Protest de strada Bucuresti 8 februarie 2014 anti gaze de sist, coruptie, politicieni infractori. Miting manifestatie Universitate impotriva exploatarii gazelor de sist prin fracturare hidraulica fracking (pol)

Sâmbătă, 8 februarie 2014, ora 16, în București, în Piața Universității, are loc un nou protest de stradă, un nou miting împotriva gazelor de șist, o manifestație împotriva corupției politicienilor infractori și mafioți care conduc astăzi România. Este o NOUĂ OCAZIE pentru bucureșteni să arate că LE PASĂ de ce se întâmplă în jurul lor.

Protest miting manifestatie strada Bucuresti 8 februarie 2014 anti gaze de sist coruptie politicieni infractori Universitate impotriva exapa curata contra fracturare hidraulica 1

Detalii în evenimentul Facebook dedicat acestui protest.

LIVE WEBCAM TNB AICI

GALERIE FOTO LA SFÂRŞIT

PENTRU CEI CARE NU AU ÎNȚELES ÎNCĂ MIZA REALĂ A GAZELOR DE ȘIST, CITIȚI ASTA: Nu e vorba de gaze de sist pentru energie! Prin fracturare hidraulica se doreste poluarea apei pentru a ne face si mai dependenti de sistem!

Alte detalii despre gazele de șist aici: https://www.facebook.com/PentruApaCurata.si.Contra.Fracturare.Hidraulica

Ce vor cei care ies în stradă:

1. Demisia Guvernului Victor Ponta și a Președintelui Traian Băsescu.
2. Modificarea legii partidelor politice pentru relaxarea condițiilor de înființare a acestora.
3. Revizuirea legilor electorale prin eliminarea pragurilor și reducerea numărului de semnături pentru înregistrarea candidaților independenți.
4. Eliminarea obligației de declarare a adunărilor publice.
5. Destituirea conducerii jandarmeriei și anchetarea abuzurilor comise la Pungesti și în alte localități, cu participarea unor experți desemnați de Consiliul Europei.
6. Retragerea infamelor inițiative legislative care vizează modificări aduse Codului penal, legii amnistiei precum și respingerea proiectului de modificare a legii exproprierii.
7. Desecretizarea tuturor anexelor contractelor și clauzelor confidențiale încheiate de Statul Român, cu excepția celor din domeniul apărării și siguranței naționale.
8. Interzicerea mineritului pe bază de cianuri în România și includerea Roșiei Montane pe lista patrimoniului mondial UNESCO.
9. Interzicerea prin lege în România a fracturării hidraulice de mare volum în explorarea și exploatarea gazelor de șist și a altor hidrocarburi provenind din zăcăminte neconvenționale
10. Anularea concesiunilor și licențelor de explorare și exploatare a hidrocarburilor de șist.

Protest miting manifestatie strada Bucuresti 8 februarie 2014 anti gaze de sist coruptie politicieni infractori Universitate impotriva exapa curata contra fracturare hidraulica 2

DACĂ EȘTI DE ACORD CU ACESTE LUCRURI, IEȘI ÎN STRADĂ MĂCAR JUMĂTATE DE ORĂ CĂ NU MORI! Să arăți că ÎȚI PASĂ!

Și Parisul a ieșit în stradă pe 26 ian 2014. În jur de 100.000 de oameni ÎN STRADĂ, pe care presa vândută nu i-a băgat în seamă! Iată ce probleme au, ca și noi:

Cu toții avem măcar un motiv pentru a ne înfuria pe acest guvern care:
– Nu îi ascultă pe oameni
– Îi agresează pe contribuabili
– Îi înfometează pe țărani
– Ne distruge Armata
– Îi eliberează pe delincvenți
– Îi corupe pe copii
– Pervertește sistemul școlar
– Ne reduce libertățile
– Ne asasinează identitatea
– Ne distruge familiile

Angajatori, salariați, șomeri, pensionari, liber-profesioniști sau artizani, studenți și părinți de elevi, contribuabili și justițiabili, aleși sau simpli cetățeni, trebuie să spunem NU politicii actuale și direcțiilor actuale imprimate țării noastre de către o elită iresponsabilă și incapabilă!

Este timpul să convocăm o adunare generală. Este timpul să reinstaurăm Libertatea în ROMÂNIA!

DEJA A FOST RIDICATĂ CEL PUȚIN O SONDĂ PENTRU GAZE DE ȘIST ÎN ROMÂNIA (la Buzău):

…………………………….

ADIO APĂ, ADIO HRANĂ, ADIO ȚĂRANI, ADIO MÂNCARE SĂNĂTOASĂ, ADIO INDEPENDENȚĂ, ADIO VIAȚĂ!

PENTRU CEI CARE NU AU ÎNȚELES ÎNCĂ MIZA REALĂ A GAZELOR DE ȘIST, CITIȚI ASTA: Nu e vorba de gaze de sist pentru energie! Prin fracturare hidraulica se doreste poluarea apei pentru a ne face si mai dependenti de sistem!

Şi asta ca să vedeţi contextul internaţional în care ne aflăm, şi care NE AFECTEAZĂ:

Romania – colonie saraca, exploatata si distrusa de Imperiului Atlantist din Vest (NATO, SUA, UE, FMI, Banca Mondiala etc). Tactica pamantului parjolit aplicata de occident romanilor – distrugerea rezervelor de apa potabila prin fracturare hidraulica inainte ca Romania sa intre sub influenta din Est – Rusia lui Putin si Eurasia (nom)

GALERIE FOTO:

poze imagini galerie foto stegarul dac cezar avramuta protest universitate 8 februarie 2014 impotriva anti gaze de sist coruptie politicieni chevron rosia montana nedreptate sclavie moderna 4

VIDEO:

………………….

Detalii:

http://epochtimes-romania.com/news/piata-universitatii-200-de-persoane-au-scandat-impotriva-explorarii-gazelor-de-sist-si-a-proiectului-rosia-montana—211937

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16571366-proteste-capitala-manifestantii-scandeaza-impotriva-explorarii-gazelor-sist.htm

Emilian, 6 feb 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

13 responses to “Protest de strada Bucuresti 8 februarie 2014 anti gaze de sist, coruptie, politicieni infractori. Miting manifestatie Universitate impotriva exploatarii gazelor de sist prin fracturare hidraulica fracking (pol)

 1. Doamne ajuta!
  Da, harta aia este corecta…sa vina din toata tzara la Bucresti, nu sa cada presiunea intotdeauna numai pe bucuresteni. Ar trebui ca din organizatiile care pun la cale acest mars, careva sa le asigure cazare oamenilor o noapte…prin hosteluri ceva, ca oamenii care protesteaza sigur nu au nevoie de ceva fancy.
  Eu as veni, da-s prea departe…

 2. Mi-a scris o prietena din Romania ca au fost doar vreo 200 de oameni, ca asa s-a dat la radio. Deja ne confruntam cu resemnarea mioritica?

  • Nu e resemnarea mioritica. Doar ca nu s-au indeplinit conditiile ca sa fie mai multi oameni in strada… Vreme mai buna, MEDIATIZAREA evenimentului (eu era sa nu aud de el) etc. Este bine ca au fost si aia 200. Se mentine spiritul viu. Vor fi si mai multi la evenimente viitoare.

 3. Numai foamea reala va scoate lumea in strada la protest indiferent de prognoza meteo. Piinea si circul zilnic de la TV ii tine pe toti ocupati si indiferenti.
  CInd se vor termina banii pentru “democratie” si va porni insurectia pe strazi, atunci se va pune stop distractiei continue si parazitismului. Pina atunci “enjoy the ride”! 1989 va arata ca un mers la picnic pe linga ce va fi.

 4. Nu mi-a venit sa cred ce putina lume a protestat la Pungesti, iar acolo a fost un focar imens care indica clar o problema sistemica ce putea fi atacata de intregul popor. Este trist ca nu mai exista tineri la tara, e pustiu, sinistru intr-un fel. Toti tinerii sunt plecati care incotro la munca, mai ales in Sapnia, iar multi, din pacate, fara ginduri de a se mai intoarce vreodata sau inainte de pensie. Lumea e apatica si scirbita de neputinta, de o lupta cu morile de vint.
  Fara bani lumea se uita la tine ca la un mort. Au avut dreptate romanii(din Roma) cind au afirmat ca :
  SINE PECUNIA HOMO IMAGO MORTIS EST ( pe scurt….Fara bani esti mort:)

  • E complicat sa ceri oamenilor sa se deplaseze din toata tara sa vina la pungesti…te costa transport, mancare, cazare etc si oamenii intr-adevar nu au bani. Problema la noi e si mai grava, cei care nu au probleme cu banii sunt indiferenti la treburi de genul asta… Apoi…cei de acolo au protestat cum au putut ei mai bine si sunt, asa cum i-a definit si actorul ala florin zamfirescu, eroi nationali, au intrat si in greva foamei etc. Bineinteles ca nu da nimeni 2 bani pe asta. AICI S-A AJUNS DIN CAUZA DISTRUGERII MENTALE PREMEDITATE.

   Nu conteaza cati au protestat fix pe 8 feb, conteaza in general. La pungesti s-a protestat calumea, saracii tarani de acolo, in bunatatea lor nici furcile nu le-au scos inca, desi in astfel de ocazii, in istorie, invadatorii erau de mult linsati…

   E adevarat si ce ai zis de oamenii plecati, dar…macar astia ramasi pe aici sa realizeze CA II VIZEAZA PE TOTI nemernicia cu gazele de sist… Oh well.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s