Miza reala a feminismului. Miscarea feminista – o țeapă prin care femeile au fost pacalite si transformate din mame casnice iubitoare de copii si sot, in femei libertine, emancipate, de cariera = sclavi muncitori (nom)

Miza reala a feminismului miscarea feminista o teapa prin care femeile au fost pacalite transformate din mame casnice iubitoare de copii si sot in femei libertine emancipate de cariera = sclavi muncitori moderni 3Recomand parcurgerea unor pasaje dintr-un text citit de curând despre feminism și miza reală a acestui fenomen impus în societatea modernă, despre cum mișcarea feministă este o mare țeapă care le face sclavi pe femei și despre cum omenirea este mai ușor de distrus mental și controlat dacă este cucerită FEMEIA, prin ideologii și îndoctrinări tip feminism. Am pus la sfârșit și alte articole cu mai multe detalii. Femeile s-au îndepărtat de la statutul lor inițial – mame casnice și iubitoare de copii, soț, familie, care aveau grijă de gospodărie și își educau copiii, fiind păcălite prin feminism și transformate în femei libertine, emancipate, de carieră – de fapt doar obiecte pentru bărbați și sclavi muncitori pentru angajatori și stăpânii din umbră ai lumii. Detalii în continuare:

Mențiuni înainte:

Mențiune 1: persoana care deține blogul filosofiepebordura.wordpress.com (de unde sunt preluate pasajele următoare) folosește în textele sale despre femei, copii, familie cuvinte precum ”boraci”, ”muieri”, ”puitori”, ”fătatoare”, ”puradel” etc. Pentru că înțeleg (inclusiv din proprie experiență), că oamenii încă nu pot trece peste FORMA în care este scris un text și nu pot aprecia CONTINUTUL/FONDUL PROBLEMELOR SEMNALATE, dacă limbajul (forma) nu este ”acceptabil”, am modificat în pasajele de mai jos acele cuvinte pentru a citi textul fără să vă enervați aiurea, chiar dacă în mod normal, ar trebui apreciat FONDUL (informațiile transmise), NU FORMA (modul de transmitere a informațiilor). Cei care se vor duce la textul mamă (la sursă), să conștientizeze că IMPORTANT ESTE FONDUL (problemele semnalate), NU FORMA !!!

Mențiune 2: în textul mamă sunt multe capturi (extrase) din presa americană cu exemple relevante care susțin informațiile din text.

Mențiune 3: bineînțeles că din acest text nu trebuie trasă concluzia total eronată și imbecilă că femeia trebuie să rămână veșnic la cratiță

Mențiune 4: Textul de mai jos despre feminism nu va fi înțeles pe deplin dacă nu citiți înainte acest material DE BAZĂ PENTRU A ÎNȚELEGE LUMEA ÎN CARE TRĂIM (preluat de pe același blog): Educația pentru turme.

TZEAPA FEMINISMULUI

(sursa – articolul ”mamă” – aici: http://filosofiepebordura.blogspot.ro/2014/03/tzeapa-feminismului.html)

(am sărit peste prima parte despre obsesia femeilor de a naște și ce sunt dispuse să facă pentru asta – inclusiv implant de uter – și am trecut direct la partea cu feminismul:)

După ce femeile au născut, de atunci începe țeapa. Femeile sunt manipulate sa faca ce vor dresorii de minti umane.

Iar dresorii au inventat feminismul, ca sa poata exploata cu succes muierile si sa poata confisca plozii (ca sa-i indoctrineze in scoli). Daca nu cu mult timp in urma, dintr-un salariu barbatul isi intretinea intreaga familie cu plozi cu tot si traiau decent, acum nu se mai poate. Femeia statea acasa si avea grija de gospodarie si crestea – educa plozii. Atat de mult a crescut costul vietii si au scazut salariile in zilele noastre, incat dintr-un salariu nu se mai poate trai.

Asa ca este foarte profitabil (ca angajator, ca și corporație, ca guvern – pentru cei care conduc lumea din umbră etc) sa angajezi amandoi sotii (și femeia și bărbatul), carora sa le imparti suma de bani, decat sa angajezi doar barbatul si sa-l platesti ca inainte. Pai, platind aceeasi suma de bani, angajatorul primeste la schimb munca a doi oameni in loc de unul! – asta este pe scurt miza feminismului! + îndoctrinarea copiilor care ajung pe mâna Sistemului din cauză că n-are cine să-i crească și educe acasă…

Miza reala a feminismului miscarea feminista o teapa prin care femeile au fost pacalite transformate din mame casnice iubitoare de copii si sot in femei libertine emancipate de cariera = sclavi muncitori moderni 1

Si cum convingi muierile sa renunte la a-si creste plozii si sa-i dea pe mainile strainilor, ca sa le modeleze mintile (adică pe mâinile școliil)? Le convingi cu două chestii: cu biciul si cu zaharelu’. Cand salariul barbatului nu mai este de ajuns pentru a asigura traiul familiei, muierile isi vor lua job, de musai ca de voie buna. Iar plozii vor fi abandonati in grija Sistemului.

Dar ca sa nu para dracu’ asa de negru, muierile pot fi duse cu zaharelu’, ca prostia e profitabila si trebuie exploatata: le spui ca daca isi iau un job, asta le va elibera si le va face egale cu barbatii, iar ele chiar vor inghiti gogoasa. Parca pe poarta de la Auschwitz scria ca ” munca te face liber” …

Acum femeile au joburi ca si barbatii, dar munca nu le-a eliberat, ci le-a sclavizat si mai mult. Ca munca e pentru sclavi. Muierile muncesc 8 ore zilnic, si dupa ce ajung acasa trebuie sa-si faca si jobul pe care il aveau inainte de “eliberarea” ce le-a adus-o feminismul (gospodarie, mancare, plozi etc.). Banii pe care ii castiga la job, i-au eliberat pe femei din dependenta financiar de barbati? Ei bine, nu! Ca e plin de muieri care raman in casnicii pe care nu si le mai doresc, doar pentru ca nu isi permit financiar sa se separe de sot. Salariul e atat de mizerabil, incat nu isi permit sa plateasca chiria, toate angaralele si sa-si intretina plozii, asa ca raman in continuare in sclavie familiala, dependente de venitul barbatului.

Si nu exista ipocrizie mai mare decat campaniile alea de convingere a muierilor sa isi paraseasca sotii abuzivi, de parca muierile alea ar fi chiat atat de tampite incat nu si-ar da seama ca nu le este bine in casnicie. Campaniile astea mancatoare de bani degeaba, vin cu abureli pseudologice, dar ignora tocmai cauza problemei: ca femeia nu are posibilitati financiare sa se separe de barbatul abuziv. Degeaba o duci la adapost si o tii cateva saptamani, dupa care o pui in strada, sau in cel mai fericit caz, ii gasesti un job din care, of course, nu se poate intretine, ca n-are cum. Pai abia reusea sa-si intretina familia din doua salarii, cand era in casnicie !

Mai sunt si cazuri prin clasa de mijloc, in care barbatii castiga atat de mult, incat isi pot permite sa renunte la salariul sotiei, care sotie a inteles ca daca tot te-ai apucat de făcut copii, e vital sa stai cu plozii de fusta, sa-i educi si sa iti petreci timpul cu ei, in loc sa-i arunci in bratele unor straini (grădiniță, școală). Ca e inuman si prostesc sa renunti la dreptul de a-ti educa plozii, in favoarea statului. De ce sa-mi modeleze si sa indoctrineze mintea plodului, niste straini? Prefer sa am controlul asupra mintii plodului si sa il invat eu sa gandeasca critic in cei 18 ani cat ar fi trebuit sa mearga la scoala.

Zice propaganda ca sa fii full-time parinte nu este o ocupatie, ci un statut biologic (da’ “uita” ca statutul de parinte nu se reduce doar la născut si expediat plodul la cresa ). Katie Hopkins ataca mamele care stau acasa (o puitoare care chiar sta acasa 12 ani ca sa se ocupe de plod, nu poate fi numita “fatatoare”, ci chiar este mama, pentru ca se comporta ca una).

Restul muierilor care nu s-au prins pe ce lume traiesc, chiar iau de buna propaganda cu Wonder Woman care le face pe toate, merge la job, are grija de familie, face pe menajera, educa plozii, se ocupa si de propria persoana, iar seara in loc sa cada lata de oboseala, face pe femeia fatala ca sa-si incante sotul.

81% dintre femei se tem ca un copil le va distruge cariera.

Un survey a gasit ca doua treimi dintre femei considera ca este nerealistic sa crezi ca vor reusi atat ca mama cat si in cariera.

Dar este cat se poate de corect: in loc sa-ti cresti si sa-ti educi plodul, tu il trezesti fortat dimineata sa-l expediezi la cresa, spunandu-i cuvintele magice „mama trebuie sa mearga la munca” si il mai vezi seara, cand il aduci acasa. Practic, esuezi ca parinte in momentul in care refuzi sa te ocupi de plod, si il expediezi la cresa / gradi / școala, ca sa il indoctrineze Sistemul cum vrea si cu ce vrea, ca tu n-ai nici un control si oricum habar n-ai ce se întâmplă cu adevărat în Școală cu psihicul copilului (îndoctrinare, înregimentare, obediență și încredere față de autoritate, distrugere mentală, pregătire pentru viața de sclav).

In ciuda ingrijorarii mamelor despre cum le percepe lumea, 89 % dintre mame cred fierbinte in povestile cu care le-a indoctrinat societatea: ca o mamă care merge la serviciu are o viata echilibrata si o face un model mai bun pentru plozi, decat una fara job. Rezultatele reflecta punctul de vedere al 10.000 oameni intervievati de Project 28-40 de ani, care reprezinta grupul de varsta in care cariera muierilor o ia la vale, în contrast cu cariera barbatilor. Studiul a fost facut de Helena Morissey, sef executiv la Newton Investment Management si care are 9 plozi.

In ciuda indoctrinarii maxime cu ideea ca femeia cu plozi si cu job are o viata echilibrata si că asa e bine si asa trebuie, (sa ai job), totusi, ele se simt vinovate ca isi parasesc plozii pentru a merge la serviciu.

Catilin Clements, 23 de ani, povesteste despre cat de vinovata se simtea ma’sa ca trebuia sa isi abandoneze cei 2 plozi la cresa, pentru ca ea a facut 20 de ani naveta intre Glasgow si London mergand la job. “Compensa” însă in weekend facandu-le prajituri…

50% dintre mame nu și-ar părăsi serviciul pentru a avea grijă de copii, chiar dacă și-ar permite financiar acest lucru (atât de îndoctrinate sunt) (disagree + disagree strongly =50%):

Miza reala a feminismului miscarea feminista o teapa prin care femeile au fost pacalite transformate din mame casnice iubitoare de copii si sot in femei libertine emancipate de cariera = sclavi muncitori moderni 2

Pentru părinții care se simt vinovati ca nu isi permit sa se ocupe de plozi, propaganda vine cu sugestii linistitoare: strategii destepte, pentru mamele care lucreaza de acasa. Dar cate isi permit sa lucreze de acasa?

– Foloseste intelept timpul cat plozii dorm de amiaza si munceste cat de mult poti

– Plateste-ti o bona sa pazeasca plozii! Pai mai bine il duc la cresa, ca e mai ieftin, daca tot nu imi permit sa ma ocup personal de copil!

– Chiar daca muncesti de acasa, tot nu te poti ocupa de copii. O tanti cu copil de 2 ani, care nu si-a putut face munca din cauza copilului, a fost nevoita sa il expedieze la cresa, ca sa scape de el.

Cam asa functioneaza societatea umana: nici n-au născut bine, ca deja isi expediaza copiii pe la usi straine, cat e ziua de lunga. Bietii plozi sunt alungati de colo-colo pe la straini, in loc sa creasca langa ma’sa. Pai nu-i de mirare ca plozii din ziua de azi sunt depresati!

Cam asta-i viata plozilor din zilele noastre: sunt expediati de mici la inchisoarea copiilor, pentru n ore (creșă, grădiniță, școală etc). Părinții trebuie sa faca fata masurilor disciplinare, daca indraznesc sa le puna la pachet un biscuite sau o ciocolata. Meditatiile particulare pentru plozii de 6 ani nu mai sunt o raritate excentrica, ci o normalitatea asupra careia nimeni nu se gandeste de 2 ori. Jucatul afara este un rasfat ocazional si atunci sub privirile părinților, care se tem pedofili, caini pradatori, vupli urbane etc. Asta inseamna ca plozii isi petrec copilaria online. Relatiile dintre părinți sunt afectate de recesiune, iar plodul devine „plodul valiza” si nu e suprinzator ca mii de plozi din Anglia sub varsta de 10 ani, sunt tratati pentru depresie.

………………………………………………………………………………………………………………….

Alte detalii în legătură cu mișcarea feministă:

Serie de articole foarte bune și scurte despre efectele feminismului pe lovendal.ro:

Articol 1: http://www.lovendal.ro/wp52/feminismul-miscarea-care-le-a-invatat-pe-tinerele-femei-sa-devina-parasute/

Articol 2: http://www.lovendal.ro/wp52/oculta-mondiala-incurajeaza-feminismul-pentru-a-distruge-familia-si-a-transforma-femeia-intr-un-sclav-lucrator/

Articol 3: http://www.lovendal.ro/wp52/feminismul-instrumentul-ocultei-mondiale-partea-2-noi-dezvaluiri-cutremuratoare/

Articol 4: http://www.lovendal.ro/wp52/8-martie-ziua-internationala-a-femeii-este-o-sarbatoare-sovietica-si-stalinista-oculta-mondiala-si-comunismul-vor-revolta-femeii-indepartand-o-de-familie-si-transformand-o-intr-un-robot-lucrato/

…………………………………………………….

Alte articole:

http://vladherman.blogspot.ro/2013/08/parintele-amfilohie-branza-despre.html

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/04/29/pr-constantin-sturzu-feministele-golgota-mironosite-femeia-crestinism/

http://www.culturavietii.ro/2013/03/28/noul-feminism-si-razboiul-femeilor-impotriva-avortului/#.UzVlS9N9XWQ

http://www.certitudinea.ro/tema-de-gandire/view/de-ce-uram-femeile-feminism-si-feminitate

http://gandeste.org/general/un-cosmar-pe-masa-europei-raportul-zuber-un-atentat-la-adresa-familiei-naturale/39591

De citit și:

Credinta stramoseasca, identitatea nationala si familia traditionala impiedica distrugerea mentala, psihica si spirituala a omului. Fenomenul gay, lobby drepturi lgbt, promovarea homosexualitatii in Romania

Emilian, 28 martie 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

3 responses to “Miza reala a feminismului. Miscarea feminista – o țeapă prin care femeile au fost pacalite si transformate din mame casnice iubitoare de copii si sot, in femei libertine, emancipate, de cariera = sclavi muncitori (nom)

 1. @Emi,
  Iar recurgi la site-uri extremiste…Eu le recomand cititorilor interesati de subiect, sa mearga pe blogul original pe care a fost postat acest articol si sa citeasca originalul (de ce sa editam exprimarea autoarei, in fond exprimarea denota exact ce gandeste autoarea despre restul lumii, exprimarea in fond vorbeste foarte mult despre autoare in general – sentimente, aspiratii, valoare etc).
  Mai recomand sa cititi comentariile, singurele care conteaza de fapt sunt ale unui Cristian Dogaru…celalalte sunt, in general, ecouri…
  Da, autoarea, in tot ceea ce scrie, se concentreaza exclusiv pe negativ. Si acolo unde nu-l gaseste, il “imbunatateste” cu propria imaginatie.
  Cand un om vede totul intr-o singura culoare, fie ca este roz, mov sau negru, acel om este DEZECHILIBRAT…
  De fapt….autoarea se dezvaluie prin insusi titlul blogului, care implica “pe bordura”…intr-adevar, ea doar sta pe o asa-zisa bordura, fiind un simplu spectator al acestei vieti de “sclavie”. Unii dintre noi ne implicam mai activ, poate de aia nu avem timp sa vedem atatea…Per total spune multe adevaruri, dar vazute doar din partea intunecata si, asa cum se spune, “tonul face muzica”…
  Interviul lui Aaron Russo il stiu, FOARTE BUN!

  • Nu consider ca este un site extremist, ci doar o persoana cu pareri clare pe care si le sustine puternic. Eu nu recomand un site cand preiau un text pe blog, ci textul respectiv si mai exact informatia din acel text. Sa apreciem informatia, fondul problemei. Iar cand autoarea textului va candida pentru o functie publica, vom analiza si personajul…

 2. Pentru cine nu a vazut inca, recomand miniseria de documentare realizate de catre BBC “The Century of the Self”.

  p1: Happiness Machines

  p2: The Engineering of Consent

  p3: Policeman Inside All Our Heads

  p4: Eight People Sipping Wine in Kettering

  Subiectul filmului este despre cum Edward Bernays a folosit si implementat ideile lui Sigmund Freud si a pus bazele relatiilor publice(PR) a tehnicilor moderne de publicitate, fiind “parintele” consumerismului.

  Despre Edward Bernays:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Bernays

  “Propaganda”:
  http://www.historyisaweapon.com/defcon1/bernprop.html

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s