Surse de radiatii cu influente nocive asupra sistemelor biologice si sanatatii umane. Efecte toxice calculator, televizor, telefon mobil, cuptor cu microunde etc (s)

Câteva capturi preluate din această prezentare PPT despre radiațiile electromagnetice, surse de proveniență și impactul lor asupra ființelor vii (nu știu despre Torser, dar faptul că radiațiile sunt nocive este pentru mine o certitudine):

De citit și asta:

Castile de telefon hands free ne protejeaza de cancer. NU mai tineti telefonul la ureche cand vorbiti la el! Sfaturi pentru convorbirile la mobil

Cat de nociv este cuptorul cu microunde? Cum sa incalzesti mancarea?

Dependenta de televizor. Problemele cauzate de privitul la TV. Televiziunea controleaza mintea umana, hipnotizeaza si amorteste creierul omului

Emilian, 27 martie 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

6 responses to “Surse de radiatii cu influente nocive asupra sistemelor biologice si sanatatii umane. Efecte toxice calculator, televizor, telefon mobil, cuptor cu microunde etc (s)

 1. Nu recomand suplimentele sau curele fara avizul unui medic sau terapeut, pt ca in mod sigur au si contraindicatii. Tot patitul este priceput, adica eu :).

  Din art. ‘Plantele care ne apara de radiatii’ se pot folosi urmatoarele masuri:

  – Apa ne apara de radiatii. Daca lucrati mult la calculator descarcati-va de efectele negative ale radiatiilor spalandu-va pe maini pana la coate cu apa rece.

  – Dusurile scotiene sunt si ele invioratoare deoarece ajuta la descarcare si la imbunatatirea circulatiei.

  – Faceti-va timp macar cateva zile si deconectati-va pe malul unei ape curgatoare (inotul ajuta si el). Rezultatele vor fi uimitoare!

  – Daca lucrati mult la computer puneti in incapere cristale mari de sare de mina in stare bruta, care absoarbe radiatiile nocive electromagnetice.

  – Unele plante decorative, cum ar fi feriga si cactusii, au efect de descarcare daca tinem mainile deasupra plantei.

  sursa http://revista-tratamente-naturiste.ro/totar.php?totart&na=Plantele%20care%20ne%20apara%20de%20radiatii

 2. Mai pe intelesul tuturor, daca pana acum se prezenta buletinul cand se facea un abonament, acum pentru o cartela cumparata, se va arata buletinul, cica pentru protectia “poporului”. UE se pare ca nu vrea, dar Romania da. Si aparatele (cele cu, cartele pentru telefoane mobile) de pe strada, pe care s-au dat bani totusi pentru a le cumpara, vor disparea.

  • mda… pentru infractorii mafioti care ne conduc este permis ATAT CAT PERMITE POPORUL… daca poporul sta frumos si inghite ORICE…atuni ORICE i se va intampla…

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s