Galerie poze imagini video protest Bucuresti 16 octombrie 2013 de solidaritate cu rascoala taranilor din Pungesti impotriva Chevron si a exploatarii gazelor de sist (pol179)

poze imagini foto mars protest 16 octombrie 10 2013 solidaritate protestatarii din pungesti impotriva pericole exploatare gaze de sist rascoala anti chevron Bucuresti 17Context: Bestia de Ponta este sclavul duşmanilor României care doresc exploatarea acestui popor şi a zăcămintelor din pământul strămoşesc românesc până la moartea definitivă a României şi a poporului român. Sclav fiind, ca şef de guvern a ordonat începerea exploatării gazelor de şist în România, în favoarea companiei americane Chevron. Cine nu ştie despre pericolele exploatării gazelor de şist, problemele cauzate în diferite părţi ale lumii de tehnologia fracturării hidraulice şi problemele pe care le vor cauza în România este neinformat sau dobitoc manipulat. Ţăranii din Pungeşti, lângă Siliştea, jud Vaslui NU SUNT DOBITOCI şi au înţeles ce dezastru va fi viaţa lor în urma exploatării gazelor de şist de către Chevron, aşa că au ieşit în stradă să-şi apere pământul, apa, VIAŢA şi au blocat accesul utilajelor Chevron către locul în care vor să amplaseze prima sondă. Detalii în continuare:

UPDATE: Sâmbătă dimineaţă, 19 oct 2013, se pleacă cu autocare din Bucureşti spre Pungeşti. Preţul biletului dus-întors 40 lei. Cine nu vrea sa mearga poate duce alimente/paturi sau orice care să susţină rezistenţa localnicilor din Pungeşti. “Ii rugam pe toti cei determinati sa mearga sambata catre Pungesti sa ne scrie un e-mail la stopfracturare@gmail.com sau sa ne trimita un mesaj pe privat si sa ne comunice:
– Nume si prenume
– Numar de telefon de contact
– Numar de persoane SIGURE ca vin
Contact email: stopfracturare@gmail.com.   http://www.stopfracturare.ro

Detalii pe evenimentul Facebook: https://www.facebook.com/events/638824876137581/

Detalii despre ce se întâmplă în lupta contra gazelor de şist găsiţi şi pe platforma Bârlad Online.

…………………………………………………………….

Ştiţi imaginile alea pe care le avem în cap, sau pe care le vedem în cărţi sau în filme, despre RĂCOALE ALE ŢĂRANILOR împotriva exploatatorilor, pentru apărarea pământului şi pentru apărarea patriei? Dacă nu le ştiţi, uitaţi câteva imagini mai jos:

Ei bine, AŞA CEVA NU MAI GĂSIM DOAR ÎN CĂRŢI ISTORICE, DOAR ÎN POZE VECHI SAU DOAR ÎN FILME! AŞA CEVA SE ÎNTÂMPLĂ ÎN PREZENT !!! Doar că ţăranii nu au luat încă furcile în mâini şi sunt încă paşnici, bătrâni, săturaţi de sărăcie şi batjocură, dar…atacaţi fără milă de forţele opresive ale statului poliţienesc mafiot român – JANDARMERIA (“JANDARMERIA, apără HOŢIA!”).

Detalii despre ce se întâmplă la Pungeşti:

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/10/16/imbranceli-cu-jandarmii-la-pungesti-mai-multor-oameni-li-s-a-facut-rau-lant-uman-in-fata-buldozerelor-chevron/

Detalii protest:

Pe 16 octombrie 2013, bucureştenii au ieşit în stradă în semn de solidaritate cu ţăranii din Pungeşti care luptă, de fapt, pentru dreptul lor la o viaţă normală. Au ieşit împotriva guvernului Ponta – sclavul celor care conduc lumea din umbră, împotriva companiei americane Chevron (instrument de exploatare a coloniilor în mâna celor care conduc lumea din umbră) şi împotriva exploatării gazelor de sist prin fracturare hidraulică – tehnologie CRIMINALĂ care poluează apa freatică distruge mediul şi sănătatea umană, provoacă cutremure etc. (detalii în categoria Gaze Şist)

Numărul protestatarilor din Bucureşti a crescut de la câteva zeci (ora 18:00) la vreo 2000 până târziu în noapte. Protestatarii au mărşăluit prin Bucureşti în ordine: Piaţa Univ – MAI (“Demisia Stroe!”) – Calea Victoriei (Min economiei – “Demisia!”, Academia – “Academia salvează România”) – Piaţa Victoriei (Guvern – “Demisia!” “Jos guvernul trădător!” “Criminalii!” “Asasinii!”) – Bd Kiseleff – Sediul PSD (Demisia! Criminalii!) – Arcul de Triumf (simbolic, pentru victorie) – TVR (“Presa română – plină de minciună!” – nu aveau niciun car de transmisie, aveau doar vreo 2000 de oameni în faţa sediului central despre care nu afla nimeni nimic de la tv) – Piaţa Romană – (ploaie) – Universitate (ţarc organizat de jandarmi) (ora 23:15) – acasă.

Înainte de ieşirea pe bulevard, părintele Laiu a dat detalii LIVE din Pungeşti şi tot el a spus că au existat mai mulţi răniţi în urma confruntărilor cu jandarmii şi că o persoană de 80 de ani a decedat la spital. Mai târziu, tot prin telefon, s-a transmis că a doua persoană a decedat. Dacă se confirmă chestia asta (încă nu se ştie exact ce şi cum), MAI POATE FI ADĂUGAT CEVA? AU ÎNCEPUT SĂ NE OMOARE! LA PROPRIU ŞI DIRECT prin forţele opresive ale statului poliţienesc instaurat în colonia România! Şi românii dorm… ROMÂNII DORM !!!!! Deşi fraţi de-ai lor au început să fie băgaţi în spital şi eventual omorâţi pentru apărarea pământului strămoşesc în faţa invadatorilor, cotropitorilor care exploatează tot ce pot în colonia România! ROMÂNIA, TREZEŞTE-TE!

Scandări: cele menţionate mai sus + România – stat poliţienesc! , Demisia guvernului, scandări împotriva exploatării gazelor de şist, împotriva proiectului minier Roşia Montană, solidaritate cu ţăranii din Pungeşti (Roşia şi Pungeşti – două inimi româneşti), Ruşine, Ruşine, Ruşine să vă fie! (pt jandarmi şi guvernul Ponta), România – trezeşte-te!, Ieşiţi din casă dacă vă pasă!, Nu staţi la balcoane că muriţi de foame! şi – scandarea care se auzea cel mai frumos şi cea mai reprezentativă: UNIŢI SALVĂM TOATĂ ROMÂNIA! (+altele)

Lupte cu jandarmi: La Universitate s-a blocat bulevardul spontan, am intrat pur şi simplu printre maşini, jandarmii nu erau organizaţi şi nici nu se aşteptau la aşa ceva. Apoi, s-a plecat în marş. Jandarmii au blocat accesul spre intrarea din MAI, acolo au avut loc doar scandări. Apoi jandarmii au blocat accesul către Guvern, în Piaţa Victoriei – acolo doar s-a scandat, însă când protestatarii au plecat spre Arcul de Triumf, jandarmii au făcut cordon de blocaj – primele îmbrânceli semi-violente. Se trece parţial de primul cordon, jandarmii mai fac un cordon. O fata este impinsa de un jandarm si trantita brusc la pământ. Spiritele se încing, eram sigur că iese cu bătaie crâncenă, dar cumva nu s-au luat la bătaie, deşi jandarmul ăla merita vreo 2 pumni. Se trece şi de al doilea cordon, Kisslefful este liber – se pleacă spre Arcul de Triumf la pas, uneori în alergare, ca să nu apuce jandarmii să mai facă vreun cordon. În jur de 30 biciclişti conduc marşul. Pe Kiseleff apar primele brigăzi de jandarmi blindaţi (protecţii, cască de luptă etc). Stau pe margine şi pare că vor forma un alt cordon de blocaj al înaintării protestatarilor. Nu fac acest lucru. Erau puşi acolo pentru a bloca accesul spre ditamai sediul PSD din Kiseleff. Incredibil cum sunt folosite instituţiile statului pentru protejarea MAFIEI şi CORUPŢIEI. La Arcul de Triumf au ajuns doi mai mari ai jandarmilor, i-am văzut cum discutau, nu ştiu cum îi cheamă. Unul a plecat rapid înainte să ajungă marşul, al doilea, la costum, a rămas cât au stat protestatarii la Arc. La TVR bătea vântul, un cordon foarte subţire de jandarmi şi 2000 de protestatari. DIN NOU, NICI NU S-A PUS PROBLEMA ÎNTRĂRII ÎN TVR pt a-i forţa să transmită live! S-a trecut mai departe după câteva scandări, deşi se putea intra imediat prin jandarmi. Alte confruntări cu jandarmii nu au mai existat. La Romană a început ploaia şi ne-a udat până aproape de Univ, unde jandarmii ne-au pregătit un ţarc pe o parte a bulevardului, în care ne-am şi băgat. Toată lumea era obosită. Cu ocazia acestui ţarc am observat cum, pe măsură ce protestatarii pleacă, li se spune uşor la ureche jandarmilor din când în când, “mai înaintaţi un pas” (de către şefii din teren) şi uite aşa se micşorează ţarcul până se eliberează bulevardul. Perfect! Circulaţiunea în bune condiţiuni a traficului de maşini este cel mai important element într-un stat de drept.

Altă chestie care merită menţionată: La Arcul de Triumf cineva a avut iniţiativa, la portavoce, să propună mulţimii să zică rugăciunea Tatăl Nostru, şi un grup de băieţi au început să zică tare Tatăl Nostru. Mai multe persoane le-au urmat exemplul. Însă majoritatea oamenilor din mulţime, când s-au dumirit ce se spune la portavoce, au început să zică NUUUUuuu şi să huiduie, deturnând rugăciunea în scandări precum UNIŢI SALVĂM TOATĂ ROMÂNIA (strigate mai tare decât rugăciunea) şi în intonarea imnului României (mai tare decât se auzea rugăciunea). Tatăl nostru n-a ajuns nici la jumate. De aici deducem că tinerii protestatari din Bucureşti, pe lângă toată iniţiativa de bună credinţă pentru salvarea Roşiei Montane, României şi ce s-o mai putea, s-au îndepărtat destul de mult de credinţa în Dumnezeu. Era OK să nu zici şi tu Tatăl Nostru. DAR SĂ HUIDUI rugăciunea de căpătâi a neamului românesc, cu tradiţie creştină de 2000 de ani…e prea de tot. Dar… nici nu ne puteam aştepta la altceva, dacă suntem conştienţi de faptul că împotriva neamului românesc se dă o luptă continuă de distrugere a tradiţiilor, a identităţii naţionale, a credinţei strămoşeşti şi a oricăor valori morale. Rezultatele acestei lupte continue s-au observat aseară prin acele huiduieli… De asemenea, nu ne miră chestia asta când ştim că în cadrul protestelor există “portavoci” dubioase cu susţineri ale homosexualităţii (desigur, în spiritul diversităţii, ca să fim politically correct) şi atei care luptă împotriva religiei ortodoxe române… Oh well. Avem baza în oamenii de la ţară să ducă mai departe tradiţiile corecte şi morale ale acestui neam, că orăşenii se depărtează din ce în ce mai mult. La protestele de la Pungeşti toţi sătenii au zis Tatăl Nostru fără nicio problemă alături de Părintele Laiu şi s-au şi închinat la sfârşit (fără să moară sau să ia foc). Şi repet…nu obliga nimeni pe nimeni să recite rugăciunea la Arcul de Triumf, dar… să ajungi să HUIDUI? Penal.

Detalii despre protestul de aseară în presă:

http://adevarul.ro/news/bucuresti/rosia-montana-chevron-uniti-salvam-rosia-montana-1_525eaa68c7b855ff5644a261/index.html#

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15817436-uniti-salvam-organizeaza-bucuresti-manifestatie-solidaritate-satenii-din-pungesti-ora-18-00.htm

Protest Pungeşti:

http://www.hotnews.ro/stiri-mediu-15814687-vaslui-protestele-continua-pungesti-unde-chevron-urmeaza-amplaseze-sondele-explorare.htm

GALERIE FOTO personală (eram pe bicicletă, n-am putut să fac aşa multe poze + că telefonul meu nu prea face poze bune noaptea, iar la Arcul de Triumf am rămas fără baterie):

poze imagini foto mars protest 16 octombrie 10 2013 solidaritate protestatarii din pungesti impotriva pericole exploatare gaze de sist rascoala anti chevron Bucuresti 1

poze imagini foto mars protest 16 octombrie 10 2013 solidaritate protestatarii din pungesti impotriva pericole exploatare gaze de sist rascoala anti chevron Bucuresti 5

poze imagini foto mars protest 16 octombrie 10 2013 solidaritate protestatarii din pungesti impotriva pericole exploatare gaze de sist rascoala anti chevron Bucuresti 14

poze imagini foto mars protest 16 octombrie 10 2013 solidaritate protestatarii din pungesti impotriva pericole exploatare gaze de sist rascoala anti chevron Bucuresti 17

poze imagini foto mars protest 16 octombrie 10 2013 solidaritate protestatarii din pungesti impotriva pericole exploatare gaze de sist rascoala anti chevron Bucuresti 19

poze imagini foto mars protest 16 octombrie 10 2013 solidaritate protestatarii din pungesti impotriva pericole exploatare gaze de sist rascoala anti chevron Bucuresti 20

poze imagini foto mars protest 16 octombrie 10 2013 solidaritate protestatarii din pungesti impotriva pericole exploatare gaze de sist rascoala anti chevron Bucuresti 26

Alte poze pe net.

VIDEO partea 1/3 – trecători nepăsători:

Acest comportament de IGNORANŢĂ faţă de ce se întâmplă, această LIPSĂ DE INTERES – MĂCAR SĂ AFLI ÎN 5 SECUNDE DESPRE CE E VORBA, denotă DISTRUGERE MENTALĂ! – despre distrugerea mentală citiţi PARTEA 1 AICI şi PARTEA 2 AICI.

………………………………………………………………………………………………………………………….

VIDEO partea 2/3 – Părintele Laiu se află în Pungeşti şi transmite protestatarilor din Bucureşti (via telefon + portavoce) ce se întâmplă în Pungeşti. Tot el anunţă că o persoană a decedat din cauza confruntărilor cu jandarmii Mai târziu, tot prin telefon, se transmite că o a doua persoană a decedat:

………………………………………………………………………………………………………………………….

VIDEO partea 3/3 – ce am mai apucat să filmez înainte să se întunece de tot:

………………………………………………………………………………………………………………………….

Alte VIDEO:

16 oct 2013: Mesaj din Pungeşti:

…………………………………………………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………………………………………..

Emilian, 17 oct 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

12 responses to “Galerie poze imagini video protest Bucuresti 16 octombrie 2013 de solidaritate cu rascoala taranilor din Pungesti impotriva Chevron si a exploatarii gazelor de sist (pol179)

 1. Ma intreb dece nu le face nimeni procese penale acestor javre ticaloase, tradatori de tara, hoti, mafioti criminali? nu mai avem romani in tara au plecat toti sa-si castge bucatica de paine???

  • Sigur, cineva ar trebui sa le faca plangeri penale, dar cre ca doar persoanele vatamate pot face, nu poti sa faci tu de exemplu in numele victimei, trebuie victima in nume propriu, sau ceva de genul asta. Pe langa asta, cineva imi zicea zilele astea ca in interiorul efectivelor de jandarmi sunt oameni “scoliti” prin alte tari si infiltrati in jandarmerie ca sa atate jandarmii impotriva protestatarilor. Protestatarii sinceri si mai ales uniti sunt tot timpul un pericol pentru Sistemul de sclavagism in care traim. “Elitele” vor incerca tot timpul cu orice pret deturnarea şi/sau distrugerea, prin orice mijloace, inclusiv violenta, a tuturor protestelor sincere facute de oameni de buna credinta. Este un sistem putred si malefic impotriva caruia suntem datori tarii sa luptam…

 2. Este f. curios refuzul de a spune rugaciunea. In orasul meu nu s-ar fi intamplat asa ceva. Totusi, poate a fost o neintelegere, ei de fapt strigand impotriva exploatarii/tradatorilor.

  • Nu nu, a fost cum am povestit in text… Noi avem cateva persoane “lideri wannabe” care sunt pro-homosexualitate, atei, împotriva bisericii etc, dar si bucurestenii, in mare majoritate s-au indepartat f mult de credinta in Dumnezeu, iar preoti precum patriarhul Daniel si afacerile lui nu fac deloc bine tarii din acest punct de vedere.

 3. Otrăvirea apelor subterane ale României – Motivul principal al exploatării gazelor de șist
  extrase de la http://www.apologeticum.ro/2013/10/otravirea-apelor-subterane-ale-romaniei-motivul-principal-al-exploatarii-gazelor-de-sist/
  În zona Moldovei s-a descoperit la 700 m sub pământ un FLUVIU subteran ce depășește debitul DUNĂRII
  Descoperire incredibilă a decanului Facultății de Geologie din Iași, care spune că motivul pentru care Chevron a ales aceste zone din Vaslui pentru exploatarea gazelor de șist, este existența unui fluviu subteran de o lătime de 70 de metri, aflat la 700 m adâncime, cu un debit de curgere mai mare decît al Dunării.
  FLUVIUL gigant ce pornește din zona Putnei străbate întreaga Moldovă și formează un lac de acumulare sub Dobrogea
  O sursă gigantă de apă potabilă, care ar putea fi folosită pentru irigații, pentru alimentarea orașelor, etc. străbate întreaga Moldovă, acumulându-se într-un lac imens sub Dobrogea.

 4. Pingback: VIDEO – cat de ignoranti sunt romanii fata de protestele de strada? Reactia trecatorilor denota manipularea si distrugerea mentala premeditata a poporului roman (edu) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 5. Pingback: VIDEO – cat de ignoranti sunt romanii fata de protestele de strada? Reactia trecatorilor denota manipularea si distrugerea mentala premeditata a poporului roman | Lupul Dacic

 6. Pingback: Galerie FOTO VIDEO si impresii de la proteste Rosia Montana septembrie 2013. Firul protestelor Bucuresti. Mars Universitate – guvern Piata Victoriei. Poze cu romanii inca vii care au iesit in strada (pol161) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despr

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s