Asemanarea imaginilor din campania Uniti Salvam (Rosia Montana) cu steaguri unguresti formatiunea Jobbik – o coincidenta? (nom)

comparatie culorile campanie cont logo facebook uniti salvam rosia montana sunt la fel identice asemanare cu ca steagul ungariei steaguri unguresti formatiune jobbik extrema dreapta maghiariPe scurt şi repede: Protestele de stradă care au loc în această perioadă prin toată ţara şi prin străinătate împotriva proiectului Roşia Montană sunt pe de o parte SINCERE (peste 95% dintre participanţi) şi pe de o parte sunt “orchestrate” din spate (adică “mafia internaţională” are oameni infiltraţi – care sunt folosiţi cu sau fără cunoştinţa lor). De-a lungul timpului, cei din campania Salvaţi Roşia Montană au fost acuzaţi că în spatele lor se află magnatul Soroş cu origini ungureşti, şi că daia culorile campaniei (şi logo-ul cu frunza) sunt ROŞU, ALB, VERDE (steagul ungariei). Soroş e un bogătan jumate american jumate ungur jumate evreu :) care este mare “filantrop” (ce cuvânt enervant), care AJUTĂ (el ajută!) multe ţări să devină DEMOCRAŢII ADEVĂRATE, precum cea din SUA. BUAAHAHAHAH ce glumă bună. “Democraţia SUA” – asta e cea mai perfidă iluzie care există. Alături de “Europa civilizată”.

(Update: Sigla RMGC seamana cu logo-ul Antena Play si apare pe o casa din civilizatia Cucuteni? Banda Moebius (panglica Mobius) apare in mai multe sigle si logo-uri ale diferitelor companii de pe glob)

Revenind: pe banii lu Soroş ăsta “s-au jucat” muuuulte ONG-uri din România – listă destul de cuprinzătoare pe Site-ul CEE Trust AICI. Bineînţeles că acele ONG-uri vor spune “DA, dar uite câte lucruri bune şi ce proiecte bune am realizat cu acei bani” bla bla. Sigur, pot ieşi lucruri bune din astfel de finanţări, însă contează dacă acele “proiecte” sunt direcţionate spre ceva anume, ceva ascuns primei analize superficiale. Un proiect poate părea foarte bun pentru societate ACUM, pe termen scurt, la o primă analiză (superficială, care nu ţine cont de realităţile lumii în care trăim şi de contextul mondial), însă dacă ne gândim pe termen lung, la societatea românească, e posibil ca unele proiecte finanţate de Soroş să dăuneze. Soroş a finanţat în România proiecte pe “activism civic”, să fie oamenii mai “activişti civic” (unele chiar până pe 30 sept 2013 – finanţare pt Miliţia Spirituală şi Mihail Bumbeş – protestatar de serviciu la Universitate, care era foarte activ în primele zile, dar după ce s-a aflat treaba asta a cam dispărut de la portavoci – apare proiectul în lista de la link-ul de mai sus). Foarte bine, să fie oamenii activi civic. Dar dacă există intenţii de deturnare a unor proteste sau de folosire a unor protestatari sinceri pentru o cauză ascunsă, atunci NU MULŢUMESC şi MARŞ! TOŢI CEI CARE AVEŢI INTERESE ŞI ÎNŢELEGERI ASCUNSE! În spatele protestelor din Bucureşti, sau în “primele rânduri” ale protestatarilor, se află persoane care au o legătură directă sau indirectă cu ONG-uri finanţate de Soroş şi toate ONG-urile astea, sunt, prin coincidenţă, ONG-uri prietene (vezi print screen-ul următor, de pe militiaspirituala.ro):

ONG uri sustinute de Soros CEE Trust proiecte mediu societate civila in spatele campaniei uniti salvam salvati rosia montana asociatia pro democratia ecopolis cere active watch crim protest

E o ditamai îmbârligătura, sunt oameni dubioşi, cu porniri şi convingeri pro-homosexualitate, atei etc, în opoziţie cu identitatea naţinonală românească. Sunt informaţii despre ei pe net, dar cine are timp sau chef să le citească? Cine ştie când sau dacă vom afla noi vreodată adevărul din spatele încrengăturii Roşia Montană? Câte chestii sunt ascunse în această afacereeee… habar n-avem noi! Chiar şi ăsta e un motiv suficient pentru a te opune proiectului RMGC: lipsa de transparenţă şi secretizarea detaliilor din proiect.

Sunt voci care acuză campania Salvaţi Roşia Montană privind culorile alese, prin coincidenţă, aceleaşi cu steagul Ungariei. Mulţi români care susţin cauza şi luptă împotriva proiectului folosesc frunza pe fundal negru, probabil tocmai ca să evite culorile steagului Ungariei (şi eu tot pe negru am pus pe blog, tot din acest motiv). Asemănarea cu Ungaria Mare de mai jos am găsit-o AICI. Asemănări mai interesante mai jos.

frunza logo campania uniti salvam rosia montana munti lac cianuri steagul ungariei rosu alb verde forma ungaria mare destramarea romaniei impotriva proiectului cu cianuri din muntii apuseni

Cei din campania Roşia Montană susţin că logo-ul cu frunza (roşu plus verde pe fundal alb) a fost făcut de nişte oameni normali, fără interese, pentru a-i ajuta pe sătenii din Roşia Montană, fără niciun fel de influenţă sau chestie dubioasă (detalii în interviul de aici: http://casajurnalistului.ro/batalia-pe-brandul-rosia-montana/). Vor mai trece ani buni până să aflăm adevărul complet din spatele AFACERII Roşia Montană, sau mai probabil, nu vom afla niciodată toată caracatiţa din spate. Însă putem OBSERVA şi trage anumite concluzii, bazându-ne pe ce ŞTIM, ce putem AFLA, ce putem VEDEA şi ce putem DEDUCE. Vă invit mai jos să parcurgeţi, prin comparaţie, nişte imagini din cadrul campaniei Uniţi Salvăm Roşia Montană (pe de o parte) şi imagini cu steagul ungariei, diferite steaguri ungureşti şi steagul formaţiunii maghiare de “extremă dreapta” Jobbik, pe cealaltă parte. Asemănarea izbitoare ne poate duce cu gândul la două explicaţii: 1. COINCIDENŢĂ  sau 2. Ce spuneam mai sus: unii “protestatari” / “organizatori” ai protestelor sunt orchestraţi din spate, de forţe care urmăresc (printre altele) interesele expansioniste ale Ungariei. Detalii şi poze în continuare:

De menţionat şi treaba următoare: în Bucureşti, protestele împotriva proiectului Roşia Montană sunt “organizate” pe 2 pagini principale de Facebook, mai ales pe prima:

1. Pagina Uniţi Salvăm

2. Pagina Roşia Montană în UNESCO World Heritage

În timp ce pagina 2 de mai sus (Roşia Montană în Unesco) îmi prezintă mult mai multă încredere (sunt şi foarte vechi în lupta contra proiectului), pagina Uniţi Salvăm a fost creată odată cu protestele începute pe 1 septembrie 2013 în toată ţara. Această pagină de Facebook şi oamenii din spatele ei (cine ştie cine sunt?) se ocupă de “organizarea” protestelor din Bucureşti şi nu numai – creare de flyere (printare din “bani mână de la mână”), stabilire de trasee pe care să le voteze lumea pe Facebook etc. Am mai scris pe acest blog, este foarte bine că se întâmplă ceva şi că ies oameni în stradă. Poate dacă nu erau ei nu ieşeau aşa mulţi. Sau poate veneau şi mai mulţi la proteste dacă organiza altcineva, oameni nu aşa dubioşi… Cine ştie? Anyhow, nu am nimic cu oamenii care sincer organizeaza şi sincer vin la proteste fără scopuri ascunse şi fără să facă jocurile cuiva (unii fac jocurile cuiva fără să ştie). Problema mea e cu cei care conştient încearcă să acapareze protestele şi să le direcţioneze în scopuri ascunse. Sau… să nu le lase să evolueze în mod natural. Sau… să nu le lase să evolueze într-o altă direcţie, nedorită de “orchestratorii” ascunşi.

Cine nu ştie încă faptul că Ungaria are intenţii serioase să rupă România (şi acţionează pas cu pas în acest sens, inclusiv la Bruxelles), să mai citească, de exemplu în categoria de pe acest blog – Ruperea României.

Umblă vorba că Soroş (maghiar şi evreu) se împotriveşte ACESTUI proiect Roşia Montană, pentru că nu e principalul acţionar (deci nu e principalul beneficiar al bogăţiilor nemăsurate care vor fi furate de la Roşia dacă se demarează proiectul) şi, pe de altă parte, pentru că doreşte să menţină Apusenii curaţi, fără cianură, ca să fie preluaţi nepoluaţi de Ungaria şi pentru ca evreii ce se mută continuu şi pe şestache în România să nu trăiască pe următorii zeci de ani într-un mediu poluat.

discutie opinii argumente pareri privind afacerea proiectul rosia montana cianuri aur metale rare steinmetz soros ungaria vrea ardealul si bogatiile politicieni romani corupti thinkagain ro

Indiferent de chestia pe care tocmai aţi citit-o, iată mai jos comparaţia de care vă vorbeam la început: Steagul Ungariei <-> imagini de pe Campania Salvaţi Roşia Montană (pagina Facebook UNIŢI SALVĂM) <-> Steaguri ungureşti + steagurile formaţiunii Jobbik de extremă dreapta din Ungaria, şi stabiliţi singuri pentru voi dacă e coincidenţă sau… altceva:

Steagul Ungariei:

steagul ungariei seamana culorile campaniei cont facebook UNITI SALVAM Rosia Montana proiect minier cianuri ONGuri soros evreu ungur muntii apuseni Ungaria doreste ruperea Transilvaniei

Imagini de pe contul facebook UNIŢI SALVĂM (sigur că informaţiile postate sunt în general utile – chiar vă recomand citirea lor, acum vorbim strict de culori şi de “coincidenţa”):

culori campanie facebook fb sigla logo proteste uniti salvam proiect rosia montana rosu alb verde steag ungaria formatiunea maghiara jobbik soros steaguri maghiare triunghiuri rosii verzi

Steaguri ungureşti şi steaguri ale formaţiunii Jobbik din Ungaria:

steag ungaria formatiunea jobbik culori rosu alb verde in campania contul facebook logo uniti salvam rosia montana soros sponsorizeaza ong urile impotriva proiectului minier cianuri 5

Despre Vona Gabor, preşedintele Jobbik, aici:

http://saccsiv.wordpress.com/2013/08/11/presedintele-partidului-miscarea-pentru-ungaria-jobbik-isi-asuma-un-conflict-cu-romania-mae-guvernul-de-la-budapesta-sa-se-disocieze-de-declaratiile-acestuia-desene-cu-steagul-ungariei-pe/

De citit şi  asta despre Jobbik şi evrei:

http://ro.stiri.yahoo.com/povestea-fostului-neo-nazist-maghiar-convertit-la-iudaism-110024902.html

De citit si asta:

Sigla RMGC seamana cu logo-ul Antena Play si apare pe o casa din civilizatia Cucuteni? Banda Moebius (panglica Mobius) apare in mai multe sigle si logo-uri ale diferitelor companii de pe glob (nom)

Comentariu relevant despre protestele de strada din Romania comparativ cu protestele si atitudinea ungurilor la nivel european si in tara noastra (nom)

Intenţiile de rupere a României în bucăţi 

http://www.dcnews.ro/2013/10/coincidente-care-leaga-protestele-anti-rosia-montana-de-ungaria/

http://www.ziaristionline.ro/2011/11/03/cazul-rosia-montana-ungaria-vrea-sa-dea-dispozitii-romaniei-ca-alta-data-cand-s-a-vandut-bogdan-hossu-fundatiei-soros-si-pe-ce/

Emilian, 28 octombrie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

One response to “Asemanarea imaginilor din campania Uniti Salvam (Rosia Montana) cu steaguri unguresti formatiunea Jobbik – o coincidenta? (nom)

  1. Pingback: Sigla RMGC seamana cu logo-ul Antena Play si apare pe o casa din civilizatia Cucuteni? Banda Moebius (panglica Mobius) apare in mai multe sigle si logo-uri ale diferitelor companii de pe glob (nom) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s