Cu cine au votat romanii la alegeri Parlamentul European 25 mai 2014

CU CINE AU VOTAT ROMÂNII PE 25 MAI 2014?

Rezultate oficiale în urma numărării voturilor din 99,99% din secții:

18,2 mil români trecuți pe liste (în realitate probabil sunt mult mai puțini).

S-au prezentat la vot 32,44% (5,9 mil).

PSD-UNPR-PC  = MAFIE – 37,6 %  ;  PNL = MAFIE – 15%  ;  PDL = MAFIE – 12,23%  ; MIRCEA DIACONU – 6,81%  ;  UDMR = MAFIE – 6,3%  ;  PMP = MAFIE – 6,21%.

Concluzie 1: Mulți români nu au mers la vot. Cei mai mulți români dintre cei care s-au dus la vot au insistat să voteze MAFIA. Și din mafie au ales sa voteze cu precădere poate cea mai scârboasă mafie – PSD. Superb! (discuția despre mafie în articolul pre-alegeri AICI)

Concluzie 2: Sigur ca UE este o structură pusă la punct de mafioții internaționali, condusă și gestionată de mafioți împotriva popoarelor Europei, indiferent pe cine trimitem noi în Parlamentul European. Deci „ne jucăm jocul lor” în care „casa (aproape) tot timpul câștigă”. Adică mafioții. Dar dacă pe primele locuri în rezultatele de mai sus nu ar fi existat MAFIA PSD, PDL, PNL, UDMR etc, românii ar fi arătat că s-au mai trezit un pic și au înțeles că au fost conduși în ultimii 25 de ani de mafioți infractori criminali prin intermediul acestor partide. Din păcate, marea masă a celor care s-au dus să voteze au insistat să pună ștampila pe MAFIE. Aș fi înțeles să nu mergi la vot, dar să mergi și să ștampilezi valid partidele mafiei…..  Motivele sunt multe, am explicat câteva AICI, principalul motiv fiind distrugerea mentală premeditată care a fost aplicată acestui popor mai ales din ’90 până azi.

(Această postare va fi scoasă de pe front page în 3 zile și trecem mai departe)

3 responses to “Cu cine au votat romanii la alegeri Parlamentul European 25 mai 2014

  1. Logic ca daca din cei 32 % s-au prezentat, si din acestia au votat cu Partidul Socialist Democrat (doua notiuni diferite, dar la distrusii mental nu conteaza) doar 37 %, logic ca 15 % din romani sunt distrusi mental. Cei cu bani (o parte din ei) si cei manipulati/ignoranti.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s