Benjamin Fulford despre lumea reala in care traim. Ultimatum dat Ocultei Mondiale, celor care conduc si controleaza omenirea din umbra (nom)

Benjamin Fulford vorbeste despre adevarul din jur lumea reala in care traim. Ultimatum dat Ocultei Mondiale celor care conduc si controleaza lumea omenirea din umbra stapanii(Acest text nu va fi înţeles de către cei care se confruntă (inconştient) cu Cea mai mare problemă a omenirii şi care n-au priceput încă adevărul despre lumea în care trăim)

Redau câteva pasaje mai importante dintr-un discurs al lui Benjamin Fulford, găsit la acest link, un nene care vorbeşte despre Oculta Mondială, despre realitatea reală din jurul nostru, despre cei care conduc, controlează, stăpânesc, exploatează lumea din umbră şi le oferă un ultimatum să lase lumea în pace! Dacă nu, “arestaţi-i!” ” împuşcaţi-i!” “oamenii ăştia sunt criminali şi nu trebuie lăsaţi să fie liberi!

Iată câteva pasaje principale (de citit tot textul):

Sunt acesti netrebnici carora trebuie sa le dam un branci, sa ii indepartam de la putere. Ei impiedica umanitatea sa progreseze, ei stopeaza progresul tehnic cu cel putin 100 de ani, daca nu mai mult.

Vreau sa le spun evreilor: voi sunteti un popor bun, care se teme de Dumnezeu, dar sunteti condusi de banditi care i se inchina lui Satan.

Grabiti-va si arestati-i pe acesti criminali care au preluat conducerea societatii voastre.

O banda de talhari manipuleaza sistemul financiar de 300 de ani incoace.

Noi ar trebui sa avem posibilitatea sa traim cea mai bogata crestere economica exploziva din istoria civilizatiei. Avem tehnologia de a transforma deserturile in zone verzi. Putem sa umplem din nou oceanele cu peste. Putem avea pace mondiala. Iar tot ce ne blocheaza, sunt o duzina de batrani… va rog, toata lumea, arestati-i!

Acesti oameni sunt ucigasi si criminali, trebuie sa ii arestati, iar daca ei se opun arestarii – ei sunt ucigasi – trebuie sa ii impuscati, nu trebuie sa ii lasati pe acesti oameni sa fie liberi! Asta este important!

Stiati ca ei au omorat mai multi oameni decat oricine altcineva in istoria umanitatii? Ei sunt responsabili pentru Primul Razboi Mondial, ei sunt raspunzatori pentru cel de-al Doilea Razboi Mondial, ei sunt responsabili pentru Holocaust, ei l-au omorat pe Kennedy, pe Martin Luther King, pe John Lennon, pe Michael Jackson, intelegeti? Ei au omorat conducatori din toata lumea; ei sunt cei mai rai criminali si au transformat SUA intro republica bananiera si incearca sa transforme Europa intro dictatura fascista.

Putem avea pace mondiala, putem avea prosperitate, putem avea o crestere a longevitatii oamenilor, putem sa ne lepadam singuri de acest cosmar, depinde doar ne noi. Toti cei care asculta asta, faceti ceea ca va sta in putinta, si amintiti-va ca noi suntem mai multi decat ei, si cu siguranta ca, chiar in cele mai infestate zone, voi ii depasiti numeric cu un raport de 100:1, arestati criminalii care se afla cel mai aproape de voi si putem salva planeta!

CITIŢI TEXTUL INTEGRAL – CLICK AICI.

Citiţi şi:

România 2014: peste 100 de probleme – o singură cauză

Emilian, 18 ian 2014, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

6 responses to “Benjamin Fulford despre lumea reala in care traim. Ultimatum dat Ocultei Mondiale, celor care conduc si controleaza omenirea din umbra (nom)

  1. dle. Emilian, bunaseara. nenea asta ne zice ca “batranii” sunt vinovati pt. toate relele care ni se intampla. GRESIT ! “batranii” sunt niste simplii executanti, chear daca la “prima mana”. dar ordinele cui le executa? a ochiului a toate vazator_cel din varful piramidei. atunci inseamna ca acesta e vinovat. GRESIT ! acesta poate sa faca ceea ce face pt. ca noi i-am dat voie sa faca. cum ? aceasta te las pe dta. sa ne spui. sunt sigur ca stii si stii si cum ne putem repara greseala. Doamne ajuta.

    • Cu primul pas sa înceapă exterminarea , sa se faca o lista . Sa se initieze chiar acum un proiect program si asa cum au fost urmăriti cei din gestapo asa sa se urmărească absolut toți cei care ridica mina contra vieții. Sa se dizolve armata sa mearga fiecare in tara sa si o organizație dintre cei aleși din rindul celor de jos sa declare cine sunt vinovați astfel sa se cearnă cu toții cei mai rai.acum sunt atitea mijloace de găsit Vinovații …

  2. Copilarii ,credeti ca apuca cineva sa faca un pas si sa nu fie vazut,va inselati ,pina si atitudinile noastre de acum sint prevazute undeva si pregatit contra atacul.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s