Cum sa fii „Dumnezeu pe Pamant”? Meserii, profesii, functii, abilitati care iti dau posibilitatea sa faci foarte mult bine in societatea umana. Cum folosim Puterea (edu)

Cum sa fii Dumnezeu pe Pamant meserii functii in stat profesii abilitati care iti dau posibilitatea sa faci foarte mult bine societatii umane comunitatii in care traiesti poporul roman bunÎngeri și demoni. Oameni buni și oameni răi. De fapt…oameni mai mult buni decât răi și oameni mai mult răi decât buni. Calitatea de om bun/rău există raportându-ne la impactul / efectul existenței acelui om în comunitatea / societatea în care trăiește. Este vorba de „amprenta” pe care o are asupra lumii. Această amprentă poate fi pozitivă sau negativă. De fapt – mai mult pozitivă decât negativă sau mai mult negativă decât pozitivă. Cu toții lăsăm o amprentă asupra lumii în care trăim. Unii lasă o amprentă mai mare / pregnantă, alții una mai micuță. Oamenii care sunt perfect neutri / nu se implică / nu acționează cresc partea negativă a amprentei pe care o lasă asupra lumii. Asta pentru că indiferența și lipsa de implicare în binele omenirii / societății / comunității îi face RĂU acesteia. Comunitățile de oameni au nevoie de oameni SOLIDARI care să coopereze și să lucreze împreună, NU FIECARE PE CONT PROPRIU! Acestea fiind spuse, vreau să vă dau câteva exemple de meserii, profesii, funcții, abilități pe care le pot obține oamenii (mai greu sau mai ușor) și prin care pot face foarte mult bine societății umane, țării sau comunității în care trăiesc. Persoanele care dețin o anumită ”putere” în Stat, dată fie de meseria practicată sau funcția deținută în stat, fie de abilitățile dobândite sau comportamentele personale , au O MARE RESPONSABILITATE. Este la latitudinea lor dacă vor face bine din poziția pe care o ocupă / situația în care se află, sau vor face rău. Astfel, oamenii pot deveni fie îngeri, fie demoni pentru societatea în care trăiesc. Dacă vor face bine, vor fi un fel de „Dumnezeu pe Pământ” și trebuie profitat de gâdilarea egoului (dacă e cazul) pentru a-i motiva pe oameni să ajungă într-o poziție din care pot face foarte mult bine neamului românesc și SĂ FACĂ bine neamului românes. Dacă vor alege să facă rău cu Puterea pe care o au, vor fi pur și simplu niște scursuri ale societății, ce vor rămâne în istorie drept scursuri ale societății (precum politicienii noştri de astăzi) . Detalii în continuare:

Cum să fii „Dumnezeu pe Pământ”:

(aviz părinților de bună credință care vor ca al lor copil să devină un om bun pentru societate)

1. Judecători – un judecător are posibilitatea să facă DREPTATE în situații încurcate din societate. Din păcate el este forțat să ia decizii pe cazurile din instanță în funcție de legile imbecile ale Statului român mafiot – legi stabilite/modificate/trunchiate de mafioți, în interesul lor. Însă, chiar dacă judecătorul este forțat să „se joace” în limitele impuse de legislație/coduri/constituție etc, dacă este de bună credință și patriot, poate găsi modalități prin care într-o situație delicată și relevantă pentru neamul românesc, să facă tot ce poate pentru a da decizia favorabilă poporului român. Un exemplu relevant ar fi raportarea judecătorilor la problema gazelor de șist – unii judecători de bună credință au interpretat că administrațiile locale care deciseseră că NU vor gaze de șist pot hotărî chestia asta și e valabilă decizia lor, alți judecători (de rea credință sau non-patrioți) au decis că gazele de șist au reglementare în România (legea petrolului – unde nu se vorbește nimic de gazele de șist) și că doar Guvernul poate decide în privința explorării și exploatării gazelor de șist în România… Ideea este că în foarte multe situații, decizia ține de INTERPRETAREA JUDECĂTORULUI. Exact această interpretare este Puterea pe care o are un judecător și este ceea ce îl face „Dumnezeu pe Pământ” dacă își folosește acea putere în binele societății. (citiți și asta: miza reală a gazelor de șist – poluarea apei pentru a ne face mai dependenți de Sistem)

2. Angajați în structurile de securitate ale statului / angajați în marile corporații corupte / persoane cu acces la informații – o persoană care are o funcție ce-i permite acces la informatii secrete/ascunse/rare/importante/relevante/utile – persoane cu funcții mai mici sau mai mari din Servicii, Parchete, poliție, SIE, DIE, CIE, MIE bla bla sau din mari corporații criminale etc) – toate persoanele care VĂD în fața ochilor niște informații RELEVANTE pentru neamul românesc sau chiar pentru omenire au datoria morală SĂ LE STOCHEZE UNDEVA și să le folosească în cel mai bun mod posibil și la momentul oportun – fie să le ofere publicului larg la un moment dat (dacă asta e cea mai bună variantă), fie să le ofere ANUMITOR persoane care le pot valorifica în binele poporului român. Un fel de „cârtiță” în Sistem benefică poporului român – o cârtiță „dumnezeiască”. Uite, de exemplu, cum a povestit tanti asta ce a descoperit în industria farmaceutică criminală (video). Sau cum a povestit nenea ăsta, despre același sistem corupt.

3. Politicieni buni – dacă ajungi să ocupi o funcţie mai mult sau mai puţin importantă în statul român sau administraţia locală şi faci BINE din acea poziţie poporului român (sau comunităţii locale), atunci eşti un fel de Dumnezeu pe Pământ (mai ales dacă luăm în considerare cum sunt majoritatea politicienilor de azi…)

4. Hackeri buni – obținerea de informații utile, relevante, importante și publicarea lor sau păstrarea lor până la un moment oportun în care să fie publicate – pentru un impact cât mai mare și pozitiv în societate (sau valorificarea lor în alt mod, fără diseminarea către publicul larg, dacă ar avea un impact mai bun în societate)

5. Citire rapidă – aici e nevoie să apelați la imaginație (care trebuie stimulată periodic pentru a nu se pierde). Cei care conduc lumea din umbră doresc distrugerea imaginației și creativității, pentru că un om fără imaginație și creativitate, nu își poate imagina o altfel de lume (mai bună!), nu poate concepe faptul că o altfel de viață, o viață MAI BUNĂ pe acest Pământ CHIAR ESTE POSIBILĂ. Și atunci…, dacă nu vede și nu înțelege acest lucru, că o putem duce mai bine, își acceptă condiția în care se află acum (sclav modern pe plantația modernă). Folosindu-ne imaginația, haideți să încercăm să conștientizăm cât de bine i-ar fi, de exemplu, României, dacă românii ar putea să citească de vreo 40 de ori mai repede decât în mod obișnuit. Adică în loc de 250 cuvinte pe minut (media la nivel mondial) -> 10.000 de cuvinte pe minut. ACEST LUCRU ESTE POSIBIL! Dar e nevoie de exerciții peste exerciții. Imaginați-vă câtă informație ați putea afla, parcurge, acumula și cât de rapid! Imaginați-vă cum s-ar îmbunătăți viața voastră dacă ați citi atât de rapid! Și apoi, imaginați-vă cum s-ar îmbunătăți viața noastră, a tuturor, dacă toți românii ar citi atât de rapid. Tehnici de citire rapidă există deja și în România. Eu recomand sfaturile lui Ștefan Alexandrescu, care ajunsese acu ceva ani să citească cu 10.000 de cuvinte pe minut, și care a postat pe blogul lui detalii despre citire rapidă și cum puteți ajunge să citiți rapid: www.discerne.wordpress.com/citire-rapida. Din păcate, despre existența acestor lucruri nici părinții nu află (de unde?) și nici copiilor nu li se spune nimic la școală. Pentru că nici profesorii nu au auzit de așa ceva, dar nici n-ar căuta să ofere elevilor cele mai bune sfaturi. E normal, Școala din prezent nu e făcută să îi dezvolte pe copii spre binele societății, ci să îi distrugă mintal și să-i pregătească pentru viața de adult-sclav. Detalii aici: Educația pentru turme.

6. Persoane cu notorietate foarte mare și priză la publicul larg care profită de statutul pe care îl au în societate și PROMOVEAZĂ lucruri/mesaje bune în fața publicului larg – un fel de cum au fost „vedete” de pe la noi care s-au implicat în protestele RM etc. (vezi Tudor Chirilă AICI)

7. Inventatori – descoperirea și promovarea în societate a energiei GINA (Gratuită, Infinită, Nepoluantă, Accesibilă tuturor) ar duce la o semi-eliberare a sclavilor moderni; de exemplu, dacă va lansa cineva pe piață un motor pe magneți care merge la infinit și produce energie electrică fără niciun consum (nu suntem departe de chestia asta) – acela va fi „Dumnezeu pe Pământ” și va rămâne în istoria omenirii ca eliberator din sclavia față de Petrol (resursă monopolizată de cei care conduc lumea din umbră). Detalii aici: Implicații energia GINA.

8. Oameni bogați și foarte bogați care susțin cu banii lor activități benefice neamului românesc.

9. Oamenii obișnuiți – dacă se implică, atât cât pot ei, în limita timpului, banilor, energiei etc, pentru susținerea activităților benefice neamului românesc.

etc.

(mai adaug dacă îmi vin în minte)

Dacă pentru adulți e poate prea târziu, învățați-vă măcar copiii să fie BUNI și să aibă un impact pozitiv în societate!

Citiţi şi asta despre cum puteţi face bine şi din poziţia de simplu cetăţean: Ce mi s-a intamplat azi

Emilian, 18 martie 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman

4 responses to “Cum sa fii „Dumnezeu pe Pamant”? Meserii, profesii, functii, abilitati care iti dau posibilitatea sa faci foarte mult bine in societatea umana. Cum folosim Puterea (edu)

  1. Bun textul!
    Ce m-a impresionat neplacut este ca la punctul 7 nu ai gasit sa dai exemple de oameni bogati si foarte bogati, care sustin cu banii lor (castigati cinstit, desigur!!!) activitati benefice neamului romanesc! Hai mai, chiar asa? Sa nu gasesti din astia sa dai exemple? Parca vad cum sar alti cititori sa-ti dea la exemple cu nemiluita….:))

    • Adrian G e o persoana pe care o stiu si care a investit din banii personali in mai multe chestii pentru neamul romanesc. Bani destul de multi… In rest, probabil sigur mai exista si alte persoane, doar ca nu le stim noi. Dar…cu siguranta sunt excepții. Sau…cine stie? Cand oamenii vor realiza ca banii nu inseamna nimic dacă ii folosesti doar pentru tine – doar „boierie personală”, și că ce e important pe planeta asta, in lumea asta, în viata noastra este impactul pe care il avem asupra societatii, poate vor incepe sa directioneze din avutie si catre lucruri benefice comunitatii / societatii / poporului / neamului etc.

  2. sunt multi inventatori de tehnologii pt energie GINA. Dar daca vreti sa aveti acces la ea, trebuie sa va construiti singuri disp[ozitivele. vedeti cum a sfarsit Stanley Meyer.

    • Oamenii nu se pricep sa-si faca singuri, decat daca sunt invatati de la 0 de catre cineva care chiar se pricepe, si care a construit primul model care chiar sa mearga si sa ofere energie “gina”. Sunt incercari in Romania, sunt filmulete pe youtube, prototipuri, dar fara ceva concret, ce poate fi replicat pt aplicatii practice in gospodarie. Deocamdata… Da, domeniul e unul periculos… Daca te joci cu monopolul pe energie sau monopolul pe petrol sau pe finante… o sa superi niste oameni sus de tot. E o chestie pe care trebuie sa o ia in considerare inventatorii. Apoi, da, fiecare va trebui sa isi faca acasa. Sau cine stie…poate se reuseste o distributie ascunsa… Om vedea ce-o aparea. Doar sa apara!

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s