Protest miting gaze sist 6 aprilie 2014 bucuresti si in toata tara

GAZELE DE ȘIST TE VIZEAZĂ ȘI PE TINE! INFORMEAZĂ-TE!
Protest national 6 aprilie 2014 impotriva gazelor de sist, miting anti fracking, contra exploatare prin fracturare hidraulica toxica poluare sol apa cutremure dependenta corporatii 1

AJUTĂ ȘI TU LA PROMOVAREA PROTESTULUI DIN 6 APRILIE 2014!

Protest national 6 aprilie 2014 impotriva gazelor de sist, miting anti fracking, contra exploatare prin fracturare hidraulica toxica poluare sol apa cutremure dependenta corporatii 7

AFIȘE DE LIPIT ÎN SCĂRILE DE BLOC + FLYERE -> LA ORGANIZATORI,

în București, Calea Griviței nr 39, telefon 0767.995.047

VEZI AICI POZE CU AFIŞE LIPITE LA SCĂRI DE BLOC ÎN BUCUREŞTI

9 responses to “Protest miting gaze sist 6 aprilie 2014 bucuresti si in toata tara

 1. APEL IMPORTANT CĂTRE TOȚI ROMÂNII

  Ne adresăm prin acest apel tuturor cetățenilor acestei țări, care mai simt că în pieptul lor bate o inimă de român. Românul a luptat în toată istoria neamului său pentru apărarea credinței și libertății sale.
  Suntem într-un moment de răscruce. Peste puține zile, românii vor fi obligați sau determinați să ia noile buletine electronice. Ne referim la tineri, la soții care trebuie să-și preschimbe numele și buletinele, la cei care își schimbă domiciliul și buletinul etc.
  Frați români, nu mai este nicio clipă de pierdut! Trebuie să ne mobilizăm până când nu este prea târziu. Acum este momentul să reacționam în masă. Nu neapărat prin proteste stradale, pentru că românii se urnesc greu și la ultimul miting anti-cip au fost în jur de 1000 de români.
  Din păcate, conducerea Patriarhiei Ortodoxe Române, care ar fi trebuit să ridice glasul împotriva acestei sclavii elecronice, a căzut în erezia ecumenistă (evident masonică) și acceptă cipurile de urmărire a omului (adevărate dosare la purtător, de genul celor de la Securitate). Însuși Patriarhul este mason, de pe vremea când era Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, când a participat la un seminar ecumenic și a redactat o carte de rugăciuni în comun (ecumenică), lucru pe care nici nu l-a dezmințit. Ar fi putut să declare că nu este mason, cum a procedat însă un alt înalt ierarh din Grecia, acuzat de apartenență la organizația religioasă anticreștină (francmasoneria).

  Să nu ne descurajăm frați ortodocși. Să ne rugăm pentru toți ortodocșii căzuți în erezie, în rătăcire, pentru întoarcerea lor la dreapta credință. Cei care pot, să citească zilnic și acele două rugăciuni pentru conducătorii noștri. Arma noastră cea mai puternică este RUGĂCIUNEA, pentru că aliatul nostru atotputernic este Dumnezeu, Slăvit să-i fie numele în veci. Să-i punem în pomelnice și ajutorul divin nu va întârzia.

  Fiecare dintre noi să caute o soluție. Dacă românii vor respinge buletinele electronice în număr mare, chiar dacă în mod individual, cerând buletine de tip vechi fără cip, atunci autoritățile vor fi obligate să-și reconsidere poziția. Cerem să ni se spună în mod clar de ce este nevoie neapărat de documente elecronice, ce avantaje ne aduc acestea. Pentru că, dezavantajele noi le vedem și nu le putem accepta.
  Frați români, pentru credință și libertate, trebuie să fim în stare a ne da la nevoie și viața. Pentru că, cel care va ține la viața lui, și-o va pierde, dar cel care își va da viața pentru Hristos, va avea viața cea veșnică.
  Pentru tineri, recomandăm vizionarea filmului INIMĂ NEÎNFRICATĂ, cu Mel Gibson actor principal și a unor mici videoclipuri de pe fight4romania, precum cel intitulat MESAJ DIN TRECUT.
  Acest apel îndeamnă la o mobilizare generală pentru apărarea ortodoxiei și tuturor valorilor noastre creștine și naționale, atât de mult atacate astăzi din toate părțile.

  Există această frumoasă cântare ortodoxă și s-o cântăm și noi: MILUIEȘTE DOAMNE POPORUL TĂU ȘI BINECUVINTEAZĂ MOȘTENIREA TA. BIRUINȚĂ BINE CREDINCIOȘILOR CREȘTINI ASUPRA CELUI POTRIVNIC DĂRUIEȘTE. ȘI CU CRUCEA TA PĂZEȘTE PE POPORUL TĂU. Amin

  DAȚI VĂ ROG MAI DEPARTE.

  • Frumos…Eu am auzit ca s-a promulgat legea de vanzare a pamanturilor catre straini. Nu e asta mai grav? Poti scapa de pasaportul cu cip solicitand in fiecare an (sau de cate ori ai nevoie) un pasaport temporar, valabil un an…Sunt sigura ca exista aceeasi varianta si pentru bulletin sau carte de identitate, trebuie sa existe o varianta pentru cei cu alte convingeri religioase (decat “religia” oficiala).

   Ceea ce mi se pare important este sa gasim legislatia care permite sa alegi forma de pasaport sau buletin si sa o popularizam. Lumea sa stie ca are de ales. Si mai ales sa popularizam pericolele CIP-ului, ca sa stie toata lumea. Oricum, nu putem opri legile, doar este ‘DEMO(NO)CRATIE, nu-i asa?

   • eu raman blocat cand oamenii spun “si ce daca ma urmaresc tot timpul si stiu TOT ce fac mereu? Atata timp cat nu fac nimic rau….care e problema” Deci nu e asa usor sa le dai oamenilor argumente… Nu stiu daca exista optiune in cazul actelor cu cip, trebuie citita bine legea. Pamantul il mai poti recupera de la straini, dar daca e poluat ireversibil (gaze sist) nu prea mai ai ce face cu el…

   • Emilian, cum iti poti imagina asa o copilarie, anume ca MAI POTI RECUPERA PAMANTUL DE LA STRAINI??? Ai auzit de zicala “ce-a mancat lupu’ e bun mancat?”

    E posibil totusi sa-l recuperezei dupa vreo 20-30 de ani de exploatare intensiva si chimizare la fel, plus plantarea de GMO-uri…Poate…probabil nu in timpul vietii noastre!

    Nu ar fi mai bine decat sa speram la recuperare, sa nu-l pierdem? E ca si cum ai spune: NU-I NIMIC CA IMI PIERD PORTOFELUL CU BANI, ACTE SI TOATE CARDURILE…O SA-L GASEASCA UN OM CINSTIT SI-L RECUPEREZ….Serios???

    Iar despre alternativa la actele cu CIP este, am vazut intr-o carte un ordin intern al MI pentru buletine de tip vechi. Deci TREBUIE sa existe. La pasapoarte exista ala temporar, valabil un an. TREBUIE sa fie ceva similar si la buletine.

   • ”Trebuie sa fie o varianta” este insuficient, trebuie sa gasim concret prevederea legala. Nu am avut timp sa citesc legea integral.

    Bineinteles ca e foarte grava instrainarea terenurilor. NU are rost sa dezbatem ce e mai grav – vinderea pamanturilor catre straini sau poluarea lor prin gazele de sist. Ambele au aceeasi cauza si ambele sunt grave. Eu cand ies in strada la proteste de genul gaze de sist, rosia montana, tot timpul ies impotriva criminalilor care ne conduc si care ne creeaza toate aceste probleme.

    Daca se organizeaza ceva pe vinderea terenurilor, normal ca mentionez pe blog.

   • Nici nu cred ca e nevoie sa citesti legea integral, pt ca s-ar putea sa fie ordine interne care sa reglementeze asta si nu le gasesti in lege. Cred ca trebuie sa faci o cerere oficiala la MAI in care sa spui ca, din motive religioase, nu vrei act cu cip ci unul clasic si ei vor fi nevoiti sa-ti raspunda in 30 de zile. Daca nu te satisface raspunsul, intrebi un jurist de la Patriarhie sau un avocat specializat pe contencios. Eu, cand voi fi nevoita sa-mi fac acte, o sa urmez aceasta procedura. NU VREAU ACTE CU CIP PENTRU MINE SI FAMILIA MEA!

 2. Emilian, nu vreau sa cred ca esti manipulat sau intentionat gresit. cum poti sa spui ca pamantul il mai poti recupera…?!?!? tu realizezi ca tara asta chiar se poate vinde SI SE VINDE bucata cu bucata?!?!,milioane de hectare de paduri si mil. de hectare arabile. Dac tot nu va mai fi pamantul nostru …. ce ne mai zbatem cu gazele astea?! Nu stiu daca ai citit si mi-e greu sa cred ca nu ai aflat , dar povestea cu gazele este indusa de UNELE COMPANII FINANCIARE (OFFSHORE) pentru jocuri la bursa. Au dezvoltat aceasta idee cu gazele de sist, dar studiile arata ca nicio companie care se va angrena in acest business nu va putea face profit, pentru ca tehnic costurile sunt foarte mari. Exista o carte a uniui inginer petrolist care a lucrat la asa ceva si demonstreaza clar ca nu este o afacere viabila pentrui cine exploateza ci doar pentru cei care vehiculeaza ideea catva ani (diverse companii financiare offshore) si apoi dispar.
  Ai studiat sa vezi ca aceasta idee la nivel mondial pe piata bursiera produce miliarde de euro pentru unii?! Asa ca nu ma fa sa cred ca esti un manipulator angrenat in sistem.
  Adevarat problema cetatene care chiar se deruleaza concret este vanzarea PAMANTULUI catre straini. Asa ca te rog sa-ti revizuiesti intentia mai usor cu gazele astea si ocupate de situatii reale si grave.

  • Bine domne’, imi retrag că terenurile mai pot fi recuperate, na’, daca e greu de inteles ca un guvern cu adevarat patriotic are suficiente parghii sa rezolve si aceasta problema, odata ajuns la putere. Ce face insa un guvern patriotic, cu toate parghiile in mana, daca resursele de APA sunt POLUATE iremediabil? Că asta fac gazele de șist. Nu conteaza, nu are rost sa dezbatem. Repet: ambele sunt probleme grave, ambele au aceeasi cauza. Daca tu nu vezi gravitatea fenomenului gaze de sist, si crezi ca e doar o afacere la bursa, mai citeste. Vezi de exemplu textul cu Nu e vorba de gaze de sist pentru energie. P.s.: adevarata problema este cauza tuturor problemelor pe care le avem.

  • @ADRIAN
   Sunt de acord total. Asta am spus-o si eu dealtfel. Domnul Ion Coja, pe blogul d-lui, a afirmat ca a trimis aceasta problema mai multor ONG-uri si nu a primit nici un raspuns!!! Altcineva pe acelasi blog, a spus ca rusii au declarat in afara legii toate ONG-urile, pentru ca s-a dovedit a fi platite din afara cu scopuri straine intereselor rusesti.
   Chiar si la Asociatia Romania fara EI am vazut ca se preocupa tare de gazele de sist, de Rosia Montana, dar MUCLES absolut despre vanzarea pamanturilor. Acum s-au trasnformat si in partid (Partidul Oamenilor LIberi) si nu am vazut nimic in sensul asta. Eu aveam incredere in George Epurescu, parea un tip cinstiti, dar acum nu mai stiu ce sa cred.
   Pe mine ma ingrijoreaza la maxim, mai ales ca am auzit, de la un functionar consular, ca legea a fost deja PROMULGATA!!! Nu am auzit insa nimic oficial.
   Dupa parerea mea, daca se da liber la vanzarea catre straini, asta va insemna palestinizarea si apoi disparitia Romaniei.
   Din cate imi aduc eu aminte, conform actualei Constitutii, teritoriul Romaniei este inalienabil. Deci conform actualei Constitutii, o astfel de lege ar fi neconstitutionala. Dar probabil pregatesc modificarea, asa incat sa le iasa…
   Dumnezeu cu mila! Doamne, fereste si ocroteste-i pe romani!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s