Revolutia va veni cand omenirea va realiza ca suntem cu totii sclavi (nom38)

Update 16 sept 2013:

GALERIE FOTO de la protestul din 15 septembrie Bucureşti (click aici)

Pancarta Ce-i cu noi? pentru marşul din 15 septembrie 2013 Bucuresti pentru Salvarea Roşiei Montane şi împotriva sclaviei moderne

Pancarta Ce-i cu noi? pentru marşul din 15 septembrie 2013 Bucuresti pentru Salvarea Roşiei Montane şi împotriva sclaviei moderne

Revolutia va veni cand omenirea va realiza ca suntem cu totii sclavi…

Detalii aici:

Sclavia moderna – VIDEO explicativ in engleza. Tirania statelor, guvernelor, institutiilor, corporatiilor multinationale. Guvernul mondial din umbra (nom29)

Mars de protest Rosia Montana 15 septembrie 2013 Bucuresti – miting, manifestatie in strada impotriva coruptiei si mafiei din politica (pol166)

Emilian, 15 sept 2013, ceicunoi.wordpress.com. Facebook: Ce-i cu noi? – un blog educativ despre comportamentul uman.

5 responses to “Revolutia va veni cand omenirea va realiza ca suntem cu totii sclavi (nom38)

 1. Astazi 15 aprilie 2013 la un post de stiri, se transmiteau imagini de la “protestul pentru minerit” care are loc la Rosia Montana. In imagini aparea un grup de aprox 30 de cetateni de etnie Tigani, care aveau casti de miner si fluturau frenetic steagul Romaniei. Ma intreb,si va intreb, care este sentimentul acelor cetateni de etnie Tigani care erau prezenti in ” multimea de oameni care protesteaza pentru locuri de munca”.
  Stiti ce cred eu? ca au venit ca la circ, au mers acolo trimisi de smekeri locali, de viceprimari si alte lichele dornice de inceperea proiectului de exploatare, ca sa primeasca prime grase de sarbatori, si saracii cetateni de etnie Tigani lafel se aflau acolo in pozitia de sclavi pentru 2 lei si 1 leu, fara sa realizeze cat de mult pot face, si fac, tarii care o reprezinta steagul care ei il flutura, de dragul de a avea ceva in mana, de a fi filmat, sau a parea important.

  Spun astea findca, in capitala steagul Romaniei este fluturat sunt sigur, cu sentiment de identitate nationala, se vedea clar banerul cu Romania Mare si Romania gradina Maicii Domnului. Este un mesaj clar transmis ca acea masa de scavi au un sentiment national fata de pamantul sacru, si ca sunt constienti, treeji si hotarati sa isi schimbe statutul.
  Acelasi lucru nu pot sa il spun si despre sclavii care “protesteaza in favoarea exploatarii la rosia montana” , sclavi care “s-au blocat” desi nu sunt blocati, oricine poate intra la ei, si care au zis ca fac greva foamei ca dupa cateva ore sa zica ca nu mai fac greva foamei ca poate li se face rau, sclavii aia sunt acolo trimisi, manipulati, de alti sclavi, care la randu lor sunt sclavi.
  Daca vreunu ce vrea locuri de munca in rosia montana in domeniul mineritului, si crede ca e dreptul lor sa minereasca pentru alte tari, doar ca sa aibe un salar, aici le spun ca si eu sunt somer, si este MULTUM SILVA in jurul meu, dar pentru asta nu voi face circ pe la televizor, nici de capul meu nici pus de altii, ca sa defrisam padurile pentru o companie straina, doar ca eu sa am de lucru.

  Oricum, sunt doar putin suparat pe oamenii de la Rosia care “protestaza “, findca adevaratii inamici ai statului sunt politicienii corupti, care de 24 de ani tot asta au facut, in frunte cu tata lor Iliescu. Dar imi trece supararea pe ei findca stiu ca exploatarea nu va avea loc, dar din pacate in timpul mediatizarii intense a unui protest care nu ar fi trebuit sa aibe loc, statul roman a mai facut un imprumut la FMI, un imprumut la fel de secretos ca si contractul cu RMGC, deoarece nu stiu daca imprumutul a fost unul public sau pentru companiile private.

  Raman cu surprinderea, ca inca, planeta pamant este la stadiul asta inapoiat de gandire, doar o mica parte dintre indivizii ce alcatuiesc rasa umana, gandesc cu adevarat, si ca ce-a mai mare parte traieste sub un control absolut, demonic, anticristic, si totalitar. In anul Domnului 2013.

  BAD

  • da, foarte bun articol, l-am pus si la noutati. Ideea e ca indiferent daca sunt platite portavocile sau nu, eu tot ies in strada, pentru cauza – SALVAM ROSIA MONTANA. Si ceilalti romani sinceri la fel. Ideea e sa nu avem incredere orbeasca in acele portavoci, mai ales cand se vor proclama oficial “lideri” ai protestatarilor, si anume cand vor fi chemati pe la tv. Oh well. Protestele continua! Lider să ne fie CONŞTIINŢA, dacă e curată şi sinceră. :)

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s