Protest impotriva coruptiei si sclaviei 15 decembrie 2013 Bucuresti. Salvati Rosia Montana, NU gazelor de sist, jos parlamentul corupt si guvernul mafiot! (pol)

PROTEST ÎMPOTRIVA PUŞLAMALELOR DIN PARLAMENT
protest 15 decembrie 2013 bucuresti universitate impotriva puslamalelor din parlament impotriva anti politicieni corupti clasa politica mizera coruptie guvern usl pdl aceeasi mizerie jos mafiaDUMINICĂ 15 DECEMBRIE, începând cu ORA 16:00, PIAȚA UNIVERSITĂȚII

.

UPDATE DUPĂ PROTEST: 15 dec 2013: Video de la protestul de azi pus pe bambuser live – Superb (iată ce pierd cei care stau în casă) – cica au fost cateva mii in punctul maxim. S-a plecat de la Univ pe Calea Victoriei până la Guvern. Îmbrânceli cu jandarmii destul de violente. Eu am ajuns la Victoriei unde mai erau pe la ora 8 vreo mie de oameni. Probleme cu jandarmii şi acolo.

FOTO CRISTIAN VASILE:

Foto Emi:

16 dec 2013: PROTESTUL DIN BUCUREȘTI 15 dec 2013, poveste, FOTO și VIDEO

VIDEO cu protestul din 15 dec 2013, București:

………………………………………………………………………

Discurs foarte bun în engleză, în Parlamentul European – poate la fel de corupt ca cel românesc (are legătură cu spânzurătoarea):

…………………………………………………………………………………..

Eveniment organizat pe Facebook: https://www.facebook.com/events/623024307765228/

Dacă ei confiscă democrația, noi o luăm înapoi pentru că „democrație” înseamnă demos (popor) + kratos (putere).

IEȘI ÎN STRADĂ! Duminică, 15 decembrie 2013, începând cu ora 16, Bucureşti, Universitate
Marți 10 decembrie 2013 va rămâne în istoria României ca ziua în care democrația pentru care s-a murit în decembrie 89 a fost subminată chiar de cei au rolul să o întrețină. Sigur, a picat legea minelor și cea a lobby-ului (care ar fi legalizat traficul de influență), dar noul cod penal favorizează infractorii parlamentari, la fel ca și legea amnistiei.

▬ CUM VOR SĂ MODIFICE CODUL PENAL?
Modificările aduse legii aministiei și codului penal dau mână liberă la furat camarilei care ne parazitează și ne transmite un mesaj destul de simplu nouă, fraierilor plătitori de taxe: „cărați-vă sau suportați-ne șmenurile”. Iată ce fac guvernanții în loc să conducă țara demn, așa cum au jurat:

→ majorarea cuantumului amenzilor cu care se sancționează insulta și calomnia în actualul cod penal, precum și incriminarea acestor fapte ca infracțiuni în noul cod penal, aplicabil din februarie 2014. Astfel, dacă inițial s-a dorit ca noua reglementare penală să dezincrimineze insulta și calomnia, acum vor să se asigure că libertatea presei și cea de exprimare vor rămâne în continuare îngrădite, pentru a ne face pasibili de răspundere penală când le strigăm în față că-s hoți ordinari.

→ și-au arogat superimunitate, modificând legea astfel încât ei să nu poată fi anchetați de DNA pentru fapte de corupție (abuz în serviciu, conflict de interese, primirea de foloase necuvenite, fals și uz de fals, trafic de influență) și nici să nu mai poată fi verificați de ANI pentru incompatibilitate.

→ „confictul de interese” nu se mai aplică autoritarilor care ne conduc pentru că au umblat la definiția funcționarului public.

→ dacă devalizezi statul cu, să zicem, 100.000 eur (un mizilic, da?) primești doar o mențiune în cazier. Adică nu faci pușcărie.

▬ EFECTELE LEGII AMNISTIEI
Au amânat votul pe legea amnistiei până marți 17 decembrie (vom fi și atunci pe stradă!) „România Liberă” estimează că mii de borfași-parlamentari vor fi eliberați, linși și curați. Au tot interesul să o facă, căci printe hoți se află nume de marcă care brusc n-ar mai avea condamnări: Năstase, Voiculescu, Cătălin Voicu, Fenechiu, Bogdan Ciucă, Ridzi, Chiuariu, Sereș, Zsolt Nagy etc. etc.

Scandalos e și felul mârșav în care au făcut-o: au operat schimbările în toiul nopții de luni spre marți, contrar legii transparenței decizionale (52/2003, art. 6) care zice că orice lege trebuie să stea în dezbatere publică 30 de zile.

etc

Două articole din constituție și 5 de pe internet, un loc în care încă poți să te exprimi liber. Încă.

ARTICOLUL 4
(1) Statul are ca fundament unitatea poporului român şi solidaritatea cetăţenilor săi.

http://rezistenta.net/2013/12/ce-este-superimunitatea-cat-de-grava-este-citeste-aici-ca-sa-fii-informat-nu-manipulat.html

http://www.simonatache.ro/2013/12/11/ce-au-facut-infractorii-din-parlament-luni-noapte-in-timp-ce-noi-dormeam/

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-16178658-cateva-concluzii-dupa-martea-neagra-parlamentului-romaniei.htm

http://rezistenta.net/2013/12/crima-organizata-din-parlament-incercat-sa-treaca-legi-de-tip-mafiot.html

http://www.militiaspirituala.ro/detalii.html?tx_ttnews%5Btt_news%5D=441&cHash=d17f6f86d69fcf5e027d4272ac5ba97a

ARTICOLUL 39
Mitingurile, demonstraţiile, procesiunile sau orice alte întruniri sunt libere şi se pot organiza şi desfăşura numai în mod paşnic, fără nici un fel de arme.

………………………………………………………………

Ruxandra Cesereanu: <Multe (destule) din pamfletele eminesciene se potrivesc ca mănușa cu vremurile de-acum. Parlamentul era văzut, odinioară, de poetul în ipostază de profet mânios, ca un “staul”, o “menajerie de curiozităţi etnologice şi zoologice”, un “cabinet de curiozităţi” (“monştri din regnul organic”) care trebuie declarat în carantină.

Apoi Guvernul : “hidoasa pocitură conduce ca regisor comedia meschină jucată de bufonii partidului său” (in articolul “Ca la noi la nimenea”). Un întreg bestiariu era prins în insectar prin intermediul sindromului de “maimuţire” pe care poetul îl detecta în societatea românească decăzută.
Politicienii erau taxați ca nulităţi, “capete deşerte”, “plebe”, “buruieni”, “cenuşari”, bombastici, inculţi şi agramaţi, “capete şi inimi cultivate la focarul canţonetelor”, “oameni ce nu ştiu nimic și nu cred în nimic”, “‘onorabile’ nimicuri”, “idioţi înfumuraţi”, “nerozi”. În articolul “Trist e cînd o naţie mică”, Eminescu prezenta în avalanşă nimicnicia politicenilor, spulberându-i: “O adunătură de pe poduri /…/, samsarii moşiilor statului, pamfletari fără să ştie alfabetul cum se cade, plagiatori neruşinaţi, oameni cu nume şi cu titluri de contrabandă, profesori fără pic de ştiinţă, patrioţi-calpuzani, toată lepădătura socială”…>

……………………………………………………………….

Cu totii suntem datori să ieşim în stradă pentru DREPTATE şi NORMALITATE atunci când cineva are iniţiativă şi organizează o astfel de manifestare perfect DEMOCRATICĂ. Juma de oră la  protest nu a omorât pe nimeni niciodată. Numărul celor care participă şi îşi manifestă astfel OPINIA, este tot timpul foarte important.

Cât mai rabzi popor român, urmaş al dacilor străbuni, atâtea nedreptăţi?

Citeşte şi:

Cea mai mare problemă a omenirii

Emilian, 13 dec 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

6 responses to “Protest impotriva coruptiei si sclaviei 15 decembrie 2013 Bucuresti. Salvati Rosia Montana, NU gazelor de sist, jos parlamentul corupt si guvernul mafiot! (pol)

 1. In sfarsit sper din tot sufletul sa ne trezim noi romanii!!!!!! Ceausescu mi-a furat tineretea, iar acesti borfasi care au urmat dupa el, mi-au furat a doua tinerete, nevoita sa-i slugaresc pe straini pentru o bucata de paine cand tara mea este una bogata …
  Iar voi jandarmi…fiti atenti cum va purtati!!! a-ti vazut revoltele din toata Italia unde cei ca voi au fraternizat cu manifestantii? Trebuie sa pricepeti ca acesti borfasi care au facut ceia ce se vede din Romania, in curand “le vine randu ”
  ATENTIE VOUA ! respectati poporul ai carei fii sunteti, nici decum pe borfasii care ne-au alungat din tara ca sa putem trai si sa le platim taxe si asccize lor ca sa-si poata cumpara cat mai multe vile si conturi in strainatate, vacante de lux, amante de lux etc, etc, etc. Si toate acestea se vad la televizor dar niciunul nu pateste nimic…Dumnezeu sa-i ajute sa fie judecati de popor!!!

 2. Sa-i de Dumnezeu sanatate si putere Presedintelui Basescu.
  Fara el ne ducem rau de tot la vale.
  Cine-i roman gandeste asa, cine nu-i prost trece de partea Presedintelui.
  Daca-l sustinem pe el, ne salvam pe noi.

 3. Fratilor haideti sa ne unim si sa facem ceva sa nu mai lasam banditii sa faca ce vor ei
  ajunge cu minciuna ,au ajuns sa ne fure pe fata fara nici un stres caci tot ce fura ei e de la noi . Noi suntem statul trebuie sa_i tragem la raspundere pe toti care conduc aceasta nenorocita de tara lasati lasitatea si nu mai permiteti in continuare suntem rasul europei

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s