Protestele de la Universitate pot fi urmarite live pe internet prin web cam ul de pe Arhitectura zona Fantana (pol164)

Apăsaţi pe poza pentru a deschide camera web direcţionată exact spre locul unde se defăşoară în Bucureşti protestele de stradă împotriva proiectului minier cu cianuri Roşia Montană şi împotriva exploatării gazelor de şist prin tehnologia fracturare hidraulică. De fapt… proteste împotriva corupţiei politicienilor. Despre asta este vorba de fapt şi asta trebuie să conştientizeze toată lumea: TOATE PROBLEMELE ACESTEI ŢĂRI AU O CAUZĂ NAŢIONALĂ CLARĂ: REAUA CREDINŢĂ A POLITICIENILOR.

protest fantana universitate webcam live manifestatie miting rosia montana gaze sist 5 septembrie 2013 arhitectura Bucuresti protestatarii incep sa iasa in strada pentru salvarea rosiei

Unii protestatari transmit live prin telefoanele mobile pe acest site si apoi filmarile raman in arhiva site-ului:  http://bambuser.com/tag?tag-search=Rosiamontana 

UPDATE: Nemernicii de la Jurnalul dezactivează webcam-urile de la Universitate atunci când sunt proteste. Fapt care re-subliniază că PRESA ROMÂNĂ ESTE VÂNDUTĂ.

Emilian. Ce-i cu noi?

6 responses to “Protestele de la Universitate pot fi urmarite live pe internet prin web cam ul de pe Arhitectura zona Fantana (pol164)

  1. Din pacate sunt unii care se folosesc de acest protest ca sa infiltreze actiuni de blocare a unor proiecte industriale , cum ar fi termocentrala de la Galati. Nu-mi place deloc felul asta de a proceda. Sunt subiecte diferite , iar de reindustrializare avem mare nevoie, bineinteles, fara distrugeri suplimentare.

  2. Intr-un articol scris de Andrei Pop se vorbeste despre anumite interese pe care conducatorii din umbra ai protestelor le urmaresc. Nu stiu ce sa mai cred, cert este ca o rezolvare rapida a tensiunilor din jurul proiectului Rosia Montana trebuie sa vina si in favoarea oamenilor ce isi duc cu greu traiul la Rosia.

    • Da, exista anumite persoane de la proteste care au anumite interese ascunse. Este vorba de principalele “portavoci” si cei din jurul lor. Coincidentele sunt prea mari pentru a fi doar coincidente. Foarte multe ONGuri au fost platite de Soros, iar Militia Spirituala are proiect cu Soros pana in 30 sept 2013. Deci da, exista INFILTRATI. Asta nu inseamna ca restul de 99.99% dintre protestatari sunt de rea credinta, drogati, imbecili, nu stiu ce vor etc. Cine jigneste oamenii de buna credinta care au iesit la aceste proteste din convingere si cu sinceritate, pentru salvarea Rosiei Montane este fie foarte neinformat/dezinformat/manipulat, fie un NEMERNIC. Oamenii care ies cu buna credinta la protestele astea NU ies pentru portavocea Craciun sau pentru Mihail Bumbes, sa fie sanatosi cu planurile lor ascunse. Noi restul iesim pentru salvarea rosiei si salvarea romaniei. Iar partea cu rezolvarea trebuie sa vina si in favoarea oamenilor ce isi duc cu greu traiul din rosia montana este o manipulare ordinara. Ca si cum doar acolo ar fi oameni care o duc greu in tara asta. Argument de rahat. Problema Rosia Montana e de interes national, nu doar local sau regional. Nu stau sa reiau aici argumentele. Nu stii ce sa mai crezi? Pai e simplu…daca nu iti pasa de rosia montana si romania stai acasa. Daca iti pasa, iesi in strada, indiferent cine tine portavocile ACUM.

  3. Este data de 21.12.2013 ora 22 30 si vreau sa o vad pe tanti Mita plimband catelul la universitate, dar se pare, ca actuala democratie originala de sensul dreapta-stanga , a se citi USL , au hotarat sa inchida camerele unde sunt cei ce striga contra lor. Astept pe adresa de email imaginile de la aceasta ora de la Universitate . LIBERTATE

    • da, jurnalul – cel care are camerele web de la Univ le-a dezactivat de cand cu protestele impoortante de strada din ultima perioada. Penibil si in acelasi timp, dovada clara ca presa e vanduta.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s