui Peter Costea, avocat, vad ca vor sa mearga impreuna. Erwin pe el il propune.
  Atat de rau imi pare ca nu se unesc toti,sa-si dea votul unii altora, cum m-am gandit eu se puteau gandi si ei. Suntem incrancenati si suspiciosi, ne-au transformat astia in niste paranoici, nu mai credem in nimeni si in nimic, nu mai dam drumul din mana la nimic, suntem uzati si vulnerabili prin painea cu care suntem santajati. Ma uit in jur si vad ca s-a adancit fantastic de repede discrepanta dintre paturile sociale, practic nu prea mai este patura mijlocie. Tunurile pe IMM-uri a fost hotarator. Vad multe familii in care doar unul lucreaza sau daca lucreaza amandoi lucreaza pe nimic, salarii de maxim 10-12 milioane, iar situatia asta este considerata “un noroc” “noroc ca au serviciu”. E aberant pt. tara asta in ce hal ne-au adus! La pol opus lipitorile parazite care nu se mai satura, vila mare, vila mica, vila mijlocie, masina de casa, masina de piata, masina de serviciu si daca-i iei si scuturi pe toti, nu stiu daca in tara asta sunt o suta doua de oameni care au facut averi pe munca adevarata, fara relatii, fara sa fie plasati in ceva inaintea altora care stateau frumos aranjati la coada. Ne-a cam inghitit Austria cu totul, de la banci, la petrol, de la pamanturi, munte-mare, in exploatari, sunt peste tot, imperiul austriac care ne-a mancat capul mereu, nu i-ar mai rabda pamantul! Realizezi de cand si-au facut astia Planul in ceea ce ne priveste?

  • Da, in mod normal cei care au inceput sa stranga semnaturi, aveau de gand sa candideze etc si n-au reusit sa ajunga pe buletinul de vot, ar trebui sa recomande celor care l-au sustinut pana atunci pe cine sa voteze din variantele existente. Insa cei care sunt in cursa electorala (sunt pe buletin) nu au cum sa se uneasca – fiecare area viziunea sa, propunerile lui etc. Daca ar fi cu turul 1 si turul 2 ca la presedinte, da. Dar aici avem un singur tur, fiecare incearca sa castige… Ca nu mai credem in nimeni si nimic este o metoda de aparare. Ne-au inselat prea multi de prea multe ori… e normal sa fim suspiciosi si e si benefic ca sa nu ne mai luam teapa. Solutia e sa ne informam mai bine inainte de a vota.

   Situatia pe care ai prezentat-o succint este consecinta Sistemului de exploatare in care suntem tinuti drept sclavi muncitori. Iar saracia ne inrautateste pentru ca supravietuirea individului e pe primul loc. Noi suntem tinuti intentionat la nivelul nevoilor elementare (hrana, adapost) ca sa nu evoluam, sa nu avem timp sa gandim, sa evadam etc.

   Ăştia care conduc lumea acum o fac din ce în ce mai bine pentru ei de sute bune de ani… Si si-au perfectionat metodele in aceste sute de ani, d’asta sunt si asa eficienti in a exploata popoarele lumii fara ca ele sa priceapa ce li se intampla… Dar…adevarul incepe sa iasa la iveala. Noi trebuie sa sustinem informatia corecta si relevanta sa ajunga la cat mai multi oameni si sa le deschidem ochii, cat inca se mai poate.

 11. Sa ma ierti ca bavardez la tine ca o moara stricata, sunt putini oameni netematori pe bloguri iar dintre acestia si mai putini lipsiti de orgoliu

 12. Reblogged this on Jurnal de fraieră and commented:
  A nu vota sau a anula votul sunt soluţii proaste. Câştigă tot partidele mari. Dacă aveţi răbdare puteţi citi unele informaţii interesante în blogul recomandat aici. Doar pentru cei necaptivi şi cu mintea limpede.

 13. Pentru prima oara nu prea stiu cu cine sa votez, asa am ajuns si aici. Cateva comentarii, asa pe sarite:

  – CV Tudor a mai fost (sau inca mai este?) in PE cu prezenta aproape zero; nu mai zic de omu in sine, nu degeaba i se zice WC Tudor :)) ce-a fost la gura lui si cati campi a batut pana acum poate fi exclus din calcule din prima.

  – Costea Peter nu inspira incredere? Pe ce baza? Ca nu-i ortodox poate?

  – Mircea Diaconu nu e de luat in calcul doar pentru ca a fost in PNL? Cam subtire argumentul; cum era cu ideea ca nimeni nu-i perfect?

  – hai sa votam cu oricine numai sa nu le iasa la UDMR procentu? Nu-i simpatizez dar de ce ar fi extremistii nostri cu ‘afara cu ungurii din tara’ mai buni decat extremistii lor cu autonomia?

  – mandatele raman aceleasi pentru partidele mari indiferent daca cineva nu voteaza sau voteaza un candidat cu sanse reduse si asta din cauza redistribuirii. E adevarat ca PSD de ex nu se va putea lauda ca a luat 50% ci doar 30% dar in final tot jumatate din mandate va lua.

  – argumentele s-au transformat rapid in vorbe grele; Andrei Plesu slugoi? Pentru ca are sau a avut alte opinii? A emis o parere personala bazata culmea chiar pe argumente.
  etc.

  Personal, l-am luat in calcul serios pe Capsali dar asta doar pana cand am vazut mai atent discursul lui (si cateva opinii despre el de la cei cu care a colaborat). Este destul de violent, foarte subiectiv, ilogic pe alocuri, plin de pasiune. Cam ca si articolul tau, parerea mea.

  Optiunea mea e ca exclud PSD, PDL, PMP, UDMR, PPDD, PRM si majoritate celor micuti. Sa vad ce-a mai ramas, mai deliberez… mai e timp pana la 9 seara :)

  • ~argumente~ am incercat sa aduc in limita timpului si a chefului anti partidele MAFIE si candidatii MAFIE. Am zis ca orice e mai bine decat mafia clasica. Pt DIaconu si restu pe care eu nu i-am incadrat la mafie nu am stat sa aduc argumente ci doar am zis 2 vorbe ca sa nu le las doar numele in lista.

   Nu poti acuza un om ca e subiectiv. Toti oamenii sunt subiectivi si e logic sa fie asa.

   Fiecare tara isi apara interesul. Interesul nostru este ca Romania sa nu se destrame din cauza ~ungurilor~ care pun presiune la Bruxelles si fac jocuri murdare de culise. Noi nu ii atacam pe ei ci doar ne aparam. Ei incearca sa fure diferite bucati de tara de la mai multe state…

   Optiunea ta a ramas PNL… repet ce am scris in articol, toti astia marii PSD, PDL, PNL au votat IMPOTRIVA ROMANIEI in PE in diferite situatii… oh well. A iesit mafia rosie PSD pana la urma asa ca o sa o ducem din ce in ce mai bine. Oricum n-ar fi fost maaaare diferenta nici daca rezultatele erau altele dar macar demonstra ppoporul roman ca a priceput ca partidele mari clasice care au condus romania in ultimii 24 de ani sunt pur si simplu pline de mafioti infractori. Oh well.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s