Protestele împotriva proiectului minier cu cianuri de la Roşia Montană, anti exploatarea Gazelor de şist prin fracturare hidraulică şi împotriva guvernului şi a corupţiei, CONTINUĂ în Bucureşti. Românii liberi şi încă vii mental ies în stradă.

protest de strada 3 septembrie 2013 romanii pentru impotriva proiectului minier cianuri rosia montana exploatarea gazelor de sist fracturare hidraulica universitate piata universitatii

O informaţie de ultimă oră: Peste 100 de “mineri” au pornit spre Bucuresti. La 2 noaptea RMGC a adunat cati oameni a putut din Rosia Montana, Alba si Abrud, le-a facut sendvisuri, i-a imbarcat in autocare si i-a trimis sa “negocieze” avizarea proiectului minier! Vor fi mobilizati la Guvern si Ministerul Economiei. Update: In acest moment sunt la Parlament.

Ultimele detalii pe evenimentul FB: REVOLUȚIA ÎNCEPE LA ROȘIA MONTANĂ

Comunicat de presă Campania Roşia Montană 2 sept: Zeci de mii de oameni cer respingerea legii și demiterea inițiatorilor

Trei poze de pe 2 septembrie – Bd Regina Elisabeta blocat la Universitate (Bucureşti):

(sursa Alex Tănăsescu)

Şi un filmuleţ de pe 2 sept 2013 (Bucureşti):

Pe 3 septembrie întâlnirea are loc la ora 19, tot la Fântâna de la Universitate! Cei din oraşele în care nu se mai organizează proteste pot ajuta foarte mult prin diseminarea informaţiei pe internet.

3 responses to “

    • Emi, nici eu nu stiu cat de credibil este Nasul. Aseara am ajuns pe sit-ul lui plecand de pe blogul lui Cristian care postase un articol de la Nasul.
      Dar daca vrem sa fim siguri de acuratetea informatiilor si sa nu fim manipulati trebuie sa ne informam din minim 3 surse.

      • Da, teoria asa spune, minim 3 surse si INDEPENDENTE una de alta. Mie nu-mi inspira incredere nici cand vorbeste, se simte ca tot ce spune si face (emisiuni tv etc) este nu din suflet, ci doar pt a profita de nisa si nemultumirea populara anti-sistem, mai ales acu, cand nici cu Base nu mai e prieten…

Spune-ți părerea aici:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s