VIDEO Cati romani au iesit in strada pe 1 septembrie 2013 in Bucuresti pentru salvarea Rosiei Montane si impotriva Gazelor de sist?

Câţi romani au ieşit în stradă pe 1 sept 2013 în Bucureşti

pentru salvarea Roşiei Montane şi

împotriva Gazelor de şist?

9 responses to “VIDEO Cati romani au iesit in strada pe 1 septembrie 2013 in Bucuresti pentru salvarea Rosiei Montane si impotriva Gazelor de sist?

 1. Sub 40. Cel putin atatia au fost in Bucuresti. Eu eram unul dintre fraieri. Romanii inca dorm in ghete si asta inseamna ca nu le-a ajuns cutitul la os. Are pielea groasa si s-a obisnuit cu jugul. De sute de ani.

 2. Eroare de redactare – neintentionata Da, cred ca erau vreo 4000. Totusi mi se par putini atata vreme cat problema este de interes national. Sunt dezamagita.

  Napoleon spunea frumos, dar a spune parerea in public si a ramane fara efecte in sensul de a se reglementa situatia, nu ajuta la nimic. Trebuie sa se restabileasca principii corecte, sa se schimbe mentalitati, se se urmareasca interesul national si nu cel privat etc.etc.

  Roarke – numele tau spune tot :) Te-ai grabit sa dai cu barda inainte de a citi intreg comentariul meu asa cum a facut Emilian si a constatat ca a fost o eroare datorita continutului luat ca intreg.

  • Da, putini ca procent din intreaga populatie, sau din populatiile de la nivel local (pe orase). Insa multi fata de lipsa de reactie cu care am fost obisnuiti pana acum. Deci e macar o speranta. Iar in Bucuresti oamenii sunt foarte entuziasmati, si vin in fiecare zi oameni noi, care la randul lor povestesc prietenilor etc. Poate creste numarul. Teoretic sambata va fi miting mare. Sa vedem ce-o iesi. DA, trebuie stabilite multe chestii, cum zici si tu, dar…macar sa castigam noi aceasta mica batalie cu ROsia montana, si macar oamenii sa constientizeze o corelatie simpla: CLASA POLITICA – PRINCIPALUL VINOVAT AL TUTUROR PROBLEMELOR PE CARE LE AVEM CA SOCIETATE.

   Multi nu inteleg ca problema CHIAR ESTE DE INTERES NATIONAL. Dasta trebe cineva sa explice mura in gura care e faza. Dar e totu’ destul de complicat pentru a rezuma intr-o pagina doua. Dar…o sa incerc sa fac si eu un text explicativ.

   Scuza-l pe roarke, el este mai impulsiv asa, si enervat pe bestiile care ne conduc, mult mai tare decat cei mai multi romani, dar e un tip ok. In mod normal ar trebui ca toti sa o luam razna si sa urlam pe strazi, la cat rau face actuala clasa politica, dar, cei mai multi… ignora. Oh well.

 3. Emilian, ai dreptate dar… sunt prea multi “dar” ca sa mai cred intr-o schimbare pozitiva. Stii, cand saracia stapaneste in Romania, cetateanul nu mai are cum sa-si ocupe timpul si mintea cu astfel de probleme. Foamea, nesiguranta zilei de maine, lipsa joburilor, lipsa viitorului personal si al copiilor ne macina continuu si ne deformeaza complet mentalitatea. Problemele sunt grave, adanci, vechi, incrustate in ADN iar ceea ce am trait pana acum demonstreaza cu varf si indesat ca nimeni n-are interes sa le rezolve!

  Iti doresc mult succes in tot ceea ce faci si poate voi auzi si de reusite.

  • pai da, problemele de care zici sunt metoda prin care este tinut romanul drept sclav. La noi in tara se aplica VULNERABILITATEA zilei de maine. In occidentul dezvoltat se aplica IGNORANTA fata de Sistemul mafiot, pentru ca firimiturile primite de la acesta acopera un minim trai decent. Legat de chestiile astea am scris in textul cu sclavia moderna si in cel cu romanii sunt distrusi mental. Mersi pt urari.

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s