Scoala de bicicleta MTB in parc – cursuri gratuite pentru copii by Ulisse Gheduzzi, Pro Cycling Team. Lectii practice pentru copii biciclisti incepatori (bici)

Scoala de bicicleta MTB - cursuri gratuite pentru copii biciclisti incepatori offroad by ciclist profesionist Ulisse Gheduzzi parcul carol Bucuresti martie aprilie 2014 plimbari bicicleta 34Un ciclist profesionist – Ulisse Gheduzzi de la Pro Cycling Team organizează GRATUIT Scoala de bicicleta MTB pentru copii de toate vârstele. Este vorba de un curs gratuit în fiecare luni pentru copiii biciclişti începători în ale mersului cu bicicleta pe teren semi-accidentat (offroad). Ulisse Gheduzzi se întâlneşte cu bicicliştii cei mici (şi cu părinţii lor) lunea, de la ora 17 la ora 19. Următoarea întâlnire va avea loc luni, 14 aprilie 2014, ora 17:00 în Parcul Carol din Bucureşti. Părinţii din capitală ar putea să profite de această ocazie şi să-şi ducă copiii la o chestie distractivă, educativă şi gratuită. Detalii în continuare:

Întâlnirile cu team-managerul Ideal Geiger Team, Ulisse Gheduzzi, au loc in fiecare luni de la ora 17:00 până la ora 19:00 – DEOCAMDATĂ în Parcul Carol din Bucureşti şi sunt GRATUITE.

Am trimis un mail echipei Pro Cycling Team pentru mai multe detalii dar nu am primit încă răspuns. Probabil dacă este contactat Ulisse pe FB răspunde, dar eu nu prea folosesc FB.

Ce ştiu până acum:

Luni, 14 aprilie 2014, ora 17:00 va avea loc o nouă întâlnire, un nou curs GRATUIT de MTB pentru copii în parcul Carol (până la ora 19).

Aveţi nevoie de: copil, bicicletă pentru copil, cască de protecţie în capul copilului. Copiii care ştiu să meargă pe bicicletă doar cu roţi ajutătoare sunt şi ei bineveniţi. Au şansa să renunţe la roţile ajutătoare în urma cursului sau vor parcurge doar traseele foarte uşoare.

Încercaţi să contactaţi organizatorul aici pentru a vedea exact unde are loc întâlnirea în Parcul Carol:

https://www.facebook.com/ulisse.gheduzzi

http://www.procycling.ro/echipa/

https://www.facebook.com/ProCyclingTeam

Detalii despre organizator şi echipa lui de ciclism şi aici:

http://www.agerpres.ro/comunicate/2014/03/17/comunicat-de-presa-prezentarea-echipei-de-ciclism-ideal-geiger-team-17-41-26

Cursul gratuit de bicicletă MTB s-a ținut și în anul 2013.

Pe 6 aprilie 2014 a avut loc cea de-a 15-a întâlnire în cadrul Şcoala de MTB Ulisse Gheduzzi (a 3-a din 2014) – foto pe FB aici sau în galeria de mai jos:

FOTO FB Scoala de MTB cu Ulisse Gheduzzi 06.04.2014

FOTO FB Scoala de MTB cu Ulisse Gheduzzi 31.03.2014

FOTO FB Scoala de MTB Cu Ulisse Gheduzzi 24.03.2014

Scoala de bicicleta MTB - cursuri gratuite pentru copii biciclisti incepatori offroad by ciclist profesionist Ulisse Gheduzzi parcul carol Bucuresti martie aprilie 2014 plimbari bicicleta 41

PĂRINŢII AR PUTEA SĂ PROFITE DE ACEASTĂ OCAZIE, SĂ-ŞI IA COPIII ŞI SĂ-I DUCĂ LA O CHESTIE DISTRACTIVĂ, EDUCATIVĂ ŞI GRATUITĂ.

Emilian, 12 aprilie 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s