Adunare la Willy Schuster Mosna Sibiu 16 noiembrie 2013 impotriva gazelor de sist

ROMÂNI ADEVĂRAŢI CONTRA GAZELOR DE ŞIST:

romani adevarati contra gazelor de sist in Mosna Sibiu protest noiembrie 2013 anti impotriva exploatarii gaze neconventionale fracturare hidraulica fara fracking in Romania manifestatie solidaritate tarani

4 responses to “Adunare la Willy Schuster Mosna Sibiu 16 noiembrie 2013 impotriva gazelor de sist

 1. Sa creat o imagine a taranului similara cu a prostului, a nespalatului, a needucatului, a necivilizatului, a idiotului, a handicapatului mental. Cateva exemplu :
  ” Mananci ca un taran – in sens negativ”
  “Faci ca un taran- in sens negativ”
  “Te comporti ca un taran- in sens negativ”
  ” Baa ce taran esti- in sens negativ”
  ” Baa tarane – in sens negativ”

  ! Si kkaturi gen schimb de mame si de copii, si alte tempenii Miss fata de la tara,unde fac caterinca de tarani in cel mai subliminal mod.

  Tot taranii au facut rascoalele,si urmatoarea va fi cand taranul isi va da seama ca boieru pe care la ales e dusmanul lui si al familiei lui.

  Apropo, aseara pe Realitatea TV era directoru RMGC si vorbea cu chelu ala de la
  ” Jocuri de putere” despre viitoarea exploatare, lingau ala chel de prezentator nu a tinut niciodata partea protestelor, si aseara a demonstrat’o , sa facut partas la tradare pe fata! Rasa lor de nenorociti, presa asta. A 4 problema in stat.

  • Da, pai…eu mi-am concluzionat o mini chestie utilă deja de mult timp: Cum iti poti da seama daca un “jurnalist” este vandut şi/sau incompetent? Te uiti să vezi dacă pune întrebările CARE TREBUIE, pertinente, relevante, cu punctul pe I, persoanelor pe care le intervievează. Dacă nu pune întrebările care trebuie, pe care mulţi dintre telespectatori le-ar pune în locul lui, înseamnă că acel jurnalist este vândut sau pur şi simplu imbecil (incompetent în domeniul jurnalismului). Este cazul celui de care zici tu (n-am văzut emisiunea, dar am apreciat la el că l-a chemat pe Florian Colceag şi l-a lăsat să vorbească – sau poate o fi tot un joc plănuit de cineva), este cazul lui GÂDEA când s-a făcut de rahat cu MRU în studio, este cazul lui Claudiu Pândaru de la Gândul, pe care nu il suport, pentru că se dă tânărul deontolog care face “alt fel de presă”, de calitate, când în realitate, i-a avut în faţă pe toţi GREII de pe planeta România, inclusiv Băsescu şi mulţi altii şi NU A PUS ÎNTREBĂRILE CARE TREBUIAU PUSE. Şi mulţi mulţi “jurnalişti” ai lui peşte pică la acest mic test… Oh well. De aceea e bine ca NOI să creăm un set de întrebări adevărate, clare, concise, concrete, cu punctul e i, documentate, pertinente, pentru fiecare om politic important în România, ca sa le putem folosi la nevoie când îi intâlnim, sau ca sa le dam cu ele in cap jurnalistilor de rahat.

 2. Un sas care gindeste, asta demonstreaza ca cetateni romani nu sunt prosti unui Regim de Fanarioti, niste Marionete vasale multi nationalelor, care comploteaza , tilharesc Tara, si ne otravesc izvoarele , apele, aerul si paminturi., ceind un Genocis , impotriva propriei Nati. Vor sa ne extermine , sa nu mai putem trai, pe paminturli pe care ne-am nascut. Un Regim de Tradatori, Tilhari, Ticalosi Iresponsabili, care trebuie cit de urgent eliminati. Ajunge cu Tilharia, Genocidul Romaniei.

 3. Sa le intre bine in cap la neo-securisti, care actioneaza impotriva intereselor Nationale, Sobolani din umbra care actioneaza, impotriva activistilor, vor fi scosi din gauri, si i-si vor primi Legea Dreapta. Tradatori Tilhari Neamului sunt in vizorul romanilor. Nu-i vom ierta ca-n Decembrie 89.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s