Protest Rosia Montana 29 septembrie 2013 – a 5-a duminica la rand. Uniti salvam Rosia Montana. Uniti salvam Romania! (pol170)

Update 30 sept 2013: Poze de la protestul din 29 sept 2013 pe Facebook, la Cristian Vasile, apăsând pe imaginea de mai jos:

protest miting mars rosia montana titan universitate proiect minier cianuri gaze sist coruptia politicienilor fotograf cristian vasile intre titan si nicolae grigorescu

VIDEO:

11 galerie poze imagini foto mars protest manifestatie miting anti impotriva proiect minier cianuri lege pentru Rosia Montana 22 septembrie 09 2013 bucuresti universitate

Unul dintre cele mai tari mesaje de la protestele Roşia Montană sept 2013

PROTESTELE PENTRU SALVAREA ROŞIEI MONTANE ŞI ROMÂNIEI CONTINUĂ. Oamenii se întâlnesc în fiecare zi după ora 19 la Fântâna de la Universitate, iar Duminică, 29 septembrie 2013, are loc încă un marş de protest. Toţi oamenii de bună credinţă, care vor o ţară normală, să iasă în stradă! Cei care au mai ieşit, ştiu despre ce e vorba, dar le recomand să citească şi informaţiile de mai jos. Cei care n-au mai fost până acum, să iasă în stradă măcar pentru a vedea cu ochii lor ce se întâmplă.

Marşul de duminică din Bucureşti se pare că va pleca la ora 18 din Sectorul 3, de la Metrou Titan, spre Universitate. Duminica trecută (22 sept), la marş am fost vreo 20.000 de persoane…

Evenimentul pe Facebook al protestului de duminica, 29 septembrie 2013, aici: https://www.facebook.com/events/306337326173120/

Harta traseului aici: https://mapsengine.google.com/map/viewer?mid=zhdZETWBROSk.khOgmnCVPecs

Detalii în continuare:

Protest manifestatie miting anti proiect cianuri Rosia Montana 29 septembrie 09 2013 #5 Uniti salvam Rosia Montana Romania steag ungaria revendicari protestatari ong soros 2

Ce coincidenţă că imaginea protestului seamănă cu steagul Ungariei :) (între timp au schimbat, că era prea pe faţă :) )

Chestii concluzionate de mine personal până acum:

PRESĂ:

PRESA ROMÂNĂ ESTE ÎNTR-ADEVĂR PLINĂ DE MINCIUNĂ, dar asta nu înseamnă că adevărul absolut se găseşte pe Facebook! Trebuie consultate tot timpul mai multe surse. ESTE DE DORIT CA PRESA SA TRANSMITĂ IMAGINI VIDEO SI INTERVIURI DE LA PROTESTE. Mai bine un protest trunchiat (doar 10.000 de protestatari in strada in loc de 20.000), dar dat la TV, decât NICIUN PROTEST DAT LA TV. Ideea e să vadă mai mulţi oameni că se protestează pentru Roşia Montană şi salvarea României de corupţie. Să vadă, să îşi pună întrebări, să caute răspunsuri şi să iasă în stradă. Da, o mare parte din presă este vândută diferitelor interese şi manipulează în diferite moduri, dar decât NEMENTIONAREA PROTESTULUI tot e mai bine transmiterea lui cu alte cifre sau cu “hipsteri”…

Protestatari sinceri (99.99%)

La protestele anti proiectul Roşia Montană şi împotriva corupţiei politicenilor vânduţi au participat în proporţie covârşitoare oameni de bun simţ, civilizaţi, sinceri, de bună credinţă. Cine îi face pe protestatari drogaţi, inculti, neinformaţi, care nu stiu ce vor etc etc etc este fie neinformat/dezinformat/manipulat, fie un NEMERNIC, fie pur şi simplu IMBECIL.  Un exemplu de astfel de persoană AICI.

Protestatari nesinceri (0.01%)

George Soros e îmbârligat în toată treaba Roşia Montană de ambele părţi ale baricadei. Încă nu e totul clar, dar tot ies la iveală tot felul de chestii – e o amestecătură de “război orgolios” cu un alt miliardar “Şteinmeţ”, şmecherii pe bursa din Toronto, ONGuri platite de Soros pt diferite proiecte etc etc etc. Marele merit al acestor proteste este ca a mai iesit la iveală din mizeria ascunsă în spatele proiectului. O parte din chestiile ascunse sunt reflectate şi în comentariile din imaginea de mai jos, găsite AICI:

discutie opinii argumente pareri privind afacerea proiectul rosia montana cianuri aur metale rare steinmetz soros ungaria vrea ardealul si bogatiile politicieni romani corupti thinkagain ro

Sigur că la proteste participă şi protestatari nesinceri, la fel cum participă şi “gabori în civil”. Protestatarii nesinceri sunt în special portavocile precum Claudiu Crăciun, Mihail Bumbeş (Miliţia Spirituală) şi alte persoane din alte ONGuri etc care au scopuri ascunse. Sunt prea multe coincidenţe care au ieşit la iveală în ultima perioadă – ONG-urile remarcate la proteste au fost sponsorizate de George Soros şi sunt cumva legate între ele ( uitaţi-vă cum se promovează între ele pe site-ul militiaspirituala.ro jos de tot) (Miliţia Spirituală are proiect cu Soros până în 30 sept 2013 pe “îmbunătăţirea activităţii civice, proteste, manifestaţii ale cetăţenilor etc” – mai multe detalii şi în Manifestul Oamenilor Visători AICI), iar multe persoane auto declarate drept “lideri” doar pentru ca au o portavoce si creează evenimentul pe Facebook au fost si pe la protestele din Turcia de anul ăsta (detalii de la acelaşi nemernic/imbecil/dezinformat/manipulat AICI). Protestul este clar susţinut de forţe ascunse, cu interese ascunse, si este clar ca se doreşte “acapararea” protestului de catre acesti oameni dubioşi şi eventual direcţionarea lui către o anumită chestie, la un moment dat… Până în prezent însă, cererile “portavocilor” şi în principiu acţiunile lor au fost în acord cu ce doreau majoritatea protestatarilor. În momentul în care vor vrea să deturneze sau distrugă protestul vor trebui să fie sancţionaţi drastic şi eliminaţi din peisaj. E greu însă de definit clar şi obiectiv pe cine zbori şi pe cine laşi: TU marş!, TU mai stai etc. Libertate de exprimare bla bla bla.  Cei care au primit fonduri Soros si vin cu chestii de genul “fondurile încasate de la Soroş nu au nicio legătură cu asta” au pur si simplu tupeu (gen Mihail Bumbeş de la Miliţia Spirituală care a zis că ONGul nu are nicio legătură cu asta şi că el este acolo în nume personal) (HA HA). Militia Spirituala ARE PROIECT PANA PE 30 sept 2013!!! DUDE! Ceva mai clar nu există! Si proiectele pentru care au primit bani sunt legate de activism civic, comunicare, uniune întru manifestarea opiniei cetatenilor etc etc etc. Găsiţi detalii pe net. LIPSA DE TRANSPARENŢĂ în organizarea protestului DENOTĂ INTERESE ASCUNSE! Cei care fac evenimentele pe facebook nu vor să zică cine sunt atunci când sunt întrebaţi, deci nu stim cine organizează treaba, nu îşi asumă responsabilitate, se ascund, iar când l-am întrebat personal pe Crăciun în Piaţă “Zi şi mie te rog, voi ăştia care organizaţi protestele faceţi parte din vreo asociaţie sau ceva?” a răspuns timorat şi “nevinovat” – NU… Cum să zici NU? Nici nu zisesem nimic că ar fi de rău sau ceva, pur si simplu eram curios. Faptul că s-a ferit de chestia asta e dubios. Acei oameni sunt dubioşi.

Mai mergem la marş sau nu? BINEÎNŢELES!

Ideea e următoarea. În timp ce există forţe ascunse care doresc menţinerea protestelor sau mişcarea lor într-o anumită direcţie, există şi forţe care doresc DISTRUGEREA protestelor. Oameni de bun simţ şi bună credinţă uniţi sunt tot timpul o ameninţare pentru Sistemul corupt şi mafiot care ne conduce. Tocmai de aceea, aceste forţe vor apela la orice pentru a DEZBINA oamenii, pentru a-i face să stea acasă şi să nu mai iasă în stradă. Aceste forţe vor mediatiza inclusiv implicarea lui Soros în proteste, pentru a demoraliza protestatarii şi a-i face să stea acasă sau vor folosi orice manipulare pentru a distruge această mişcare SINCERĂ de protest, cea mai mare de la Revoluţie încoace.

Acu, noi cei de bună credintă, avem de făcut câteva lucruri:

1. Să conştientizăm că NU MERGEM LA PROTEST PENTRU “portavoci” şi “organizatorii” protestelor, ci pentru a sustine cauza -UNIŢI SALVĂM ROŞIA MONTANĂ! Şi mai ales – UNIŢI SALVĂM ROMÂNIA!

2. Indiferent cine se dă DJ la protest (adică cine se crede lider, sau şmecher natural), noi, cei de bună credinţă trebuie să continuăm să ieşim în stradă şi să protestăm pentru lucrurile CORECTE pentru care am ieşit încă din 1 septembrie: SALVAREA ROŞIEI MONTANE. SALVAREA ROMÂNIEI.

3. Atunci când protestul se va vrea INFUNDAT sau DISTRUS sau DETURNAT sau TRIMIS INTR-O DIRECTIE GRESITA, masa de protestatari de buna credinta va trebuie sa SESIZEZE si SA SE OPUNA!

4. TREBUIE CREATĂ ALTERNATIVĂ LA PORTAVOCI. Oamenii de buna credinta de la proteste trebuie sa porneasca o forma de organizare alternativa, de buna credinta, unde deciziile sa fie luate DE PROTESTATARI, nu doar de niste anumiti indivizi. PROTESTATARII (EI, TOŢI dacă se poate) TREBUIE SĂ DECIDĂ CE VOR FACE MAI DEPARTE, NU DOAR ANUMIŢI INDIVIZI!

CINE ARE O PORTAVOCE si CINE ARE IDEI PRIN CARE PROTESTATARII SA POATA VOTA (fiecare) CE SA SE INTAMPLE PE MAI DEPARTE?

Până atunci:

Evenimentul pe Facebook al protestului de duminica, 29 septembrie 2013, aici: https://www.facebook.com/events/306337326173120/

Observaţi ce coincidenţă frumoasă – Imaginea principală a protestului a ajuns să seamene din ce în ce mai mult cu steagul Ungariei :) (un zvon ar fi că Soroş – parţial ungur – ar vrea ca aurul să rămână în Transilvania până când Ardealul va fi anexat de Ungaria, ceea ce se urmăreşte de ani buni şi se poate obţine mai uşor după regionalizarea României – detalii aici: Ruperea României)

Redau şi pasajul următor găsit AICI:

“(…) Și încă un aspect important în legătură cu organizarea manifestațiilor împotriva exploatării aurului de la Roșia. Evitarea unei structurări ierarhice pe parcurs este extrem de importantă, fiindcă piramidele sunt ușor de decapitat, organizarea decentralizată este cea mai bună soluție pentru a rezista. În acest sens, nu trebuie să uităm, noi nu am fost adunați de lideri sau oganizatori, se adună lumea care înțelege ce se întâmplă și ce are de făcut, din proprie inițiativă. Iar ca să nu ne trezim, a câta oară dezamăgiți și înfrânți, hai să nu ne mai lăsăm conduși de nimeni. Stolurile de păsări sau bancurile uriașe de pești nu au nevoie de un lider pentru sincronizările lor spectaculoase.  Dacă vom  susține lideri, vom fabrica lideri care mai devreme sau mai târziu se vor transfigura în golemi nesățioși, fiindcă puterea nu iartă pe nimeni.

Cazurile în care liderii își păstrează demnitatea și nu se lasă corupți sunt extrem de rare și noi nu avem pregătirea și nici ”tradiția prielnică” pentru apariția unor astfel de lideri. Nu vă lăsați copleșiți de inițiative răzlețe de a prelua, de a conduce sau direcționa manifestațiile. Instinctul este sfânt, ne putem înțelege din priviri, ne putem sincroniza vocile așa încât nicun megafon să nu ne întreacă. Prin urmare, vă invit fie să renunțăm la megafoane, fie să ne luăm fiecare câte un megafon. E o chestiune strategică, reflectați puțin și veți înțelege la ce mă refer.

Structurile cu un simț al responsabilității dezvoltat, unde fiecare știe bine ce are de făcut sunt cele mai eficiente, iar din acest punct de vedere trebuie să fim precauți la cei care vor să urce la tribună profitând de ocazie. Nu e nicio paranoia la mijloc, încrederea excesivă este infantilă și dăunătoare! Tradiție seculară, școală iliesciană…  Sunt tineri, cadre pregătite, care nici nu clipesc și nici nu le transpiră palmele. De bătrânii seculari nici nu mai vorbim, ei au bătătură profesională greu de perforat.

În cele din urmă, patetic fie spus, trăim vremuri bune măcar și din perspectiva acestei posibilități de a ieși în stradă atât de mulți, fără să fim stropiți cu sarin, ca în Siria. Dar să nu ne păcălim, cadrele plasate ici colo așteaptă indicații și oricând ne putem trezi cu o palmă de preludiu pentru o destabilizare totală. Atunci cine va rămâne sub bastoane? Cei bulversați și cei dependenți de adrenalină, clar, iar acolo unde e adrenalină e violență și sânge. Noi nu vrem asta!  Noi vrem o țară calmă și sănătoasă.” (articolul integral AICI)

Firul protestelor AICI (asteptati sa se incarce)

Citiţi şi chestia asta de la Mişcarea Oamenilor Visători:

22 sept 2013: Salvatorii Organizatori ai Rosiei Montane trebuie apreciati la adevarata lor valoare! – citiţi chestia asta cu mintea deschisă, nu vă ofticaţi că vă spulberă poate vise, iluzii, speranţe şi continuaţi să ieşiţi în stradă! Asta e… ce să-i faci când asupra noastră lucrează un aparat de manipulare bine pus la punct – de multe ori credem în persoane greşite, însă când ne sunt arătate “la adevărata lor valoare”, trebuie să le eliminăm din peisaj, sau măcar din iluziile şi speranţele noastre…

Citiţi şi: 

25 sept 2013: Sabia cu două tăişuri…Salvăm Roşia Montană, dar cu Salvarea României ce aveţi ?!

Emilian, 25 septembrie 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

20 responses to “Protest Rosia Montana 29 septembrie 2013 – a 5-a duminica la rand. Uniti salvam Rosia Montana. Uniti salvam Romania! (pol170)

 1. Momentan, romanul se arata unit in ceea ce priveste proiectul Rosia Montana, cu toate acestea interesul se pare ca a scazut sau mai bine zis, mare parte s-a desteptat, dupa cum afirma si Elena Constantin, si nu mai vrea sa fie o arma manipulata de cei ce conduc protestele de la Bucuresti.

  • Auzi… ti-am publicat primul comentariu, am zis treaca de la mine, desi manipula şi incerca dezbinare. Acum, sa insisti cu dezbinarea si distrugerea protestelor e prea de tot. Si faptul ca ai pus comentariul exact la un text care vorbea despre oameni ca tine, care incearca sa manipuleze si sa dezbine oamenii, fără măcar să citesti tot textul, arata multe despre tine. Daca mai lasi astfel de comentarii la mine pe blog le voi sterge. Citeste si concluziile mele din acest articol, si pune-te in slujba Romaniei! Cineva imi spunea ceva de genul – “stii cum poti sa-ti dai seama care sunt oamenii de rea credinta? de regulă sunt cei care găsesc nod în papură la orice iniţiativă şi dau în cap celor care reusesc să facă ceva bun”. Eu particip la protestele din Bucuresti si nu ma consider deloc o arma in mana celor care au protavoci. Atunci cand vor striga sau vor face ceva cu care nu sunt de acord, eu si ceilalti oameni de buna credinta de la proteste ii vom huidui pana zboara din piaţă. Oh well. Cu ocazia ta, am adaugat site-ul obiectiv.info, căruia ii tot faci promovare, pe lista site-urilor de rea credinta… Spor în lucrurile bune!

 2. Ai scris in mare parte exact ce gandeam… mai ales in zona “fara lideri”. Mare grija, insa… pentru a ajunge in situatia in care fiecare va decide ce si cum, e mult de munca. Intai si intai trebuie educati toti, iar asta poate dura generatii intregi. Trecerea de la un sistem la altul are nevoie de o tranzitie bine gandita.

  • Deocamdata nu e vorba de intreaga populatie a Romaniei. Deocamdata e vorba de noi, cei de la proteste. Daca nici noi nu suntem in stare sa organizam o forma de organizare (ce exprimare superba) prin care fiecare sa participe REAL la luarea deciziilor privind continuarea protestelor, atunci…ce pretentie sa avem de la intreaga populatie? Deci problema aici ar fi dupa mine, cum faci ca 100, 200, 300, 1000, 3000, 20.000 de oameni care au venit la protest sa participe activ la desfasurarea protestelor pe mai departe. Nu neaparat la desfasurare/organizare/mobilizare ci la LUAREA UNEI DECIZII privind directia protestului si privind ce e de facut pe mai departe. Bun, ne-am adunat 20.000 de mii in piata. Acum ce facem? Lasam “portavocile” sa decida (mai facil, mai la indemana sa faca altii pentru tine, dar mult mai periculos si riscant), sau HOTARAM NOI, TOTI? Eu zic ca trebuie sa hotaram toti! Protestatarii sa decida ce sa faca protestatarii! Dar problema e de logistica, nu de acceptabilitate a acestei idei. Cu siguranta toti oamenii de buna credinta din piata ar vrea sa participe activ la luarea deciziilor importante. Insa cum ii chestionezi pe toti in mod transparent? Oh well.. i’m thinking about it :) orice propuneri, idei, sunt binevenite.

   • Un site? Un forum? Sau orice platforma asemanatoare. Discutiile pot fi categorisite relativ usor in sugestii, decizii, poll-uri s.a.m.d. Pentru reducerea riscului de “infiltrare”, niciun admin nu are drept de editare a postarilor altora. Postarile pot fi sterse, iar motivul trebuie sa fie intemeiat… sau mai bine: nu sters, ci inchis, lasat in vazut tuturor si data o explicatie clara cu privire la motivul inchiderii. E important ca persoanele care ajung pe platforma respectiva sa fie dedicate… fara invitatii in masa. Fiecare discuta cu fiecare, explica rolul platformei, iar daca feedback-ul e bun, welcome!

   • Da, un site ceva. Dar asta doar pentru mediul online. Insa la proteste vin si oameni care nu au acces la net sau nu se pricep sa utilizeze un site sau un forum. Ei nu trebuie ignorati. Trebuie gasita o formula prin care IN PIATA sa se poata lua decizii. Abia acolo ar fi transparenta maxima, democratia participativa adevarata (sigur, la nivel mic). In rest, pe SITE-ul dedicat ar putea fi puse concluziile discutate in piata, poze si noutati de la protest etc. Pentru reducerea la tacere a infiltratilor tot protestatarii trebuie sa decida. Si poate fi aplicat in online modelul pe care l-am gasit pe site-ul gandeste.org. Comentariile care au peste un anumit numar de voturi negative sunt ascunse (dar pot fi citite de cine insista sa le vada). Nu stiu daca la momentul acum e nevoie de ceva pe principiul unui forum, unde discutiile sa se imparta pe mai multe topicuri (mai multe subiecte), pentru ca ti/ar lua prea mult timp sa fii la curent cu tot ce se discuta acolo si sa intervii pe toate subiectele. Eu cred ca ar trebuie plecat de la ceva cat mai simplu, incat pana si persoanele nu foarte initiate in @artele internetului@ sa poata participa. Si oricum, pana la discutii pe anumite subiecte/teme…trebuie stabilite (ajuns la un consens pe) chestii mai urgente: CE VREM DE LA NOI? CE VREM DE LA PROTEST? ÎMCOTRO NE ÎNDREPTĂM? CE SUNTEM DISPUŞI SĂ FACEM PENTRU SALVAREA ROŞIEI MONTANE (până unde suntem dispuşi să mergem)? DACĂ SE REZOLVĂ ROŞIA MONTANĂ PLECĂM ACASĂ FERICIŢI? CE SUNTEM DISPUŞI SĂ FACEM PENTRU SALVAREA ROMÂNIEI? CU CINE NE LUPTĂM DE FAPT? ESTE SUFICIENT MARŞ + SCANDĂRI prin Bucureşti? CE ALTE CHESTII CONCRETE AR TREBUI SĂ FACEM PENTRU OBŢINEREA DE “MINI VICTORII”? Mai pregătesc un text cu “reguli” pentru discuţii de succes care are legătură cu treaba asta…

   • Ehe… sub nici o forma nu trebuie oprita miscarea dupa ce e impacat cazul R.M. Lupta e una impotriva coruptiei – si nu doar in politica! Astfel, miscarea trebuie oprita in clipa in care aceasta a fost eradicata. Altfel, nu facem decat sa resetam un sistem corupt, in loc sa il inlocuim. Motivul pentru care am propus o metoda de organizare electronica este fiabilitatea. Pentru cei neinitiati, singura idee pe care o am este un ziar… sau ceva asemanator. Desigur, e o idee care necesita finantare, dar asta nu cred ca ar fi o problema pentru cei care vor sa initieze o schimbare in bine. Daca nu… o posibilitate reala (nu electronica) pe care o vad ar fi niste “urne de vot”. Pamflete care sa explice situatia – pe orice tema ar fi aceasta – din amblele puncte de vedere (pro si contra) alaturi de bilete pe care fiecare se semneaza si voteaza asupra problemei in discutie. Problema pe care o vad in metoda respectiva este una de securitate. Sunt convins ca oamenii din Piata au incredere unii in altii din cauza viziunii (relativ) egale pe care o au pentru viitor, insa cat de sigur poti fi ca organizatorul de care dai este unul de incredere? Din punctul asta de vedere, eu, personal, nu as sti in cine as putea avea incredere. in cazul unei platforme electronice, votul nu poate fi modificat de catre admin, din cate stiu… in cazul Pietii, insa, singura modalitate de transparenta ar fi numararea voturilor pe loc, in fata tuturor.

   • Lasasem un comentariu mai lung dar mi s-a sters si m-a enervat :)

    Pe scurt:
    – tot mai multi oameni trebuie sa realizeze ca sursa problemelor noastre este mediul politic putred de corupt
    – un ziar e o chestie buna pentru diseminarea adevarului, dar…e problematic – cine se baga sa isi faca reclama (ca sa te autofinantezi) intr-un ziar clar anti sistem? apoi…cine stabileste cine scrie articolele si cine sa le scrie? iarasi problema de incredere…
    – sistemul de vot trebuie sa fie in piata, 100% transparent si clar, eu vad o combinatie intre un fel de “urne” (vot pe hartie) si centralizare live pe calculator in vazul tuturor. Rezultatele sunt prezentate imediat tuturor.
    – nu trebuie sa existe un organizator, nimeni n-are incredere in nimeni :), ci trebuie creat sistemul, trebuie bine gandit si un initiator al chestiei in piata. Apoi… protestatarii decid cine ce organizeaza pe mai departe.
    – daca ar fi DOAR in online cred ca suspiciunea ar fi mai mare si plus ca niste mini hackeri ar putea frauda treaba. Votarea trebuie facuta in piata, live, sa vada toata lumea votul lui acolo, exact cum ai zis si tu. Faptul ca, cel putin la inceput, nu e nevoie de vot secret, usureaza mult identificarea unui sistem de vot incoruptibil. Trebe gandit.

   • Ei, si uite punctul sensibil bine subliniat… cine va initia treaba asta? :D Eu, personal, n-am nicio sansa. :P

   • Raspunsul este NOI. Iar NOI este alcatuit din oameni de buna credinta din tara asta. Eu incerc sa gasesc un sistem care sa poata fi aplicat, daca imi iese il pun pe blog. inscrie-te te rog cu adresa de mail prin optiunea FOLLOW ca sa primesti pe mail automat ultimele postari (vezi in partea din stanga undeva). Spor!

 3. Pingback: Reguli de baza pentru discutii despre salvarea Romaniei. Unirea si colaborarea romanilor. Miscari ale protestatarilor impotriva sistemului mafiot corupt vandut care exista la conducerea tarii (pol170) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamen

 4. Pingback: Reguli de baza pentru discutii despre salvarea Romaniei. Unirea si colaborarea romanilor. Miscari ale protestatarilor impotriva sistemului mafiot corupt vandut care exista la conducerea tarii (pol170) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamen

 5. Pingback: Reguli de baza pentru discutii despre salvarea Romaniei. Unirea si colaborarea romanilor. Miscari ale protestatarilor impotriva sistemului mafiot corupt vandut care exista la conducerea tarii (pol170) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamen

 6. Pingback: Reguli de baza pentru discutii despre salvarea Romaniei. Unirea si colaborarea romanilor. Miscari ale protestatarilor impotriva sistemului mafiot corupt vandut care exista la conducerea tarii (pol170) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamen

 7. Emilian, si la tine merge situl tau greu cand intri in el sau navighezi ? Iti trimit un email in 5 minute despre o alta problema.

 8. Pingback: Ce vrea “piata”? Protestatarii sa decida ce fac protestatarii! Organizarea protestelor de la Universitate septembrie octombrie 2013. Miting, manifestatii de strada (pol172) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

 9. Pingback: Recapitulare (22) O lună de proteste | tudorvisanmiu

 10. Pingback: Galerie FOTO VIDEO si impresii de la proteste Rosia Montana septembrie 2013. Firul protestelor Bucuresti. Mars Universitate – guvern Piata Victoriei. Poze cu romanii inca vii care au iesit in strada (pol161) | CE-I CU NOI? – un blog educativ despr

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s